Home / Dacă ești nou pe site / Fără Dezbinare – Mentalitatea Cooperării

Fără Dezbinare – Mentalitatea Cooperării

Florin Bianu
Incorect Politic
August 9, 2019

Mentalitatea Cooperării

Ca să ne trezim, mulți dintre noi a trebuit să punem sub semnul întrebării aproape tot ceea ce știam despre trecut și prezent. Pentru cei din generația mea este greu, deoarece este nevoie sa admiți ca ai fost un prost ani și ani de zile. Foarte puțini reușesc asta știți bine. Ca să reușim, a trebuit sa devenim suspicioși, să căutăm alte explicații evenimentelor și acțiunilor oamenilor.

Suspiciunea este necesară, dar, am constatat eu, este și nocivă deseori în mișcările naționaliste din lumea întreagă. Da, naționaliștii sunt demonizați, urmăriți, infiltrați, vînați peste tot în lumea occidentală. Dar neîncrederea reciprocă, nejustificată, face ravagii de asemenea.

Trebuie să acceptăm că există mai multe niveluri de înțelegere, de trezire. Și cine nu gîndește exact ca tine nu este neaparat un jidan infiltrat. Unii vin din zona ortodoxă, alții au descoperit adevăruri pornind de la dacii nemuritori. Unii au reușit să identifice ONG-urile, corporațiile, bancherii și Wall Street ca fiind răul suprem pornind de la experiențe personale. Unii gîndesc că masoneria și Illuminati conduc lumea spre prăpastie. Unii s-au specializat pe chemtrails, alții pe vaccinuri, alții pe combaterea ideologiei de gen, alții pe supraviețuirea rasei albe, alții pe holohoax, etc. Nu trebuie să le dăm cu piciorul pentru că nu cuprind imaginea de ansamblu.

Unii înțeleg că jidanii ar fi de fapt sursa răului, dar nu toți, doar cei bogați și răi. Cei buni nu. Vedeți? Suntem diverși, dar suntem camarazi.

Dau cateva exemple din afară, ca să nu implic români în discuție. Știți ce apreciez printre altele la Andrew Anglin? Faptul că nu atacă niciodata alți naționaliști, deși aceștia îl atacă pe el în mod constant. Ar putea să producă pagube tridimensionale în mișcarea naționalistă, avînd în vedere audiența, dar nu o face. Pentru mine este un semn că omul este de bună credință.

Dar am și contra-exemple: Eric Hufschmid (hugequestions.com) ține de ani de zile un blog pe care nu se întreabă doar despre 9/11, misiunile Apollo, holohoax ci distruge de ani de zile imaginea unor oameni minunați. Mi se face silă să văd cum l-a umplut de noroi pe Ernst Zundel, un titan al adevărului istoric, cum îl acuză că ar fi evreu pe Andrew Carrington Hitchcock, un englez cum nu sunt mulți, etc.

Apoi, să ne uităm la ce face acum Kyle Hunt și prietena lui Sinead (renegadetribune.com). După ce au produs un film documentar de excepție: Hellstorm: The Death of Nazi Germany – după cartea cu același nume a lui Thomas Goodrich, atacă acum practic pe mai toți naționaliștii din US, aproape fără discernămînt, acuzându-i că-s vânduți jidanilor. Păi atunci ce folos dacă distrugi mai mult decât construiești? Exemplele ar putea continua.

Prin urmare, există diferențe de viziune între noi și este natural să existe. Dar să ne abținem să sărim imediat unul la gâtul celuilalt. Celălalt nu este neaparat trădător dacă gândește puțin altfel.

Am greșit și eu în urmă cu ceva timp cînd am făcut o observație cam dură la un articol al domnului Ionescu. Mi-a părut rău imediat și am preferat să mă las pe urmă înjurat, decât să escaladez.

Orgoliul personal nu contează pentru mine acum. Contează să NU văd cum se auto-distruge și comunitatea incorecpolitic.com.

P.S. hussar, Mihail – nu-i cunosc personal, dar din observațiile mele sunt foarte ok.

18 comments

 1. Sunt de acord întru totul cu ideile promovate în acest articol. Deși în majoritatea timpului sunt de acord cu ideile domnului Ionescu am avut și sincope, un exemplu e Brâncoveanu, care deși a fost în mod evident un adept al lui Epicur, din punctul meu de vedere a fost iertat acolo sus, când a renunțat la grațierea lui, a familiei, și a sfetnicului, grațiere ce ar fi avut ca preț renunțarea la credință. Brâncoveanu e martirul nostru.

  Îl iubim așa cum îi iubim pe Mihai Viteazul și Ștefan cel Mare.

 2. Foarte bun articolul.

  100% de acord.

  Evreii castiga dintr-un singur motiv: fiindca stiu sa lucreze in echipa.

  Noi pierdem dintr-un singur motiv: fiindca in loc sa atacam evreii, ne atacam intre noi.

  • NE ARUNCAM GRESELILE SI NE FACEM CA NU LE VEDEM SI SINTEM CONDAMNATI LA REPETITIE LA NESFIRSIT, in timp ce altii invata din gresli si inainteaza in progresie geometrica fata de noi.

  • NE ARUNCAM GRESELILE SI NE FACEM CA NU LE VEDEM SI SINTEM CONDAMNATI LA REPETITIE LA NESFIRSIT, in timp ce altii invata din gresli si inainteaza in progresie geometrica fata de noi.

 3. Personal nu am nimic cu domnul Ionescu.

  Stiu doar ca acum jumatate de an, am lasat un comentariu inocent pe un articol de-al sau, si a inceput sa ma atace furibund:

  Ca sa nu mai postez pe site! ca nu mai am ce cauta pe site! ca sunt un scandalagiu (sau asa ceva, nu mai tin minte termenul)

  Acum iarasi.

  Eu nu am nimic cu dansul.

  A scris un articol intreg dedicat mie ca sunt un virus si ca trebuie sa se lupte impotriva mea. Sunt flatat ca imi da atata atentie.

  Mi-am dedicat timpul liber ca sa scriu articole pe acest site.

  Cred ca articolele mele vorbesc de la sine.

  https://www.incorectpolitic.com/cine-e-in-spatele-proiectului-rosia-montana/

  https://www.incorectpolitic.com/adevarul-despre-revolutie/

  https://www.incorectpolitic.com/oracolul-de-la-damaroaia-si-democratia-romaneasca/

  https://www.incorectpolitic.com/puneti-va-tot-mai-multe-intrebari/

  https://www.incorectpolitic.com/cum-iti-programeaza-hollywood-mintea/

  https://www.incorectpolitic.com/cum-iti-programeaza-hollywood-mintea-partea-a-ii-a/

  https://www.incorectpolitic.com/category/pilula-rosie/

  Nu am nimic cu domnul Ionescu, si cat timp ma lasa in pace, nu am nimic cu el.

  Inteleg ca face parte dintr-o alta generatie, si nu intelege site-uri de genul Daily Stormer.

  Dar, dupa cum spune Florin Bianu: ar trebui sa lucram in echipa, nu sa ne atacam.

  Din cate vad, Sterie de la Incorect Politic gazduieste articole si opinii foarte diferite.

  Ar trebui sa invatam de la unii la altii — poate fiecare are ceva nou de contribuit, poate avem ceva de invatat si nu le stim pe toate, daca ne deschidem mintea.

  Nu sa ne atacam pentru micile diferente.

  Multumesc pentru articol.

 4. Dl. Florin Bianu foarte buna observației. Exact la ținta, realitatea Mișcării naționaliste este ca nu exista mișcare naționalistă . Multi visează la acea mișcare care V-a distruge globalismul si V-a instaura naționalismul in fiecare tara, vise “erotice” pt. amatori. Din pacate toate aceste mișcări sau oameni asa zis naționaliști , au demonstrat ca sunt decat “vânturi” ideologice ale unor minți bolnave , care sunt servitori Mișcării globaliste Neo-marxiste. Nu ați observat ca sub masca aceasta a Mișcării naționaliste sau de dreapta – conservatoare , se ascunde aceeași ideologie marxista care a comis cel mai mare genocid din istoria omenirii: secolul 20. Amatorii de naționalism trebuie sa stie ca nazism=fascism=comunism, același rahat ideologic deghizat in eliberare mintala sfânta.
  Un singur lucru este corect si de care trebuie sa ne ținem legatii cu toata puterea : Andevarul ESTE si atat, nu este incorect politic sau corect politic , nu este naționalist sau globalist , pur si simplu ESTe.

  • Legiunea Regala nu s-a dus la şcoală

   Se scrie “va distruge” sau “va instaura”. Dar este corect: “neînvăţarea gramaticii v-a adus neajunsuri”. În rest o grămadă de prostii de amator de regalitate.

   După cum se ştie, “mă-ta” are cratimă.

   • Hopa! Au iesit draci la iveala! Intentionat am lasat V-a , sa vad aceleasi metode de cenzura si denigrare pe toate siteuri-le asa zise nationaliste.
    Metodele :
    1- criticarea gramaticii, si formarea unei opinii despre cel care este denigrat de: incult
    2- denigrarea continutului, impresia ca e un continut fara valoare
    3- si cel mai de rahat aspect este ca cel care face critica vrea sa para superior moral.

    Rusine bai nationalistule, asta e problema cu natinalisti ca voi. Momalai deghizati in nationalisti.

    • Pe ce siteruri zici că ai mai încercat să te infiltrezi ?
     Toţi te-au cenzurat ?

     • Lutalo are puterea cenzurii de partea lui, vrea sa taie si sa spânzure . Natura lui divina , data prin continuitate apostolica de la marx-lenin-stalin.
      Binecuvântați Preafericirea voastră sa comentam si noi muritori pe acest site.

   • Foarte adevarat ca nu s-a dus la scoala,
    Se vede si din replica pe care a scuipat-o repejor, fara sa gandeasca prea mult (gandirea profunda se stie ca obosesteeee..).
    Asa ca au aparut dovezile, scrise de acelasi prost:
    1 “draci” in loc de “dracii”
    2 “asta e problema cu natinalisti ca voi” – dovada de troll, mai mult, de troll incepator, care-si da repejor arama pe fata !

    E simplu: un fraier, deghizat în mare comentator, cu un avatar aiuristic (Legiunea regala !!!??)

    • Bibi vorbește si el in engleză. A învățat si el de la nea Iliescu Ilici, idolul lui.
     Read this : you are a Neo-marxist!

 5. Multumesc “nationalistilor”, tocmai ati demonstrat ce este scris in articol. Se vede clar ca sunteti infestati de comunism pana la ultima celula. Marxism cultural pana la capat , asta e ocupatia voastra. Sunt curios care dintre voi a fost sau mai este securist. Puneti poza cu carnetul de partid , sa vada toata lumea.
  Ce v-am stricat monopolul pe comentat? Frustrati deghizati in nationalisti! Nu mai puteti forma voi opinia pe site? Ati cautat repede pe alte siteuri sa vedeti daca am stricat si acolo monopolul indus de voi “patriotilor”
  Comunistilor!

  • Din cate se vede, declari singur ca ai venit aici ca sa strici sectiunile de comentarii. Se vede de la o posta asta. Ai aparut de cateva zile si te tragi de sireturi cu toata lumea, arunci texte aiurea si comentarii fara miez. Dupa impresia mea, ai o misiune de intoxicare.

   ———————————–

   Si in plus, fiindca faci atat taraboi pe motiv de cenzura, chiar recomand ADMINISTRATORILOR sa-ti taie accesul.

   Aici cititorii se informeaza si se sfatuiesc reciproc.

   • Aspru’ Domne’. Dar de dracu’ nu scapi asa usor. La ce bun o platforma libera daca nu poti sa vb liber si sa iti expui parerea.

    • Un român adevărat nu ar fi scris „să îți”, ci „să-ți”. De asemenea, un român adevărat se va osteni să rezolve problema diacriticelor pe PC-ul său. Este valabil pentru oricine scrie în limba română. Că individul care-și zice „Legiunea Regala” nu este român se vede de la o poștă. Păcat însă că și alți comentatori care se dau români nu-și respectă propria națiune. Atâta timp cât nu vă stăpâniți propria limbă maternă, dacă nu aveți o cultură generală minimală privind propria națiune, abțineți-vă de la comentarii. Respectul față de națiunea voastră se dovedește în primul rând prin respectul limbii acesteia. Un site de acest gen, dacă vrea să fie credibil, ar trebui să înceapă cu „alfabetizarea” națională, care începe cu alfabetul limbii române. Mai luați și voi lecții din istoria Asociației Transilvane pentru Literatura Română și Cultura Poporului Român.

     • Rezonez si subscriu.
      “Nu critica niciodată, nici măcar prieteneşte, pe românul care se străduieşte să apere sau să promoveze cauza naţională. Fă tu mai bine decât el.” Ion Ratiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *