Home / Educativ / Papa Francis – Falsul Profet

Papa Francis – Falsul Profet

MNR
Incorect Politic
Ianuarie 28, 2019

Papa Francis (Jorge Mario Bergoglio, născut în Argentina) este cel de-al 266-lea Papă, primul Papă iezuit, și actualul distrugător al catolicismului și  vestului.

Incă din anul 1999, Jorge Mario Bergoglio, pe vremea aceea Arhiepiscop (devenit mai târziu cardinal) a fost un  membru de onoare al Clubului Rotary din Buenos Aires. Acest club este strâns legat de masonerie, mulți episcopi europeni s-au poziționat împotriva legăturilor cu Rotary încă din secolul al 20-lea.

Revista masonică britanică Freemasonery Today a publicat în iarna anului 2014 un articol al masonului german Axel Pohlmann în care acesta era supărat pe faptul că Papa Wojtyla și Cardinalul Ratzinger se poziționau împotriva masoneriei, el sugerând că după moartea Papei Wojtyla masonii trebuie să facă tot ce pot pentru a convinge Vaticanul să înlăture orice atitudine anti-masonică. La scurt timp după publicarea articolului Papa Wojtyla (Papa Ioan Paul al II-lea) a murit.

În 2005 a avut loc Conclavul, trebuia ales un nou Papa. Cardinalul Carlo Maria Martini (iezuit și el) era unul dintre candidații cei mai eligibili și cel preferat de către masoni, însa într-un final s-a ales între Arhiepiscopul Buenos Airesului (adică Jorje Bergoglio, actualul Papa) și Joseph Ratzinger. Spre dezamăgirea masonilor Ratzinger a devenit Papa, Papa Benedict XVI, un Papa tradiționalist și care dorea respectarea valorilor.

Papa Benedict XVI a fost atacat sistematic de către presă, uneori zilnic. S-au inventat conspirații, spioni, s-au scurs documente către presă, diferiți teologi îl criticau constant, printre ei aflându-se și Jorge Mario Bergoglio.

În 2010, Hiram Abif scria în Jurnalul Masonic Argentinian, manifestându-și dezamăgirea față de Papa Benedict al XVI-lea, și deja făcea speculații asupra succesorului: *Primii ani de papalitate a lui Benedict al XVI-lea lasă un sentiment de adâncire a crizei din interiorul Bisericii Catolice. Niciodată nu au existat neînțelegeri și dezbinări atât de clare atât în interiorul cât și în exteriorul Vaticanului.  […] Și după Papa Benedict XVI-lea ce se va întâmpla? Ce opțiuni se întrevăd? Cine ar putea conduce către  o nouă etapă?*

Pe data de 11 februarie 2013, Benedict a demisionat, presiunile constante îl doborâseră în sfârșit. Pe 13 martie 2013, la balconul bazilicii Sfatul Petre și-a făcut apariția un nou papa…. Jorge Mario Bergoglio. El a devenit astfel Papa Francis. Evident că atacurile presei la adresa papalității s-au oprit.

[Sursa -> aici <-]

Ordinul Jezuitilor (Societatea lui Iisus) , din care face parte acest Papa, nu este un ordin religios, așa cum le place să se prezinte. Acest ordin reprezintă o societate secretă extrem de influentă. Sigla lor este soarele, pe care îl și venerează.

Jezuitii operează în cadrul eșaloanelor superioare ale ierarhiei Illuminati și servesc la controlul altor ordine secrete, cum ar fi Cavalerii Maltei și Cavalerii Templieri.

Din ce în ce mai multi catolici sunt convinși ca acest Papa este falsul profet, ce precede Antihristul, și urmărindu-i activitatea se poate înțelege de ce.

Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori. (Matei 7:15-16)

Anul 2013:

După ce Papa Bededict XVI si-a anunțat *demisia*, fulgere au lovit Domul Sfântului Petru câteva ore mai târziu.

În primul discurs, Papa Francis s-a anunțat ca fiind episcopul Romei de la *sfârșitul lumii*. Lojele masonice s-au grăbit să îl felicite pe acest personaj sinistru și au anunțat că *nimic nu va mai fi ca înainte*.

Papa Francis a spus că miracolul lui Iisus de multiplicare a pâinii și peștelui a fost, în realitate, un miracol al dăruirii, nu al multiplicării. Papa Francis a spus *Cine sunt eu să judec?* referitor la preoții homosexuali.

Papa Francis s-a adresat tinerilor și a spus *Vreau haos!* .

Liga Naționala pentru avort și drepturi reproductive a mulțumit Papei în numele femeilor de pretutindeni.

Papa Francis a declarat că *trăim mitul Shivei* . (Shiva este unul dintre cei 3 zei supremi din religia hindusă și este considerat ca fiind distrugătorul, în timp ce Brahma este creatorul iar Vishnul este zeul care păstrează, protejează, rolul Shivei este de a distruge lumea pentru ca această să fie recreată. O statuie a Shivei se găsește și la CERN, unde se crede că se încearcă deschiderea “porților iadului”).

Papa Francisc a apărut pe coperta celei mai importante reviste LGBT, The Advocate:

Pe obrazul Papei scrie NOH8 (no hate) – fără ură. Una dintre lozincile stângii si ale neomarxiștilor

Papa Francis a spus că ateii care sunt buni sunt salvați.

Papa Francis a facut selfiuri cu fanii.

În anul 2014:

Papa Francis a oficiat primele rugăciuni musulmane și evreiești și primele citiri ale Coranului la Vatican.

Papa a încercat să creeze o confuzie totală, el spunând că există oameni violenți în toate religiile și că Islamul este o religie a păcii. Oare Papa a citit Coranul? A studiat doctrina islamică? El a declarat: *Islamul este o religie a păcii, care este compatibilă cu respectarea drepturilor omului și favorizează coexistența pașnică*.

În Islam, Iisus Hristos a fost un Profet sau Mesager și nu are nici o influență asupra vieții sau existenței musulmanilor. Papa Francisc însuși este considerat un necredincios, politeist sau infidel, cu  care musulmanii drepți ar trebui să se lupte  (Qur’an 9: 111; 3: 151; 8:60 și Hadith : Musulman 4294; 30) – sau pe care ar trebui să îl ucidă (Coranul 9: 5, Coranul 8:12).

Coranul descrie, de asemenea, non-musulmanii drept “necurați și de neatins” (9:28, 7: 179)

Papa Francis, împreună cu doi copii,  eliberează doi porumbei albi care simbolizează pacea, ambii porumbei sunt atacați imediat după eliberare de către o cioara și un pescăruș. [link]

Papa nu pare deranjat de incident, fiind ocupat să îmbrățișeze băiețelul.

Papa Francis a declarat că ar boteza extratereștrii și alte ființe intergalactice și că biserica este deschisă pentru creaturile care vor să se convertească. [link]

Papa Francis apare pe coperta Rolling Stones.

Alături de Papa pe coperta mai putem vedea următoarele *Cum SUA exportă încălzire globală* *Ascensiunea și căderea Silk Road* (Silk Road a fost cel mai celebru magazin virtual de pe darkweeb de unde foarte mulți cumpărau droguri, pașapoarte false, viruși, angajau hackeri și unde plățile se făceau cu BitCoin .. practic o piață neagră virtuală) Și desigur Papa Francis – timpurile se schimbă Propagandă pură!

 

Papa Francis a menționat în 2014 și faptul că reconsideră celibatul pentru preoții catolici.

Papa Francis a declarat că omul este regele universului, punând astfel omul deasupra lui Dumnezeu. [link]

Papa Francis a comparat teroriștii islamici cu fundamentaliștii creștini.

În anul 2015:

În anul 2015 Papa a declarat că sufletele pierdute nu ajung în iad. A glumit pe seama crucificării lui Iisus. [link]

Papa a devenit Anul Omului al Organizației PETA (organizație care sub masca protecției animalelor promovează veganismul și organizează proteste vegane)  [link]

Papa se întâlnește cu un transsexual care este cunoscut sub numele de *Fiica Diavolului*. [link]

 

Pe tot parcursul anului 2015 a batjocorit și certat catolicii *rigizi*.

A proiectat imagini cu animale pentru a sprijinii lupta împotriva încălzirii globale pe Catedrala Sf Petru de sărbătoarea Concepției Imaculate.

*Schimbările climatice reprezintă o problemă globală cu implicații grave: de mediu, social, economic, politic și de distribuție a bunurilor* a declarat Papa, într-o scrisoare, sugerând că *Această reprezintă una dintre principalele provocări cu care se confruntă omenirea în zilele noastre *. Acestă scrisoare sună a propagandă pro Agenda 21. [link]

În anul 2016:

Papa a postat un videoclip în care apar rozarii musulmane, un Buddha și o menora fără nici o cruce.

Video-ul papal:

Papa Francis a schimbat regulile și a inclus femeile în spălarea picioarelor din Joia Sfânta. [link]

Papa Francis a sugerat că cel mai probabil Ioan Botezătorul s-a îndoit de faptul că Iisus este Mesia. [link]

Papa a declarat că Donald Trump nu este un creștin. [link] Unul dintre motivele acestei declarații a fost faptul că Trump dorește construirea unul zid între SUA și Mexic, iar acest lucru nu este creștinesc. Papa uită însa că întregul Vatican este înconjurat de ziduri de apărare și are o mică armată care păzește.

Papa a dat dovadă de progresism și a anunțat că este de acord cu contracepția în anumite circumstanțe ba chiar a lăudat o activistă pro-avort.

Papa a schimbat și mai mult dogmele și tradițiile catolice, astfel că cei care se află în *uniuni neregulate* (divorțați, recăsătoriți, etc.) să poată să se împărtășească.

Mai mult, a început să discute posibilitatea ca femeile să poate devenii episcopi (în majoritatea parohiilor unde femeile sunt episcopi se promovează homosexualitatea, neutralitatea de gen și alte aberații progresiste/neomarxiste).

Papa declară că Islamul și Creștinismul împărtășesc ideea cuceririi.

El merge mai departe și aduce în discuție cuvintele lui Iisus din Evanghelia după  Matei, pe care le compară cu ideea invaziei musulmane.

Când a fost întrebat de un jurnalist de la La Croix despre temerile legate de islam și terorism, pontiful a sugerat că nu este productiv să se gândească la Islam ca la o amenințare și a subliniat rădăcinile sale comune cu creștinismul.

Papa a declarat că Mama Planetă (Terra) este cea care ne-a dat viață și care ne păzește [link].

Sărbătoarea Sfintei Maria Magdalena este acum celebrată la același nivel cu apostolii.

În timpul unui interviu, când s-a discutat despre refuzul unor preoți de a boteza copiii mamelor tinere singure, Papa a răspuns sec: *Sunt niște animale* (referindu-se la preoți)  [link].

Papa a declarat că intențiile lui Martin Luther nu au fost greșite.

Papa a spus că biserica ar trebui să își ceară iertare persoanelor homosexuale care se simt ofensate.

Papa a declarat că dacă vorbește despre violența islamică trebuie să vorbească și despre violență catolică.

Papa Francis a fost întrebat cum comentează asasinarea lui Jaques Hamel, în Franța, asasinare în numele islamului, de către fundamentaliști islamici, așa că a evitat un răspuns direct, spunând că există destulă violență creștină de asemena, și a dat câteva exemple aleatorii din Italia unde un bărbat își omorâse soția, altul soacra.

A continuat pledoaria spunând că nu toți musulmanii sunt violenți la fel cum nu toți catolicii sunt violenți. *Este ca o salată de fructe* a spus el.

Papa s-a întâlnit, la Vatican, cu Mark Zuckerberg și soția acestuia, Priscilla Chan și au discutat despre planul a a asigura conexiune la internet întregii planete. Desigur aceasta se află pe lista de ordine a Agendei 21 a ONU.

 

Papa a plasat o statuie roșie a lui Martin Luther în Vatican.

El a declarat că Martin Luther a fost un profet și că îl admiră.

Papa face altă declarație șoc, el spune că marxiștii/comuniștii gândesc la fel ca și creștinii. [link]

Și încă o declarație șoc din partea pontifului: media care împrăștie *lucruri urâte* (chiar dacă acestea sunt adevărate) suferă de coprofilie.

În anul 2017:

A numit în funcția de editor-șef al ziarului argentinian Holy See un pastor protestant.

A declarat că *Iisus a fost mereu servitorul tuturor și asta i-a oferit autoritate*.

Papa între într-un conflict major cu Cavalerii Maltezi pe tema prezervativelor.

Evident Papa nu a fost de acord cu atitudinea lor *mult prea conservatoare*.

Urmează o nouă declarație șoc: dacă asculți cele toate porunci paralizezi, nu mergi înainte.

Un nou scandal sexual lovește Vaticanul:

*Acuzațiile lacrimogene ale preoților implicați în orgii sexuale, filme porno și prostituție au apărut recent din mai multe parohii din Italia, trimițând valuri de șoc până la Vatican și provocând cerințele înalte ale clerului Papa Francis.*

 

Papa transmite un mesaj în cadrul Superbowl (unde au loc numai ceremonii “Illuminati” adică pline de simbolism ocult) și nu îl menționează pe Dumnezeu nici măcar o dată, darămite pe Iisus.

Pontiful a continuat lista declarațiilor imbecile cu privire la Islam și a declarat că nu există terorism islamic, cerând deschiderea granițelor.

 

Papa a depus eforturi pentru reducerea pedepselor impuse de predecesorii săi preoților care comiteau abuzuri sexuale, inclusiv reducerea pedepselor preoților pedofili.

Un caz a revenit să-l bântuie: un preot italian care a primit clemența papei a fost mai apoi condamnat de o curte penală italiană pentru crimele sexuale împotriva copiilor, unii având 12 ani. Rev. Mauro Inzoli se confruntă acum cu un al doilea proces bisericesc, au apărut dovezi împotriva lui, (Associated Press).

Cazul Inzoli este unul dintre cele câteva în care Francis a ignorat sfatul Congregației pentru Doctrina Credinței din Vatican.

În unele cazuri, preoții sau prietenii lor de rang înalt au apelat la Francis pentru clemență citând propriile cuvinte despre milă în petițiile lor, a spus oficialul bisericii, vorbind cu condiția anonimatului, deoarece procedura este confidențială.

“Cu toate acestea, accentul pe milă … el creează mediul pentru astfel de inițiative”, a spus oficialul bisericii, adăugând că petițiile de clemență erau rareori acordate de Papa Benedict al XVI-lea, care a lansat o represiune dură în timpul papalității sale din 2005-2013 și a dezgropat circa 800 preoți care au violat și au molestat copii.

Acum este clar de ce era Papa Benedict al XVI-lea atacat sistematic pe toate fronturile, acesta se opunea agendei luciferiene.

Urmează o nouă blasfemie, pontiful a spus că *Iisus s-a făcut pe sine diavol pentru noi*. Declarația aceasta a fost publicată și pe siteul Vaticanului. [link]

 

Francis a declarat că centrele de refugiați sunt ca niște tabere de concentrare (cu referire la taberele de concentrare naziste).

În continuare Papa cere Uniunii Europene să deschidă granițele pentru *refugiați*.

Papa Francis apare într-un film. Este pentru prima oară în istorie când un Papă face așa ceva.

A numit un teolog pro-avort la Academia Pontificală pentru Viață. [link]

A spus că drepturile migranților ar trebui să fie mai presus de securitatea națională.

 

Pontiful a spus: *Cele mai mici păcate sunt păcatele cărnii*. Cu alte cuvinte a incurajat la fornicație.

Și încă un scandal sexual de proporții lovește Vaticanul. Poliția din Vatican intervine la una din locuințele unuia dintre ajutoarele Papei Francis, unde se zvonea că se consumau droguri și se practicau orgii. În timpul intervenției avea loc o orgie homosexuală și locuința era plină de cocaină.

 

Urmează un scandal sexual de proporții în Australia în care este implicat un cardinal, apropiat al Papei.

Cardinalul George Pell, consilierul financiar principal al papei Francis și care deține cel mai înalt rang catolic din Australia, este acuzat de abuz sexual și este acuzat că face parte dintr-o rețea pedofilă.

Papa a făcut declarații și despre Budishm: *Cuvintele lui Buddha ne oferă fiecăruia un ghid.* [link]

A continuat lista declarațiilor penibile, somând budiștii din Myanmar să fie toleranți și înțelegători cu populația musulmană. Cu acei musulmani care îi atacă, omoară și violează. Criza din Rohingya, în care întreaga presă internaționala acuză budiștii că persecută musulmanii a fost desigur falsă, creată artificial, Myanmar este una dintre puținele țări care rezistă în față Noii Ordini Mondiale.

Pledează pentru schimbarea traducerii rugăciunii *Tatăl nostru* deoarece nu Dumnezeu ne duce pe noi în ispită.. ci ne ducem singuri.

 

 

Episcopii emit o mărturisire de credință spunând că „Amoris Laetitia a Papei Francisc produce *o confuzie crescândă* și  că *va răspândi plaga divorțului*, fiind *străină de  întreaga credință și tradiție a Bisericii*.

Așa arată rata divorțului în lume:

1. Belarus 68%
2. Russian Federation 65%
3. Sweden 64%
4. Latvia 63%
5. Ukraine 63%
6. Czech Republic 61%
7. Belgium 56%
8. Finland 56%
9. Lithuania 55%
10. United Kingdom 53%
11. Moldova 52%
12. United States 49%
13. Hungary 46%
14. Canada 45%
15. Norway 43%
16. France 43%
17. Germany 41%
18. Netherlands 41%
19. Switzerland 40%
20. Iceland 39%
21. Kazakhstan 39%

[sursa: link]

În anul 2018:

Francis a spus  că nu merge la doctor, ci la *vrăjitoare*, declarație foarte interesantă dacă luăm în considerare faptul că doctorul lui este un taoist care practică Reiki (霊気, レイキ –  forma de meditație dezvolata în Japonia în anii 20. Foarte mulți creștini au fost păcaliți cum că Iisus folosea Reiki ca să vindece.

Am cunoscut câteva persoane fascinate de tehnicile new-age și care practicau Reiki, seminariile de genul s-ar răspândit foarte rapid în România. Pe înțelesul tuturor trebuie să ții mâinile într-un anumit fel, în diferite zone pentru a canaliza energiile și a te auto-vindeca sau a ii vindeca pe alții.

Creatorul Reiki a fost un japonez care a studiat foarte atent jainismul, taoismul, creștinismul și budismul, și care a dezvoltat tehnica aceasta pentru a își ajuta studenții. Desigur că aceste tehnici au fost deturnate și combinate cu ocultismul și au ajuns să fie practicate în vest. Nicidecum Iisus nu a practicat Reiki și nicidecum ce se practică acuma în vest este adevărată practică Reiki despre Reiki aici)[link].

A acordat politicianului pro-avort Liliane Ploumen, titlul de onoare.

Un nou scandal sexual zguduie Biserica Catolică în Peru.

Figari și-a abuzat și sodomizat recruții, i-a obligat să îl *atingă*, să *se atingă între ei* și îi plăcea să îi supună la durere și frică, îi umilea constant în fața altora pentru a își întări autoritatea…

În papa-mobil s-au aruncat cu pantofi și a fost acuzat că este șeful celei mai mare rețele pedofile.

 

Pontiful a acuzat de calomnie victimele unui preot parohial pedofil chilian (Fernando Karadima), care a îmbolnăvit de SIDA peste 30 de copii. Faptele sale au fost ascunse de către Biserica Catolică, Vaticanul pedepsindu-l la o viață de căință și rugăciune.

Consecința acestor scandaluri care par că nu se mai termină:

Aceasta este o tendință în toată America Latină, deși Chile este, probabil, cel mai puternic exemplu al acesteia. Populația catolică din America Latină a scăzut de la 90%, în cea mai mare parte a secolului XX, la 69% în 2014, potrivit Centrului de Cercetare Pew.

Între timp, doar 45% dintre chilieni se identifică ca fiind catolici, potrivit unui sondaj realizat de Latinobarometro. Alte sondaje arată un procentaj mai mare: Un ziar național de top, La Tercera, a cuprins numărul la 59%. [link]

 

Papa Francis vine cu altă declarație șocantă,  spune că Vaticanul *vinde*Biserica din China. Pe semne că *tranzacția* a mers bine pentru că în China acum este un atac permanent din partea guvernului la adresa creștinilor, situația lor începe să semene cu cea a musulmanilor chinezi. Se închid biserici, oameni sunt bătuți, luați de poliție, Biblia urmează să fie rescrisă de către guvernul chinez.

Solicită ca 25 de milioane de dolari să fie trimiși unui spital dermatologic acuzat de spălare de bani;

Un judecător l-a citat pe Papa Francis pentru a motiva decizia de încetare a vieții unui  copil împotriva dorinței părinților;

Francis declară:  *Nu există iad, este doar dispariția sufletelor păcătoase* , negând astfel din nou existența iadului.

Pune îngrijirea migraților și avortul pe picior de egalitate. [link]

Pontiful postează și pe Twitter, într-unul din twitturi spune: * Vrem cu adevărat pace? Atunci să interzicem toate armele, astfel încât să nu trebuiască să trăim cu teama de război*.

Trebuie să  ne întrebam de unde a postat Sfințenia Sa, din camerele sale de la Vatican, păzit de garda elvețiana, înconjurat de cele mai bune sisteme de securitate de lume și protejat de zidurile înalte ale Vaticanului, sau din papa-mobilul său blindat , păzit de gărzi de corp înarmate până în dinți?

Papa se întâlnește cu Katy Perry (atunci la vârsta de 33 de ani) și Orlando Bloom (41 de ani) la Vatican. Katy Perry a discutat despre meditația transcendentală, practică ne-creștină. Conferința s-a numit *Uniți să vindecăm – cum știința, tehnologia și secolul 21 vor afecta cultura și societatea*.

Din nou sună a propagandă pro Agenda 21. Katy Perry este una dintre cele mai mari prostituate din industria muzicală și este binecunoscută apartenența ei la sfera de influență “Illuminati”.

Francis a comis încă o blasfemie, a *glumit*  că Duhul Sfânt este *un dezastru*.

Pontiful a spus unui bărbat gay *Dumnezeu te-a făcut așa*. Desigur bărbatul este victimă a abuzului sexual în cadrul Bisericii Catolice.

Papa face o nouă glumă, spunând despre cardinalul McCarrik că  va ajunge în iad. Același Mccarrik a cărui abuzuri sexuale au fost acoperite cu ajutorul lui Francis.

 

Papa a făcut o *glumă* din nou, aflându-se într-o vizită în Lituania. Când a fost comparat cu Papa Ioan Paul al ÎI-lea el a spus *Eu sunt diavolul*

 

Papa Francis a spus că fără femei, bărbații nu pot fi imaginea și chipul lui Dumnezeu. Acum trebuie sa ne întrebăm la care *dumnezeu* se referă? 

Probabil a meditat asupra acestui fapt de pe tronul său papal.

Pope Francis I is flanked by Swiss Guards as he sits under a wooden sculpture in the Paul VI general audience hall during an audience for members of the media, at the Vatican March 16, 2013. REUTERS/Paul Hanna (VATICAN – Tags: RELIGION)

 

Scandal de proporții lovește Biserica Catolică din Germania.  Vaticanul a anunțat că va convoca președinții fiecărei conferințe episcopale naționale din întreaga lume pentru un summit privind prevenirea abuzurilor sexuale ale clerului și protejarea copiilor. Un purtător de cuvânt al Vaticanului a declarat că summitul va avea loc în perioada 21-24 februarie.

De asta a dorit Papa oare micșorarea pedepselor pentru pedofili?

Scandalul sexul din cadrul Bisericii Catolice din SUA se extinde în 45 de state:

Papa Francis a intervenit și a tărăgănat luarea unor decizii legate de preoții homosexuali.

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, dar și ajutorul acestuia demisionează în urma unui scandal sexual.

În 2019:

Francis începe anul în forță, declarând că este mai bine să fi ateu și să nu te duci la biserică, decât să te duci la biserica și să urăști sau să vorbești de rău oamenii.

Papa anunță crearea unei aplicații pentru telefoanele mobile *Apasă ca să te rogi*. Această aplicație reprezintă agenda luciferică. (am scris în articolul despre controlul minții ce se poate face prin semnalele telefoanelor mobile și cu ajutorul aplicațiilor pe telefon)

Papa declara în cadrul *turneului* său din America de Sud că *frica de migrație ne înnebunește*, referindu-se la zidul lui Trump. [link]

Cine este până la urmă acest Papă? Este clar că nu este omul lui Dumnezeu, ci doar o unealtă a Noii Ordini Mondiale.

Un fals profet.

 

Pentru că unii ca aceștia sunt apostoli mincinoși, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos. Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii. Nu este deci lucru mare dacă și slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptății, al căror sfârșit va fi după faptele lor.
(Corinteni 11:13-15)

Papa va efectua o vizită în Romania anul acesta. Ea a fost deja confirmată de către Administrația Prezidențială:

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, a anunţat vineri Administraţia Prezidenţială. Papa va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj şi Sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc.

”Primind invitaţia Preşedintelui României, a Autorităţilor statului şi a Bisericii Catolice din România, Sanctitatea Sa Papa Francisc va întreprinde o Vizită Apostolică în ţară noastră în perioada 31 mai – 2 iunie 2019. Cu această ocazie, Sanctitatea Sa va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj şi Sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Vizită sub sub motto-ul ”Să mergem împreună!”

La rândul său, Conferinţa Episcopilor catolici din România a transmis că vizita Papei va avea loc la invitaţia autorităţilor române şi a Bisericii Catolice din România, iar vizita va avea în primul rând un caracter pastoral, dar va însuma şi importante valenţe ecumenice sub motto-ul ”Să mergem împreună!”. [link]

 

Pentru cineva care este tăiat împrejur la creier, toate aceste semne sunt coincidențe și se încadrează în teoria conspirației, un termen inoculat de către trupele de ocupație mintală, mercenarii care-și spun astăzi jurnaliști.

Noi ne adresăm adevăraților liber-gânditori, cei care refuză prezervativul cerebral, oamenilor care pot trage o linie între două puncte. Nu conteniți să căutați adevărul.

Cel ce caută va afla adevărul, iar adevărul îl va face liber.

“Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa.” (Ioan 14:6)

Sterie Ciumetti a contribuit la acest articol.

4 comments

  1. Paganul ala nenorocit va veni sa calce pe pamantul romanesc, sa-l spurce? Nu are ce cauta aici.

  2. De aceea suntem crestin ortodoxi.
    Nu aveam vreo asemanare sau legatura cu papistasii astia

  3. Very interesting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *