Home / Actualitate / Afacere de stat: Andrew Tate prins în pat cu fosta nevastă a lui Giovanni de la Popești Leordeni

Afacere de stat: Andrew Tate prins în pat cu fosta nevastă a lui Giovanni de la Popești Leordeni

Incorect Politic
Decembrie 30, 2022

Afacere de stat: Andrew Tate prins în pat cu fosta nevastă a lui Giovanni de la Popești Leordeni

Afacere de stat: Andrew Tate prins în pat cu fosta nevastă a lui Giovanni de la Popești Leordeni

Via STRATINFO:

Andrew Tate arestat în România pentru o așa zisă afacere de trafic sexual. Omul e multimilionar, celebru în lumea întreagă, are coloane industriale de “femei” gata de orice să pună mâna pe el și totuși cade în mâna jandarmilor români pentru o partidă de picioare în aer cu o târfă autohtonă, posibil din etnia lui Florin Salam. Bine că nu l-au prins pe Tate dând o țeapă majoră la o tarabă din piața agroalimentară din Satul Flămânda județul Teleorman, lăsând un producător local de murături jantă!?

Știind că nu demult Tate vorbea deschis despre fenomenul pedo-criminalității elitelor din SUA și Anglia, explicând că s-a încercat mituirea lui să tacă și că acesta a refuzat, adăugând că se încearcă anihilarea lui, avem o idee despre cât de organizată a fost această operațiune…

În tot cazul, încă odată se demonstrează rolul de unealtă globalistă absolută atribuită României.

6 comments

  1. Statul National Legionar

    România are exact rolul pe care îl merită….

  2. Tate este un colorat abject care isi cumpara femei albe curve si jigneste albii si crestinii, un strain asupritor abject, un anti-rasist atunci cand nu ataca albii sanatosi la cap sau spune ca thailandezele sunt urate…daca era alb si spunea asta de negrese sau islamiste mai era pe youtube sau twitter si alte platforme? sa fim seriosi.

  3. Frații-Pești(Pimps) a lu* ben-Tate(cine are neuroni, să înțeleagă !) au trăit într-un acvariu DeLuxe, sub atenta monitorizare a cooperativei Ochiul-și-Urechea. Bordelurile pe care le patronau erau mijloace de relax pentru *lucrătorii* cooperativei amintite mai sus.
    Keep calm, everything is under control!!! Under Agency control.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *