Home / Actualitate / Diana Șoșoacă – Avatar al Neamului – ȘOCHEAZĂ sistemul venind în Parlament cu un sac pentru cadavre

Diana Șoșoacă – Avatar al Neamului – ȘOCHEAZĂ sistemul venind în Parlament cu un sac pentru cadavre

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 30, 2021

PLEN_SOSOACA_04_INQUAM_George_Calin

Digi24:

Parlamentul a respins prima moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Au fost 201 voturi „pentru” și un vot „împotrivă”. Pentru ca moțiunea să fie adoptată ar fi fost nevoie de 234 de voturi. „Coaliția guvernează în continuare”, a declarat Ludovic Orban, la finalul ședinței de plen.

Diana Șoșoacă a fost scoasă din sală după ce a venit cu un sac pentru cadavre

Diana Șoșoacă (senator independent):

Voiam să îi spun domnului Orban că dacă îmi acordă 2-3 minute îl ajut să scape de domnul Cîțu.

Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român.

Mă uitam pe GPS să văd unde sunt autostrăzile pe care ajung la Iași. Mă uitam să văd unde este PIB-ul crescut. Mă uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum să intre în spitale să se trateze.

Mă uitam la vaccinare. Eu știam că trebuie să aibă motive medicale, nu mici, nu muștar, nu trotinete.

Trebuia să anunțați românii că această vaccinare are efecte adverse.

Când domnule Cîțu vă uitați în urmă, pe mâinile dvs. și ale întregului guvern stă sânge.

Sunteți niște criminali mânjiți cu sângele morților din pandemie.

Ulterior, Diana Șoșoacă a plecat de la tribuna Parlamentului țipând, după care a scos un sac pentru cadavre pe care l-a pus în fața premierului Florin Cîțu. Aceasta a fost scoasă afară din sală de chestori, la solicitarea președintelui Camerei Deputaților.

„Doamna senator, comportați-vă civilizat și nu vă bateți joc de această instituție. Chestorii, luați sacul”, a spus, de la tribuna Parlamentului, Ludovic Orban.

Diana Șoșoacă – Avatar al Neamului

Ce omită să ne spună Digi24 este că sacul pentru cadavre era plin. Nu cu capete de trădători cum ar fi firesc, ci cu așteptările noastre, cu încrederea noastră în politicienii sistemului. În sacul de cadavre erau libertățile noastre sugrumate de la începutul plandemiei, pe care încă nu le-am recuperat.  În sacul de cadavre erau năzuințele lui Avram Iancu, al cărui unic dor era să-și vadă națiunea fericită. Când l-a deschis, mirosea…a mir, de la sfinții temnițelor comuniste și martirii Neamului.

Gestul senatorului independent Diana Șoșoacă a venit ca un trăznet în furtună, spulberând monotonia politrucilor din plen și ca un semnal de alarmă pentru poporul român, a cărui supraviețuire riscă să fie compromisă de propria pasivitate  și lipsă de implicare.

În lipsa unui al doilea amendament necesar prezervării libertăților în caz de tiranie, fiecare dintre noi are totuși o armă teribilă la dispoziție, Adevărul. De noi depinde supraviețuirea națiunii române.

Încetează a mai fi un spectator.

Implică-te sau mori.

24 comments

 1. F bine a facut. Sa isi faca partid si venim toti.

  • Nu, e deja AUR. Sa se impace cu ei, nu sa se creeze sute de partide si partidulete ca de 30 de ani tot asa o tinem.

   • Mda….
    Nu ai inteles ca nu ea e suparata pe AUR ca sa se impace – AUR e slab si chiar o piedica in demararea reparatiilor necesare Tarii si Neamului romanilor.
    AUR e coordonat de teoreticieni, cu practica stau mai prost acum decat inainte de a intra in Parlament.
    AUR sew cuvine sa ii prezinte scuze si sa o sustina ca indepenfdent – ea nu trebuie si nici nu are nevoie sa paraseasca Partidul Neamul Romanesc, formatiune solida moralmente si intelectual. … si ei trebuie sa abandoneze Marxismul – este “calauzitor” tot in directia PNL-USR-ista dar mai domol,mai “acoperita’.

 2. Ion, blestemul pământului

  A-nceput de ieri să cadă,
  Câte-un parlamentar pe stradă,
  Astazi iar i-am alergat,
  Pe câțiva de i-am tăiat.
  ( de pe listă că n-am găsit altă rimă)

  Maine o să fugă iară,
  O să – i ajutăm să piardă.
  O să – i alergăm mereu,
  Cât asupresc neamul meu.

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Cred că vă jucați prea mult cu cuvintele “mari”. Diana Șoșoacă, avatarul cui? Al populației bezmetice care nu știe încotro s-o apuce, poate. A Neamului Românesc, în nici un caz. Cocoțată pe scena Parlamentului cu megascandalul măștilor anticovidiene, Șoșoaca nu poate produce nici un program coerent despre o guvernare a României, cu atât mai mult nu poate conduce o țară. Este o voce, dar nu este în nici un caz o voce a Neamului Românesc.
  Sterie Ciumetti, când ai auzit-o ultima dată vorbind despre temnițele comuniste, invocate de tine, pe Șoșoaca Avatara? Sau poate n-am reținut eu când a vorbit despre minciunile proferate de la tribuna Parlamentului despre “Pogromul de la Iași cu cele peste 13.000 de victime?
  Chiar nu ați văzut ce AUR-iști avem? Toți s-au pitit de frică ieri, când Vexler și Saranda au început tirada acuzațiilor falsificate la adresa românilor cu “peste 13.000 de victime ale Pogromului din Iași”? Pot ieși 13.000 dacă au numărat din trei în trei și ceva. Și de-alde gheorghe-idiotul făcea mișto de calculele mele!
  Barem Iohannis a fost mai isteț și nu s-a prezentat, cum se pare că a procedat și Patriarhul Daniel. Unii băieți deștepți din serviciile, care mai servesc încă România, i-a avertizat la timp că vor fi caraghioși să meargă și că ar fi mai bine să-și pună piciorul în ghips. Nu contează care din picioare!
  Am trimis studiul depsre Pogrom la peste 120 de deputați. Nici unul nu a adresat întrebarea firească dacă acel studiu conține adevărul sau cum de “au cedat” Vexler și Saranda de la “14.850” la “peste 13.000 de victime”.

  • @Vasilica Militarul Sterie Ciumetti, când ai auzit-o ultima dată vorbind despre temnițele comuniste, invocate de tine, pe Șoșoaca Avatara? Sau poate n-am reținut eu când a vorbit despre minciunile proferate de la tribuna Parlamentului despre “Pogromul de la Iași cu cele peste 13.000 de victime?
   Chiar nu ați văzut ce AUR-iști avem? Toți s-au pitit de frică ieri, când Vexler și Saranda au început tirada acuzațiilor falsificate la adresa românilor cu “peste 13.000 de victime ale Pogromului din Iași”? De la Glasul.info citire :
   Diana Iovanovici-Șoșoacă nu uită și nu iartă! Acolo unde Diana Șoșoacă s-a implicat în alegerile locale parțiale recente, AUR a suferit o înfrângere zdrobitoare, obținând un infim 1,66%

  • Sterie Ciumetti

   Cuvintele mari au atras atenția. Gestul care, calificat de unii ca fiind de circar sau vadimist sau exagerat sau neadecvat pentru plen, este un exemplu excelent de agitațiune, stîrnind energiile potrivite pentru acțiune atunci când vor realiza mai mulți că nu există soluție politică. În fapt, ce au votat parlamentarii AUR în Camera Deputaților cu privire la legea care prevede închisoare pentru discriminarea anumitor categorii? Au votat toți pentru. De ce? Șantaj sau trădare? Putem vorbi de toți, inclusiv de Lavric, prin prismă critică, de ce nu a vorbit despre cazul Zărnescu, chiar dacă aparent are curajul să elogieze martiri și eroi legionari? De ce niciun senator sau deputat AUR sau independent nu au curajul să apere libertatea de exprimare ca drept fundamental, darămite să susțină adevărul istoric?

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Sterie Ciumetti, eu sunt de acord cu ceea ce ai întrebat la finalul comentariului, dar nu poți s-o numești Avatarul Neamului Românesc, pentru că nu întrupează preocupările și idealurile Neamului. Ea joacă o piesă bună. chiar foarte bună și dă dovadă de curaj. Repet: este o voce. O să fie tare dezamăgiți cei care visează că Șoșoaca se va întoarce în AUR. Așteptați nițel și nu vă pripiți!

   • BRAVO LUI DIANA SOSOACA, !!!

    Spunea un propagandist dement – nebun de legat , adica nebun furios – platit de oculta, sa ne injurieze pe noi romanii , pe blogul profesorului Ion Coja, patriot insuportabil de tenace si de profund, pe care dementul l-a injuriat in stilul lui de retardat mintal si pervers, caci lor le pute tot ce nu-i ca ei :

    :
    “VA VOR LUA PE RAND SI VA VOR OMORA PE TOTI !”

    ASA VA FI !

    spunem si noi, daca nu ne unim contra dusmanului si daca nu actionam in consecinta !

    MAREA LOR INLOCUIRE A POPOARELOR EUROPEI VA AVEA LOC FOARTE CURAND DACA LUMEA NU MISCA !

    SI DACA SE TREZESTE PREA TARZIU CA SA MISTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ANTRENATI-VA IN CLUBURI DE TIR LA TRASUL CU PUSCA SI PISTOLUL : INVATATI-VA SA VA AUTOAPARATI DACA TOT E SA MURIM !

    NU VEDETI CE LEGI SCELERATE AU SCOS ???

    CU LABILA SI FATARNICA LOR DEFINITIE DE “URA”(adica n-ai voie sa-ti urasti dusmanul nici cand esti in legitima aparare?!) , TERMEN TOTAL VAG SI CONFUZ IN MOD INTENTIONAT,

    BAGA PE ORICINE SI ORICAND LA INCHISOARE

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Nesimtirea unei mimnti ratacite razbate din nou ca fals aparator al romanilor.
   Cum militaru’ executa si nu gandeste, nu are rost decat sa-i amintesc:
   Cerceteaza suferintele si rautatile facute romanilor, nu mai linge talpile strainilor.
   Strainii isi fac ei lauda si propaganda mai ratacitule!
   ….
   Esti prost gramada: vorbesti vorbe si esti blocat mintal, nu pooti intelege realitatea obiectiva.
   Ai facut scoala degeaba – ai invatat sa imp[rsotii venin de la strapanii tai – nu-i cunosti ca le iei “lectia” drept ordin.
   Ti-am aratat degeaba ce gresesti, unde anume gresesti si cum anume se face o [minima] cercetare decenta da’ nu te duce capu mai baiete.
   Crezi ca vreun deputat da doi bani pe fanteziile tale?
   Poate jidanii, sa-ti dea fonduri de publicare minciunii ca romanii sint asasini de evrei – asa au acceptat si la Ausdcwitz sa reduca numarul mincios mare de 6 milioane la un numar mincinos mai mic de 1 milion. Poate “te scoti” ca esti baiat destept – te socotesti tu!
   Nu esti in stare nici sa raspunzi “la obiect”, nici sa demonstrezi ca afirmatiile se refera la adevar, la realitatea fizica. Te iei de mine, tu confundandu-te cu poliloghia pe care o crezi mare cercetare aducatoare de revelatia ca romanii sint asasini si “in masa” si “de masa”.
   Si mai ai si neobrazarea sa revii sa sustii aceasta minciuna, aceasta imensa falsitate sinucigasa!
   Retrage-te si reflecteaza la cauza impulsurilor pe care nu ti le stapanesti si care iti omoara si timpul si puterile.

   Sinteti mai mult de 2 membri in asociatia cu al carui nume te impanezi?
   Probabil ca sotia (daca ai reusit sa pacalesti o femeie…) nu are de ales – ai instaurat militaria si acolo, ai nevoie doar de aprobarea clasica: “sa traiti!, permiteti sa trec la executare!” – nu-i asa?

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ gheorghe Mulțumesc pentryu vorbele de duh pe care mi le-ai transmis. Ești cu adevărat plin de ură și venin. Un introvertit cu puseuri obsesiv compulsive. Ce treabă are Asociația Neamul Românesc cu mizeriile tale? Care-i problema ta cu membrii Asociației? Se vede că te cheamă și Dabija cel cu grija. Știu bine care este motivul pentru care ești lăsat să comentezi pe acest site. Îți știu bine și identitatea de jigodie securistă. Într-o zi o să-ți dau pe față numele real.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ gheorghe Ce derbedeu poți fi. Eu am mintea rărăcită dar Șoșoaca nu trebuie să se despartă de partidul Neamul Românesc. Conform spuselor tale scoase din puțul înțelepciunii tale: “ea nu trebuie si nici nu are nevoie sa paraseasca Partidul Neamul Romanesc, formatiune solida moralmente si intelectual”. Hopaaa! Deci despre asta-i vorba. Te deranjează că eu sunt președintele unei asociații care încurcă socotelile genralilor din PNR. De parcă eu i-am pus să-mi fure denumirea Asociației și să-și facă o asociație- partid din trei, pardon patru, membri. Grija ta față de Asociația Neamul Românesc spune multe. Gheorghe rămâi o jigodie securistă.
   P.S. Aș fi vrut să te văd ieri în Parlament dându-te de ceasul morții să explici auditoriului părerile tale preaînțelepte. Gheorghe, nicăieri. Tot pitit anonim în spatele unui monitor. Sper ca măcar să nu te joci în timp ce scrii. Asta ar fi culmea, să mai și scrii cu o singură mână. Înseamnă căești genial.

 4. Are dreptate Orban Ludovic : ” Diana Sosoaca si-a batut joc de ” aceasta Institutie a Parlamentului Romaniei adica , de un numar de cateva sute de indivizi . Ce uita dl. Orban Ludovic sa aminteasca cu aceeasi manie proletara cu care-a si expediat-o pe Sosoaca din sala este faptul ca , el si gashca lui PNL-USR PLUS si fireste UDMR , si-au batut joc de-o tara intreaga ! P’astia nu se gaseste chiar nimeni in Romania , care sa-i ” evacueze ” macar la casa de nebuni daca nu si la puscarie ? ARMATA si JANDARMERIA mai vegheaza la apararea romanilor din aceasta tara ? Mai exista in vocabularul lor expresiile , PATRIOTISM si TRADARE NATIONALA ?

 5. PNL-ul este un partid criminal, care trebuie interzis prin lege!

  https://bogdantatavura.wordpress.com/2019/02/19/pnl-ul-si-masacrul-din-1907/

 6. Cei care-o contesta pe d-na senator Diana Sosoaca sunt intr-o ratacire pe meandrele concretului Iliescian, sau in Dilema Veche a omului de tip nou: “Sunt barbat sau femeie?” sau au profunde introspectiuni de natura religioasa: “Cred in Covid?”, in special din perspectiva ontologica a dictonulul lui Shakespeare din Hamlet: “To be, or not to be, that is the question” in ceea ce priveste apartenenta la unele structuri.

  A trecut neobservata si scrisoarea deschisa a d-nei senator Sosoaca impotriva obrazniciei insarcinatului cu afaceri a Ambasadei SUA, David Muniz.. Bineinteles dansa fiind singurul parlamentar roman care a luat atitudine.

  Domnul Sterie Ciumetti are parte de toata aprecierea mea. Si am o veste buna pentru dumnealui:
  A aparut pe Youtube interviul cu Mihai Serban, citit de actorul Cristian Alexandrescu:
  https://www.youtube.com/watch?v=ZryET2J5L9k

  • si mai sunt si altii !
   pana una-alta, scriu britanicii, omoara pe rand toti pilotii de la British Airlines !
   Cei ramasi sunt siguri ca aceasta companie va fi desfiintata in final, din lipsa de piloti!
   era in ziare: 4 piloti in zece zile, barbati falnici intre 40 si 50 de ani, fara comorbiditati !
   bineinteles ca e crima perfecta: “fara” dovezi !
   criminalii neaga crima cu tupeu maxim, ca deobicei !
   stati sa vedeti ce avalanse de morti urmeaza in septembrie de la cele trei vaccinuri consecutive: majoritatea britanicilor sunt vaccinati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Doamna senator Diana Sosoaca este singurul senator cu cohones din toata haznaua politicotalhareasca.
  Restul sunt LGB.

  Cabala este sfaramata.
  Cuiburile cu reptile puturoase din Davos, Elvetia, Vatican si SUA sunt distruse, reptilele arestate si multe executate prin spanzurare.
  Urmeaza o vara foarte “calduroasa” si o toamna bogata in arestari pe tot mapamondul si spulberarea totala a satanistilor.

  Donald Trump: Vom lua înapoi Casa Alba și, mai repede decât credeți, va fi ceva cu adevărat special. Transmisie ÎN DIRECT de la Convenția Republicanilor din Carolina de Nord cu cel de-al 45-lea președinte ale SUA
  https://www.activenews.ro/stiri/Donald-Trump-Vom-lua-inapoi-Casa-Alba-si-mai-repede-decat-credeti-va-fi-ceva-cu-adevarat-special.-Transmisie-IN-DIRECT-de-la-Conventia-Republicanilor-din-Carolina-de-Nord-cu-cel-de-al-45-lea-presedinte-ale-SUA-167265

  GETTR, noua platformă a lui Donald Trump va fi lansată oficial în 4 iulie. La fel ca Twitter-ul, și GETTR va oferi utilizatorilor posibilitatea de a interacționa cu ceilalți utilizatori, să dea like și să distribuie diferite postări. https://www.gettrsignup.com/1/?utm_source=exc_OT&utm_campaign=6ef483c3

 8. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  @ gheorghe Alde gheorghe înțeleptul satului a zis “ea (Șoșoaca) nu trebuie si nici nu are nevoie sa paraseasca Partidul Neamul Romanesc, formatiune solida moralmente si intelectual”. Deci atacul lui gheorghe la adresa mea și a Asociației neamul Românesc are drept scop discreditarea. Părerea lui gheorghe despre Partidul Neamul Românesc care deși nu a făcut nimic în Parlament, este flebețea lui politică, denotă imaturitate politică și gândire securistică. Îmi aduc aminte cum și-au lansat cei patru șmecheri Partidul, cu pomposul Departament Zero al României. Fîsss! oricine știe că cei care trec în rezervă nu au voie să lucreze cu informațiile secrete, că altfel își pot pierde libertatea și uneori și viața. Or moș Teacă ăștia din PNR țin prea mult la viața lor. După ce mi-au furat denumirea Asociației înființată de mine în anul 2011, acum ar vrea să dispar. Nu au ei nas de Asociația Neamul Românesc. Mai ales românul vero, Ninel Peia. Îi sfătuiesc pe domnii rezerviști din PNR, care n-au tras un glonte pentru apărarea țării lor, să-și mănânce cuminți pensiile nesimțite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *