Home / Actualitate / ANUL ROMÂNISMULUI 2023

ANUL ROMÂNISMULUI 2023

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 31, 2022

ANUL ROMÂNISMULUI 2023

 

Gânduri despre 2022

Dragă cititorule, iată-ne din nou aici, la culmea dintre ani, privind înapoi spre 2022 și înainte spre 2023.

În locul unei retrospecții amănunțite, iată câteva gânduri despre 2022:

ANUL ROMÂNISMULUI 2023

Spune-mi într-un comentariu, care e retrospectiva ta pe anul 2022?

Biruința lui Mircea Vulcănescu

~ Începutul Renașterii Românești~ 

Pe final de an, Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o victorie împotriva tentativelor de demolare a bustului lui Mircea Vulcănescu din București. Această biruință ne dă avânt în 2023.  Florin Dobrescu scrie despre importanța cultivării legăturilor dintre noi, acum cât entuziasmul este ridicat:

Starea de unitate, de disponobilitate spre comunicare și colaborare între organizații și grupuri, realizată spontan pe fondul entuziasmului din jurul manifestației din fața Primăriei Sector 2 și victoriei obținute acolo, trebuie cultivată, acum, cât timp ea mai există. Dumnezeu ne-a arătat, pe 28 decembrie, că morții ne unesc. Martirii luptei naționale, anticomuniste, sunt sau pot fi liantul care să facă posibilă cooperarea unor oameni sau grupări care, altminteri, nu s-ar regăsi pe aceeași baricadă.

Teroriștii bolșevici și urmașii lor actuali, cu resurse financiare aproape nelimitate, cu capacitate de trafic de influență, lobby politic, cu ajutor extern în intimidarea autorităților române, încearcă să șteargă memoria celor mai buni români ai secolului trecut.

Încercând asta, se lovesc de un zid viu.

Conștiința națională a atins masa critică. Ea a început să se manifeste.

De aici încolo, schimbarea e inevitabilă, lucru intuit de serviciile secrete care au schimbat placa discursului din progresismul anilor 2014-2021 într-un “naționalism moderat” în 2022. Făcând acest pivot retoric, facțiunile antiromânești din SRI, dirijate de interese străine, urmăresc cooptarea politicienilor conservatorilor și dezbinarea naționaliștilor radicali. Gheorghe Piperea prezice ceva similar când spune că în 2023 “România nu mai vrea o țară ca afară și o țară demnă“, chiar dacă românul de rând încă nu s-a lecuit de mirajul Uniunii Europene.

Într-o încercare disperată de a opri torentul românismului care răsare din izvorul jertfelor eroilor, ale sfinților și martirilor, sistemul vrea să preia controlul asupra grupurilor de rezistență din țară și să le transforme în opoziție controlată. Ei chiar cred că pot opri ce vine?

Forțele care s-au pus în mișcare sunt dincolo de trup, ele nu pot fi oprite prin mijloace materiale. “Ne vom întoarce într-o zi” a devenit o realitate. Numărul nostru crește.

Morții neamului sunt alături de noi, avem o armată de sfinți care veghează asupra noastră.

Tot ce trebuie să facem este să continuăm să ne facem datoria sfântă față de Adevăr și față de Sângele care ne curge prin vene.

 

 

Elevii de Liceu

Eroii din linia întâi a războiului cultural

 

V-ați trezit, iar asta îi sperie pe dictatori, îi sperie atât de tare că naționalismul renaște pe tot cuprinsul țării și tineretul află lucruri pe cont propriu, înafara programei școlare. Au dat legi care încalcă cele mai elementare drepturi, prin care vor să interzică elogierea trecutului glorios și rostirea adevărului istoric sub pretextul antisemitismului. Asta nu le-a fost de ajuns, începând cu anul 2023 vor introduce o materie întreagă obligatorie în școli, intitulată Istoria Evreilor. Holocaustul și au trecut la implementarea strategiei de combatere a românismului pe 2021-2023, demarând un amplu proces de teroare și reeducare națională.

Trezirea este doar primul pas. Destinul îți cere mai mult decât să te trezești.

Te-ai născut, ai venit pe acest pământ cu o misiune istorică. Pentru a înscrie victoria finală trebuie să ajungi un meșter Manole, zidind parte din ființa ta la temelia României de mâine. Împlinirea acestui destin prin jertfă îi asigură dăinuirea și îți asigură un loc de glorie în istoria națională. Studiază istoria, dar nu te rezuma la studiu. Începe să o scrii.

Cu fiecare adevăr incorect politic pe care-l rostești, cu fiecare informație ce nu se învață la școală pe care o împărtășești, cu fiecare carte interzisă pe care o faci să circule, rostogolești un bulgăre de zăpadă pe o pantă abruptă. Aduci avalanșa.

Tu ești în mijlocul schimbării.

Tu faci schimbarea.

Cu mentalitate de învingător, cu credință în Dumnezeu și în dreptatea cauzei tale, asumă-ți misiunea divină cu care te-ai născut.

ANUL ROMÂNISMULUI 2023

Revelionul 2022-2023

După agitația acestui an și succesiunea rapidă de evenimente, meriți o zi în care să sărbătorești și să-ți aduni forțele.

Pregătește arsenalul, bubuie să se-audă! Umple cerul cu lumini! Să fie-un hohotit şi-un chiu din ceruri până-n iad!

ANUL ROMÂNISMULUI 2023

ANUL ROMÂNISMULUI 2023

Sună-ți familia, prietenii, rudele, foști colegi, cunoștințe de pe internet, chiar oameni cu care nu ai mai vorbit de luni sau ani de zile, sună-i azi și urează-le la mulți ani. Începe anul împărțind voie bună și Dumnezeu te va binecuvânta.

ANUL ROMÂNISMULUI 2023

ANUL ROMÂNISMULUI 2023

 

 

După mai mult de o jumătate de secol de prigoane și trei decenii de adormire, Românul se dezmeticește din somn și privește în jur.

Tara-i invadată de imigranți, sunt pedofili care pătrund în școli și țin lecții copiilor, filme pornografice se difuzează la Muzeul Țăranului Român, marile orașe găzduiesc parade an(u)ale.

Românul strânge din ochi de durere, privirea-i e înlăcrimată.

În fața lui se desfăsoară un spectacol grotesc, guverne, consilii locale, majorități parlamentare, toți și toate slugi nevertebrate la stăpâni străini. Plăci date jos, statui dărâmate, străzi redenumite, memoria celor mai buni români ai secolului trecut, întinată de urmașii torționarilor lor. Binele e făcut rău și răul prezentat ca bine într-o inversiune satanică. Teroriști culturali traumatizează semenii, îi taie împrejur la creier, îi determină să se autocenzureze, să se ascundă, să le fie rușine că sunt români și că au un trecut.

Românul trezit geme de durere, scrâșnind din dinți.

Se uită peste munți, prin văi, pe dealuri, la câmpie, în orașe, vede cum pământul nu mai aparține alor săi, fabricile s-au înstrăinat sau au fost vândute pe fier vechi, bogățiile subsolului sunt date altora de slugi în costume, trădători care semnează amanetarea viitorului românilor pentru treizeci de arginți în plus.

Inima Românului trezit bate ca o tobă de război. Durerea sfâșietoare începe să fie transmutată în determinare. Focul interior arde ca văpaia unui rug aprins.

Românul se ridică.

În mâna stângă ia condeiul. De nicăieri apar stafii luminoase în jurul lui, plutind în aerul încărcat cu energie. Câteva figuri se disting în zborul lor vârtej. Apare Mircea Vulcănescu cu un zâmbet blând de sfânt. Iată-l pe Radu Gyr în urma sa, cu un surâs nebiruit. Uite-l și pe Ion Moța, cu chipul său senin de înger jertfelnic. Lângă el, Vasile Marin gesticulează spre o altă apariție care seamănă cu Ion Banea, cei doi parcă derulând o conversație între ei. Cu o desagă de fum în spate, apariția lui Badea Cârțan avansează alături de restul. Nu contează timpul, Avram Iancu este alături de Ion Antonescu, Horia zboară lângă Ștefan, urmați de Vlad Țepeș și Nicolae Paulescu. Undeva mai în față, Nae Ionescu este încolonat de Mircea Eliade și Lucian Blaga. Deasupra celorlalte spirite, incandescent în strălucire, plutește Mihai Eminescu, care n-a murit vreodată, ci s-a contopit cu egregorul românesc.

Românul trezit îsi adună forțele interioare, adresând în sinea lui rugăciunea unui dac.

Un fulger dublu despică orizontul îndepărtat.

Norii grei de deasupra se agită într-un sunet adânc, ca bolovani rostogolindu-se. Este cel mai întunecat înainte de răsărit.

Românul trezit devine pe deplin conștient de misiuna sa și cu mâna dreaptă apucă sabia.

Ca la un semnal, sute de mii de stafii apar în urma Românului, întinzându-se cât vezi cu ochii, o armată ca mugurii de primăvară. Românul se oprește. În fața sa, ca un stejar, apare Căpitanul, cu privirea lui profundă care sfredelește limitele spațiului și ale timpului.

“Salut pe cei ce merg spre marea biruință legionară”.

Un braț eteric se ridică spre cer și norii grei sunt risipiți de razele aprinse ale soarelui sfânt ce-a răsărit.

Românul pășește spre orizontul împlinirii, conștient, determinat, stăpân pe sine. Așa pășește Românul trezit, cu voință de fier și credință aprinsă în Dumnezeul neamului său, cu condeiul într-o mână și sabia în cealaltă. Cei ce cred că-l pot învinge, ca și cei ce cred că-l pot cumpăra, se vor convinge în curând, dar prea târziu, că s-au înșelat.

Românul ești tu, iar acesta este anul tău.

12 comments

 1. Mai întâi de toate trebuie să vedem în cei de-un neam cu noi FRAȚI indiferent unde ii intâlnim! Numai uniti avem putere! Nu va mai lăsați întărâtați împotriva celor de un neam cu voi! Mai întâi suntem crestini, apoi români!
  La mulți ani si sa dea Dumnezeu ca autorul sa aibe dreptate si sa fi inceput trezirea romanilor!

 2. Multumim domnului Sterie Ciumetti pentru acest articol incurajant, mobilizator, plin de speranta in triumful romananismului in dreapta credinta, a libertatii si a Patriei Noastre.
  La multi ani romani!

 3. Excelent. La mulţi ani în românism! No, gata? No, hai!

 4. UN LUCRU ESTE SIGUR SI ESTE CEL MAI IMPORTANT :

  INCORECT POLITIC A CONTRIBUIT ACTIV SI IREVERSIBIL LA CONSTIENTIZAREA ROMANILOR ASUPRA ADEVARATEI STARI DE FAPT .

  RAMANE CA ROMANII SA TREACA LA ACTIUNE PE BAZA REALITATII IN CONTINUA TRANSFORMARE SI SA IA TAURUL DE COARNE PANA NU E PREA TARZIU !

  LA MULTI ANI CU SANATATE SI CU IMPETUS VITAL DE LUPTATOR CARE STIE SA CASTIGE BATALIA !

 5. Arhidiaconul+Nechifor-Clarvăzătorul

  Nu, domnule Sperling, întâi suntem Români, abia apoi, eventual, și creștini. Românismul, despre care nu toți știm ce înseamană, este în ADN-ul nostru. Creștinismul este ceva cu apă chioară, apă de ploaie, de fântână, de ce-o fi, un fel de ojă pe unghii. Poate nici atât. Cei mai Români dintre noi nu sunt milogiii ce spurcă icoanele cu privirile lor de cerșetori, ce vor un loc nemeritat în Rai. Raiul se cucerește, nu se cerșește. Români sunt aceia în pieptul cărora cărora bate o INIMĂ DE DAC. Slavă Domnului, Daci nu au fost nici creștini, nici cretini, ci oameni întregi, adevărați, nu sperlingi înfumurați. Ei n-au avut nevoie de comedia iudaică a răstignirii, învierii și pretinselor sinoade ecumenice. Românismul începe mult înainte de Zamolxis, Dromihete, Burebista, Scorilo, Decebal. El nu poate fi confundat cu mofturile de Bună sau Rea Vestire Iudaică. BUNAVESTIREA IUDAICĂ A FOST BUNĂ PENTRU IUDEO-JIDOVIME. Pentru popoarele ce s-au lăsat duse de nas, prostește, BUNAVESTIREA JIDOVEASCĂ A FOST REAUA VESTIRE PE CARE O TRĂIM DE PESTE CINCISPREZECE SECOLE.
  FAPTUL CĂ V-AȚI ALES UN PSEUDONIM IUDAIC ARATĂ CE FEL DE INIMĂ AVEȚI ÎN PIEPT. SĂ FIȚI SĂNĂTOS! PUTEȚI FI CHIAR ȘARPELE DIN EDENUL JIDOVESC. NOI, DACO-ROMÂNII, AVEM ECUAȚIA NOASTRĂ SPIRITUALĂ, MATRICEA NOASTRĂ STILISTICĂ, O FORMULĂ DE ECHILIBRU COSMOCENTRIC CE NU ARE NIMIC COMUN CU TĂIEREA ÎMPREJUR A SFINTEI PULI A TOVARĂȘULUI PATRIARH AVRAM-AVRAAM. NOI, DACO-ROMÂNII, NU AVEM NIMIC DE-A FACE CU PULA LUI AVRAM-AVRAAM, OBELISCUL LA CARE ÎNCĂ OBELESC ATÂTEA POPOARE.
  CA ATARE, LĂSAȚI-NE ÎN PACE CU BAZACONIILE VOASTRE IUDEO-JIDOVEȘTI. NOI ÎNTÂI SUNTEM ROMÂNI! ABIA APOI SUNTEM ȚĂRANI SAU MUNCITORI, ELEVI SAU STUDENȚI, FEMEI SAU BĂRBAȚI, TINERI SAU BĂTRÂNI, ELECTRICIENI SAU CHIMIȘTI, ȘOFERI SAU INFORMATICIENI, ETC. DACĂ AVEȚI VREO URMĂ DE CREIER ÎN CUTIUȚA CEREBRALĂ A DOMNIEI VOASTRE, REȚINEȚI CĂ ÎN PRIMUL RÂND SUNTEM ROMÂNI, ÎN AL DOILEA RÂND SUNTEM TOT ROMÂNI, ÎN AL TREILEA RÂND SUNTEM MOLDOVENI SAU VALAHI, OLTENI, BUCOVINENI. ARDELENI SAU BĂNĂȚENI. ABIA ÎN AL ȘAPTELEA, POATE AL ZECELEA RÂND, CEI MAI RĂTĂCIȚI DINTRE NOI, ÎN LIPSĂ DE BUSOLĂ, INSPIRAȚIE, ERUDIȚIE ȘI ALTELE SE CRED CREȘTINI.
  PE ACEASTĂ BAZĂ PUTEM FI PRIETENI, PARTENERI, DACĂ PUTEM FACE ÎMPREUNĂ CEVA. NU PUTEM FI ÎNSĂ CONAȚIONALI.
  DUPĂ MINE, ÎN PIEPTUL DOMNIEI VOASTRE NU BATE O INIMĂ DE ROMÂN. NICOLAE STEINHARDT, DE EXEMPLU, A JUCAT CU TALENT COMEDIA CREȘTINĂRII, DAR ASTA N-A FĂCUT DIN EL UN ROMÂN, LĂSÂNDU-L MĂSCĂRICI TALENTAT, ADICĂ ACTOR, CUM SUNT TOȚI IUDEO JIDANII, CE JOACĂ TEATRU DE MIII DE ANII, NEFIIND NICIODATĂ EI ÎNȘIȘI, CI TOTDEAUNA PE ROL DIFERIT, FUNCȚIE DE ÎMPREJURĂRI ȘI INTERESE.
  NOI, ROMÂNII, DORIM TUTUROR TOT BINELE POSIBIL, DAR LA EI ACASĂ, ADICĂ, PENTRU FAIMOȘII IUDEO-JIDOVI, ÎN SÂNUL LUI AVRAM-AVRAAM SAU ÎN PREA-CINSTITELE NĂSCĂTOARE ALE MAMELOR LOR. CINE VREA SĂ FIE ROMÂN, TREBUIE SĂ-ȘI GĂSEASCĂ NĂSCĂTOAREA ROMÂNEASCĂ, ÎN CARE SĂ CREASCĂ PRIMELE NOUĂ LUNI ALE VIEȚII SALE (INTRAUTERINE) ȘI A SE ÎNCARNA ROMÂN DUPĂ- ACEST STADIU DE NOUĂ LUNI ÎN SCUMPA NĂSCĂTOARE, FIECARE ÎN NĂSCĂTOAREA MAMEI LUI. DE ACEEA NOI, ROMÂNII, BĂGĂM PE MULȚI ÎN NĂSCĂTOAREA MAMELOR LOR, PENTRU A LE FACE SERVICIUL SUPREM DE CARE AU NEVOIE, PENTRU A-I AJUTA SĂ SE NASCĂ OAMENI ÎNTREGI, ADEVĂRAȚI, SĂ NU MAI FACĂ PE ROMÂNII ÎN ROMÂNIA, PE NEMȚI ÎN GERMANIA, PE UCRAINIENII ÎN UCRAINA, ETC, IAR EI, ÎN INIMA ȘI SUFLETUL LOR, SĂ FIE JIDANI PE ROL DE ORICE ALTCEVA . DE ACEEA, IUDEO-JIDOVII SUNT PRECUM CUCII, IEȘIȚI DIN DIVERSE OUĂ, ÎN TE MIRI CE CUIBURI, CLOCIȚI DE CINE ȘTIE CE JIVINE.
  Asta-i tot. În rest, LA MULȚI ANI!

  • Nu huli!
   Nu inteleegi ca romanismul, de fapt ante-romanismul a trait spiritualiatatea ante-crestina exact in directia in care ne-a invatat Hristos sa traim… ne-a deschis ochii sa intelegem cu-adevarat ce si cine sintem!
   Nu avem nici un folos sa facem compararii cu altii, …. tot ce-i alb e de-al nostru, incercat si inselat de vremuri prin indepartare de limba si credinta!
   Daca nu ai intelegere, incearca sa ai mila si rabdare… sa le spui ce sint ei cu adevarat, frati mintiti si santajati care au “pornire” buna, au caldura sufleteasca dar nu stgiu de ce si nu stiu nici cum sa se indrepte…
   Nu sintem pacaliti de Crestinism, sintem luminati si trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu si sa-L rugam sa ne intelepciune si rabdare sa-i ajutam sa se cunoasca, sa se intoarca la Dreapta Credinta.
   …. orice ai crede, numai in credinta crestina – doar ortodoxa! – poti gasi ADEVARUL!
   Aici se incheie cautarile, aici e capatul drumului plin de incercari si neintelegere… langa si cu Hristos.
   Daca nu ai ajuns sa cunosti, macar abtine-te sa judeci – recunoaste ca NU STII!
   Iti spun frateste – cat ai timp pe lumea asta, roaga-te sa primesti Cuvantul, sa iti fie aproape Hristos, fara de care nu vei reusi nimic pentru desavarsirea morala, curatenia sufleteasca si plinatatea mintii!

  • Greşiţi!
   Universalitatea creştinismului îl opune iudaismului (o religie de spirit tribal), el, creştinismul, având nu numai o deschidere universală, ci şi o puternică bază ariană, venită de la religia vechilor perşi.
   Perşii sau iranienii de azi (duşmanii nr.1 ai Israelului) nu erau şi nu sunt semiţi sau arabi, ci arieni indo-europeni, conform şcolilor de antropologie cele mai vechi, dar şi moderne.
   Cei trei magi de la Răsărit care îl căutau pe Hristos, pe salvatorul lumii, atunci când s-a născut Iisus, erau preoţi perşi. Acesta era numele preoţilor perşi zoroastrieni, acela de ”magi”.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Magi
   În limba persană / avesta, conform zoroastrienilor, care au existat dinaintea creştinismului, i se spunea Saoshyant celui care urma să fie salvatorul lumii, urmând să fie născut dintr-o fecioară şi să învingă răul din lume. Zoroastrianismul este o religie ariană şi a fost împărtăşită şi de filozoful german Friedrich Nietzsch (autorul lucrării „Aşa grait-a Zarathustra”, Zarathustra fiind Zoroastru, cum îi ziceau grecii). Nietzsche e totodată unul din marii gânditori pe care s-a bazat ideologia naţionalist-socialistă germană din prima parte a secolului 20.
   Legătura creştinismului cu zoroastrianismul şi cu religiile ariene iraniene (persane) se vede şi de la faptul data naşterii lui Iisus Hristor, 25 decembrie (Crăciunul), este data sărbătorii divinităţii persane Mithra, reprezentarea luminii, adevărului şi dreptăţii absolute.
   Mithra însemna la perşi “Soarele Nebiruită” și era divinitatea supremă pentru oameni, născut dintr-o fecioară la 25 decembrie (ceea ce îl identifică cu Saoshyant, salvatorul aşteptat al lumii de zoroastrieni), fiind fiul Ahura Mazda, Dumnezeu al Creaţiei Lumii (Dumnezeu tatăl, cum spun creştinii).
   Creştinismul este de aceea o religie universală, opusă chiar iudaismului, dar susţinută de predicţiile religiilor ariene persane.

  • Ati folosit foarte multe cuvinte si foarte multe majuscule ca sa spuneti o foarte mare tâmpenie! Credinta (Dumnezeu) trebuie traita ca sa poata fi inteleasă! Asta nu are cu mintea nimic ci cu sufletul! Abia după ce ce traiesti credinta poti intelege ceva altfel faci tot felul de supozitii dupa cat te duce mintea fara sa cunosti despre ce vorbesti!
   Crestin ( da ortodox! mai sunt si altii?) intai si pe urma roman! ADN-ul ala “romanesc” trebuia mai intai facut!

 6. Elevii de liceu în linia întâi a Războiului Cultural? De ce nu bebelușii de la creșă, copiii de grădiniță, ȘOIMII PATRIEI, ca pe vremea regretatului președinte Oltean și constructor de țară (un adevărat Meșter Manole, an plin secol XX!) care n-a ajuns niciodată la vreun liceu.
  Ce-i cu profesorii, cu studenții? Elevii de liceu au între 15-16 și 18-19 ani. Nu e normal ca adolescenții să fie primii într-un război sau altul. Să nu ne culcăm pe laurii victoriei, ca proștii! Vârsta adolescenței trebuie dedicată formării, învățării.
  Bineînțeles, elevii respectivi trebuie felicitați. Cum anume? Vom vedea. Între altele, ar putea scrie pe zidurile liceelor câte un cuvânt mai tare la adresa profesorilor, a învățământului românesc, a organizației de borfași semidocți numită Ministerul Învățământului. Lucrul ăsta trebuie permanent discutat în Comunitatea Identitară.
  Oricum, elevii de liceu trebuie să învețe nu numai cuvântul patriotism, ci ce înseamnă asta pentru un tânăr sau tânără de 15 ani, ce înseamnă asta la 20 sau 25 de ani, la 30 sau 40 de ani și așa mai departe. Elevii de liceu trebuie învățați cu ideea, obișnuiți cu efortul necesar pentru a ști totul sau aproape în domeniul de cunoaștere pe care și l-au ales. Pentru toți însă, elevi, studenți, adulți, inclusiv bătrâni, patriotismul începe cu vorbirea curată a limbii române. Ce înseamnă asta? Despre asta trebuie vorbit, scris, dezbătut un aspect sau altul, cât mai des. Profesorii de română au cuvântul, dacă într-adevăr vorbesc o limbă română curată – ceea ce, din păcate, nu totdeauna este cazul. Elevilor sau studenților care sunt în stare să recite patru poezii de Eminescu, le ofer o vacanță de două săptămâni, iarna sau vara, în stațiunea unde locuiesc. Cele patru poezii ar fi următoarele:
  EPIGONII, LUCEAFĂRUL, ÎMPĂRAT ȘI PROLETAR, RUGĂCIUNEA UNUI DAC.

 7. La mulţi ani camarazilor români!
  La mulţi ani Incorect Politic!
  La mulţi ani nesupunerii faţă de corectitudinea politică!

 8. LA MULȚI ANI, INCORECT POLITIC!

 9. Arhidiaconul Nechifor Clarvăzătorul

  N-o să vă întreb toovarășe Sparling ce este mintea, ce este sufletul, ce este inteligența, ce este spiritul, dacă există și care este diferența între acestea. Nu vă cred capabil să răspundeți la astfel de întrebări. Lucrurile astea nu pot fi întinse, cum o faceți, ca șireturile de la bocanci ori ca guma de mestecat.
  Eminescu spune undeva: CU UMBRE CARE NU SUNT, V-A-NTUNECAT VEDEREA
  ȘI V-A FĂCUT SĂ CREDEȚI CĂ VEȚI FI RĂSPLĂTIȚI… (Împărat și proletar)
  Tot Eminescu spune:
  RELIGIA? O FRAZĂ DE DÂNȘII INVENTATĂ,
  CA CU A EI POVARĂ SĂ VĂ APLECE-N JUG…. (
  Încă odată, tot Eminescu:
  Pe când nu era moarte, nimic nemuritor,
  Nici sâmburul luminii de viață dătător,
  Nu era azi, nici mâine, nici ieri, nici totdeauna
  Căci unul erau toate și totul era una;
  Pe când pământul, cerul, văzduhul, lumea toată
  Erau din rândul celor ce n-au fost niciodată,
  Pe-atunci erai tu singur, încât mă-ntreb în sine-mi
  Au cine-i zeul cărui plecăm a noastre inemi? (Rugăciunea unei DAC)

  Unii, inclusiv Tanti Biserica Ortodoxă, cred că zeul cărui plecăm a noastre inimi este jupânul Iehova, cel care a semnat cu Avram-Avraam un Sfânt Contract chiar pe Sfânta Pulă a acestuia, proaspăt măcelărită. Contractul fondator al tuturor iudaismelor, creștinismelor și mahomedanismelor a fost semnat PE SFÂNTA PULĂ A PATRIARHULUI AVRAM-AVRAAM, CU SFÂNTUL SÂNGE AL PULII ACESTUIA. Așa scrie în Biblie!
  Eminescu și mulți alții, inclusiv creștinii marcioniți (dominanți până în secolul VI) nu au crezut bazaconia asta. Nici eu nu cred. Unii cred. Să fie sănătoși! Cei ce cred că-și trăiesc credința de fapt trec pe lângă adevărata Divinitate. Despre aceștia, unii spun că au mințile pe moațe, alții că ar avea sufletul pe bigudiuri, sau că ar fi tăiați împrejur la creier, că ar fi progresiști, liber-schimbiști, legebetiști, mironosițe lesbiene, etc.
  Pe de altă parte, excesul de zel al Domniei Voastre, tovarășe Sparling, pare specific jidovesc, că ăștia-s totdeauna mai rapizi decât viteza, mai drepți ca dreptatea și unghiul drept, la un loc, mai înțelepți ca Sfânta Treime și Dumnezeu Tatăl, care, după Talmud, nu decide nimic înainte de a cere sfatul sfinților rabini ce-l înconjoară permanent, zi și noapte, 24 din 24. 365 din 365!
  Problema e clară: DUMNEZEUL CELOR TREI MONOTEISEME ESTE OARE DUMNEZEUL PULII TĂIATE ÎMPREJUR? După Biblie și alte surse iudeo-creștino-musulmane, răspunsul este afirmativ.
  După alții, inclusiv Eminescu, răspunsul e mult mai delicat. Domnia voastră credeți în Sfânta Pulă a patriarhului Avram-Avraam. Să fiți sănătos! Țineți-vă strâns de ea! Toți legebetiștii cred în sfâna pulă, prea-cinstita pizdă și își schimbă credința între una și alta ca din Scila în Caribda. Chestie de chirurgie. Cu rare excepții, mai toți preoții, mai toți ierarhii sunt efiminați, parcă-s ouați și clociți, nu născuți. Popii se pupă între ei în public, își pupă mâinile, poalele, ca la bordelele homo-democrate, căsătoresc homosexualii între ei. Înduioșătorul spectacol e cam pe sfârșite. Ca orice fenomen istoric, Slavă Domnului, prăbușirea falsului iudeo-creștinism bate la ușă. Chiar așa: prăbușirea idolatriei iudeo-creștine (deocamdată) bate la ușa istoriei.
  Eminescu nu a crezut în zeul pulii avraamice. Nici alții. Nici eu. Domnia Voastră puteți crede. Onania religioasă nu este interzisă. De câteva zeci de secole, onania religioasă, sfânta labă iudeo-creștină se face la umbra obeliscului avraamic. Vă urez să obeliți cu spor Sfântul Obelisc Avraamic, Sfânta Pulă Fondatoare. Ați putea fi însă mai discret, mai fără tam-tam-urile sfintei mândri homosexuale, progresiste, obeliscale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *