Home / Educativ / Revoluția COVID – Masele largi vaccinate vor fi asmuțite asupra chiaburilor și burjuilor nevaccinați

Revoluția COVID – Masele largi vaccinate vor fi asmuțite asupra chiaburilor și burjuilor nevaccinați

Incorect Politic
Iulie 7, 2021

Via ActiveNews:

Necesitatea e mama invenției, spunea Platon. Avea dreptate. Valul IV al pandemiei reprezenta o necesitate istorică, drept care a fost inventat.

Ziua de 1 iulie a venit cu două vești pentru Europa:

1. UE a anunțat intrarea în vigoare a „pașaportului de vaccinare”;

2. OMS a anunțat că, pentru prima dată după zece săptămâni, numărul de infectări a crescut din nou în Europa și se pregătește valul IV.

Coincidențele sunt mirarea proștilor.

„Îi ajutăm pe europeni să își redobândească libertatea pe care o prețuiesc atât de mult”, a gâlgâit încântată Ursula von der Leyen la lansarea Certificatului Digital COVID.

În schimb, OMS a amenințat că urgia se întoarce.

Cele două vești picate în aceeași zi sunt ca morcovul și bâta pentru măgar. Ele pregătesc următoarea etapă a Dictaturii COVID: forțarea vaccinării. Sau vaccinarea forțată.

Pentru că „pașaportul” UE nu asigură libertate nelimitată și, cu atât mai puțin, nu împiedică venirea celui de-al patrulea val.

*

Israel, acest El Dorado al vaccinării, pe care activiștii COVID-ului îl dau mereu ca exemplu de reușită în lupta cu virusul, se clatină din nou. Restricțiile se reintroduc cu aceeași rapiditate cu care au fost scoase. Jumătate din cazurile grave sunt persoane vaccinate cu două doze.

Vaccinul s-a dovedit un vacs.

Marea Britanie a fost prima țară din Europa care a început vaccinarea, iar două treimi din populație s-au vaccinat cu cel puțin o doză. Totuși, regatul campion la înțepare a cunoscut una dintre cele mai lungi și mai aspre carantine: abia acum ridică restricțiile, în ciuda creșterii numărului de infectări.

Premierul Johnson și-a avertizat însă conaționalii că vor trebui să „învețe să trăiască cu virusul”. Ceea ce înseamnă că relaxarea este doar de un respiro, pentru ca britanicii să nu se urce pe pereți sau să iasă în stradă. Restricțiile se vor întoarce.

Era limpede că se pregătește valul IV de când UE a anunțat că a cumpărat 1,8 miliarde de vaccinuri pentru 2022 și 2023.

Cine a crezut că erau pentru dulăpiorul din baia de la Bruxelles al Ursulei, s-a păcălit.

*

De la bun început Vaccinul ne-a fost prezentat ca un izbăvitor. Înzestrat cu valențe mitice și mistice, el era „Cel așteptat”, Mântuitorul care trebuia să ne elibereze din iadul restricțiilor COVID.

După cum se vede din declarația de mai sus a șefei Comisiei Europene, după cum o arată și reclamele televizate, cu babe la gard și turiști hălăduind prin lume, nimeni nu vorbește de Sănătate, ci de Libertate.

Un lucru extrem de straniu pentru un tratament medical, fie el și împotriva unei boli (zice-se) devastatoare.

Această ideologizare a vaccinului, înzestrarea lui cu virtuți pseudo-religioase, era suficientă pentru a trezi reticența oricărui om cu o urmă de glagorie.

Înverșunarea și amploarea campaniei de propagandă, teroarea dezlănțuită împotriva „disidenților”, a „deviaționiștilor” care îndrăznesc să aibă altă opinie decât cea oficială completează un tablou atât de familiar celor care au trecut printr-o dictatură sau au deschis o carte de istorie.

Tocmai pentru că șablonul ne este cunoscut, știm și ce ne așteaptă. Potrivit Cursului Scurt al Istoriei Partidului, etapa următoare este „Ascuțirea luptei de clasă”.

Posesorii „pașaportului de vaccinare”, care atât au tânjit după libertate, nu se vor bucura prea mult de ea, din cauza valului IV, anunțat.

Valul IV vine din cauza nevaccinaților, vor explica doct faucii, rafilele și arafații din lumea întreagă. „Nu s-au vaccinat suficienți pentru a se realiza imunitatea de turmă!” Înapoi la coteț!

Certificații digitali, cu dorul de Toscana și de Mykonos neostoit, vor turba de furie sub măștile regăsite totuși cu o duioșie nemărturisită.

„Proletariatul” vaccinat va fi asmuțit împotriva „moșierilor, chiaburilor și burjuilor” nevaccinați. La presiunea maselor largi vaccinate, indignate de egoismul, bigotismul și înapoierea păturilor nevaccinate, se va trece la reeducarea și vaccinarea forțată a acestora.

Nimic nu poate sta în calea „visului de aur” al lumii de mâine. O lume ca o pășune bio pe care turma imună va paște docilă, fără viruși și fără întrebări.

O lume de care ne mai despart doar câteva valuri.

9 comments

 1. se inmultesc atentatele asupra combinatelor si fabricilor in toata lumea. suntem sabotati si plini de datorii, ne astapta dezastrul

 2. Între timp clanurile țigănești organizează în crucea nopții petreceri înarmați cu topoare, furci și alte arme albe strigând “Moarte României”. Se pregătește un masacru îndreptat împotriva populației majoritare. Mai devreme sau mai târziu se va ajunge și aici.

 3. traducere mecanica a articolului recomandat de xyz:

  xyz
  July 7, 2021 at 7:05 pm
  Ce se baga in noi:

  https://www.orwell.city/2021/06/covid-19-is-caused-by-graphene-oxide.html

  https://www.orwell.city/2021/06/covid-19-is-caused-by-graphene-oxide.html

  Anunț urgent: COVID-19 este cauzat de oxidul de grafen introdus în mai multe moduri în organism
  25 IUNIE 2021

  Astăzi, La Quinta Columna a făcut un anunț urgent că speră să ajungă la cât mai mulți oameni posibil, în special cei implicați în servicii medicale și juridice, precum biostatisticianul Ricardo Delgado, dr. José Luis Sevillano și echipa de cercetători și profesori cu care au au efectuat cercetările lor au confirmat prezența nanoparticulelor de oxid de grafen în flacoanele de vaccinare.

  În programul nr. 63, echipa a prezentat câteva fotografii ale analizelor efectuate , în special rezultatele obținute prin observarea microscopiei electronice optice și de transmisie, rezervând rezultatele altor tehnici utilizate pentru programe viitoare. Aceștia au anunțat, de asemenea, că raportul bazat pe toate tehnicile efectuate, care au permis determinarea prezenței oxidului de grafen, va fi oficializat de cercetătorii care au efectuat analizele foarte curând.

  Orwell City , ca întotdeauna, a tradus mesajul din La Quinta Columna și a subtitrat videoclipul pe care l-au distribuit acum câteva ore pecanalullor oficial Telegram .

  Link: Rumble

  În continuare, La Quinta Columna vă va furniza informații vitale pentru sănătatea dumneavoastră, integritatea fizică și cea a mediului dumneavoastră.

  Măștile utilizate și comercializate în prezent conțin oxid de grafen. Nu numai cele care au fost retrase la momentul respectiv, după cum indică mass-media, tampoanele utilizate atât în ​​testele PCR, cât și în testele antigenului conțin, de asemenea, nanoparticule de oxid de grafen.

  Vaccinurile COVID în toate variantele lor, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson etc. conțin, de asemenea, o doză considerabilă de nanoparticule de oxid de grafen . Acesta a fost rezultatul analizei lor prin microscopie electronică și spectroscopie, printre alte tehnici utilizate de diferite universități publice din țara noastră.

  Vaccinul antigripal conținea nanoparticule de oxid de grafen și noile vaccinuri antigripale și noile vaccinuri presupuse intranazale anti-COVID pe care le pregătesc conțin, de asemenea, doze enorme de nanoparticule de oxid de grafen . Oxidul de grafen este un toxic care generează trombi în organism, oxidul de grafen este un toxic care generează coagularea sângelui. Oxidul de grafen provoacă alterarea sistemului imunitar. Prin descompensarea echilibrului oxidativ în raport cu rezervele de gulație. Dacă doza de oxid de grafen este crescută prin orice cale de administrare, aceasta provoacă prăbușirea sistemului imunitar și furtuna de citokine ulterioară.

  Oxidul de grafen acumulat în plămâni generează pneumonii bilaterale prin diseminare uniformă în tractul alveolar pulmonar. Oxidul de grafen provoacă un gust metalic. Poate că acest lucru începe să aibă sens pentru tine acum. Oxidul de grafen inhalat provoacă inflamația membranelor mucoase și astfel pierderea gustului și pierderea parțială sau totală a mirosului.

  Oxidul de grafen capătă proprietăți magnetice puternice în interiorul organismului . Aceasta este explicația fenomenului magnetic pe care miliarde de oameni din întreaga lume l-au experimentat deja după diferite căi de administrare a oxidului de grafen. Printre ei vaccinul.

  Pe scurt, oxidul de grafen este presupusul SARS-CoV-2, presupusul nou coronvirus provocat înainte de boala numit COVID-19. Prin urmare, nu am avut niciodată o izolare și purificare reală a unui nou coronvirus, așa cum a fost recunoscut de majoritatea instituțiilor de sănătate la cel mai înalt nivel și în diferite țări atunci când au fost chestionați cu privire la acest lucru. Boala COVID-19 este rezultatul introducerii oxidului de grafen prin diferite căi de administrare .

  Oxidul de grafen este extrem de puternic și puternic în aerosoli, la fel ca presupusul SARS-CoV-2. Ca orice material, oxidul de grafen are ceea ce numim o „ bandă electronică de absorbție ”. Aceasta înseamnă o anumită frecvență peste care materialul este excitat și se oxidează foarte rapid, rupând astfel echilibrul cu proliferarea în organism a toxicului împotriva rezervelor noastre naturale de glutation antioxidant. Tocmai această bandă de frecvență este emisă în noile lățimi de bandă de emisie ale noii tehnologii fără fir 5G. De aceea, desfășurarea acestor antene nu s-a oprit niciodată în timpul pandemiei.

  De fapt, au fost printre puținele servicii care au fost întreținute, în afară de o supraveghere specială de către Forțele și Corpul Securității Statului către aceste antene. Bănuim că în aceste flacoane a fost introdus oxidul de grafen din campania anti-gripă din 2019, deoarece a fost deja folosit ca adjuvant.

  Odată cu testele tehnologice 5G ulterioare în diferite părți ale lumii, boala COVID-19 s-a dezvoltat în interacțiunea câmpurilor electromagnetice externe și a oxidului de grafen din corpul lor. Amintiți-vă că totul a început în Wuhan și acesta a fost primul oraș-eșantion pilot din lume care a făcut testul tehnologiei 5G la sfârșitul lunii noiembrie 2019. Este o coincidență în spațiu și timp.

  Atât versiunile cu pangolin, cât și cu supă de lilieci au fost pur și simplu elemente distractive. Scopul introducerii oxidului de grafen este chiar mai obscur decât v-ați putea imagina . Prin urmare, este mai mult decât suficient pentru dvs. să asimilați aceste informații și să „resetați” cunoștințele pe care le-ați avut până acum despre boală de la cele mai înalte instituții guvernamentale care le spun populației să se protejeze și chiar să le forțeze cu ceea ce le va îmbolnăvi cu boala în sine. În mod logic, acum, când știm că cauza sau agentul etiologic al bolii este tocmai un toxic chimic și nu un agent biologic, știm cum să-l atenuăm: prin creșterea nivelului de glutation . Glutationul este un antioxidant natural pe care îl prezentăm în rezervele din organism.

  Câteva detalii vă vor ajuta să înțelegeți perfect tot ceea ce a fost raportat în mass-media. Glutationul este extrem de ridicat la copii. Prin urmare, boala are aproape nici un impact asupra populației de copii. Glutationul scade foarte considerabil după vârsta de 65 de ani. Prin urmare, COVID-19 este predominant în special în populația senilă. Glutationul este la niveluri foarte ridicate în populația sportivă intensivă. Acesta este motivul pentru care doar 0,22% dintre sportivi au avut boala.

  Acum veți înțelege de ce nenumărate studii din practică au arătat că tratamentul cu N-acetilcisteină (care este un precursor al glutationului în organism) sau glutation administrat direct, a vindecat foarte repede boala COVID-19 la pacienți. Simplu și simplu, deoarece nivelurile de glutation au fost crescute pentru a face față toxicului administrat numit oxid de grafen.

  Descoperirea făcută aici de La Quinta Columna este un atac deplin al bioterorismului de stat , sau cel puțin cu complicitatea guvernelor față de întreaga populație mondială, constituind acum crime împotriva umanității.

  Prin urmare, este absolut esențial și vital să puneți aceste informații la dispoziția comunității medicale. Medici generaliști, asistență medicală și servicii de sănătate în general, dar și mass-media și presa locală și regională, precum și tot mediul înconjurător. La Quinta Columna estimează că zeci de mii de oameni vor muri în fiecare zi . Numai în țara noastră, când vor face noul și viitoarea pornire tehnologică 5G.

  Ținând cont de faptul că acum nu doar persoanele în vârstă din casele de îngrijire medicală sunt vaccinate în acel vaccin antigripal cu oxid de grafen, ci, după cum știți, o mare parte a populației a fost vaccinată sau grafenată, cu doze treptate de oxid de grafen. .

  Corpul are o capacitate naturală de a elimina acest toxic, motiv pentru care vă propunem până la o a treia doză pe an pentru toți anii pentru a păstra grafenul în corpul vostru.

  Avem fiecare dintre dovezile a ceea ce s-a manifestat aici . Între timp, justiția încearcă să acționeze, oamenii vor continua să fie împinși de pe o stâncă fără fund. Dacă urmăriți acest material audiovizual, veți înțelege că de mai bine de un an ați fost înșelați total și naiv de la cele mai înalte instituții. Abia acum veți înțelege toate incongruențele pe care le-ați observat la știrile dvs. de televiziune.

  Pentru a completa aceste informații valoroase, puteți accesa https://www.laquintacolumna.net sau canalul nostru Telegram: TV La Quinta Columna , unde mai mult de 100.000 de oameni sunt deja conștienți de adevăr și nu fac parte din înșelăciunea masivă la care erau. supus. Vă rugăm să faceți acest videoclip viral în jurul vostru și să ne oprim printre noi toți. Destinul care ne este rezervat, rod al foii de parcurs a Agendei 20/30 , depinde doar de noi.

  Vă mulțumim pentru atenție.

  —La Quinta Columna.

  Nu ratați rapoartele și programele zilnice ale La Quinta Columna și începeți să-l urmăriți pe Dr. José Luis Sevillano și pe biostatisticianul Ricardo Delgado pe Telegram , Twitch , Instagram și YouTube .

  Ajutați să răspândiți vestea despre acest articol, astfel încât alții să poată afla mai multe despre această echipă excepțională. De asemenea, vă puteți alătura Telegramului oficial al Orwell City pentru a partaja informațiile în acest mod, dacă preferați.

  —Orwellito.

  ÎMPĂRTĂȘEȘTE ACEASTĂ POVESTE

 4. asta spune si maxtor:
  -invatzati sa injuratzi,
  invatzatzi sa blestematzi,
  cititi Psalmii!
  (unde crezi ca ajungi daca refuzi sa te aperi?!)
  (si sa intorci si celalat obraz daca ai fost prost si ai primit una peste obraz!)

 5. sodoma si gomora:
  dintr-un oras a fost scapata 1 familie,
  din celalalt oras nu i-A scapat pe niciunul!
  simplu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.