Home / Chestiunea Jidănească / Evrei pe care ai voie să-i înjuri

Evrei pe care ai voie să-i înjuri

Dan Cristian Ionescu
Incorect Politic
Iulie 6, 2021

Evrei pe care ai voie să-i înjuri

EVREI PE CARE AI VOIE SĂ ÎI ÎNJURI

 

Trăim timpuri în care s-a impus o normă niciodată scrisă, dar întotdeauna respectată: nu este voie să îi critici pe evrei, orice ar face. Dacă ai scrie despre masacrul de la Sabra și Chatila, despre faptul ca marea criză economică din 2008-2009 a pornit de la escrocheriile băncii evreiești Lehman Brothers sau despre crimele și răpirile savărșite de Mossad în străinătate, asta înseamnă anti-semitism și este interzis – motiv pentru care astăzi nu voi scrie despre ele.

Și totuși, sînt doi evrei la care nu numai că s-a dat liber la criticat și înjurat, dar unii sint chiar obligați să facă asta.

Unul este George Soros. O să vă mire că acum într-un fel îi iau apărarea, dar sînt lucruri care trebuie știute. Enorma lui avere, obținută în mare măsură prin speculații bancare, dar și cu sprijinul altor evrei (ca de pildă Silviu Brucan) i-au permis ca după căderea cortinei de fier să se infiltreze în țările fost socialiste, să identifice și să recruteze persoanele cele mai capabile (capabile de orice, inclusiv de trădare), să le instruiască la Budapesta iar pe cei mai promițători să-i perfecționeze la Salt Lake City după care să-i promoveze în funcții de conducere în România. Sprijinul pe care îl avea Soros în SUA ajungea la nivel înalt – un exemplu edificator: una din aceste persoane, care ulterior avea să ajungă în funcții importante în România și apoi în Europa, venită de la Salt Lake City îmi spunea în 1993 că trebuie să se întoarcă din nou în America pentru un dejun privat cu George Bush senior (fostul director al CIA, fostul președinte al SUA).

Apoi s-a întîmplat ceva, ceea ce eu pun pe seama trufiei lui Soros care se considera pe cai mari: a intrat în conflict cu miliardarul evreu israelian Beny Steinmetz. Si se pare că acest conflict a pornit de la țeapa pe care Soros i-a dat-o vînzîndu-i acțiunile pe care le avea la Roșia Montana (nu stau acum să explic de ce țeapă). Războiul a fost crunt, iar Soros a făcut inclusiv denunțuri penale – la începutul acestui an, Steinmetz a fost condamnat la 5 ani închisoare în Elveția, și la aceeași pedeapsă și în România – desigur, nu este încarcerat întrucît să încarcerezi un evreu condamnat este un act de antisemitism. Interesant este faptul că în wikipedia apare că în România a fost achitat, încă din 2019! Citiți și vă cruciți, nici un cuvînt despre condamnări!.

https://www.digi24.ro/stiri/externe/beny-steinmetz-condamnat-la-5-ani-inchisoare-in-romania-a-primit-o-pedeapsa-similara-si-in-elvetia-1438990

https://en.wikipedia.org/wiki/Beny_Steinmetz

Soros a făcut greșeala de a ataca un miliardar infractor israelian, ceea ce i-a atras dușmănia Israelului, cu consecințe pe plan mondial. Viktor Orban i-a interzis Universitatea Central Europeană de la Budapesta – unii l-au acuzat pe Orban de antisemitism, dar nici vorbă de așa ceva, Orban are excelente relații cu Israelul, singurul evreu cu care avea ceva era Soros, pe care Israelul nu-l mai iubea. În centrul și estul Europei Soros și-a pierdut influiența. Dar cel mai important efect a fost peste ocean, la alegerile din 2016 – Soros o sprijinea pe Hillary Clinton, și atunci Israelul l-a sprijinit oficial pe Trump. Uite cum se scrie istoria.

La ora aceasta, Soros este trecut de 90 de ani și eu cred că este ieșit din cărți cu totul. Să-l faci în continuare pe Soros vinovat de tot ce este rău în lume, eu cred că este căderea într-o capcană pregătită din timp.

În ce mă privește pe mine, eu îi sunt recunoscător lui Soros pentru un lucru. Chiar dacă nu a urmărit interesul României ci era plan de luptă împotriva lui Steinmetz, el a împiedicat exploatările cu cianuri de la Roșia Montana. El a subvenționat mișcările din toată țara împotriva acestor exploatări care au avut loc prin 2012. Că dacă era după autoritățile române, dezastrul ne păștea sigur.

Al doilea evreu care poate și trebuie criticat, injurat, condamnat, este Nicolas Maduro, președintele Venezuelei. Demn urmaș al lui Hugo Chavez, a continuat politica acestuia – o politică prin care interesele capitalului american și sionist sunt grav afectate. Ca de obicei, SUA au încercat eliminarea lui fizică, au subvenționat mișcări de opoziție conduse de trădători corupți, au luat măsuri de izolare economică. Lacheii europeni s-au aliniat, au recunoscut ca președinte un impostor fără nici o legitimitate, englezii au blocat rezervele în aur depuse de Venezuela acolo (mare greșeală să duci aurul în perfidul Albion!). Chiar azi, Venezuela este jefuită de OMS care a primit banii dar nu a trimis vaccinurile! Maduro luptă în continuare pentru țara sa și pentru poporul său.

X

Am scris că în vara lui 2003 am purtat o discuție cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, un evreu. O discuție a cărei importanță pe atunci nu aveam cum să o prevăd. La un moment dat mi-a spus că cei mai mari dușmani ai evreilor au fost evrei. Nu am intrat în amănunte, dar apoi, cînd am devenit interesat, am găsit o serie de exemple dintre care dau patru.

Tomas de Torquemada (1420-1498), evreul convertit care a fost primul Mare inchizitor al Inchiziției spaniole. În timp ce Cristofor Columb traversa oceanul, Torquemada, la ordinul Isabelei de Castilia, îi alunga din peninsula iberică pe evreii care refuzau convertirea la creștinism. Nu știu dacă este adevăr sau legendă, dar se spune că atunci a apărut obiceiul de a se mînca porc de Crăciun – în acest fel, erau deconspirati evreii care trecuseră în mod fals la creștinism.

Reinhard Tristan Eugen Heydrich (1904-1942), autorul soluției finale în problema evreiască, adoptate în ianuarie 1942 la conferința de la Wannsee. Menționez din nou că soluția finală nu era uciderea evreilor ci deportarea evreilor. Desigur, și acesta era un abuz (la selecția deportaților participînd și Judenratul din Germania), dar este inutil să îngreunăm un abuz trîntind peste el o minciună. Din Wikipedia a dispărut mențiunea despre bunica lui evreică.

Lavrenti Beria (1899-1953), șeful NKVD. Nu a ucis numai floarea armatei poloneze în pădurea de la Katyn, dar i-a executat si pe liderii bolșevici evrei intrați în conflict cu Stalin, pe sioniștii din comitetul antifascist evreiesc și pe evreii din complotul medicilor. Din Wikipedia a dispărut mențiunea despre originea lui evreiască.

Și, surpriză! Karl Marx (1818-1883). Campania de ură împotriva lui Marx este pornită de evrei – una dintre lucrările sale (“Despre problema evreiască“) poate fi interpretată astăzi în termenii sionişti ca una dintre cele mai antisemite scrieri (“Bazele seculare ale iudaismului: nevoile personale, interesul propriu. Religia iudeilor? afacerile. Dumnezeul lor este banul”).

Am fost comunist, pînă la 30 de ani. Un filozof francez, fost comunist (îmi pare rău că am uitat cine) spunea: ”Cine la 20 de ani nu este comunist, nu are inimă; cine la 40 de ani mai este comunist, nu are creier”. Am fost comunist, cum a fost floarea intelectualității franceze în prima jumătate a secolului trecut, cum a fost Panait Istrati pînă cînd împreună cu Nikos Kazantzakis s-a dus laMoscova să-l cunoască pe Maxim Gorki, cum au fost inițial legionari de frunte ca Mihail Polihroniade (ucis pe 22 sept. 1939 în lagărul Rm. Sărat) și Petre Țuțea, cum au fost prietenii mei Niculae Cerveni (comunistul arestat de bolșevici) și prințul Dimitrie Callimachi.

M-au cucerit ideile privind scăparea de exploatare (exploatare la care omenirea se bagă azi de bună voie, în special prin bănci), de egalitate (nu de egalitate între cel inteligent și cel tîmpit, ci egalitatea de șanse în urma căreia cîștigă cel mai bun, ceea ce azi nu se mai întîmplă), nu-mi doream să fiu mai bogat decît alții. La 30 de ani mi-am dat seama că în practică totul este fals.

Din Marx am citit doar ce aveam nevoie pentru examen, deci nu sint specialist. Dar am impresia că cei care azi prin marxism înțeleg tot ce este mai rău, nu au citit niciodată din Marx. Poate că este nevoie despre o distincție între marxism și pervertirea lui prin leninism.

Dan Cristian IONESCU

25 comments

 1. Probabil Georges Clemenceau a zis-o p’aia cu 20-40 de ani.

 2. Interesant, dar trunchiat!
  N-ar fi rau daca ati continua ceva mai elaborat!

  Virgil Ciuca
  Bucuresti
  6 iulie 2021

 3. Mihnea Codrescu

  Pervertirea și denaturarea dialecticii Marxistă, îndeosebi a criticii vizavi de Capitalism și burghezia parazitară, se numește “Freudo-Marxism”. Ați punctat corect, marea problemă a celor ce se autodefinesc naționaliști este incultura politică, tradusă prin neputința lor în înțelegerea și critica capitalismului. Unealta Marxistă, în înțelegerea epocii și în formularea unei opoziții politice structurată, este absolut fundamentală. Ați atins un subiect major, altul ar putea fi mesianismul sionist versus cel “ortodox” și trădarea BOR…

 4. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Păi nu se încadrează la antisemitism, cearta dintre doi evrei. În atare condiții, goymii ne-evrei trebuie să asiste la cearta “aleșilor”. Dacă intervin și ei în ceartă, atunci goymii devin automat antisemiți, indiferent de ce parte s-ar afla. Acest tip de abordare este rasism în forma cea mai pură. Dacă goymul acceptă, este problema lui.
  Noua lege clamată ca sperietoare împotriva naționaliștilor, poate fi citită și din alt unghi: “Art. 369. ‒ Incitarea publicului, prin orice mijloace, la violență, ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane sau împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie de persoane se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.”. Categoria de persoane denumită în mod rasist, discriminator și șovin: ne-evreu sau goym, se poate declara discriminată și vizată ca inferioară.
  Treziți-vă dragi goymi și aplicați legile României. Semnează un ne-goym.

 5. Cornel-Dan NICULAE

  Nu se termină „soroşismul“ prin faptul că Soros are ’90 de ani (asta, cu „un bătrân de 90 de ani“ care nu ar avea, deci, cum să stea în spatele mişcărilor de stradă de tipul “rezist” (inclusiv din România), este lozinca lui Andrei Pleşu pentru a-i ridiculiza pe criticii evreului “international”, acelaşi Pleşu care a contribuit acum ceva ani la camuflarea completă a reţelei Soros în România într-o reţea de ONG-uri). Soros are urmaşi ideologici (a fondat acum 22 de ani ocultul „Good Club“ împreună cu Bill Gates şi David Rockefeller jr., „club“ care este în spatele întregii armate de peste 200 de miliardari globali dirijaţi de Gates şi Warren Buffett, „The Giving Pledge“, unde l-au înregimentat şi pe patronul Facebook, dar şi miliardari chinezi şi ruşi, deşi cei mai mulţi sunt evrei), dar el, Soros, are mai ales urmaşi biologici, care îi conduc fundaţia, precum pe fiul Alexander Soros, care are dese întâlniri particulare, foarte prieteneşti, la el acasă, în SUA, cu şefi ai unor state unde afacerile economico-financiare Soros sunt bine implementate. Alexander Soros este însă mai apropiat de iudaism şi de lobby-ul evreiesc din SUA decât tatăl său. Wikipedia ascunde multe despre Alexander Soros, dar nu şi că este activ: https://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Soros

  • Cornel-Dan NICULAE

   „The Good Club” a fost înfiinţat de George Soros & friends (Bill Gates etc.) în 2009, deci are 12 ani vechime (am scris în viteză 22, puţin intrigat de concluzia articolului despre Soros: are peste 90 de ani, deci e neimportant în prezent). Soros are cinci copii iar fundaţia Soros este condusă practic de Alexander (de 36 de ani; am mai arătat clar asta si altădată). George Soros a avut şi un frate, pe Paul Soros, care a lăsat şi el o fundaţie (Soros Fellowships for New Americans), care funcţionează şi, printre altele, acordă burse ne-americanilor chiar la facultatea din SUA unde şi-a făcut studiile (ca bursier!?) premierul Florin Cîţu, Grinnell College (Iowa), unde mai dau burse de studii şi fundaţia lui Gates (bursele Gates Scholarship) şi altele din aceeaşi panoplie (https://www.grinnell.edu/after-grinnell/cls/students/fellowships-awards/resources-international-students?fbclid=IwAR2HFpzd9EKb5GJtw6R_YTE4NwtQonKuwshCPqWzzi2JNbF0yb_Q3LJlFQU).
   [Notă: Când Florin Cîţu a plecat la studii în SUA, ziarul vâlcean la care era angajat pe pilele maică-si şi care i-a susţinut plecarea la studii în SUA era tutelat de organizaţia „Opération Villages Roumains“ / OVR“ sau „Fondation Rurale de Roumanie“ / FRR), ce era în anii ’90 o parteneră secundară a „Fondation SOROS pour une Société Ouverte” (adică a Fundaţiei pentru o Societatea Deschisă a familiei Soros), ca şi a FDSC, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, imensa puşculiţă cu banii marilor fundaţii americane şi trasnfrontaliere – incluiv cele ale familiilor Soros si Rockefeller – vărsaţi în România, finanţatoare inclusiv a neo-progresiştilor şi a „reziştilor“.
   Mai mult, organizaţia „Opération Villages Roumains“, ce se îngrijea la începutul anilor ’90 de ziarul şefului şi prietenului lui Florin Câţu, a fost creată împotriva României comuniste din septembrie 1988 sub tutela „International Federation for Human Rights Leagues“, ramura belgiană, intens finanţată şi aceasta de către Soros, dar aflată şi în „regular contact“ cu United Nations Development Programme al ONU (această UNDP fiind în controlul lui Soros mult-mult timp, căci acolo şi l-a instalat şef pe „prietenul“ britanic Malloch Brown, căruia i-a dat şi o casă de locuit, ca şi pe soroşista Sandra Pralong mult înainte ca aceasta să devină consiliera lui Iohannis, la Cotroceni), cu Fondul Monetar Internaţional şi cu Banca Mondială.]

 6. Da,Soros are pui! Chiar daca s-ar tampitotal sau ar muri “creatiile” lui ii vor urma politica.

 7. Mihnea Codrescu

  Marea neînțelegere din material: Soros are 90 de ani si nu poate dirija, etc. Fals! Soros este, în primul rand, o ideologie, un concept politic mondialist și o rețea cu sute de filiale în lume. Printre aceste filiale se poate număra si U.E. si CEDO si multe altele care sunt interconectate la rândul lor cu alte organizații, ai căror capo-regime și locotenenti au fost identificați în rețeaua Epstein. Aceste eminente cenușii sunt importante, active și foarte organizate, însă rămân niște piese înlocuibile în angrenajul mesianic. Acești criminali activează dupa o dialectica milenara si escatoligica, in timp ce noi incercam sa-i intelegem prin decodorul secular, daca nu chiar generational. Ceea ce este o greșeală de abordare fundamantala, care impiedica orice analiza structurata.

  • Cornel-Dan NICULAE

   Acest fapt, că Soros este doar „o piesă“ (invocată public, însă, deoarece i-a plăcut să fie vizibil) am arătat şi eu în cărţile mele (pe care autorul articolului le are cel puţin în format electronic):
   «Conform biografului său, William Engdahl, George Sörös a fost identificat ca fiind „omul de paie“ al concernelor bancare anglo-franceze ale Rothschildzilor: „Relaţiile lui George Sörös cu cercurile internaţionale ultrasecrete ale Rothschildzilor nu sunt relaţii bancare întâmplătoare sau obişnuite. Iar succesul extraordinar al lui Sörös ca speculant pe nisipurile mişcătoare ale pieţelor financiare sunt greu de explicat doar prin simplul său «talent de jucător». Sörös are acces la informaţiile interne ale unuia dintre cele mai importante canale de informaţii private din lume.“ Unul dintre principalele roluri ale lui Sörös, rezervat lui de Rothschildzi, deci de oculta mondială, este acela de agent de influenţă la nivel planetar, în folosul lui Rothschild şi a acoliţilor lor, pentru promovarea „economiei de piaţă“ când doresc să disperseze proprietatea altora (a statelor, de regulă), sau pentru centralism, atunci când vor să acumuleze pentru ei. Legăturile dintre Rothschildzi şi Sörös se ţin prin oameni cheie. Astfel, evreul R. Katz face parte atât din comitetul director al concernului lui Sörös (Quantum Fund), dar, în acelaşi timp, este director al Rothschild Italia S.P.A. din Milano, şi în comitetul director al N.M. Rothschild & Sons.»
   Plus relaţia cu CIA: Soros este prezent în ţările comuniste est-europene cu mult înainte de 1990 – ca şi în Uniunea Sovietică -, nu după, cum acreditează ideea acest articol, Soros acţionând în anii „războiului rexe“, mai ales în anii ’80, ca un instrument al CIA, dar şi al marelui capital anti-comunist.
   Este extrem de departe de adevăr că Soros este în prezent doar un vinovat de serviciu: „ieşit din cărţi cu totul. Să-l faci în continuare pe Soros vinovat de tot ce este rău în lume, eu cred că este căderea într-o capcană pregătită din timp“, cum zice autorul articolului în consonanţă cu liderii mişcării neo-progresiste de la noi (după Andrei Pleşu, de exemplu, aceeaşi poziţie au manifestat-o cu grimase de scârbă şi soroşiştii oengişti Mircea Toma sau Sorin Ioniţă).
   Asemenea expresii aparţin mai degrabă vânătorilor de „anti-semiţi“, pe care îi acuză că îi găsesc vinovaţi pe evrei pentru tot răul din lume, făcuţi vinovaţii de serviciu.
   În realitate, de exemplu, chiar acum fundaţia familiei Soros finanţează la greu ECFR-ul (construit chiar pe structura Fundaţiei Soros din Europa), clubul ocult în care l-au înscris şi pe Klaus Iohannis, din care, prins de presă, el s-a auto-suspendat format până când nu va mai fi preşedinte al României. Dacă ne-am uita la cine face parte din club şi la mişcările lui am înţelege mai mult din politica lui Klaus Iohannis (de exemplu ce a căutat în Estonia recent), dar nu o (mai) facem căci Soros e „ieşit din cărţi cu totul“, ne zice acest articol. (Premiera Estoniei, Kaja Kallas, fiica unui mare adept Soros, este colegă la clubul soroşist ECFR cu Iohannis, dar este şi colegă cu Alexander Soros la “Young Global Leaders”; rolul estonienilor din partea ocultei este acela de a construi în Europa o „e-guvernare“ concomitent cu o radicală cenzură pe Internet, iar Iohannis a vorbit în Estonia luna trecută să se înceapă cu România, dacă se poate – am arătat mare parte din aceste construcţii în cartea mea „«Societatea Civilă» de sub Ong-urile internaţionale – Organizaţii şi servicii secrete din umbră“.)
   Apoi, Fundaţia Soros este un instrument al manipulării globale şi fără George Soros. Astfel site-ul USAID (agenţia a SUA parteneră secretă a CIA) a raportat că, între 27 februarie 2012 şi 31 august 2016, USAID a acordat 4,8 milioane de dolari din banii contribuabililor americani către organizaţia lui Soros, Fundaţia pentru o Societate Deschisă, numai pentru un proiect de antrenament a câteva sute de tineri macedoneni „pe teme precum libertatea de asociere, politicile de tineret, iniţiativele cetăţenilor, argumentarea convingătoare şi utilizarea noilor media“, adică altă formă de #resist exportată în lume, în scopul controlării unui stat.

  • Cornel-Dan NICULAE

   Nici măcar Wikipedia nu ascunde – de data aceasta – că fondul Quantum, creat de George Soros în 1973, îi are în spate pe jucători istorici foarte vechi precum influenta planetar familie Rothschild (şefa finanţelor evreieşti mondiale implicată până şi în crearea statului Israel / v. „Declaratia Balfour“ din 1917). De atunci, din 1973, Soros a devenit categoric o „piesă“ a vechiului joc global kabalo-talmudico-sionist. Iar familia Soros va rămâne, şi fără George Soros, la fel de implicată, deşi se pare că celor doi băieţi însărcinaţi cu treburile familiei (puşi la butoane şi în contact cu legăturile secrete: de la CIA la cabala evreiască) le place mai mult obscuritatea culiselor decât lumina reflectoarelor.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_Group_of_Funds
   Iar în clubul creat de Soroşi pentru controlul Europei, European Council on Foreign Relations (ECFR) îl aflăm pe fiul Alexander Soros lângă tatăl George Soros ca membri („reprezentanţi ai Ungariei“; pe Iohannis nu-l mai vedem, ca reprezentant al României, căci s-a retras formal până îi încetează mandatul de preşedinte al României, după cum a anunţat, dar o vedem acum pe afacerista cu uşi deschise la Cotroceni, Ilinca von Derenthall, care se află în conducerea gigantului economic românesc „Fondul Proprietatea, ce controlează în mare măsură economia României, alături la Fond de Mark Gitenstein, creatorul mişcării rezist din România prin intermediul direct şi nemijlocit al activiştilor crescuţi de fundaţia Soros în România).
   https://ecfr.eu/council/members/
   https://www.justitiarul.ro/aderarea-lui-iohannis-la-organizatia-sorosista-european-council-of-foreign-relations-ecfr-un-subiect-ingropat-rapid-in-romania/

 8. Filozofic vorbind, Marx rammane un reductionist: a descris si s-a axat asupra circumstantelor secolului sau, la un mod partial si deci incomplet !
  Imi cer scuze ca nu am energia sa traduc – recomand :

  https://leibnizsozietaet.de/wp-content/uploads/2012/10/Gesamtdatei-SB-008-1995.pdf

  Sitzungsberichte der Leibniz-Sozietät 8(1995) 8/9 5 Georg G. Iggers (Buffalo) Die Bedeutung des Marxismus für die Geschichtswissenschaft heute*

  Die Bedeutung des Marxismus für die Geschichtswissenschaft …https://leibnizsozietaet.de › uploads › 2012/10 › G…

  PDF
  door GG Iggers · Geciteerd door 3 — der realsozialistischen Systeme, die sich als Verkörperungen marxistischer … ökonomischen wie auch gegenläufig des politischen Reduktionismus. Von seiner …
  159 pagina’s

  Marx era, printre atatea altele, si mare ‘feminist’, discutand cu acribie exploatarea materiala si sexuala a femeii:
  ASTA IN TIMP CE-SI INGHESUIA SLUJNICA PRIN TOATE COLTURILE CASEI !

  CU SAU FARA FREUD ! TOT AIA E !
  Hahaha!

 9. Tot ce se afla scriptic in proprietatea pseudo-jidanilor (ca evreu e doar lucratorul la Templu/Sinagoga) este proprietate comuna. Si ce nu e scriptic – ei tranzactioneaza drepturile goy-ilor (goym, pluralul) inainte de ale fura proprietatea; cu acte, ca sa se acopere.
  Decizia de creere a bogatilor si de “scoatere in fata”, “la bataie” a unora sint luate de Cahal, para-Statul talmudist global cu subordonatele sale din fiecare tara si si-mai subordonatele Cahale din provincii, judete, tinuturi, comitate, orase…
  Soros, ca si oricare altul – Zuckerberg, Alan Greenspan, Musk, Kissinger, si TOTI ceilalti – atentie, si de-ai lor si dslugile lor = franc-masonii!! – sint executanti.
  Nu le vor lipsi banii niciodata fiindca proprietarul tuturor banilor din lume (exceptand probabil doar Iranul si Coreea de Nord – ca in Irak si Libia au facut “curatenie” americanii…) este Cahalul. Tiparesc cat vor si dau carti de credit “din burta” cui vor si cand vor.
  … cand fac ceva “bun”, fac doar pentru a crede goym ca nu-s ei chiar asa de rai…
  ============
  Despre Marxism… e invatatura facuta de talmudisti (babilonieni, secta frankista a ramurii sabateene) pentru goym = cei care nu-s de-ai lor.
  Ca si unii de-ai lor cred ca e ceva valoros, asta e alta treaba.
  De la varianta economica din care a iesit comunismul = concentrarea puterii [de dispozitie si folosinta/uzufructul] asupra intregii averi, la varianta politica ce a accelerat capitalismul = concentrarea averii totale in mainile catorva de-ai lor … transferul s-a dovedit prea lentpentru socotelile “lor” de a controla tota societatea umana.
  Au trecut la smintirea oamenilor prin “libertati”
  – sexualitate, adica desfranare/curvie, prostitutie, homosexualitate,
  – exprimare (latrat la luna de fapt…),
  – religioasa (sa poata avea sediu oriunde pentru Cahal – pardon, Sinagoga!),
  – de circulatie de persoane – ei sa mearga unde vor si cand vor (ca majoritatea tot n-avem bani),
  – de circulatie a capitalului (ca sa atace toate pietele doar ei, ca noi nu avem bani)
  si altele…
  Ca sa creada multimea/prostimea ca e bine s-a facut secularizarea scolii/educatiei si s-au promovat dogme, fantezii si idei/curente para-filozofice dar toate – anti-crestine dintre care amintesc: darwinismul, bing[o]-bang-ul, gender-ismul, relativitatea (ca sa nu credem ca ceva ar putea fi absolut!), antropocentrismul si zeita-mama (foarte placuta aproape orisicui care e gasit pe internet…), teoria critica a rasei, cultura “tristetii”, … ;upta de clasa si altele, dinn [mare si fatala] nefericire.
  Si pentru ca aceasta “miscare” de smintire a prostimii trebuia sa poarte un nume i s-a spu simplu:
  Scoala de la Frankfurt. A, lor, cu ei, de-a lor… pentru noi.
  Si a “tinut” = priviti in jur, priviti la tarile europene, priviti la America… toate “pe faras”, in dezorganizare, degradare mentala (ca morala s-a cam faut, e mai mult decat le trebuia!), mixare, tembelizare…
  Ca sa reuseasca – cum i-a spus Rabinul Sef Lubaviych lui Netanyahu in 1990:
  “-Fa ceva sa grabesti venirea lui Mesia!”
  Mesia lor, desigur – adica, Antihristul.
  https://www.youtube.com/watch?v=rFr4C2BPLeM

  Daca nu stiati, strategia sectei de talmudisti babilonieni, Sabateeni ai lui Frank – oficial, excomunicati! este aceasta:
  FACETI CAT MAI MULT RAU SI CAT MAI REPEDE CA SA I SE FACA MILA LUI MESIA SI SA VINA MAI REPEDE!”

 10. https://www.activenews.ro/stiri/Lantul-vaccinarii-Un-student-israelian-vaccinat-a-infectat-83-de-colegi-dupa-ce-a-luat-Covid-de-la-o-ruda-vaccinata-167846

  -dom’le
  Redactor șef roncea e suspect!
  insinuarea ca vaccinul e ineficace sau chiar insinuarea ca vaccinul este cauza vreunei boli
  SUNT SECUNDARE:
  -IN PRINCIPAL prezumtia pe care propaganda bolshevik o instila prin roncea este ca actul transmiterii
  POATE FI PUS IN EVIDENTZA!
  -prezumtia asta le bate pe toate celelalte,asa se fabrica vinovatzii fara vina!
  (asta mai lipsea:numele studentului si a rudei lui).
  NU ESTE ADEVARAT,trebuie socotit ca la impushcare,trebuie demonstrata “traiectoria balistica”
  a unui presupus agent patogen,a cauzei.
  -il **** in gatzi pe roncea!
  roncea e o conserva comunista,pritocit de mic;
  roncea citeaza pe ” Times of Israel” vezi:
  Romanian state TV airs Christmas carol about burning Jews …
  https://www.timesofisrael.com › …
  Traducerea acestei pagini
  11 dec. 2013 — Lyrics of Holocaust-celebrating song state: ‘Holy God would not leave the kike alive, neither in heaven nor on earth, only in the chimney as …
  -i-auzi ce colinde de Craciun avem!
  asta e roncea!

 11. da,
  maxtor citeaza NEVOIT din http://www.timesofisrael.com
  ca sa aratam cu cine se antureaza DE BUNA VOIE roncea..
  la ei acolo poa’ sa se minta cat vor,nu ne intereseaza.

 12. Ar mai fi un evreu care poate fi injurat oricat si oricand fara sa fii acuzat de antisemitism. Este Francisco Franco, evreul care a salvat Spania din ghearele unui bolsevism sangeros. Vezi si cartea “Omagiul Cataloniei” de George Orwell unde autorul descrie sangerosul razboi civil din spatele marelui razboi civil cu Franco, intre elementele bolsevice staliniste si cele bolsevice troțkiste.

 13. Evreii sunt singurul popor pe care nu ai voie să-l critici, singurul popor despre care ești obligat să vorbești excludiv în termeni pozitiv-laudativi. Holocaustul este singurul eveniment din istoria omenirii despre care nu ai voie să-l dezbați, despre care nu ai voie să aduci niciun argument, pe care nu ai voie să-l contesti sub amenințarea pedepsei cu închisoarea și moartea socială. Statul Israel este singurul stat din lume care poate să facă ce vrea și când vrea, fără să suporte nici cea mai mică sancțiune reală. S-a ajuns mult prea departe. Supremația evreilor trebuie curmată. Omenirea trebuie să se trezească, ACUM ORI NICIODATĂ, și să pună capat republicii universale anti-hristice patronată de evrei și administrată prin francmasonerie! Mai târziu va fi prea târziu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.