Home / Actualitate / Doctorul Răzvan Constantinescu denigrat în fața comisiei de disciplină

Doctorul Răzvan Constantinescu denigrat în fața comisiei de disciplină

Incorect Politic
Iulie 8, 2021

Plutonul de execuție a reputației - Doctorul Răzvan Constantinescu denigrat în fața comisiei de disciplină

 

Via ActiveNews:

SUNT UN BUN ÎNCASATOR (”ÎNCĂ”)

Am înghițit astăzi, la comisia de disciplină, încă o porție de umilință. Printre altele, eu eram ”cadru didactic, încă”… Greață, dispreț, ironii, acuzații de incompetență – asta am avut de suportat. Merită? Eu cred că da. Merită în general, însă cei pe care încercam să-i apăr nu merită.

Sunt sute de cadre didactice în UMF Iași. Unul, măcar unul, nu a luat vreo poziție publică la hărțuiala evidentă la care sunt supus. Măcar să zică ”omul are idei ciudate, dar nu-l poți trata în halul ăsta!” Și, atunci, pentru ce?

Într-o țară în care avocatul Robert Roșu face pușcărie pentru că și-a reprezentat ”prea bine” un client, ce speranțe pot avea eu la o judecată dreaptă?

7 comments

 1. Sa aplaudam rezistenta Dlui Dr Constantinescu in fata armatei de asasini platiti!
  Banu’ conduce lipsa de moralitate a acelor cadre didactice care tac.
  Licenta de omucidere a devenit diploma de medic, certificatul de absolvire se …. ceva medical, sanitar.
  “Fa-te doctor, popa sau…. politician!” – aste-as directiile secolului al XXI-lea de imbogatire prin minciuna si complicitate criminala fara sa-ti pese de oameni.
  ….
  Socant sa ii vezi pe toti xlujind minciunii si facand propaganda faksuui intelectual numit “virus” – idee care nu a fost vazut/,-a niciodata!

  • Bine spus. Toti ar trebui judecati si pusi la zid. Asa se fac adevaratele revolutii, nu rotatia cadrelor, ca in Romania.

 2. Mare erou, acest medic exceptional!

  Regimul criminalilor vaxului si al banetului facut prin omucidere defineste aceasta tagma umana drept ceea ce a ajuns sa fie in mod dovedit : SUBUMANA .
  In USA s-au facut statistici deja din anii 80 cu rezultatul ca 80% dintre studentii la medicina au declarat foarte senini ca s-au dus la medicina pentru bani .
  Doar 20% au declarat din interes stiintific sau ca sa ajute oamenii in suferinta adica sa faca bine !

  Mai sunt si foarte multi , profund ignoranti :

  dentistul meu:

  “Am facut vaccinul pentru ca statisticile spun ca de cand s-au facut vaccinarile, a scazut numarul cazurilor de imbolnavire ”
  Aiurea ! E splendid dezinformat – ca tot ce tine de vaxurile belgiene !
  L-am speriat mar cand am plecat de la el cu niste descrieri macabre – sper ca l-am lecuit de rapeluri !

  Functionara de banca : ” Ati facut vaccinul ?” catre mine .
  “Nooooo way ‘ am urlat catre ea ” noooot meee”! , am urlat, dar rau de tot in stil circusist, asa incat sa auda intreaga banca caci mai erau vreo zece pupitre bancare in jur .
  “Pai cum asa, ca doar eu sunt programata sa ma duc intr-o ora sa-l fac”.
  “Nuuuuu te duce, anuleaza-ti neaparat programarea, vrei sa te omoare sau sa te schilodeasca aia ?”, mai urlu eu ca sa rasune banca (am o voce puternica de stentor si precis ca a avut ceva efect caci incepuse sa se intoarca lumea . Exact ce si tinteam . Problema e ca purtam palarioara de gradinar a lui barbata-miu si probabil ca nu -i predispuneam sa ma ia prea in serios .
  O biata fetita frumusica si respectuoasa…….imi declara ca si tatal ei care lucreaza la Pfizer , a sfatuit-o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Eu raman stana de piatra sub palariuta mea :
  ” Pai licheaua Boorloo, seful Pfizer a declarat ca el nu e vaccinat si ca nici nu are de gand sa se vaccineze cat timp vaccinul este in perioada experimentala !”
  “Eeeeh, ma duc sa-l fac ca sa scap ! Dar sincer, mi-e cam frica pentru ca am auzit atatea despre vaccinul asta !”
  “Pai dece-l faci ?”
  ” Pai daca tocmai am iesit din carantinaaa, acum cand m-am intors in tara din vacanta ….vreau sa calatoresc linistita !”
  “Dar de documentat, v-ati documentat personal, ca sa stiti ce faceti ?”
  “Nuuuu” , imi zice ea , evident obfuscata pentru ca-i cerusem socoteala ca nu s-a documentat, ” SI NICI N-AM DE GAND !” imi explica ea cu nasul pe sus !

  ATENTIE , MI-A ZIS EMFATIC PRIVINDU-MA CU DISPRET :

  ” SI NICI N-AM DE GAND “!

  Amutita si naucita de asa un raspuns, mi-am luat rucksackul meu cu fermoarele anchilozate si m-am carat afara, ca sa iau o gura de aer proaspat, nu ca in banca aia imputita, cu tot aerul lor conditionat de minciuni .

  • Vă mirați, doamna Caroline? Ăștia sunt,albii. Jidanii n-au nici un merit. Vina pentru influența lor noi o purtăm prin ignoranță și aroganță (“și nici n-am de gând” îmi sună cunoscut) și când spun noi mă refer la toți de la francezi la romăni, la americani, la germani, la englezi șamd). Să vezi cum e să discuți cu oamenii despre Antonescu, despre Hitler, despre “camerele de gazare”. șamd Aceeasi reacție (“lasă-l că ala e nebun” sau în cazul mai fericit “și la ce-ți folosește că știi toate astea?”)

 3. Suntem alături de dvs dle doctor! Sunteți un adevărat român!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *