Home / Internațional / Dreptul de a pleca

Dreptul de a pleca

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Iulie 6, 2021

Dreptul de a pleca

DREPTUL DE A PLECA

Julia Gillard este Doamna Prim-ministru a Australiei.

Ea este, cu adevarat, «Doamna de fier» a tarii sale.

Într-adevar, aceasta doamna nu trateaza problema în mod las… Australia spune NU. Pentru a doua oara! Doamna Prim-ministru a Australiei îsi reafirma punctul de vedere!

Pentru aceasta femeie ar trebui sa se inventeze «Premiul Nobel pentru curaj». Niciodata asemenea cuvinte nu au fost rostite cu atâta claritate! Impactul ar putea fi fenomenal.

Ei nu i-a fost frica sa ia o pozitie clara, probabil cu riscul vietii sale. Musulmanii care doresc sa traiasca sub legea islamica Sharia au fost «sfatuiti» sa paraseasca Australia.

Guvernul a vizat radicalii pentru a contracara potentiale atacuri teroriste. În plus, doamna Gillard i-a înfuriat pe unii musulmani australieni spunând ca a sprijinit agentiile de informatii care monitorizeaza moscheile prezente pe solul tarii sale.

Citam din discursul istoric al Doamnei Gillard:

IMIGRANŢII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Este o problema de tip „TAKE IT OR LEAVE IT”. Am obosit ca aceasta natiune sa îsi faca atâtea griji daca nu cumva ofenseaza unele persoane venite aici recent, sau cultura lor…Cultura noastra s-a dezvoltat timp de peste doua secole, dupa atâtea zbateri, încercari si victorii ale milioanelor de barbati si femei care au cautat libertatea.

Vorbim engleza, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau alta limba. Deci, daca doriti sa faceti parte din societatea noastra, ÎNVATATI LIMBA NOASTRA !!

Cei mai mulţi australienii cred în Dumnezeu. Nu este vorba despre «dreapta crestina» sau «presiuni politice», este o realitate faptul ca aceasta natiune a fost fondata de barbaţi crestini si femei cu principii crestine. Este, cu siguranta, adecvat de a afisa aceasta realitate pe peretii scolilor noastre!

Dumnezeu va deranjeaza? Daca DA, va sugerez sa luati în considerare o alta parte a lumii pentru a trai acolo, pentru ca Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Acceptam convingerile voastre, fara întrebari. Tot ce va cerem este sa respectati convingerile noastre, sa traiti în pace si în armonie cu noi.

Aceasta este tara noastra, pamântul nostru si stilul nostru de viata, de care va oferim posibilitatea de a va bucura.

Dar, din momentul în care începeti sa va plângeti, sa gemeti si sa bombaniti despre steagul nostru, angajamentul nostru, convingerile noastre crestine, sau stilul nostru de viata, va încurajez sa profitati de o alta mare libertate australiana:

«DREPTUL DE A PLECA». Daca nu sunteti fericiti aici, ei bine, plecati! Noi nu v-am fortat sa veniti! Ati venit de buna voie, atunci acceptati tara care v-a acceptat asa cum sunteti!

Comentariul traducatorului:

Difuzam acest discurs în toate tarile care sunt în aceeasi situatie cu imigrantii de acolo.

Vor gasi si altii curajul de a ridica vocea pentru a exprima aceleasi adevaruri?

Sunteti de acord cu ceea ce a spus primul ministru australian?

Daca DA, distribuiti acest email printre prietenii vostri, pe cât mai mult posibil!

9 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Este un răspuns corect pentru toți trepădușii care latră că vor drepturi în România.

 2. Stimata doamna Carolina Gunderode, va inselati amarnic asupra acestei doamne prim ministru care este o ipocrita si o manipulatoare de cea mai joasa speta. Propaganda asta “take it or leave it” e pentru spalati pe creier. Face parada de nationalism si deci de antiprogresism. Ati uitat masurile liberticide luate de guvernul australian cu ocazia pandemiei de Covid-19? Ati uitat de vaccinarea cvasiobligatorii in Australia cu vaccinul ucigas AstraZeneca? Persoana aceasta e mai criminala decat omologul ei, ciufuliful Boris Johnson. Da, ar merita Nobelul pentru crima (initiatorul acestui premiu si-a dat seama de grozavia inventiei sale-dinamita), asa ca ar trebui sa revizuiti articolul.
  (sper sa publicati comentariul stimata redactie, in pofida comentariului “marelui patriot” dl.Vasilica Militaru!?)

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Un Om este prea mult pentru nesimțirea ta. Cine ți-a spus că eu mă declar mare patriot ca să faci tu, un meschin anonim, mișto de mine. terminați dracului cu atacurile la persoană și puneți mâna pe carte băi postacilor de serviciuc. Când o să vin la tine să-ți cerșesc votul sau vreun privilegiu, îți permit sî faci miștocăreală de mine. În condițiile date, îți spun categoric: “Haț la coteț, măi porcule”.

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  COMENTARIU PENTRU TOȚI CEI CE-ȘI SPUN NAȚIONALIȘTI
  M-am săturat să văd moduri extremiste de gândire în care totul este prezentat în negru. Mai ales de la oameni care-și mai și spun creștini și ortodocși. Este regretabil că o expunere a unui om, cum este cazul prim-ministrului Australiei, este contestată pentru că persoana ar fi făcut nu știu ce alte comentarii sau acțiuni. Făcăturile astea pseudo ortodoxe, care n-au citit în viața lor o carte a unui Părinte al Ortodoxiei, cataloghează și clasifică pe toată lumea, în condițiile în care ei sunt niște nulități. Dacă ar fi citit măcar o pagină din Filocalii ar fi aflat că hula este un mare păcat. Mai ales când hula este neîntemeiată. Dar cine să mai citească și cărțile ortodoxe, când internetul abundă de ultra-ortodcși din vârful degetului pe tastatură. Cred că numai dracu se mai ocupă cu așa ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.