Home / Chestiunea Jidănească / Cornel Dan Niculae: Nu se termină „soroşismul“ prin faptul că Soros are ’90 de ani

Cornel Dan Niculae: Nu se termină „soroşismul“ prin faptul că Soros are ’90 de ani

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 11, 2021

Cornel Dan Niculae: Nu se termină „soroşismul“ prin faptul că Soros are ’90 de ani

 Aceste comentarii au fost culese în urma publicării articolului Evreii pe care ai voie să-i înjuri.

Cornel-Dan Niculae: Nu se termină „soroşismul“ prin faptul că Soros are ’90 de ani (asta, cu „un bătrân de 90 de ani“ care nu ar avea, deci, cum să stea în spatele mişcărilor de stradă de tipul “rezist” (inclusiv din România), este lozinca lui Andrei Pleşu pentru a-i ridiculiza pe criticii evreului “international”, acelaşi Pleşu care a contribuit acum ceva ani la camuflarea completă a reţelei Soros în România într-o reţea de ONG-uri). Soros are urmaşi ideologici (a fondat acum 22 de ani ocultul „Good Club“ împreună cu Bill Gates şi David Rockefeller jr., „club“ care este în spatele întregii armate de peste 200 de miliardari globali dirijaţi de Gates şi Warren Buffett, „The Giving Pledge“, unde l-au înregimentat şi pe patronul Facebook, dar şi miliardari chinezi şi ruşi, deşi cei mai mulţi sunt evrei), dar el, Soros, are mai ales urmaşi biologici, care îi conduc fundaţia, precum pe fiul Alexander Soros, care are dese întâlniri particulare, foarte prieteneşti, la el acasă, în SUA, cu şefi ai unor state unde afacerile economico-financiare Soros sunt bine implementate. Alexander Soros este însă mai apropiat de iudaism şi de lobby-ul evreiesc din SUA decât tatăl său. Wikipedia ascunde multe despre Alexander Soros, dar nu şi că este activ: https://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Soros

„The Good Club” a fost înfiinţat de George Soros & friends (Bill Gates etc.) în 2009, deci are 12 ani vechime (am scris în viteză 22, puţin intrigat de concluzia articolului despre Soros: are peste 90 de ani, deci e neimportant în prezent). Soros are cinci copii iar fundaţia Soros este condusă practic de Alexander (de 36 de ani; am mai arătat clar asta si altădată). George Soros a avut şi un frate, pe Paul Soros, care a lăsat şi el o fundaţie (Soros Fellowships for New Americans), care funcţionează şi, printre altele, acordă burse ne-americanilor chiar la facultatea din SUA unde şi-a făcut studiile (ca bursier!?) premierul Florin Cîţu, Grinnell College (Iowa), unde mai dau burse de studii şi fundaţia lui Gates (bursele Gates Scholarship) şi altele din aceeaşi panoplie (https://www.grinnell.edu/after-grinnell/cls/students/fellowships-awards/resources-international-students?fbclid=IwAR2HFpzd9EKb5GJtw6R_YTE4NwtQonKuwshCPqWzzi2JNbF0yb_Q3LJlFQU).

[Notă: Când Florin Cîţu a plecat la studii în SUA, ziarul vâlcean la care era angajat pe pilele maică-si şi care i-a susţinut plecarea la studii în SUA era tutelat de organizaţia „Opération Villages Roumains“ / OVR“ sau „Fondation Rurale de Roumanie“ / FRR), ce era în anii ’90 o parteneră secundară a „Fondation SOROS pour une Société Ouverte” (adică a Fundaţiei pentru o Societatea Deschisă a familiei Soros), ca şi a FDSC, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, imensa puşculiţă cu banii marilor fundaţii americane şi trasnfrontaliere – incluiv cele ale familiilor Soros si Rockefeller – vărsaţi în România, finanţatoare inclusiv a neo-progresiştilor şi a „reziştilor“.

Mai mult, organizaţia „Opération Villages Roumains“, ce se îngrijea la începutul anilor ’90 de ziarul şefului şi prietenului lui Florin Câţu, a fost creată împotriva României comuniste din septembrie 1988 sub tutela „International Federation for Human Rights Leagues“, ramura belgiană, intens finanţată şi aceasta de către Soros, dar aflată şi în „regular contact“ cu United Nations Development Programme al ONU (această UNDP fiind în controlul lui Soros mult-mult timp, căci acolo şi l-a instalat şef pe „prietenul“ britanic Malloch Brown, căruia i-a dat şi o casă de locuit, ca şi pe soroşista Sandra Pralong mult înainte ca aceasta să devină consiliera lui Iohannis, la Cotroceni), cu Fondul Monetar Internaţional şi cu Banca Mondială.]

 

Mihnea Codrescu: Marea neînțelegere din material: Soros are 90 de ani si nu poate dirija, etc. Fals! Soros este, în primul rand, o ideologie, un concept politic mondialist și o rețea cu sute de filiale în lume. Printre aceste filiale se poate număra si U.E. si CEDO si multe altele care sunt interconectate la rândul lor cu alte organizații, ai căror capo-regime și locotenenti au fost identificați în rețeaua Epstein. Aceste eminente cenușii sunt importante, active și foarte organizate, însă rămân niște piese înlocuibile în angrenajul mesianic. Acești criminali activează dupa o dialectica milenara si escatoligica, in timp ce noi incercam sa-i intelegem prin decodorul secular, daca nu chiar generational. Ceea ce este o greșeală de abordare fundamantala, care impiedica orice analiza structurata.

Cornel-Dan Niculae: Acest fapt, că Soros este doar „o piesă“ (invocată public, însă, deoarece i-a plăcut să fie vizibil) am arătat şi eu în cărţile mele (pe care autorul articolului le are cel puţin în format electronic):

«Conform biografului său, William Engdahl, George Sörös a fost identificat ca fiind „omul de paie“ al concernelor bancare anglo-franceze ale Rothschildzilor: „Relaţiile lui George Sörös cu cercurile internaţionale ultrasecrete ale Rothschildzilor nu sunt relaţii bancare întâmplătoare sau obişnuite. Iar succesul extraordinar al lui Sörös ca speculant pe nisipurile mişcătoare ale pieţelor financiare sunt greu de explicat doar prin simplul său «talent de jucător». Sörös are acces la informaţiile interne ale unuia dintre cele mai importante canale de informaţii private din lume.“ Unul dintre principalele roluri ale lui Sörös, rezervat lui de Rothschildzi, deci de oculta mondială, este acela de agent de influenţă la nivel planetar, în folosul lui Rothschild şi a acoliţilor lor, pentru promovarea „economiei de piaţă“ când doresc să disperseze proprietatea altora (a statelor, de regulă), sau pentru centralism, atunci când vor să acumuleze pentru ei. Legăturile dintre Rothschildzi şi Sörös se ţin prin oameni cheie. Astfel, evreul R. Katz face parte atât din comitetul director al concernului lui Sörös (Quantum Fund), dar, în acelaşi timp, este director al Rothschild Italia S.P.A. din Milano, şi în comitetul director al N.M. Rothschild & Sons.»

Plus relaţia cu CIA: Soros este prezent în ţările comuniste est-europene cu mult înainte de 1990 – ca şi în Uniunea Sovietică -, nu după, cum acreditează ideea acest articol, Soros acţionând în anii „războiului rexe“, mai ales în anii ’80, ca un instrument al CIA, dar şi al marelui capital anti-comunist.

Este extrem de departe de adevăr că Soros este în prezent doar un vinovat de serviciu: „ieşit din cărţi cu totul. Să-l faci în continuare pe Soros vinovat de tot ce este rău în lume, eu cred că este căderea într-o capcană pregătită din timp“, cum zice autorul articolului în consonanţă cu liderii mişcării neo-progresiste de la noi (după Andrei Pleşu, de exemplu, aceeaşi poziţie au manifestat-o cu grimase de scârbă şi soroşiştii oengişti Mircea Toma sau Sorin Ioniţă).

Asemenea expresii aparţin mai degrabă vânătorilor de „anti-semiţi“, pe care îi acuză că îi găsesc vinovaţi pe evrei pentru tot răul din lume, făcuţi vinovaţii de serviciu.

În realitate, de exemplu, chiar acum fundaţia familiei Soros finanţează la greu ECFR-ul (construit chiar pe structura Fundaţiei Soros din Europa), clubul ocult în care l-au înscris şi pe Klaus Iohannis, din care, prins de presă, el s-a auto-suspendat format până când nu va mai fi preşedinte al României. Dacă ne-am uita la cine face parte din club şi la mişcările lui am înţelege mai mult din politica lui Klaus Iohannis (de exemplu ce a căutat în Estonia recent), dar nu o (mai) facem căci Soros e „ieşit din cărţi cu totul“, ne zice acest articol. (Premiera Estoniei, Kaja Kallas, fiica unui mare adept Soros, este colegă la clubul soroşist ECFR cu Iohannis, dar este şi colegă cu Alexander Soros la “Young Global Leaders”; rolul estonienilor din partea ocultei este acela de a construi în Europa o „e-guvernare“ concomitent cu o radicală cenzură pe Internet, iar Iohannis a vorbit în Estonia luna trecută să se înceapă cu România, dacă se poate – am arătat mare parte din aceste construcţii în cartea mea „«Societatea Civilă» de sub Ong-urile internaţionale – Organizaţii şi servicii secrete din umbră“.)

Apoi, Fundaţia Soros este un instrument al manipulării globale şi fără George Soros. Astfel site-ul USAID (agenţia a SUA parteneră secretă a CIA) a raportat că, între 27 februarie 2012 şi 31 august 2016, USAID a acordat 4,8 milioane de dolari din banii contribuabililor americani către organizaţia lui Soros, Fundaţia pentru o Societate Deschisă, numai pentru un proiect de antrenament a câteva sute de tineri macedoneni „pe teme precum libertatea de asociere, politicile de tineret, iniţiativele cetăţenilor, argumentarea convingătoare şi utilizarea noilor media“, adică altă formă de #resist exportată în lume, în scopul controlării unui stat.

Nici măcar Wikipedia nu ascunde – de data aceasta – că fondul Quantum, creat de George Soros în 1973, îi are în spate pe jucători istorici foarte vechi precum influenta planetar familie Rothschild (şefa finanţelor evreieşti mondiale implicată până şi în crearea statului Israel / v. „Declaratia Balfour“ din 1917). De atunci, din 1973, Soros a devenit categoric o „piesă“ a vechiului joc global kabalo-talmudico-sionist. Iar familia Soros va rămâne, şi fără George Soros, la fel de implicată, deşi se pare că celor doi băieţi însărcinaţi cu treburile familiei (puşi la butoane şi în contact cu legăturile secrete: de la CIA la cabala evreiască) le place mai mult obscuritatea culiselor decât lumina reflectoarelor.

https://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_Group_of_Funds

Iar în clubul creat de Soroşi pentru controlul Europei, European Council on Foreign Relations (ECFR) îl aflăm pe fiul Alexander Soros lângă tatăl George Soros ca membri („reprezentanţi ai Ungariei“; pe Iohannis nu-l mai vedem, ca reprezentant al României, căci s-a retras formal până îi încetează mandatul de preşedinte al României, după cum a anunţat, dar o vedem acum pe afacerista cu uşi deschise la Cotroceni, Ilinca von Derenthall, care se află în conducerea gigantului economic românesc „Fondul Proprietatea, ce controlează în mare măsură economia României, alături la Fond de Mark Gitenstein, creatorul mişcării rezist din România prin intermediul direct şi nemijlocit al activiştilor crescuţi de fundaţia Soros în România).

https://ecfr.eu/council/members/
https://www.justitiarul.ro/aderarea-lui-iohannis-la-organizatia-sorosista-european-council-of-foreign-relations-ecfr-un-subiect-ingropat-rapid-in-romania/

 

3 comments

  1. SINGURA CALE PENTRU A “SALVA ROMANIA” DE LA DEZINTEGRARE CA STAT SI PENTRU A IMPIEDICA DISPARITIA POPORULUI ROMAN CA NEAM ESTE INSTAURAREA DICTATURII MILITARE SUSTINUTA SI CONTROLATA STRICT DE POPOR PENTRU, CEL PUTIN DOUA MANDATE PREZIDENTIALE CU OBIECTIVUL PRINCIPAL “REINTREGIREA, SUVERANITATEA SI INDEPENDENTA ROMANIEI” INDIFERENT DE SISTEMUL SOCIAL PARTENERIATE STRATEGICE SI BISERICA! CARE CU TOATE TREBUIE SA FIE SUBORDONATE NECONDITIONAT TARII SI NUMAI TARII SI POPORULUI ROMAN!

    Virgil Ciuca
    Bucuresti
    11 iulie 2021

  2. Și apoi aplicarea “legii marțiale”și executarea tuturor trădătorilor de neam și țară care au distris și vândut România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *