Home / Actualitate / Explicațiile date de AUR și reacția românilor la votul în favoarea legii care prevede pedepse cu închisoarea pentru discriminare

Explicațiile date de AUR și reacția românilor la votul în favoarea legii care prevede pedepse cu închisoarea pentru discriminare

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 6, 2021

Explicațiile date de AUR și reacția românilor la votul în favoarea legii care prevede închisoarea pentru discriminare

Explicațiile A.U.R.

și reacția susținătorilor lor

la votul în favoarea legii care prevede pedepse cu închisoarea pentru discriminare și instigarea publică la ură

O nouă lege liberticidă fost votată în unanimitate de către parlamentarii din Camera Deputaților, inclusiv deputații A.U.R., la ordinul Uniunii Europene. Acest proiect de lege completează cadrul legislativ antiromânesc pregătit cu OUG 31/2001 (pedepsirea revizionismului istoric era o “urgență” atunci, de care ar fi fost condiționată intrarea noastră în N.A.T.O.), 217/2015 (Legea Antilegionară), 157/2018 (“Legea Vexler” împotriva antisemitismului) și Legea 2/2021 (Legea combaterii antițigănismului).

Când au fost întrebați de ce au susținut această lege, reprezentanții  A.U.R. au declarat că legea există din 2009 și USR a vrut să îi introducă un amendament care să menționeze explicit categoriile care pot fi discriminate pe baza identității de gen, iar ei au votat forma în care aceste modificări ale USR nu mai sunt prezente. Dar legea rămâne.

Iată ce explicații a furnizat George Simion:

 

 

Căsuțele poștale ale parlamentarilor A.U.R. au fost năpădite de susținători nemulțumiți de faptul că directivele U.E. sunt literă de lege pentru absolut toți politicienii din țară. Iată răspunsul deputatului Alin Costea, care consideră că știrea despre faptul că A.U.R. a votat o lege liberticidă este “fake news” și susține că A.U.R. este împotriva oricărei forme de discriminare.

 

Pentru mărire, click dreapta și deschideți într-o fereastră nouă

Pentru mărire, click dreapta și deschideți într-o fereastră nouă

Tot A.U.R. susține, prin vocea lui Sorin Lavric, că cei care critică votarea acestei legi de către A.U.R. sunt “răuvoitori” și fac “mult zgomot pentru nimic”.

Reacții din partea românilor pe care A.U.R. vrea să-i reprezinte

Profesorul universitar Corvin Lupu:

Stimate domnule Sterie Ciumetti,

Implică-te sau mori!” De acord, dar cu cine să ne implicăm? Partidele patriotice se înmulțesc precum ciupercile! Fiecare patriot are părere foarte bună despre el însuși și dorește să aibă propriul partid în care el să fie șef. Doamna Diana, după ce a contribuit la victoria AUR, își face alt partid. Dl. Geo Stroe își face și dumnealui un partid propriu, al dacilor liberi. Dl. Horneț, marele inventator, care a sprijinit mult cu Rețeaua profesioniștilor victoria/intrarea în Parlament a partidului A.U.R., și-a făcut/cumpărat (?) propriul partid. Dl. Călin Georgescu, care a sprijinit AUR, se pare că dorește un proiect politic nou… Dl. Funar are partid. Noua Dreaptă funcționează. Partidul d-lui Diaconu (fondat de Sebastian Ghiță, după despărțirea lui de sistemul ticăloșit din care făcuse parte) funcționează, România Mare funcționează etc. etc. Alții proiectează alte partide… Fiecare îl suspectează pe celălalt de a nu fi „patriot autentic”, de a fi „securist”, „infiltrat” etc. Fiecare face patriotism de unul singur și crede că va obține succes, chiar mai mare decât A.U.R…. Asupra parlamentarilor din A.U.R. se fac tot felul de presiuni din partea sistemului ticăloșit, presiuni la care vor rezista greu…

Această lipsă de realism politic, de orientare, de strategie, de devotament pentru cauza pe care o susținem, de lipsa de disponibilitate și de sacrificiu față de nevoia de unitate a susținătorilor românismului, este înspăimântătoare în fața agresiunii externe colonialiste și antiromânești, susținute de armata de trădători ai neamului vânduți colonialiștilor.

– Corvin Lupu


Alexandru Balcu – Noua Dreaptă

Bună seara,

După cum spuneam, diferența dintre naționaliști veritabili și conservatori.

Conservatorii, sunt, de fapt, părerea mea, acei căldicei din Apocalipsa (“pentru că nu ai fost nici cald nici rece, te voi arunca din gura mea”). Q.E.D: cazurile Florin Dobrescu și Vasile Zarnescu sunt hârtia de turnesol a zilelor noastre.

De la standurile de carte de la Țigănești (am fost la comemorare pe 26.06.2021), am cumpărat și broșură scrisă de Constantin Iulian (Dreptul la Adevăr), o completare la Din lagărul România evadează morții . Același reproș, întemeiat, valabil de peste 31 de ani:

– istorici sau politicieni, vorbind despre Rezistență anticomunistă, se poticnesc în trei aspecte fundamentale:

1. Mișcarea Legionară: încep să dea în bâlbâială, scuzați expresia, când se atinge acest subiect și mai ales faptul că, efectiv, lupta și rezistență anti-bolșevică, începând din ’44-’45, se confundă practic cu Mișcarea Legionară. Elevii și studenții anti-comuniști din acea vreme, vârf de lance împotriva dictaturii ce se instala implacabil în țară noastră, erau în majoritatea lor covârșitoare membri ai Frățiilor de Cruce;

2. Conducerea preponderent evreiască atât a Partidului Muncitoresc Român cât și a Securității. De aici, caracterul profund anti-românesc al dictaturii bolșevice din anii ’44-’64.

3. Influența francmasoneriei în caracterul profund anti-creștin al prigoanei bolșevice.

Nu e nimic nou sub soare, ar cam fi concluzia.

A.U.R e un partid conservator și-atât. Naționalismul…parafrazându-l pe Milan Kundera, e în altă parte.

Viața e în altă parte” – Milan Kundera.

Vă doresc numai bine, curaj și sănătate,
Doamne-ajută!

– Alexandru Balcu


Vulcănescu, tînăr naționalist:

Într-un final este un compromis prin care să arate electoratului “creștin” că nu acceptă să se treacă identitatea de gen ca criteriu al unui grup ce poate fi discriminat, însă au arătat electoratului naționalist că ei sunt de acord cu pedepsirea celor care atrag atenția asupra delincvenței țiganilor, asupra absurdului aducerii de asiatici sau musulmani ca să muncească în locul românilor plecați, asupra jidănismelor tot mai frecvente (deși pentru asta e deja legea Vexler), etc.

Scrie negru pe alb aici că ei sunt de acord cu prevederile legii, fiind “juste”.

Ce putem face în situația de față? Reamintesc ideea pe care am spus-o după ce A.U.R. au câștigat, să nu ne schimbăm ideile și convingerile conform celor de la A.U.R. doar pentru că jidanii din mass media fac spume la gură când aud de Șoșoacă, Lavric sau de George Simion.

Eu rămân la ideea că o mișcare națională va fi singura care poate îndrepta lucrurile în România.

Rolul A.U.R. este de a expune aceste idei în societate, de a arăta că toate partidele sunt mână în mână și toate confruntările dintre inși ca Orban și Ciolacu sunt pâine și circ pentru votanții lor, la fel cum a fost în toți acești 30 de ani.

– Vulcănescu

Drumul spre alegerile din 2024 este nesigur pentru A.U.R.

Dacă A.U.R. continuă cu doctrina lui “indiferent de etnie”, condamnă antisemitismul la fiecare petardă aruncată de Maia Morgenstern și votează legi liberticide pentru că împotrivesc oricărei forme de discriminare, putem concluziona că visul s-a încheiat. Ar fi o surpriză monumentală dacă ar vorbi despre cazul lui Vasile Zărnescu, dar dacă mențin tăcerea până la următoarele alegeri, cine va vota un grup de oameni căldicei,  prea-cuvioși cu dușmanii României și prea-dispuși să facă ce dictează U.E.? Nu naționaliștii, în orice caz.

13 comments

 1. Refrigeratorul

  Ce nu realizeaza domnul Alexandru Balcu este ca nu poti sa clocotesti daca intai nu esti caldicel. Pentru ca nu poti sa clocotesti instant dupa ce esti scos din congelator.
  AUR ne-a scos din congelator. O infrangere AUR in 2024 ne-ar baga iar in congelator. CE A FACUT NOUA DREAPTA IN ASTIA 30 DE ANI?

  Sunt total de acord cu domnul Corvin Lupu. Ne facem zeci de partide in loc sa sustinem unu (caldicel, asa cum e el, sau putin mai rece, dar nicidecum congelat cum sunt cele pe care le-am avut 30 de ani), si sa cream un mediu propice pentru fierbere.

  Nu mai vreau sa stau la congelator !! Vrem mediu propice pentru fierbere, AUR ne ofera asa ceva !

 2. STATI DOMNILOR IN UE, STATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SA NU CUMVA SA MISCATI UN DEGET CA SA IESITI DE SUB CAPACUL LOR DE PLUMB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RAMANETI IN CANALUL LOR CU DEJECTII ARUNCATE ASUPRA NATIILOR EUROPEI ADEVARATE !

  RAMANETI IN IOROPA LOR, CA A MEA , NU ESTE !

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Vreau să văd primele Plângeri penale, în apărarea unor grupuri discriminate de români, făcute de experții juridici ai AUR conform prevederilor legii votate de ei. Altfel, ceea ce spun ei este vrăjeală.

 4. Ernest.Everhard

  Oare cum poti recunoaste un partid romanesc nationalist si patriot? Pai, in primul rand discursul sau cuprinde exclusiv problemele reale ale romanilor, nu ale ocultei. Nu am auzit AUR sufland o vorba despre coruptie, despre relansarea luptei anticoruptie, despre reforma constitutionala, despre reformarea justitiei, despre curatarea instantelor de impotentii si prostituatele care isi bat joc de justitiabil, despre reformarea codurilor, despre reformarea aparatului de stat (ajuns un veritabil satrap prin care se administreaza plantatia), despre reforme reale in educatie, cercetare, sanatate sau infrastructura. Oare cum credeti ca ajunge un popor la bunastare, cu gargara?
  Nu am auzit un cuvant despre saracirea sistematica a romanilor si transformarea lor in sclavii Occidentului, despre protejarea capitalului autohton, despre protejarea muncitorilor romani ajunsi sclavi pe plantatiile corporatiilor, despre recuperarea resurselor acestei tari (si implicit a independentei si suveranitatii), despre stoparea hemoragiei de capital inspre Occident. Despre recuperarea memoriei nationale sau de recuperarea valorilor distruse sistematic de tavalugul comunist apoi de cel neocolonialist, ce sa mai vorbim?
  Or, a prelua agenda ocultei si a vorbi toata ziua despre subiectele (a se citi nimicurile) dorite de aceasta (leghebeteu’ vietii, transexuali, “pericolul rusesc”, covid si alte abureli), asta nu e patriotism. AUR nu are nici macar un discurs coerent, de solutii concrete ce sa mai vorbim (interviul dlui Lavric e elocvent in acest sens). Se poate face o paralela interesanta cu USR+.
  Dar sa nu ne imbatam cu apa rece, cata vreme avem liberalism si socialism de colonie, ce am crezut, ca vom avea nationalism autentic? Rolul acestor partide de laborator este de a bate aiurea din gura (pentru ca o buna parte a electoratului sa se simta reprezentata) dar de a nu face nimic concret (vezi votul din Parlament).
  In plus, neocolonialismul se infaptuieste impreuna cu elitele, nu impotriva lor (cum s-a incercat in experimentele comuniste). E mai usor si mai eficient sa cumperi elitele decat sa le extermini. Iar elitele romanesti vorbesc poporului despre ce le cere Big Brother sa vorbeasca, niciun cuvant in plus.
  Avem aici si explicatia aparentei inertii nationale in fata agresiunii si ocupatiei straine: cine sa mobilizeze masele daca elitele au tradat demult interesele acestui popor? Vedeti, dle. Lavric, de aceea nu exista nicio legatura intre marionetele AUR si legionari.

  • Foarte interesant că enumerați câteva probleme reale, condamnați liberalismul etc. dar nu suflați o vorbă despre iudaism. Interesant este și că începeți cu aceleași teze folosite de #rezist și USR.

   • Multumesc de interventie!
    Tocmai voiam sa spun ceva despre asta: toate sint pericul;oase, orice poate deveni rau dar jidanii nu se “vad” nicaieri si nu sint aratati ca sursa reala a relelor care au “cazut” peste civilizatia crestina, alba.
    II frige subiectul – prietenul tuturor e prietenul nimanui!

    Nici despre initiativa de iesire din Conventia de la Istanbul – NIMIC!

    Nu poti fi nationalist amestecandul toate “culorile”….. obtii un “cacaniu”, culoarea amestecului de rase propmovat tot de jidani si slugile lor, franc-masonii.

 5. sunt foarte dezamagit de actiunile lor, nu le-ar fi rusine sa voteze asa ceva?

 6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Mi se pare pertinentă poziția domnului prof.univ. Corvin Lupu, dar domnia sa uită divizarea scenei politice din perioada interbelic[. Cuziștii, ajunși la putere din interesul lui Carol al II lea s-au năpustit asupra legionarilor, considerați cei mai periculoși. Iar legionarii deveniseră periculoși din moment ce ajunseseră a doua forță politică a României Mari.
  La 25 noiembrie 1937, din iniţiativa Şefului Legiunii, Corneliu Codreanu şi Iuliu Maniu au căzut de acord să încheie un pact de neagresiune electorală, la care a aderat şi Gheorghe Brătianu. Alegerile din decembrie 1937 au plasat partidele astfel: liberalii cu 36.92%, naţional-ţărăniştii cu 20,40%. Surpriza absolută a fost plasarea pe locul al treilea a legionarilor lui Codreanu cu 15,58%. Din Memoriile lui Eugen Cristescu (şef al Siguranţei Generale la acel timp) redactate de Cristian Troncotă, aflăm că legionarii au luat peste 500.000 de voturi şi fuseseră furaţi de 300.000 voturi.(op.cit.,p.317) Un calcul matematic ne duce la un procent corect de 25% pe care l-ar fi câştigat cu adevărat legionarii, și i-ar fi plasat înaintea național-țărăniștilor. Chiar cu datele oficiale de 15,58%, legionarii aveau asigurate 66 locuri în Parlamentul României.
  Carol al II lea susține un guvern Goga-Cuza (Partidul Naţional Creştin) ce câştigaseră doar 9,15% în alegeri. Profesorul A.C. Cuza era recunoscut pentru antisemitismul său radical şi pentru ura faţă de Corneliu Codreanu care, în anul 1927 se despărţise de L.A.N.C.–ul profesorului Cuza, înfiinţând Legiunea Sfântului Arhanghel Mihail.

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Iată rezumatul reprimărilor legionarilor de către generalul românocton, auto-avansat mareșal, Ion Antonescu. Potrivit ziarului Universul nr.52/25 februarie 1941, în timpul rebeliunii au fost arestaţi 9.352 de legionari. “Conform datelor furnizate de ilustrul ziarist Filip Brunea-Fox, contemporan cu sângerosul eveniment, în timpul răzvrătirii şi-au pierdut viaţa 30 de soldaţi şi 200 de legionari, multe alte sute de combatanţi şi civili fiind răniţi. După rebeliune au fost condamnate nu mai puţin de 2.707 de persoane. În total aproximativ 400 de legionari s-au refugiat în Germania nazistă, iar cei rămași în ţară au fost arestaţi. Printre cei arestaţi s-au numărat sute de liceeni.”. https://www.dcnews.ro/rebeliunea-legionara-trei-zile-de-lupte-sangeroase-intre-ion-antonescu-si-miscarea-legionara_523052.html
  “După rebeliune, activitatea informativă a SSI-ului, impulsionată permanent de Eugen Cristescu a continuat cu și mai mare intensitate. Până la 25 februarie 1941, au fost arestați în București 4.638 legionari, iar în provincie 4.714. În majoritatea cazurilor, datele și informațiile despre cei implicați în rebeliune proveneau de la S.S.I. Începând cu luna mai 1941, buletinele inofrmative ale SSI-ului prezentau Președinției Consiliului de Miniștri cazuri în care justiția militară, care judeca procesele rebelilor, era indecisă, ezitantă, uneori chiar duplicitară, în sensul că se făcea exces de jurism, ceea ce era implicit, deși poate involuntar, favorabil inculpaților. Până la urmă, aproximativ 8.000 de legionari au fost judecați și condamnați la diferite pedepse cu închisoarea.”. (cf. Cristian Troncotã, Eugen Cristescu, Asul serviciilor secrete românești. Memorii, Roza Vânturilor, București, 1997, p. 71)

 8. egszplikatzia e clara:
  “na-ti-o franta ca tzi-am dres-o!”
  -asteptam un partid de Fier!

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ maxtor Dacă atât se poate înțelege din istorie, este grav. Tocmai experiența eșuată a legionarilor trebuie evitată. Este evident că ei au fost scoși țapii ispășitori ai României acelor vremuri. După cum bine spunea Ioan Ianolide, ei au fost vânați de toate regimurile politice ale vremii. “Din cauza legionarilor” Carol al II lea a ajuns să instaureze regimul de dictatură regală intsaurând partidul unic P.N.R. iar Ion Antonescu a fost nevoit să preia singur puterea de mareșal, ca să slaveze România lui. Pogromurile au fost tot numai din cauza legionarilor. Comuniștii i-au considerat pe legionari cei mai periculoși români din istoria țării. Până și Iliescu, dimpreună cu minerii lui, răcnea că trebuie salvată Piața Universității de elemente legionare. Acum politicienilor le-ar conveni apariția unui partid declarat extremist care să fie adus pentru puțin timp la putere (după schema expusă de Eugen Cristescu-fostul șef al S.S.I.) și apoi să fie compromis definitiv, printr-o acțiune diversionistă tip Rebeliunea din ianuarie 1941. Eventual cu ceva morți pe străzi și prin clădiri, ca totul să fie cât mai credibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *