Home / Actualitate / Eventuale și foarte probabile repetări a scenariului Covid 19?

Eventuale și foarte probabile repetări a scenariului Covid 19?

Ioan Sperling
Incorect Politic
Ianuarie 3, 2023

Eventuale și foarte probabile repetări a scenariului Covid 19?

Via vrăbiuțe:

Îmi lipsește în România o atitudine hotărâtă împotriva unei eventuale și foarte probabile repetări a scenariului covid 19!

Se vorbește despre sindromul morții subite ca posibilă urmare a „vaccinării,” dar tot doar în puținele medii refractare de la bun început, „vaccinarii

Câțiva arhierei vorbesc și ei despre nebunia restricțiilor prin care am trecut, sau despre omul nou al resetării! Sunt tot cei care au avut o poziție demnă și înainte.

Cei care și-au bătut joc însă de noi sunt tot in funcții și asteaptă cuminți ordinul urmator de continuare a resetării. Ei au tras învățămintele necesare, noi se pare că nu! Ba mai mult, între timp ei știu exact care le sunt dușmanii și așa cum nu au avut nici un scrupul să ne ucidă prin „vaccin,” nu vor avea nici-unul să-și elimine țintit acești dușmani! O vor face cu siguranță!
Noi nu am învătat nici măcar că ce se întâmplă e un proces de lungă durată, care nu s-a terminat! Nu am învățat să privim peste gard și când la noi pare că apele s-ar fi liniștit! Dacă am fi învățat toate acestea, am fi alarmați de faptul că în China se încearcă în continuare cu orice risc și efort o politică de covid zero. Ne-am speria că se anunță 37 de milioane de infectați intr-o singură zi! ( în primele  20 zile din decembrie s-au infectat peste 248 milioane adică 18% din populație)! Că se vorbește în continuare de numarul mare de „nevaccinați” și de spitalele care nu mai fac față! Dacă corelăm știrea aceasta cu altele, ar trebui sa ne facem mari griji pentru ziua de mâine, când nu ne mai este oferită Ucraina drept temă de casă! Care știri? Păi cele prin care se spune că se produc încă milioane de doze de „vaccin” pentru Europa!

Sau că se cumpără încă teste în Austria!  Numai Viena a cumparat teste  PCR lollipop (chinezești) pentru copii în valoare de 12, 5 miloane de euro! Că ele au de 10 000 de ori ( nu am greșit la zerouri!) mai multă otravă (Ethylenoxid) decat maximum admis, este o altă discuție, dar întrebarea pe care trebuie sa ne-o punem citind si corelând aceste știri este: „Se pregătesc să le folosească sau doar risipesc banii?” Risipa ar fi de dorit dar e putin probabila!

Și acum revin la lipsa unei reacții mai hotarâte în România, fața de o nouă repetare a unui scenariu pandemic. De ce România? Pentru că dacă aici unde sunt cei mai puțini „vaccinați” nu apare aceasta reacție puternică, e greu de crezut că o să apară altundeva!

Dacă nimeni nu este pedepsit dintre cei care ne-au terorizat, ba mai mult, rămân toti în funcțiile avute, atunci e greu de crezut că „repriza a doua” nu o sa fie una de succes absolut…pentru ei!

Dacă biserica nu pregatește acum lumea să nu mai accepte nici cel mai mic amestec în credință, din parte statului, e greu de crezut că bisericile nu se vor închide definitiv, sau nu vor funcționa, din nou, dupa cum vor ateii!

Dacă nici unui  medic care a refuzat sa trateze pacienții „nevaccinați,” sau a facut-o după o schemă criminală, nu i se retrage măcar aprobarea de a practica, o sa o facă din nou!

Dacă nici-unui polițist care a facut exces de zel nu i se desface măcar contractul de muncă, să ne ferească Dumnezeu de ce ne vor face a doua oara!

Dacă în Germania unde sunt toți „vaccinați” nu se vorbește de loc despre toate acestea este oarecum de înțeles! Nimanui nu-i place să recunoască ca a greșit, a fost înșelat, naiv, sau că s-ar putea sa aibă curând afecțiuni grave, sau să moară! Tăcerea din România nu are nici-un motiv însă, iar lipsa unei reacții, a unor măsuri care sa ne protejeze de o repetare a scenariului Covid 19, este practic echivalentul sinuciderii!

Cu părere de rău trebuie să spun că ne aflăm sub aceeași stare de hipnoză, ca și în timpul „pandemiei” și că ne meritam soarta!

Singura „șansă” să ieșim din această stare, daca îi putem spune șansă, este un război mondial! Si de „șansa” asta suntem foarte aproape, nu prin extinderea conflictului din Ucraina, ci printr-un război neregizat pornit de Turcia lui Erdogan, asupra Greciei!

Problema e ca mulți dintre noi vom ieși din starea de hipnoză…cu picioarele înainte!

Dă Doamne să mă înșel!

 

One comment

  1. Arctica ar putea declanșa următoarea pandemie, este titlul unui articol de pe site-ul Infoactual.ro
    Din nefericire dvs. aveți dreptate. Urmează alte și alte Plandemii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *