Home / Actualitate / Un centru de vaccinare și un sediu USR au luat foc în această lună

Un centru de vaccinare și un sediu USR au luat foc în această lună

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 6, 2021

Un centru de vaccinare și un sediu USR au luat foc în această lună

 

Luna lui Cuptor abia a început în contextul în care au avut loc incendii la un centru de vaccinare și un sediu USR. Unii vorbesc de neglijență, altii cred că este un avertisment de sus.

ActiveNews:

Un incendiu a izbucnit, vineri, la Căminul Cultural din comuna Călărași, județul Dolj, unde era amenajat un centru pentru vaccinare anti-Covid, transmite CraiovaForum, care publică și imaginile de aici.

 

CampinaTV:

Luni după-amiază, pe Bulevardul Carol I din Câmpina, în zona Notariatelor, și-au făcut apariția patru mașini de intervenție de la pompieri, precum și mai multe echipaje ale Poliției. Motivul? Un apel la 112 anunța că la sediul USR Câmpina a izbucnit un incendiu.

Nu se știe deocamdată din ce cauză a izbucnit incendiul. Cel mai probabil este vorba, totuși, de un scurtcircuit la tabloul electric. Pompierii militari din Câmpina au intervenit cu promptitudine și au limitat extinderea incendiului la imobilele din vecinătate, inclusiv la blocurile din imediata apropiere. La fața locului a fost prezent și viceprimarul municipiului Câmpina, liderul USR, Liviu Dumitrache. Vom reveni.

Dacă este neglijență, unde sunt demisiile?

Dacă este un avertisment și rămânem spectatorii pasivi la distrugerea României de către lichelele care execută obedient ordinele venite din noul Babilon (U.E.), la ce ne putem aștepta?

Parcă am mai citit despre acest film undeva.

 

5 comments

 1. : … _ @(*Dacă este neglijență, unde sunt demisiile?
  Dacă este un avertisment de sus și rămânem spectatorii pasivi ai distrugerii României de către lichelele care execută obedient ordinele venite din noul Babilon (U.E.), la ce ne putem aștepta? *)

  _ Daca in Romania nu ar guverna o adunatura de „derbedei” (_ Matei 24/28), printre care „in prim plan Injustitia mana-n mana cu alde S.S. si cu ceilalti derbedei, (lucrand in ascuns _ Romania 1/18-2021,(28-32), …
  potrivnici Adevarului” (coroboreaza) _ Daniel 11/14; _ Isaia 1/10-23; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-8, …adica. aceia care-si zic „Guvernanti / Pastori de Popor Roman”, inclusiv si implicit „mana-n mana cu haitele mistico – superstitioase, din toate confesiunile asa-zis religioase” (vezi) _ Isaia 3/12; 9/15-17; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/1-4, …

  …repet: -„Daca nu ar guverna InJustitia”, …orice „demitere & demisie, ar fi judecata in instanta penală, …

  (((in contextul promisiunilor electorale neimplinite, …incluzand *Sabotajul / Colaborationismul la dislocarea poporului Roman / Federalizarea / Regionalizarea Romaniei, …dupa cum Bastus Vanturile Tradarii Apusene / Austrul /(Vanturile Traista Goala – numite in traditia stramoseasca Romaneasca), …care nu aduc decat saracia si saracirea Poporului Roman, secatuirea de resurse a Romaniei”))), …

  cu pedepse dintre cele mai exemplare, …nu ca acum (de peste 30 de ani) de cand se baga la „guvernare prin injustitie si complicitate, furand, praduind si jefuind *Pas cu Pas*, …pana cand inteleg ca Dracul este pe urma lor, …cand, …i-si dau demisia”, …
  sau, …„prin complicitate / ascunzatoarea mizeriei sub presul falusei democratii din care nu lipseste injustitia, …(ce sa vezi ?!!!) …sint demisi” …!!!?

  _ Nimic „nu trebuie lasat sa se petreaca fara judecata, (in cazul demisiilor si demiterilor), neaparat in Instanta Penala”, …bineinteles (rabdare) cand in Romania va fi Justitie _ Isaia 1/(10,16,17),18-2021,22,23; 9/15-17; 10/1-3.

  = Cu stima. -„Mesia”.

 2. Asta nu inseamna ca trebuie sa lasam totul in seama destinului

 3. 1 data pe an si mamaliga explodeaza.

 4. Gorgan Catalin

  Să ardă toată sleahta de sodimiți din usr

Leave a Reply

Your email address will not be published.