Home / Educativ / Controlul Total al Minții

Controlul Total al Minții

MNR
Incorect Politic
Decembrie 29, 2018

Concentrați pe probleme triviale, știri absurde, războaie create artificial, atacuri teroriste false, proteste, circ politic, mondenități de doi lei, oamenii sunt în permanență deconectați de la problemele cu adevărat reale, sau mai rău, chiar dacă le observă, preferă să le ignore, ca și cum asta le-ar face să dispară.

Cu pași din ce în ce mai rapizi ne îndreptăm spre un viitor distopic unde filme precum Blade Runner sau Minority Report sau anime-ul Psycho Pass vor deveni realitatea noastră.

Controlul Total al Minții

Acțiunea din Psycho Pass se petrece într-o Japonie distopiana, unde totul este controlat de un computer extrem de inteligent, Sibyl. Sibyl știe totul despre tine, el ia toate hotărârile în numele tău, decide ce slujbă vei avea, îți monitorizează aptitudinile și îți scanează permanent creierul.

El poate să detecteze  *anormalități* și să decidă dacă ești sau nu un posibil pericol pentru societate. Aceste anormalități sunt de fapt schimbările bruște ale stării, atunci când un om simte tristețe, furie, ură, sentimente normale și sănătoase care duc la dezvoltarea psihică sănătoasa și la maturizare.

Citirea creierului se numește Psycho-Pass și în funcție de Pycho-Pass Sibyl ia toate deciziile. În această distopie poliția există doar pentru a urma indicațiile lui Sibyl, iar unii dintre polițiști sunt de fapt sclavi ai lui Sibyl, oameni cu voința proprie dar care au fost socotiți de sistem ca fiind *criminali latenți* și care locuiesc izolați, fără posibilitatea de a ieși singuri în societate sau a avea o viață normală. Sibyl măsoară nivelul de stres din spațiile publice cu ajutorul roboților și a dronelor.

Orice formă de expresie, precum muzica și arta, sunt limitate, pentru a nu cauza schimbări de comportament, iar știrile sunt cenzurate de asemenea. Orașele sunt tehnologizate și monitorizate permanent.

Voința proprie este de domeniul trecutului. Oamenii care au încercat să protejeze libertatea de exprimare și arta au fost  închiși, fiind considerați criminali extrem de periculoși.

Controlul Total al Minții

Însă Sibyl nu permite polițiștilor să împuște posibilii criminali decât când Psycho Pass-ul acestora  este ridicat, deci un criminal sau un posibil criminal, care reușește să își păstreze calmul, nu poate fi prins, iar polițiștii sunt forțați să privească fără să poate face nimic, deoarece liberul-albitru este interzis, și dacă și-ar exercita liberul-arbitru ar deveni și ei la rândul lor criminali.

Practic Sibyl separă oamenii în buni sau răi în funcție de intensitatea sentimentelor acestora, nu în funcție de faptele lor. În acest anime este constant reamintit Immanule Kant, care consideră că poți să fi moral numai dacă urmezi legile moralității din propria inițiativa, deci societatea aparent morală și perfectă pe care Sibyl o administrează este de fapt falsă și imorală.

Oamenii au nevoie de sentimente, de artă, de amuzament, de întâmplări inedite., au nevoie să treacă prin anumite stări, care duc la dezvoltarea sănătoasa.

Sistemul Sibyl îndepărtează aceste sentimente din viață oamenilor, astfel că oamenii sunt forțați nu să își controleze gândurile, ci să controleze lucrurile care le pot controla gândurile, cu alte cuvinte oamenii încearcă să gândească cât mai puțin și să reducă total intensitatea vieții lor. Existența lor este liniară și repetitivă.

Sibyl asigura locuitorilor tot ce își doresc, dar totul este artificial, holografic, la o apăsare de buton distanță. Animalele de companie sunt și ele holograme vorbitoare. Sibyl este o inteligență artificială autoritară și  totalitaristă care interzice oamenilor să mai aibă un scop în viață.

Povestea această  m-a marcat profund  deoarece întreaga societate prezentată mă duce cu gândul la Agenda 21 și la mega orașele în care vom fi mutați cu toții până în anul 2030. Orașe super tehnologizate și monitorizate constant.

Controlul Total al Minții

Ce este Agenda 21? Agenda 21 a fost creată în anul 1992 în Rio de Janeiro de către ONU și se aplică tuturor națiilor, deci este un plan global, dezvoltat de către divizia ONU pentru Dezvoltare Durabilă.

Agenda 21 este un plan atot-cuprinzător de acțiuni întreprinse la nivel global, național și local de către organizațiile Sistemului Națiunilor Unite, guverne și grupuri majore în fiecare domeniu în care oamenii produc un impact asupra mediului înconjurător. Adică în traducere liberă în orice zonă ne-urbană.

Agenda 21 are 350 de pagini, împărțite în 40 de capitole. 21 se referă la secolul 21, deci această este agenda secolului 21.

Agenda 21 o să ne vândă curcubee și unicorni înveliți în ajutoare umanitare a celor din lumea a 3-a, energie verde, chestii gratis (noua generație de socialiști mileniali iubește chestiile gratuite… cred că dacă cineva le-ar spune că le oferă SIDA gratis ar primi-o bucuroși).

În plan social și economic Agenda 21 se axează pe lumea a3a, adică pe acele țări în care încă există oameni înrădăcinați și tradiționaliști care respectă legăturile de sânge din familie, și pe Africa.  Pe scurt vor încerca să facă pe toată lumea să muncească, dar în așa fel încât să existe un profit financiar major, și să fie productivi în cadrul Agendei. Îi vor ajută să își mențină sănătatea prin medicație și vaccinuri, adică îi vor face bolnavi și dependenți de Big Pharma. Or să îi ajute să fie guvernați productiv, adică ONU o să ia toate deciziile. O să implementeze un control total al populației.

În planul conservării și administrării resurselor, se referă la protecția apelor, munților, atmosferei etc, orice ține de mediu. Metodele vechi de extracție a zăcămintelor, a resurselor vor fi cel mai probabil scoase în ilegalitate, iar populațiile indigene … vor trebui să se adapteze.

Există capitole care analizează și încălzirea globală (nedemonstrată științific până acum, dar promovată constant de către presa de stânga), desigur vor fi introduse și mai multe taxe de poluare.  ONU cere 76 de trilioane de dolari de la țările dezvoltate pentru a implementa tehnologii verzi în lumea a3a.

Ce o să facă ONU? O să acapareze toate resursele noastre în numele încălzirii globale și a energiei verzi, a protecției mediului.

Agenda 21 o să se ocupe și de majorarea importanței rolului Grupurilor Majore.  Grupurile Majore se referă la femei, copii, fermieri, uniunii și aborigeni. Într-un limbaj pompos și plin de sclipici, unicorn și acadele, aflăm că de fapt această secțiune se referă la abolirea proprietății private, la terminarea comunităților rurale, control obligatoriu al natalității și fertilității, redezvoltarea orașelor.  Mai exact or să ne mute pe toți în mega-orașe (multe dintre ele deja au fost construite sau sunt în curs de construcție peste tot în lume). Vor controla toată mâncarea, pe care noi nu vom mai avea voie să o producem, fermele nu vor mai exista.

Sună a distopie comunistă.

O populație mutată în orașe hiper-tehnologizate înseamna un control mult mai ușor.

Agenda 21 ne explică și cum va fi implementată: redistribuirea veniturilor și a resurselor financiare (tot auzim ideea asta pompată de socialiștii din vest de ceva ani buni),  tehnologie (adică control permanent), știință și ecologism (adică mutarea tuturor din zona rurală în zona urbană), restructurarea guvernelor locale (cu alte cuvinte vom fi conduși de oamenii lor, asta dacă nu suntem deja).

Deși se pune accentul pe lumea a3a, Agenda 21 este un plan global, care se adresează tuturor.

 • Se poate vedea clar cum de ani buni oameni din zona rurală, sunt din ce în ce mai sărăciți și sunt forțați să se mute în orașe. Hypermarketurile care au acaparat piața au refuzat să le ia produsele, scoțându-i astfel de afacere pe foarte mulți.
 • Agenții de protecție a copiilor separă familiile în mod abuziv, copii școlarizați acasă sunt luați de lângă părintii lor, se discută în multe țări deja scoaterea în ilegalitate a școlarizării copilului acasă, iar în unele țări (Suedia de exemplu) este deja ilegal. Dacă nu iți încredințezi copilul statului, statul ți-l ia cu forța. Același lucru se întâmpla și cu copiii spălați pe creier de către sistemul de învățământ și care doresc să își facă schimbare de sex, dar ar căror părinti refuză. Aceștia sunt luați de protecția copiilor. Deja se întâmpla în Marea Britanie, Canada și Suedia.
 • Agenda 21 înseamna supunerea noastră totală!

Și să nu uităm ce viitor ne este propus aici:

Controlul Total al Minții
Bine ați venit în anul 2030. Bine ați venit în orașul meu – sau ar trebui să spun, “orașul nostru”. Eu nu dețin nimic. Nu am o mașină. Nu am o casă. Nu am niciun aparat sau haine. Ar putea părea ciudat pentru ține, dar are sens perfect pentru noi în acest oraș. Tot ce ați considerat un produs, a devenit acum un serviciu. Avem acces la transport, cazare, alimente și toate lucrurile de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Unul câte unul, toate aceste lucruri au devenit gratis, așa că nu a avut sens să ne mai deținem ceva. Asta este agenda globalistă comunistă.

Întregul articol se poate citi aici și va sfătuiesc să va uitați pe siteul respectiv la toate articolele, multe au ca termen anul 2030, când Agenda 21 va fi implementată total.

Așa arată redistribuirea venitului în anul 2014.

Agenda 21 se poate citi aici.

Nu uitați: 2030

Criză de *refugiați* creată artificial, *atentatele* create artificial fac parte dintr-un plan clar, vor duce la tăierea constanța a libertăților noastre.

Deci, ne spun că degeaba se vor – poate – termina conflictele militare până în 2030 căci oricum Europa va fi invadată în continuare de *refugiați*, dar de data această *refugiații *vor veni din cauza încălzirii globale!!!!! și că majoritatea vor veni din Africa… Exact de ce avea Europa nevoie nu? Canibali, violatori animalici, criminali, traficanți de organe, zoofili cu IQ sub 70!!!!!!!!!!! Pentru că majoritatea acestor africani vor veni din cea mai ne-civilizată și cea mai înapoiată zonă din Africa, și anume Sub-Sahara unde IQul mediu este în jur de 65. Că să facem o comparație clară IQ-ul unei gorile raportat în termeni umani poate să depasasca 80. Tot ei ne învață că distopia poate însemna populism (valul acesta de populism este creat tot de ei.. chiar credeți că nu au anticipat????), regimuri autoritate etc etc …

Articolul complet aici

Cel mai mare proiect al globalistilor este China, unde se implementează toate lucrurile de care vom avea și noi parte în curând.

În primul rând China construiește în continuu mega-orașe fantomă, care aparent nu folosesc la nimic.

Exemple de astfel de orașe aici.  De ce ar putea fi construite aceste orașe dacă nu pentru a mută populația de la sat în ele, de fapt, există destule dovezi că deja au început mutarea.

Toate plățile și cumpărăturile din zonele urbane din China se fac în momentul de față prin telefon, mai ales în zonele urbane.

Ca și client/cumpărător primești note în funcție de ceea ce cumperi, dacă cumva cumperi prea multe produse nesănătoase, înseamnă că ai șanse să te îmbolnăvești deci o să primești note mai mici iar vânzătorii pot să te refuze. Numele acestui sistem se numește credit social și se dorește implementarea totală până în 2025.

Nu numai cumpărăturile și plățile sunt monitorizate, dar și comportamentul social, postările pe media socială, fumatul, etc. Un scor prost poate însemna că nu ai voie să cumperi proprietate, să călătorești cu trenul/avionul. Nu ai cum să scapi și să te ascunzi deoarece China are un sistem de recunoaștere facială prin satelit care te poate depista instantaneu.

În China este un boom pe piața mașinilor electrice. Agenda 21 pe față.

Să nu uităm că natalitatea a fost controlată total până acum în China, însa natalitatea a scăzut dramatic, noua generație nu vrea să mai facă copii, așa că s-a încetat controlul natalității de frică unei scăderi totale a populației. China are nevoie de mână de lucru, deci vor fi nevoiți să rezolve urgent această problemă.

Nu doar China are astfel de proiecte. Arabia Saudită construiește NEOM. Evident îl vrea gata până în 2030. Proiectul acesta îi aparține lui Bin Salman, cel care vrea să modernizeze Arabia Saudită și care omoară clericii și concurența.

Sub Bin Salman femeile au acum dreptul de a conduce, de a munci mai liber. Arabia Saudită este cel mai strict regim la ora actuală, un regim dogmatic și fascist unde doar cei bogați se pot bucura de libertăți.

Bin Salman a declarat că Arabia Saudită și  Israel sunt frați iar asta nu trebuie să ne mire, casa Saud este de origine evreiască. (despre originile casei Saud aici)

NEOM o să fie de 33 de ori mai mare decât New York!

Până și Rusia finanțează acest proiect. Și dacă încă mai credeați că Puțin o să ne salveze de Noua Ordine Mondială… treziți-vă!

Trebuie menționat că Rusia construiește încontinuu buncăre subterane, în 2010 aveau suficiente pentru a-și muta jumătate din populație în ele. Între timp au construit aproape suficiente încât să mute întreaga populație în subteran.

Sunt cumva rușii poporul ales să supraviețuiască unui dezastru atomic/nuclear? Ar trebui să ne mutăm în Rusia?

Deja nu mai este vorba despre tehnici de manipulare pentru a ține populația speriată, vorbim de buncăre, orașe subterane, un oraș subteran cu centru de comandă în Moscova, toate suficiente pentru întreagă populație!  

 

Alt proiect al Arabiei Saudite:

Cautând informații despre acest proiect am găsit un canal excepțional de youtube, care cercetează toate lucrurile pe care le cercetez și eu, deci recomand total!

Video-ul de mai jos aduce extrem de multe completări legate de proiectele Arabiei Saudite și discută de asemena despre Suedia și Estonia, două experimente globaliste înspăimântătoare.

Cum o să ajungem acolo și noi de bunăvoie? Este foarte simplu…  ThruthStream media mi-a amintit recent de  o știre despre trei turiști  japonezi ce vizitau Australia.

Ei au închiriat o mașina și au ajuns în ocean după ce au urmat indicațiile exacte ale GPS-ului fără să se gândească măcar o secundă că poate indicațiile sunt greșite și fără să privească în jur dacă drumul pe care merg este greșit sau nu.  Obediență absolută în fața inteligenței artificiale.

Apoi au urmat nenumărate accidente la nivel global legate de Pokemon-Go, când oameni s-au aruncat în fața mașinilor sau trenurilor pentru a captura Pokemonii virtuali.

Nu am cum să nu trag concluzia clară că Pokemon Go este un experiment social, menit să strângă date despre reacțiile oamenilor dar și despre nivelul de obediență.  Anime-ul Pokemon este acum finanțat de J.P. Morgan, iar jocul Pokemon Go a fost creat în colaborare cu Google Maps.

Philip K Dick a fost cel care a scris în cartea sa –  Oare androizii visează la oi electrice – O să vină o vreme când *ei mă spionează la telefon*  o să devină *telefonul meu mă spionează*. Acum ceva ani buni mi-am cumpărat un smart-phone nou, și cum nu eram (și nici acum nu sunt) fan al aplicațiilor pe telefon, mi s-a apărut inutil să am instalate aplicații de la Google (sunt noob în ale tehnologiei, va rog nu râdeți!), așa că am încercat să le dezinstalez, desigur fără succes.

Apoi am fost obligată să instalez aplicația Facebook pentru o scurtă perioada și imediat am observat lucruri extrem de dubioase, cum persoane din agenda telefonului îmi apăreau la sugestii pentru prieteni, oameni cu care mă văzusem rar și pe care nu îi aveam în telefon, îmi apăreau și ei la sugestii.

De ce îmi accesase Facebook agenda telefonului? De ce poți astăzi să ii salvezi numerele de telefon pe Google? Parolele în Google Chrome?

Pozele pe care le faci au locația exactă, clar că GPS-ul te urmărește oricând. În momentul în care achiziționezi un smart-phone, le permiți să te supravegheze, fie că ai sau nu internetul activat.

Sau într-o notă mai amuzantă, cineva iți colecționează pozele cu organele genitale…

 

Chiar acum Facebook a patentat un proiect care va monitoriza locația ta pentru a prezice unde vei merge în continuare, va prezice și când vei fi deconectat de la Facebook, dar și când vei fi conectat la loc.

 

În 2016, Google Maps pentru Android a fost implicat într-un scandal după ce o funcție numită Driving Mode folosea locația curentă precum și istoricul căutărilor din browser pentru a ghici viitoarea destinație a celor ce foloseau aplicația.

Google a declarat că funcția această va prezice doar când utilizatorii vor programa destinațiile și va oferi câteva sugestii de drum în funcție de căutările din browser, de parcă asta ar liniști pe cineva.

Dar asta este ceea ce aparent își doresc oamenii, sau sunt deja programați să achiziționeze orice mizerie nouă nejustificat de scumpă care îi va monitoriza constant?

Facebook a solicitat, de asemenea, un brevet de invenție cu privire la *Predicția locației utilizând semnale wireless pe rețelele sociale online*, care ar urmări și utiliza informațiile semnalelor Wi-Fi, celulare, Bluetooth și NFC (near-field communications), astfel dorește să anticipeze unde vor merge mai departe utilizatorii. Această vrea să fie o alternativă la urmărirea prin GPS care să ofere date mult mai exacte.

Într-o altă cerere de brevet înaintată de către Facebook,  cu titlul *Prezicând locații și miscări* ale utilizatori folosind istoricul locațiilor și mișcărilor acestora, Facebook vrea să analizeze ulilizatorii în grup, coroborând datele pentru crea un model de  *lanțuri de localizare*. Facebook spun că vor folosii datele pentru o varietate de aplicații dar mai ales pentru a trimite utilizatorilor reclame în funcție de viitoarele lor locații.

În prezent,  Facebook spune că scopul colectării datelor legate de locația curentă este  un efort de a *oferi o experiență mai adecvată și personalizată*, însă aceste noi cereri de brevet sugerează cu totul altceva.

Aplicația Facebook deja are funcții ca *prieteni care se află în apropiere*, sau opțiunea de afișare a locației în aplicația Messenger.

Foarte multe companii plătesc bani grei pentru aceste informații, iar șobolanii sunt fericiți în labirintul lor, conectați în permanentă la rețeaua de socializare. Sunt destule hoteluri în lume care iți oferă WiFi doar dacă ai cont de Facebook și sunt foarte mulți angajatori care consideră obligatorie creea unui cont de Facebook.

Nu am avut iPhone niciodată, deci nu mă pricep de nici un fel când vine vorba despre el însa tocmai am discutat cu cineva despre iPhone și mi-a spus că Apple a implementat deja mare parte din cele enumerate mai sus, deja iți ghicește viitoarea locație, știe dacă ești în mașina și știe unde iți este mașina… Acum  aproape toată lumea este împărțita între iPhone și sisteme android, probabil că se va lucra pentru a se crea o baza comună de date între cele două sisteme, asta dacă nu există deja.

Ești în China și folosești iCloud? pregătește-te să ai toate datele date guvernului chinez…

Serviciul iCloud din China a fost atacat de hacker …care se pare că lucrează pentru guvernul chinez.

Iar Apple ajută de bună-voie guvernul chinez, scoțând din magazinul său de aplicații VPN-urile care ajutau la spargerea firewall-ului.

(China are o rețea de intra-net, neconectata la exterior, unde guvernul monitorizează întreaga activitate a locuitorilor și întocmai ca în Psycho Pass detectează imediat sectoare unde există situații agitate, posibile răscoale – care am înțeles că se petrec uneori și săptămânal în China – și le înnăbușe imediat, iar orice imagini sau filmări cu acestea sunt șterse imediat de către guvern, iar transmisiile live sunt oprite de asemenea, în concomitent sunt lansate  știri vesele și multe distracții)

Nici în Vietnam situația nu este mai bună. Facebook a dat datele *dizidenților* guvernului și foarte mulți au fost arestați, torturați… sau chiar uciși. A fost o migrare masivă a vietnamezilor pe Minds de frica guvernului. Acolo am putut să văd ce se întâmpla cu așa-zișii *dizidenți*… cei care nu dispăreau erau uneori torturați public.

Controlul Total al Minții

 

Orwell a avut dreptate.

Și să nu uităm ce au avut de spus despre Facebook foști directori:

Chamath Palihapitiya a declarat: *Cred că am creat unelte care distrug structura (țesătură) socială a modului în care funcționează societatea.* *Buclele de feedback pe termen scurt, bazate pe dopamină, pe care le-am creat, distrug modul în care funcționează societatea.*

Interviul complet aici.

Acesta a declarat: *Dumnezeu știe ce face Facebook-ul creierului copiilor noștri!*

Dar ce ne facem când oamenii se cipeaza de bună-voie?

Lucrători din Suedia s-au oferit voluntari pentru a fi microcipati. Eu pot acum să deschidă uși, să scoată documente la imprimantă, să cumpere anumite lucruri …

Da… chiar nu văd ce ar putea să meargă rău…

Altă organizație globalistă, Forumul Economic Mondial, discută acum despre *controlul minții folosind undele sonore* de la distanță și recunoaște că asta ar putea transforma oamenii în sclavi controlați.

Forumul Economic Mondial (WEF) este una dintre cele mai influențe organizații de elită, alături de Consiliul pentru Relații Externe, grupul Bilderberg și Comisia Trilaterală. În fiecare an, forumul reunește aproximativ 2500 de lideri de afaceri, lideri politici internaționali, economiști, celebrități și jurnaliști pentru a discuta problemele mondiale.

Cine face parte din acest forum?

 • Mark Carney, guvernator al Băncii Angliei
 • Al Gore, vice-președinte at Statelor Unite (1993-2001); Președinte și Co-fondator, Generation Investment Management LLP
 • Jim Yong Kim, președinte al băncii Mondiale
 • Christine Lagarde, director la FMI
 • Peter Maurer, președinte al Comitetului internațional al crucii roșii
 • Indra Nooyi, președinte, PepsiCo
 • L. Rafael Reif, președinte, Massachusetts Institute of Technology (MIT)
 • Ursula von der Leyen, ministrul federal al apărării, Ministerul Federal al Apărării al Germaniei
 • David M. Rubenstein, co-fondator și co-președinte Carlyle Group

În multe privințe, WEF este similar cu Grupul Bilderberg. Fapt interesant: Klaus Schwab, fondatorul și președintele executiv al WEF este un fost membru al comitetului director al grupului Bilderberg. Institutul Transnațional descrie scopul principal al Forumului Economic Mondial în felul următor: *Pentru a funcționa ca instituție de socializare a elitei globale emergente, “mafiocrația” globalizării formată din  bancheri, industrialiști, oligarhi, tehnocrați și politicieni. Ei promovează ideile comune și servesc intereselor comune: a lor.*

Reuniunea anuală a WEF a Consiliilor Globale Viitoare a avut loc în perioada 11-12 noiembrie în Emiratele Arabe Unite. Unul dintre subiectele discutate a fost “controlul minții folosind undele sonore”. Site-ul oficial al WEF a publicat un articol intitulat Controlul minții prin folosirea undelor sonore?

Profesorul de la Universitatea din Oxford, Antoine Jérusalem, descrie tehnologia și problemele legate de ea. O să preiau interviul:

Controlul creierului cu unde sonore: cum funcționează?

Ei bine, pentru a ajunge direct la știință, principiul neuromodulării neinvazive este de a focaliza undele ultrasunete într-o regiune din creier, astfel încât acestea să se adune într-un loc mic. Apoi, sperăm că, având în vedere setul corect de parametri, aceasta poate schimba activitatea neuronilor.

Dacă doriți să scăpați de neuroni care s-au sălbatic, de exemplu, în epilepsie, atunci ați putea dori să ridicați energia pentru a le ucide în mod esențial. Dar dacă doriți să promovați selectiv sau să blocați activitatea neuronală, trebuie să vă reglați cu atenție undele ultrasunete.

Cu alte cuvinte, există o diferență între stimularea cu ultrasunete utilizată pentru îndepărtarea țesuturilor și neuromodularea cu ultrasunete, care vizează controlul activității neuronale fără a afecta țesutul.

Ultrasunetele de neuromodulare sunt lucruri care funcționează cu siguranță, dar tot nu înțelegem.

Ce bun social poate veni din ea?

Cuvintele cheie actuale sunt boala Alzheimer și Parkinson, precum și leziuni cerebrale traumatice. Dar oamenii de știință caută de asemenea măduva spinării și sistemele nervoase periferice. În ceea ce mă privește, deoarece creierul este centrul de facto de decizie pentru atât de multe procese, oricare dintre ele ar putea fi vizate.

Este sigur?

Atunci când încercați să “controlați” activitatea neuronală prin furnizarea de vibrații mecanice minore către o regiune a creierului, este important ca focalizarea ultrasunetelor, frecvența și amplitudinea să fie reglate corespunzător sau creierul poate fi deteriorat. Ideea este că încă nu știm cum să regăsim toate acestea; și dacă aș exagera un pic, aș putea spune că abordarea noastră actuală nu este atât de departe de a ne proști cu setările de pe un radio până când nu auzim stația potrivită.

Una din multele dificultăți este să știm cu certitudine că într-adevăr controlăm neuronii cu aceste valuri sonore, spre deosebire de a le distruge. Adevărul este că încă nu știm cum funcționează procesul. Și dacă nu știm cum funcționează, nu știm cât este “prea mult”.

Care sunt cele mai mari provocări etice?

Potențialul acestei tehnici este enorm – prin această mă refer la numărul mare de aplicații, precum și la utilizarea etică.

Din punct de vedere biologic, este similar cu drogurile. Te poate vindeca, te poate face dependent și te poate ucide. Este vorba doar de a rămâne într-un anumit set de reguli. Din perspectivă etică, lumea se schimbă atât de repede încât este dificil să evaluezi ce va fi acceptabil mâine, care nu este astăzi.

Sunt, de asemenea, convins că natura umană este de așa natură încât, dacă se poate face ceva, se va face. Întrebarea este de către cine. Aș prefera să am o societate corectă care să conducă dansul decât un stat nepoliticos, fără respect față de viața umană sau animală. Dacă vrem să dansăm acest dans după 10 ani, trebuie să începem să cercetăm astăzi.

Cum ar putea fi distopian?

Pot vedea ziua în care un om de știință va putea să controleze ceea ce vede o persoană în ochii minții lor, trimițând undele drepte la locul potrivit în creierul lor. Cred că majoritatea obiecțiilor vor fi similare cu cele pe care le auzim astăzi despre mesajele subliminale în reclame, cu mult mai vehement.

Această tehnologie nu este lipsită de riscurile de utilizare greșită. Ar putea fi o tehnologie revoluționară de îngrijire a sănătății pentru bolnavi sau un instrument perfect de control prin care controlul nemilos este cel slab. De data aceasta însă, controlul ar fi literal.

Ce putem face pentru a-și proteja potențialul?

Nu voi argumenta că oamenii de știință sunt înțelepți și înțeleși atunci când este vorba despre ceea ce ar trebui și nu trebuie făcut. Unii dintre noi vor merge până la capăt. Dar aceasta este natura umană, și nu unică pentru oamenii de știință.

În orice caz, treaba noastră este să găsim ceva benefic pentru omenire. Și dacă găsești o cale de a face pe cineva mai bun, atunci știi, de asemenea, cum să faci contrariul. Scopul este de a se asigura că regulamentul îl împiedică pe acesta din urmă, fără a împiedica acest lucru. Cred că acesta este rolul autorităților de reglementare. Și cred că Uniunea Europeană, unde lucrez, este destul de bună în acest sens.

Un alt rol al politicienilor ar trebui să fie acela de a oferi o platformă de comunicare pentru a explică viziunea lungă a oricărei domenii de cercetare. Și poate fi prea devreme sau nu este o idee bună, iar decizia finală ar fi foarte bine să o oprim. Dar, pe termen lung, publicul ar trebui să aibă avantajele potențiale ale unei noi tehnologii care le-ar fi explicat în cuvinte simple, lucru pe care oamenii de știință nu îl au în mod necesar.

Politicienii ar trebui să-și amintească faptul că dacă nu o facem, atunci cineva undeva o va face oricum … potențial neregulat.

TL:DR Antoine Jérusalem spune că este  o tehnologie incredibilă, dar că, ajunsă în mâinile cui nu trebuie, are efecte devastatoare. Dar asta știam și noi fără să fim oameni de știință.

Mă întreb ce poate face o organizație globalistă cu așa ceva?!

Un jurnalist care lucra pentru organizația non-profit Muckrock a făcut o descoperire bizară după ce a solicitat documente din partea guvernului SUA prin FOIA (Freedom of Information Act).  Jurnalistul în cauză desfășura o  anchetă legată de  grupurile ANTIFA și *cele de supremație albă*, așa că  a trimis o solicitare Centrului de Fuzionare de Stat din Washington, Departamentul pentru Securitate Internă, care este specializat în combaterea terorismului, detectarea activității criminale, planificarea dezastrelor, securitatea cibernetică și alte evaluări ale amenințărilor. Acesta a primit mai mult decât ceruse, și anume o serie de fișiere legate de *controlul minții la distanță* și efectele *armelor psihoelectrice*.

Împreună cu documente standard, cum ar fi e-mailuri, briefing-uri de informații și buletine, jurnalistul a primit un dosar bizar numit “Efectele EM asupra corpului uman.zip”.

Arhivă aici:  EM_effects_on_human_body

Un document descrie efectele *armelor psihoelectrice*, inclusiv *golirea/ștergerea forțată a memoriei”, *rigo-morțiș forțat*, etc.

Un alt document explică câmpurile bio-magnetice și undele cerebrale (Alpha, Beta, Delta etc.), două concepte extrem de importante în controlul minții MKULTRA și Monarch.

Documentul final descrie modul în care organizațiile foarte dubioase  pot desfășura operațiuni de *control al minții la distanță* prin intermediul rețelelor de telefonie mobilă, camioanelor deghizate ca vehicule de comunicare și elicoptere *negre*.

Deși aceste documente au fost trimise de WSFC, ele nu par a fi create de o agenție guvernamentală. Prima imagine “Efecte psiho-electrice ale armelor” pare să facă parte dintr-un articol din revista Nexus din 1996, care descrie un proces adus de John St. Clair Akewi împotriva NSA. Procesul din 1992 a susținut că NSA are “capacitatea de a asasina cetățenii americani în cadrul unor operațiuni ascunse, sau de a desfășura operațiuni de control psihologic prin care subiecții să fie diagnosticați cu boli psihice”. Articolul prevede:

Un proces intentat împotriva Agenției Naționale de Securitate din S.U.A. dezvăluie o serie de tehnologii și programe înfricoșătoare menite să țină file pe indivizi. Următorul document cuprinde dovezi pentru un proces intentat la Curtea SUA din Washington, DC de către John St Clair Akwei împotriva Agenției Naționale de Securitate, Ft George G. Meade, Maryland (Acțiunea Civilă 92-0449), constituie cunoștințele sale despre NSA structura, activitățile de securitate națională tehnologii proprii și operațiuni ascunse pentru a monitoriza cetățenii individuali Ed.

Autorul celui de-al doilea document pare a fi denumit Supratik Saha un “Software And Electronics & Comm. Engg“.

Ar putea aceste documente să explice misterioasele “atacuri sonice” cubaneze, unde 24 de funcționari guvernamentali au suferit “pierderi de auz, amețeli, probleme de somn și viziune, tinitus, dureri de cap, oboseală și leziuni ale creierului”? Aproape toate aceste simptome pot fi găsite în primul document.

CIA a marcat cea de-a 65-a aniversare a lansării proiectului MKULTRA. Și publicul are în cele din urmă o privire mai largă și mai detaliată asupra a cât de departe erau dispuși să meargă pentru a obține controlul asupra gândurilor noastre care cei care au încercat aceste experimente îngrozitoare .

Ce este MKULTRA? Unul dintre cele mai șocante programe CIA de toate timpurile ce s-a desfășurat între 1953 și 1964, când Agenția Centrală de Informații (CIA) a efectuat zeci de experimente pentru a studia  efectele agenților biologici și chimici asupra cetățenilor americani, substanțe utilizate fără știrea lor. Deși este greu să găsești documente despre MKULTRA, în 1976 și 1977 Senatul Statelor Unite a efectuat investigații și a organizat o audiere, apoi a publicat o mare parte din ceea ce fusese descoperit. 

Potrivit raportului de audiere, proiectul a avut ca scop “dezvoltarea capacității în utilizarea sub acoperire a materialelor biologice și chimice”. Motivația a fost de natură  defensivă, deoarece  mulți se temeau în timpul războiului rece că rușii și chinezii au armele deja dezvoltate în acest domeniu. Susținătorii proiectului au notat:

Dezvoltarea unei capacități cuprinzătoare în acest domeniu al războiului chimic și biologic sub acoperire ne dă o cunoaștere aprofundată a potențialului teoretic al inamicului, permițându-ne astfel să ne apărăm de un vrăjmaș care ar putea să nu fie la fel de restrâns în utilizarea acestor tehnici că și noi.

În 1955 MKULTRA se ocupa de descoperirea următoarelor materiale și metode:

 • care vor promova efectele intoxicante ale alcoolului;
 • care vor facilita inducerea hipnozei sau va spori utilitatea acesteia;
 • care vor spori capacitatea indivizilor de a rezista la privare, tortură și coerciție în timpul interogatoriului și așa-numitul *spălare a creierului*;
 • care vor produce amnezie pe durata evenimentele care preced consumu dar și în timpul utilizării acestora;
 • care vor produce șocuri și confuzii pe perioade lungi de timp;
 • care vor produce dizabilități fizice, cum ar fi paralizia picioarelor, anemia acută etc;

S-au făcut multe experimente cu celebrul drog LSD, descoperit de un om de știință elvețian și care avea ca scop printre altele terapia, reglarea psihicului și vindecarea depresiei. Această substanță minunată a fost însă preluată de guvernul american pentru a se efectua experimente pe oameni.

Varianta oficială este aceea că CIA a pierdut sau șters multe dintre documentele legate de MKULTRA, însa recent au apărut niște documente interesante legate de experimentele MKULTRA.

Documentele au fost furnizate în temeiul Legii privind libertatea de informare (FOIA) de către fondatorul Black Vault, John Greenewald. Potrivit unui raport al Newsweek, The Black Vault este specializat în înregistrările declasificate ale guvernului. Într-o scrisoare declasificată (publicată sub fișierul C00021825), o persoană cu numele redactat scrie unui medic (al cărui nume a fost de asemenea redactat)  oferindu-i  sfaturi legate de  lansarea unui laborator pentru experimente în controlul minții animale.

Autorul  scrisorii este deja un expert în domeniu, a cărui activitate anterioară a culminat cu crearea a șase câini ce puteau fi controlați  de la distanță și puteau fi făcuți să alerge, să se întoarcă sau să se oprească.

“După cum știți, am petrecut aproximativ trei ani lucrând în domeniul cercetării de a recompensa stimularea electrică a creierului”, scrie individul.

“În laborator am efectuat o serie de experimente cu șobolani; în câmp deschis, am folosit câini aparținând  mai multor rase. “

După intervenția chirurgicală pentru a putea controla mintea unui câine, CIA afirmă că efectele secundare groaznice puteau fi  *infectarea la locul electrodului din cauza incapacității  plăgii chirurgicale de a se vindeca*. Newsweek a raportat că, după ce au încercat o cască de plastic, oamenii de știința au stabilit o nouă tehnică chirurgicală care implică *încorporarea electrodului în întregime într-o movilă de ciment dentar pe craniu și rularea conductelor subcutanat într-un punct între lamele umărului, unde conductorii sunt aduși la suprafața și fixați la harnașament standard pentru câini*.

Controlul Total al Minții

Alte documente dezvăluie detalii și mai tulburătoare, legate de experimente cu medicamente și droguri experimentale de control al minții efectuate pe pacienții din spitale, pe deținuții din pușcării, drogarea criminalilor suspectați de diverse fapte ce își așteptau procesul.
Potrivit lui Sputnik News, situația  se agravează și mai mult.
Copil de 10 ani supus la experimente MLKULTRA timp de 5 luni

Un alt document detaliază experimentarea cu tehnici de vorbire hipnotică pentru a permite controlul minții asupra *audiențelor mari*.

Documentele de pe Black Vault aici.

Monarch Programming este o metodă de control al minții, utilizată de numeroase organizații pentru scopuri ascunse. Este o continuare a proiectului MK-ULTRA.

Metodele sunt extraordinar de sadice (întregul lor scop este de a traumatiza victima), iar rezultatele așteptate sunt îngrozitoare: crearea unui sclav căruia îi este controlată mintea , care poate fi declanșat oricând pentru a efectua orice acțiune cerută de manipulant. În timp ce mass-media ignoră această problemă, peste 2 milioane de americani au trecut prin ororile acestui program.

Monarch Programming este o tehnică de control al minții care cuprinde elemente ale Abuzului Ritualic Satanic (SRA) și Tulburării de Personalitate Multiplă (MPD). Folosește o combinație de psihologie, neuro-știință și ritualuri oculte pentru a crea în interiorul sclavilor un alter-ego care poate fi declanșată și programată de către manipulanți. Sclavii Monarch sunt folosiți de mai multe organizații care au legătură cu elita mondială în domenii precum armata, sclavia sexuală și industria de divertisment.

Deși nu a existat niciodată o recunoaștere oficială a existenței programării lui Monarch, destul de mulți cercetătorii proeminenți au documentat utilizarea sistematică a traumelor pe subiecți  cu scopul  controlului minții. Unii supraviețuitori, cu ajutorul unor terapeuți dedicați, au fost capabili să “deprogrameze” și să dezvăluie detaliile îngrozitoare ale încercărilor lor.

Sclavii Monarch sunt folosiți în principal de către organizații pentru a efectua operațiuni care utilizează patch-uri instruite pentru a îndeplini sarcini specifice, care nu pun la îndoială ordinele, care nu își amintesc acțiunile și, dacă sunt descoperite, se sinucid automat. Ei sunt țapii ispășitori perfecți pentru asasinatele de profil (vezi Sirhan Sirhan), candidații ideali pentru prostituție, sclavie și producții private de film. Ele sunt, de asemenea, interpreții perfecți pentru industria de divertisment. (sursă aici)

Exista un adăpost în Germania pentru victimele din Europa ale Abuzurilor Ritualice Satanice.

 

Noi experimente arătate publicului prezintă posibilitatea ștergerii memoriilor oamenilor . Momentan au fost fost făcute publice experimentele efectuate  pe șoareci de laborator.

S-a reușit cu succes, ștergerea amintirilor și  inserarea de amintire false.

Dacă aceste experimente au fost făcute public, este clar că au fost deja încercate pe oameni .

 

LARD (Long Range Acoustic Device – Dispozitiv acustic cu rază lungă de acțiune) sau *Vocea lui Dumnezeu* este alt program creat de guvernul american. Este o armă ne-letală care face oamenii să audă voci.  Această nouă armă a fost folosită în Irak pentru a crea panică și haos.

Iată un extras din raportul Strategy Page despre utilizarea LRAD aka *Vocea lui Dumnezeu*:

Se pare că unii membrii ai trupele (americane) din Irak folosesc  LRAD  “vorbit” (spre deosebire de “scârțâind”) ca să se joace  cu luptătorii islamici. Teroriștii islamici tind să fie superstițiosi  și, desigur, foarte religioși. LRAD poate pune “cuvântul lui Dumnezeu” în capul lor. Dacă Dumnezeu, sub forma unei voci pe care numai tu o poți auzi, îți spune să te predai sau să fugi, ce vei face?

O altă descoperire interesantă arată că Armata Statelor Unite a avut o pagină web veche dedicată tehnologiei, dar pagina a dispărut de îndată ce cercetătorii au obținut informațiile și au început să o împărtășească. Unii cercetători au făcut capturi ale  paginii web și au stocat-o și pe alte site-uri ca dovadă că armata utilizează de fapt această tehnologie invazivă.

LRAD este folosit de nave de armată dar și nave de croazieră, un exemplu recent este folosirea LRAD de către o navă de croazieră pentru a opri pirați somalezi.

Mai multe despre LRAD aici.

(Un blogger a constatat un lucru interesant, foarte mulți dintre cei care au comis atacuri armate în SUA au declarat că au auzit voci care le-au spus să comită aceste acte.. majoritatea erau de asemenea tratați cu diferite medicamente pentru depresie și ca o completare majoritatea erau fie evrei, fie pe jumătate evrei sau în contact direct cu tabere de evrei/moschee etc.

Se știe că Mossad folosește sistemul Monarch pentru a-și programa agenții, mai exact folosește programarea prin unde Delta… Oare nu pot la fel de bine să folosească și LRAD pentru a activa agenți latenți care au fost programați din timp să comită aceste acte? majoritatea atentatelor de genul acesta apar în momente cheie și distrag total atenția de la lucrurile cu adevărat importante. Avem un exemplu recent în Franța)Cel mai îngrozitor mod de control este acela prin telefonul mobil:

În acest videoclip James Scott, expert în cybersecuritate explică cum poți să controlezi mintea cuiva prin viruși trimiși pe telefon.

Ce este de fapt un telefon mobil?? O armă psihotronică de control a minții

(o să folosesc google translate să traduc rapid acest articol pentru cei care nu cunosc engleza așa că exprimarea se poate să fie ciudată uneori, pentru ceilalți articolul în engleză aici)

Telecomunicațiile moderne implică de obicei dispozitive care pot trimite și recepționa semnale wireless. Aceste dispozitive sunt, de asemenea, aproape invariabil capabile să producă și să primească semnale care ne afectează dispozițiile, gândurile și funcțiile corporale. Telefonul tău este o armă psihotronică. Asta înseamna că telefonul tău mobil poate citi și controla și probabil Citește și controlează mintea ta.

Cele mai multe domenii ale energiei electromagnetice produse de om, pe care le experimentăm zilnic, sunt produse secundare ale industriei moderne: grilele de energie electrică, telecomunicațiile și toate dispozitivele cu energie electrică le produc. În general, spre deosebire de câmpurile naturale ale energiei magnetice ale pământului, s-au dovedit că, în general, câmpurile de energie electromagnetică create de om sunt în general rele pentru oameni. O preponderență a celor mai bune dovezi sugerează că acestea cauzează cancer. Dacă acest lucru nu a fost destul de rău pentru locuitorii orașului, energia electromagnetică poate fi, de asemenea, armată și poate fi utilizată împotriva noastră în mod obișnuit.

Acest articol științific explorează ideea că armele psihotronice sunt folosite din apropiere și de departe pentru a ne controla mintea de zi cu zi. Acest articol oferă un fundal pentru domeniul armamentului psihotronic, explorează starea actuală a artei și oferă mărturiile autorului despre experiențele sale cu energia electromagnetică armată.

Dovezile sugerează că aceste activități de control a minții fac parte dintr-un efort mai mare pe care autorul îl numește Proiectul New Manhattan. Autorul a devenit conștient de armamentul psihotronic în cursul cercetărilor sale asupra acestui subiect conex. Dacă nu sunteți familiarizat cu Proiectul New Manhattan, vă rugăm să consultați cartea autorului Chemtrails Exposed: A new Manhattan Project..

Armă psihotronică

Energia electromagnetică poate fi produsă și direcționată pentru a influența dispozițiile umane, gândurile și funcțiile corporale. Dispozitivele care fac acest lucru sunt cunoscute ca “arme psihotronice” sau “psihotronice”. Armamentul psihotronic utilizează frecvențe de energie electromagnetică, în special în gama extrem de scăzută (ELF) (3-30 Hz), deoarece ELF este în primul rând domeniul de frecvență al energiei electromagnetice Creierul uman trimite și primește în mod natural. Câmpurile electromagnetice din intervalele de frecvență foarte scăzută (VLF / 3-30 kHz) și Super Low Frequency (SLF / 30-300 Hz) pot avea efecte psihotronice.

Semnalele electromagnetice generate de om (EM) produse și aplicate în gama ELF pot fi sincronizate cu undele creierului uman, astfel încât creierul devine “antrenat”. Undele cerebrale ale individului vizate sunt scanate în primul rând pentru a determina frecvența EM creierul produce în prezent. Apoi, aceeași frecvență produsă de creierul individului vizat este produsă de arma psihotronică și îndreptată către individul vizat. Odată ce undele creierului individuale au fost sincronizate cu EM produse de arma psihotronică, frecvența produsă de arma psihotronică este apoi modificată treptat. Datorită acestei sincronizări, deoarece EM produs de arma psihotronică este treptat modificată pentru a produce orice efect dorit, undele cerebrale individuale vor urma. Acesta este procesul de antrenare a creierului, care este fundamental pentru armamentul psihotronic.

Nu mă credeți? Există un munte de dovezi de susținere. Această investigație a găsit sute de documente pertinente disponibile imediat. Navy, Rând Corporation, NASA, Laboratorul Lincoln din cadrul Institutului de Tehnologie din Massachusetts, laboratoarele naționale Lawrence Livermore, Departamentul de Energie, laboratoarele Northwest Battelle Pacific și mulți alții au lucrat semnificativ aici. Toate aceste nume sunt implicate în Proiectul New Manhattan. Zona mai generală de studiu este cunoscută sub denumirea de “bioelectromagnetics” și este titlul revistei științifice de vârf. Dacă vrei să te uiți mai departe, un loc bun pentru a începe este secțiunea “Controlul minții” din articolul precedent al autorului  “Other New Manhattan Chemtrail Project Agendas.”.

Autorul tău a descoperit mult mai mult de atunci. Această secțiune oferă o imagine de ansamblu asupra lucrării publicate anterior de autor, referitoare la controlul minții și la proiectul New Manhattan, precum și informații nou descoperite. Cei trei oameni de știință cei mai vechi prezentați aici au toate conexiuni puternice cu Proiectul New Manhattan.

Cale înapoi în anii 1930 Alfred Lee Loomis (1887-1975) studiază și scrie despre undele cerebrale, ajutându-se să dezvolte domeniul electroencefalografiei; care este domeniul măsurării undelor cerebrale. Acesta este același Alfred Lee Loomis, care și-a făcut avere în industria energiei electrice și a continuat să contribuie la dezvoltarea tehnologiilor capabile să suprapună semnalele de comunicare electromagnetică în afară ionosferei; transmiterea lor peste mii de kilometri. Aceste fapte sunt semnificative deoarece rețeaua electrică americană produce câmpuri EM în aceeași gamă de frecvențe ca și creierul uman, iar industria energiei electrice are stimulente precum generarea de energie hidroelectrică pentru a-și motiva interesele într-un efort global de modificare a vremii, cum ar fi Proiectul noului Manhattan. De asemenea, astăzi New Manhattan Proiectul chemtrail spray a fost descoperit a fi cenușă de cărbune de zăpadă. Cocsul de cărbune este un produs secundar al centralelor electrice pe bază de cărbune din industria energetică. Ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, încălzitoarele ionosferice de astăzi ale Proiectului New Manhattan (cu tehnologii fundamentale dezvoltate de Loomis) sunt capabile să producă semnale extrem de puternice EM și câmpuri care să poată controla vremea și să ne influențeze dispozițiile, gândurile și funcțiile corporale. Se face spînul capului. Pentru mai multe despre enigmaticul domn Loomis, vă rugăm să consultați articolul precedent al autorului “Chemtrails Exposed: Truly a New Manhattan Project.”.

Pentru mai multe detalii despre potențialele motive ale industriei de energie electrică aici, vă rugăm să consultați articolul precedent al autorului “Cui Bono? New Manhattan Chemtrail Project Motives.”

Pentru mai multe detalii despre cenușa cărbunelui de zăpadă, cum ar fi spray-ul chemtrail comun, vă rugăm să consultați articolul precedent al autorului  “Chemtrails Exposed: Coal fly ash and the New Manhattan Project.”

Pentru mai multe despre încălzitoarele ionospherice ale proiectului de astăzi New Manhattan, se poate face referire la articolul anterior al autorului “Smoking Gun: The HAARP and Chemtrails Connection.”

Lucrarea lui Loomis în domeniul electroencefalografiei a implicat diode electrice amplasate direct pe pielea subiectului. Așadar, deși lucrarea lui este notabilă aici ca precursor, a fost puțin diferită de cea psihotronică modernă în care arma modernă psihotronică este administrată de la distanță, prin aer. Ceea ce analizăm aici este mai apropiat de domeniul ulterior al magnetoelectroencefalografiei.

Deși ceea ce pare a fi prima literatură științifică aplicabilă armei psihotronice moderne a fost publicată în 1955, nu a fost decât până la începutul anilor 1960 când lucrurile în domeniu au început să meargă. Printre alte câteva exemple timpurii a fost studiul din 1961  “Research în Electrical Phenomena Associated with Aerosols”  de Bernard Vonnegut et al.

“Cercetarea în fenomenele electrice asociate aerosolilor” a implicat măsurarea efectelor EM îndreptate spre efigia unui om, într-o cameră mică, înconjurată de gaz. Aceasta este, desigur, analogă cu mediul zilnic de zi cu zi, în care avioanele satură atmosfera noastră cu particule foarte mici și energia electromagnetică produsă de om ne lovește peste tot.

Autorul “Cercetării în fenomenele electrice asociate aerosolilor” Bernard Vonnegut (1914-1997), așa cum știe cititorii, a contribuit la dezvoltarea timpurie a ceea ce a devenit proiectul New Manhattan de astăzi. El a fost un om de știință original al Proiectului Manhattan. El a fost unul dintre triliștii oamenilor de știință de la General Electric, care au lansat epoca științifică a modificărilor meteorologice și, mai târziu, a continuat să efectueze experimente spațiale în cadrul Proiectului New Manhattan. În cel mai citat raport de modificare a vremii, el a scris despre introducerea “chimicalelor” în atmosferă sau despre modificarea vremii prin “modificarea variabilelor electrice.” Chimicalele atmosferice și electricitatea atmosferică sunt cele două elemente cheie ale proiectului New Manhattan de azi. Într-o notă separată, el să întâmplat să fie fratele lui Kurt Vonnegut.

La mijlocul anilor 1960, UCLA’s Brain Research Institute a studiat efectele câmpurilor electromagnetice asupra comportamentului uman. Aceasta a fost în același timp în care prietenul nostru bun și geofizicianul eminent dr. Gordon J.F. “Cum să distrugă mediul înconjurător” MacDonald (1929-2002) scria despre antrenarea creierului oamenilor cu un semnal electronic al omului din spațiul cosmic. Da, ați citit corect.

Începând cu anul 1970, activitatea academică în acest domeniu a crescut foarte mult; au început să fie publicate multe alte lucrări științifice.

În 1974 a fost publicată o carte editată de dr. Michael A. Persinger, intitulată Efecte de câmp electromagnetic ELF și VLF. Această literatură face referiri și detaliază numeroase studii efectuate cu animale și oameni referitoare la modificările fiziologice și biochimice asociate câmpurilor EM în domeniile ELF și VLF. În prefață, dr. Persinger scrie că semnalele ELF sunt asociate cu “schimbările climatice, tulburările solare și perturbațiile geofizico-ionosfere”. Acest lucru este foarte convenabil, având în vedere că acest proiect New Manhattan este în primul rând un proiect global de modificare a vremii. ELF și VLF EM este fundamental pentru procesele de viață naturală de aici pe Pământ. Dr. Persinger scrie, de asemenea, că semnalele ELF sunt preferabile pentru că “… au capacitatea de a penetra structurile care găzduiesc organisme vii”. El scrie despre EM armatizată! La fel cum a făcut MacDonald cu aproximativ 10 ani în urmă, Persinger scrie aici despre mintea psihică a armamentului care controlează oamenii din casele lor din spațiul cosmic. Nu fac asta! Aș vrea să fi fost! Nu cred că aș putea!

Dr. Michael A. Persinger

În acest domeniu de studiu, se pare că dr. Persinger a fost instrumental. Fără a plictisi cititorul cu o mulțime de detalii, este suficient să spunem că lucrarea lui Persinger în acest domeniu a fost atât prolifică, cât și seminală.

Dr. Michael Persinger a fost o figură foarte publică de mai multe decenii. El continuă și continuă despre toate chestiile astea. El o învață. El este cel mai cunoscut pentru că a inventat ceea ce se numește “Cămașă de Dumnezeu”. Era un dispozitiv plasat pe capul unui subiect, care putea aparent produce în subiect sentimentul de a avea o experiență religioasă. Are o listă mare de Wikipedia.

Are chiar și un canal YouTube.

Un brevet american acordat în 1990, intitulat “Fiziografia de la distanță a senzorilor la distanță”, detaliază un aparat și o metodă de scanare la distanță a undelor cerebrale ale oamenilor.Acest lucru este semnificativ deoarece, după cum s-a menționat anterior, procesul de antrenare a creierului (procesul fundamental al armamentului psihotronic) începe cu citirea de la distanță a undelor cerebrale ale unui individ vizat.

Un alt brevet US acordat în 1998 intitulat “Excitarea termică a rezonanțelor senzoriale” descrie o metodă și un aparat pentru utilizarea radiațiilor cu microunde direcționate sau a unui fascicul laser pentru a produce anumite efecte la om. Brevetul explică faptul că “somnolența, somnolența, relaxarea, zâmbetul tonic, ptoză pleoapelor, senzația de” nod “în stomac, scaunul subțire, și excitarea sexuală” pot fi induse artificial la oameni folosind această tehnică .

Deși autorul a scris anterior despre acest lucru în articolul său “Alte agende”, trebuie remarcat aici că un expert în domeniul psihotronicii a scris o carte detaliată despre modul în care putem fi minte controlate de toate dispozitivele conectate la Internet. În cartea să din 2013, războiul minții Dr. Michael Aquino scrie exact acest lucru.

El scrie că “BWR [frecvențele de control al minții] pot fi introduse, de exemplu, în Internet pentru a fi pasiv și indezirabil (absența unor astfel de senzori) primite și radiate de orice dispozitiv de acces, de la postul de televiziune la calculatorul desktop sau celular”.

Dr. Michael Aquino ar trebui să știe. Deși este acum pensionat, a fost Lt. Colonel, Operațiuni psihologice, Regimentul 1 forțelor speciale, Armata S.U.A.

Este foarte important să observăm că, așa cum se arată în mod repetat aici, frecvențele folosite pentru a controla mintea și pentru a influența funcțiile corpului (ELF / VLF / SLF) sunt aceleași frecvențe care sunt germeni față de fenomenele atmosferice. Aceste frecvențe sunt, de asemenea, fundamentale pentru ceea ce este denumit în mod obișnuit “rețeaua inteligentă”. Rețeaua inteligentă implică faptul că procesele noastre biologice fundamentale au fost hackate și deturnate. Organizațiile și oamenii responsabili de exploatarea acestor frecvențe abordează în procesele fundamentale ale vieții însăși, fără cunoașterea sau consimțământul nostru deplin. De aceea, această informație este atât de importantă și de aceea oamenii sunt atât de rezistenți la contoare inteligente și Wi-Fi; care joacă roluri importante în grilă inteligentă.

Pe măsură ce trăim în viața noastră de zi cu zi aici, în America și în multe alte părți ale lumii, în mod sigur, suntem cu toții atacați de armele psihotronice într-un fel sau altul. Este o modalitate bună de a face pe oameni să facă ceea ce vrea altcineva fără ca persoanele vizate să știe ce le-a lovit. Aceasta arată lașitatea, subversivitatea și poftă pentru puterea nu a naturii omului, ci a unei unități construite artificial.

Știința controlului minții (la fel că Proiectul New Manhattan) se află chiar în afară ferestrei Overton. Realitatea acestor tehnologii, deși documentată exhaustiv, este în mare parte necunoscută în societatea de astăzi.

Chiar dacă americanul vostru mediu ar trebui să se confrunte cu realitatea și puterea acestor tehnologii, convingându-i că aceste tehnologii sunt folosite în mod intenționat împotriva noastră pe o bază zilnică de rutină, este încă un pod prea departe. Cei mai mulți oameni refuză pur și simplu să creadă că instituțiile monumentale ale industriei, mediul academic și guvernul s-ar angaja în încălcări atât de răutăcioase și flagrante ale publicului.

De când folosirea telefoanelor mobile a devenit ceva normal, problemele legate de insomnie sunt din ce în ce mai dese și afectează persoane de toate vârstele.

Undele  alfa fluctuează cu o rată de opt până la 12 cicluri pe secundă (Hertz). Aceste unde cerebrale reflectă starea de excitare și atenție a unei persoane. Valurile undelor alfa sunt considerate, în general, ca fiind un indicator al efortului mental redus, “golire corticală” sau minte rătăcite.

Dar această viziune convențională este poate o simplificare, tocmai de aceea sunt destui care susțin că undele alfa reglementează într-adevăr schimbarea atenției între intrările externe și cele interne. Undele alfa cresc în intensitate atunci când o persoană își schimbă conștiința despre lumea exterioară la gândurile interne; ele sunt, de asemenea, semnale-cheie ale somnului.

Dacă semnalele telefonului mobil stimulează undele alfa ale unei persoane, oare acest lucru ghidează subliminal persoană respectivă într-o stare de conștienta modificată sau are vreun efect asupra funcționării minții lor care poate fi observată în comportamentul unei persoane?

James Horne și colegii săi de la Universitatea Loughborough Sleep Research Center din Anglia au condus  un experiment pentru a testa această întrebare. Rezultatul a fost surprinzător. Nu numai că semnalele telefonului mobil au schimbat  comportamentul unei persoane în timpul apelului, ci și efectele au continuat după ce telefonul a fost oprit. Rezultatele au șocat cercetătorii.  Când au fost făcute aceste experimente nu existau smart-phoneuri.  (articol complet aici)

Acum este clar de ce spitalele și avioanele interzic utilizarea telefoanelor mobile. 

Problema este că din ce în ce mai mulți oameni sunt dependenți de telefonul mobil. Există aplicații pentru orice, ceasul a devenit inutil, alarmă pe care o folosești este a telefonului, dormi cu telefonul sub pernă. Asta explică de ce ONU vrea ca întreaga populație să aibă telefon mobil și acces non-stop la internet. Și Dumnezeu știe ce o să se întâmple atunci când or să implementeze 5G.

Nu știu câți dintre voi ați văzut filmul KingsMan , în caz că nu ați făcut-o ar trebui. Acțiunea este foarte simplă, un fel de globalisti care se cred elită își construiesc un bunker special unde urmează să se izoleze atunci când va începe depopularea orchestrată chiar de ei.

Ei donează telefoane mobile gratis oamenilor în întreaga lume, iar aceștia o iau razna în momentul în care un anumit semnal este transmis și încep să se omoare unii pe ceilalți.

Aceasta este o scenă din film, unde unul dintre personajele principale, un spion în cadrul unui servici secret finanțat independent de oameni buni care vor să protejeze populația întră într-o biserica creștină din America în urma unui pont primit, numai că acolo se făcea primul experiment cu acest gen de unde. Să fie o avertizare?

Voi prelua un interviu cu generalul Chelaru de aici.

Acum are sens tot ce spune acest om!

Românii, atacaţi sistematic cu arme psihotronice!

Gen.(r) Chelaru sugerează că astfel de dispozitive ar fi amplasate şi în marile piețe ale orașelor

După ce generalul Emil Străinu a atras atenția românilor că inundațiile din 2005 (și din acest an 2016) şi căderile abundente de zăpadă din 2011 au fost provocate artificial, prin intermediul unor tehnologii secrete, de tipul HAARP, generalul Mircea Chelaru a făcut mai multe declarații zguduitoare despre atacurile psi ale căror victimă este poporul român. Redăm mai jos fragmente din dezvăluirile făcute de fostul şef al Statului Major al Armatei Române, într-o emisiune la Nașul TV.

RealizatorSe acţionează cu sisteme psihotronice din interiorul României asupra populaţiei României?

Gen. Mircea ChelaruPăi numai aşa se face.
Se introduc acele centre, se activează la ordin – sunt surse greu identificabile care pot emite prin remote control (control de la distanță), se activează prin comandă de satelit, dar cineva trebuie să le pună acolo şi dacă serviciile nu cunosc treaba aceasta sau s-a făcut cu acceptul lor, deja este o altă temă…
Cunosc şi am văzut dispozitive amplasate în principalele centre de risc major ale adunării mulţimilor – se numesc dispozitive psihotronice anti-riot: împotriva răscoalelor. Au fost testate în perioada 1995 – 2005 în diferite teatre de operaţie şi au dat rezultate de excepţie. Ne ducem mai degrabă către Primăvara Arabă, către Statele Unite, în Maidan-ul ucrainian… Mă bucură că ai noştri au înţeles să nu se mai expună în anumite pieţe
!”

Generalul a explicat că, indiferent dacă ne dăm seama sau nu, suntem într-un permanent război care nu se duce cu arme fizice, ci cu unele mult mai periculoase.

Lumea de astăzi este o ţintă permanentă a unui asemenea tip de acţiuni. […] Războiale paramentale se duc folosind energiile încă ne-la-îndemână ale fiinţei umane, contra fiinţei umane. Războiul psihotronic înseamnă utilizarea mecanismelor fizice, electronice, de înaltă frecvenţă sau de înalte energii, aşa cum este georăzboiul, războiul meteorologic, sau mai nou războiul sentimental: dintr-o dată apar unele «iubiri» instantanee faţă de un subiect internaţional, sau diferite animozităţi, «uri».”

Gen. Chelaru susţine că sistemele psihotronice au fost testate într-un mod teribil, transformând oamenii în cobai, încă de la începutul anilor ’90.

Războiul psihotronic, metarăzboiul, războiul psi… este rezultanta gândului unei părţi de a supune cealaltă parte fără luptă.
Conceptul a fost bine definit şi chiar s-a manifestat în timpul primului război din Golf, când forţele coaliţiei angajate în Furtuna Deşertului, coaliţia sub egida, să spunem ONU, condusă de SUA, şi-a propus să şi experimenteze, pentru că atunci, în ’90-’91, când a fost acea confruntare, s-au pus noile baze ale armamentului viitorului şi a tehnologiilor de ducere a războiului în viitor.

Primul război din Golf a fost cel mai mare poligon de experimente din toate punctele de vedere: şi al sistemelor anti-rachetă, şi al controlului strategic al ferestrelor de oportunitate prin orbirea sateliţilor, tot electronic, şi a manipulării directe asupra liderilor. Saddam a fost trădat în al doilea război de 25 de generali în acelaşi timp.
Aceştia au fost controlaţi mental şi apoi cumpăraţi cu câte un milion de dolari fiecare, dar au fost puşi în situaţia de a accepta. Până atunci nu s-a reuşit, în prima etapă.

S-au experimentat aceste arme psihotronice, tehnologii hi tech, care identificând frecvenţa rezonantă de pe amprenta energetică a masei au putut produce şi transmite acele energii de înaltă frecvenţă care produc modificări ale voinţei, şi de aici a apărut un nou concept: devolitivizarea. Le-a distrus [irakienilor] voinţa de a mai lupta, li s-au produs modificări de percepţie: un soldat american era cât o Godzilla, sau apărea într-o lumină mirifică pe care o interpretau ca fiind o mare deitate. Scenele pe care le-aţi văzut cu aplecări, cu ridicarea armelor a maselor, nu erau ca urmare a luării lor ca prizonieri – fiind înconjuraţi, i-aţi fi văzut încrâncenaţi. Dacă se studiază foarte bine, secvenţă cu secvenţă, chip cu chip, ei aveau o altă înfăţişare. Nu mai erau oameni, erau zombi, mancurtizaţi de acea energie care le-a schimbat comportamentul şi percepţiile.

Multă vreme după întoarcerea din primul război din Golf , inclusiv ostaşii americani sufereau de un aşa-zis sindrom al Golfului. Au fost destui supramanipulatori care să spună: «Datorită stressului, datorită marii încordări şi a atrocităţilor văzute care produc remanenţe în subconştient, el se găseşte aici în America ca într-un teatru…» Nu e adevărat! În momentul în care arma a emis, şi nu a fost unidirecţionată – ea a fost orientată pe suprafaţă din poziţia cosmică – a afectat şi soldaţii americani. Americanii şi-au folosit proprii soldaţi ca şi cobai!
Despre asta au scris americanii înşişi… Cel mai important articol a fost scris de comandantul forţelor australiene, el a demascat toate aceste lucruri, pentru că şi la ei au apărut treburile acestea… De francezi nici nu mai vorbesc. Acum sunt studii complete în academiile militare despre acest subiect
.”

Şi totuşi, potrivit informaţiilor expuse de gen. Chelaru, armele psihotronice sunt folosite din plin şi în afara războiului declarat.

Controlul minţii se face în dublu sens: prin identificarea a ceea ce omul cunoaşte şi prin reproducerea altor vectori de voinţă pentru a-i modifica atitudinile şi acţiunile.”

Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Din păcate populaţiile sunt victime sigure. Nu sunt capabile să se apere şi nici nu există sisteme protective care să apere masa civilă. În momentul în care se produce un asemenea atac este ca şi cum dumneata acum ai încerca, eu având această putere, să produci un scut protector anti-iluzionist sau anti-hipnotic.
Singura formă de protecţie este pregătirea continuă şi explicarea efectelor acestora omului, pentru a produce autocontrolul în momentul apariţiei indicilor de atac psihotronic, sau indicilor de atac paramental: în primul rând începi să te descoperi zilnic că nu mai reacţionezi la fel la acelaşi tip de stimuli, că nu mai interpretezi la fel de corect propriile dorinţe, că începi să ai renunţări majore şi nu îţi dai seama de ce, că eşti într-o continuă stare de depresie şi îţi vine să-ţi iei lumea-n cap, şi spui: «Nu aşa sunt eu… Mă bucuram de viaţă…»

Nu-i o mare filozofie să descoperi o populaţie ţintită ca şi obiectiv de masă pentru modificarea comportamentului de grup sau de mulţime.

Populaţia României de 20 de ani cel puţin este manipulată prin cel mai insidios vector de atac mental numit mass media. S-a constatat, şi avem informaţii exacte, nu numai de la noi, că unele produse preluate de către televiziunile noastre pachet şi date pe post au o frecvenţă care depăşeşte rata lui 1/16 sec. În spatele ecranului, sau peste ecran, există o imagine indusă subliminal pe care nu o percepi la nivelul retinei, care percepe secvenţe doar cu o viteză de 1/16. Dacă e mai mare, nu o mai vezi, dacă e mai mică, o vezi secvenţial, pe părţi, ca la cinematograf. În clipa în care se merge cu o viteză de 1/100 nu mai vezi nicio imagine, ci o continuă lumină albă. Această lumină albă se transmite prin ecran, dar în realitate prin ea se transmit anumite informaţii pe care le recepţionează subconştientul […] pentru modificarea atitudinilor, trăirilor şi stării mentale a unei mulţimi.”

Generalul Chelaru dă în continuare câteva sfaturi românilor pentru a putea face faţă atacurilor psihotronice sistematice la care sunt supuşi.

Conform savantului Bruce Lipton, stresul este fundalul pe care agresiunile electro-magnetice sau de altă natură funcţionează şi îşi ating obiectivul. Un om nestresat, care e relaxat, care e într-o stare de pozitivitate, prin natura acestei stări el este oarecum protejat. 

Există tehnici de autoprotecţie printr-o singură deviză: «Cunoaşte-te pe tine însuţi şi crede în tine.»
Primul lucru: autoenergizarea.
Oamenii bolnăvicioşi, care se hrănesc prost, cu sisteme imunitare scăzute intră în marea masă a victimelor sigure. De aceea sănătatea mentală (cum spuneau vechii daci: «Vindecă sufletul şi mintea pentru a vindeca trupul!») este obligatoriu să fie o politică de stat
.”

Despre faptul că românii sunt insidios atacaţi cu arme psihotronice secrete a avertizat şi generalul Emil Străinu în urmă cu mai multi ani.

România şi populația ei sunt până în prezent, de 22 de ani, cu ştirea guvernărilor, un mare poligon de teste secrete, inclusiv în domeniul psihotronic!”
În 2005 am demonstrat că cele şapte valuri de inundaţii din România au fost stimulate artificial, lucru confirmat şi de mai multe universităţi străine”, a mai afirmat gen. Străinuîntr-o emisiune TV. „La ora aceasta noi avem nişte oameni care se ocupă cu lupte psihotronice, servind grupuri de interese autohtone, uneori chiar din afara ţării”, a mai declarat Străinu.

Şi la nivel internaţional au apărut voci care exprimă adevăruri cutremurătoare. Dmitry Fonareff, fost colonel KGB, afirmă în cartea Metacontact: „Nivelul tehnologiilor PSI actuale, cu utilizarea tehnicii computerizate, televizate, radio, video, audio face posibilă organizarea nu doar în plan individual, ci şi la scară largă, a influenţării la distanţă a psihicului şi a fiziologiei oamenilor. Astfel, apare posibilitatea de a induce într-un mod neobservabil în creierul uman orice tip de informaţie care determină necesităţile, dorinţele, gusturile, părerile, starea de confort, modifică voinţa şi personalitatea acestuia.”

Şi nu sunt puţini aceia care au devenit conştienţi că au fost sau sunt încă şoarecii de laborator ai elitei malefice care foloseşte astfel de atacuri cumplite. Pe internet se găsesc multe relatări cutremurătoare. De exemplu, aici puteţi vedea (în limba engleză) Mărturiile victimelor armelor psihotronice (controlului mental) în faţa Comisiei Prezidenţiale pentru Studiul chestiunilor Bioetice din SUA, în 2011. Aceşti oameni susţin că, fiind atacaţi cu arme psihotronice, trăiesc într-o continuă stare de teroare, că nu se pot odihni şi se simt astfel torturaţi, că sunt bombardaţi cu stări şi gânduri care nu sunt ale lor, că au dureri fizice cumplite, iar lista continuă.

Acum înțelegeți de ce românii nu se răscoală și nu au voință?

Oamenii bolnăvicioşi, care se hrănesc prost, cu sisteme imunitare scăzute intră în marea masă a victimelor sigure. De aceea sănătatea mentală (cum spuneau vechii daci: «Vindecă sufletul şi mintea pentru a vindeca trupul!») este obligatoriu să fie o politică de stat.” – Generația mileniala și cei care vin din urmă au crescut crezând că pot salva lumea dacă renunța la o dietă cu carne, foarte mulți sunt vegani sau au încercat la un moment-dat veganismul or vegetarismul într-un mod total nesănătos.

Știu un caz direct, cineva supus la dietă vegană a devenit suicidal și chiar și-a tăiat venele în urma veganismului amestecat cu consum de droguri.

Toți oamenii cu care am discutat care au fost la vegani pentru o anumită perioada mi-au spus că au avut aceleași simptome depresie, lipsa de energie, gânduri suicidele, dureri musculare, apatie, dependență de telefon/calculator/televizor.

Nici cu mâncarea din supermarketuri nu stăm bine, s-a dovedit clar că Europa de Est  vinde produse foarte proaste comparativ cu Europa de Vest.  Încet, încet vor face imposibil să crești animale, pentru că o să avem tot felul de boli și gripe și va fi nevoie să ne sacrificăm animalele în numele siguranței!

România este într-adevăr o țară cobai, câți dintre voi știu că foarte multe medicamente noi sunt testate pe pacienți din România? Un exemplu destul de recent este noul tratament pentru Hepatită C, unde oameni infectați au fost racolați prin intermediul doctorilor pentru a fi cobai. Asta se întâmpla cu foarte multe medicamente noi. Și de ce a existat în România înainte de asta o explozie de Hepatită C?

Dacă așteptați o concluzie sau gânduri pozitive pline de speranța după ce ați reușit să citiți acest articol, îmi pare rău dar o să va dezamăgesc.

Singurul lucru pozitiv și pe care îl putem face este să informăm! Informați pe toată lumea despre lucrurile acestea chiar dacă riscați să fiți numit nebuni, radicalizați pe internet etc etc … Lumea trebuie să afle cu orice preț!

 

10 comments

 1. Pare-se ca ne indreptam exact catre scenariu orwellian “1984”, un totalitarism cu masca “colorata”. Poate pe viitor vei aborda si subiectul Planului lui Kalergi, si acesta fiind unul foarte important. Succes in continuare si felicitari pentru milionul de vizite. Sustin munca depusa de Incorect Politic si sper ca mai multi oameni sa afle adevarul!

 2. Bravo! Felicitari ! Foarte bine documentat.

  Daca mi se permite o sugestie: articolele lungi ar putea fi separate in episoade.
  La Multi Ani, incorect politic!

  • Multumesc mult pentru comentariu!!! Am incercat sa mai separ unele articole pe bucati insa nu mi s-a parut ca a iesit neaparat bine. Probabli ca nu am gasit o modalitate buna! Dar sunt intr-adevar de acord ca este un articol foarte lung ce contine foarte multe informatii noi si/sau greu de digerat si asta il face greu de parcurs.

   • E o dilema asta cu articolele lungi.

    Daca scrii un articol lung – problema e ca sunt retarzi carora le e lene sa citeasca tot.

    Daca il imparti pe bucati — exista retarzi carora le e lene sa dea clic pe mai multe parti – si citesc doar partea 1, nu mai dau clic pe partea 2a, a 3a.

    Prefer varianta articol lung – macar acesta poate fi sharuit, iar cine e interesat poa sa il citeasca integral.

 3. Felicitari MNR! Am citit ultimele tale articole cu mare placere.

  Articolele tale devin din ce in ce mai bune.

  Nu ca inainte erau rele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *