Home / Actualitate / Dreptate pentru mărturisitorul Iurie Roșca!

Dreptate pentru mărturisitorul Iurie Roșca!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 30, 2024

Dreptate pentru mărturisitorul Iurie Roșca!

Dreptate pentru mărturisitorul Iurie Roșca!

Ieri am primit vestea unei posibile condamnări la închisoare a lui Iurie Roșca. În eventualitatea în care războiul din Ucraina se va extinde în Republică, Iurie Roșca ar fi prea incomod pentru sistem și astfel se pregătește neutralizarea lui. Având o situație aparte, fiind un opozant politic major, o condamnare la închisoare ar putea fi urmată de un tratament “special” care ar duce la anihilarea lui fizică.

Dar cine este Iurie Roșca și de ce trebuie să ne pese?

Iurie Roșca este un dizident din Republica Moldova, care a scris cărti, articole, a realizat transmisiuni video și a afirmat adevărul despre originile iudeo-bolșevismului, despre crimele khazarilor, despre minciunile holocaustice și statutul de colonie al țărilor sub sfera de influență iudeo-euro-atlantică.

Remarcabil este faptul că Iurie Roșca s-a solidarizat cu colonelul Vasile Zărnescu. Unde alți intelectuali au tăcut din lașitate, Iurie a vorbit. Colonelul Vasile Zărnescu era târât prin tribunale pentru curajul de a fi scris o carte bine documentată, în care demască minciuna holocaustului. În acele vremuri, cine își ridica vocea în apărarea lui era vizat de același institut terorist Elie Wiesel care persecută români și finanțează reeducarea studenților, iar mai nou organizează semniarii cu polițiști și procurori. Îndrăzneala de a se solidariza cu Vasile Zărnescu merită răsplătită. Iurie Roșca  a demascat opoziția de catifea, opoziția controlată de sorginte național-sionistă. A fost cenzurat și amenințat în 2022 pentru “propagandă de război” în timp ce mass media face propagandă de război în fiecare zi fără consecințe. Legendarul general Radu Theodoru i-a luat apărarea atunci. Acum e rândul nostru să-l susținem.

Iată câte ceva despre Iurie Roșca:

 • A dezvăluit că statul de drept nu mai există.
 • S-a opus campaniei criminale de vaccinare și măsurilor plandemice.
 • S-a opus transhumanismului.
 • L-a susținut pe Colonelul Vasile Zărnescu în procesul lui impotriva jidanilor.
 • A promovat memoria Mișcării Legionare.
 • A promovat memoria Sfinților Închisorilor.
 • A vorbit împotriva legilor antiromânești care prevăd închisoarea pentru anumite opinii.
 • A demascat opoziția controlată, național-sionistă.
 • A primit interdicție să vină în România.
 • S-a opus pervertirii copiilor prin ideologia LGBT.
 • A vorbit împotriva planului Kalergi de metisare a rasei albe.
 • L-a mărturisit pe Hristos.
 • A promovat naționalismul românesc creștin.
 • A spus adevărul despre iudeo-bolșevism și crimele jidanilor.
 • A făcut sute de clipuri și transmisiuni video.
 • Susține ieșirea din U.E. și N.A.T.O.
 • A inițiat un forum economic suveranist la Chișinău.
 • A scris o sumedenie de articole și cărți.

Nu susține nici Rusia, nici Ucraina în conflict, ci ROMÂNIA.

Este probabil cel mai notoriu dizident din Republica Moldova, reușind să trezească sute de mii de oameni prin activitatea sa neîncetată, fiind unul dintre acei nebiruiți care-și trag seva de la Iisus Hristos, sprijin de neclintit chiar și atunci când pare că este singur împotriva tuturor. Să fim mai mulți de doi sau trei în numele Său și să ne ridicăm rugăciunile pentru libertatea sa.

Controversele sunt irelevante

Unele voci îl critică pe Iurie Roșca spunând că “s-a dat cu comuniștii” prin susținerea lui Voronin în 2005. Alții îl acuză că atacă Biserica Ortodoxă Română. Sunt aproape 20 de ani din 2005, iar contextul politic și bucătăria parlamentară a republicii nu-mi sunt cunoscute ca să-mi pot face o opinie avizată cu privire la deciziile sale de atunci. Tot ce știu este că de când am aflat de Iurie Roșca, acesta a spus doar adevărul, s-a luat la trântă cu hidra sionistă în luptă deschisă, a demascat satanismul conducerii U.E., a apărat libertatea în plandemie, s-a solidarizat cu colonelul Zărnescu și mereu a apărat memoria eroilor legionari, despre care a afirmat că sunt eroi cu subiect și predicat. “Atacurile” sale la adresa BOR sunt o reacție firească la trădarea unor capete bisericești ca Bănescu, limbricul care a susținut campania de vaccinare și măsurile plandemice. Cred că oamenii realizează că Iurie nu atacă Biserica lui Hristos, ci instituția subminată BOR, care a ajuns să fie infiltrată și coruptă de oportuniști mamonici.

Chiar dacă Iurie Roșca nu este acuzat de “antisemitism” sau alte baliverne corecte-politic, procesul desfașurat pe repede înainte, pentru trafic de influență, nu a respectat procedurile juridice, dosarul a fost fabricat, scopul fiind reducerea sa la tăcere pentru că este o voce pro-românească care s-a manifestat prin efort constant și energie neobosită pentru eliberarea noastră de sub jugul străinilor. Acum riscă să piardă libertatea și viață.

Solidaritate și Adevăr

Vocea lui Iurie Roșca nu trebuie să fie înecată în bezna pușcăriilor moldovenești, ea trebuie să rămână o tobă de război care să sune neîncetat în favoarea românismului neapologetic, sfidând toate forțele răului care-l urăsc pe Dumnezeu.

Așadar, mijlociți pentru el, dar nu rămâneți doar la rugăciune. Implicați-vă prin distribuirea informațiilor despre cazul său și faceți cât mai mult zgomot.

Să se audă din România, să se audă din Moldova, să se audă din toată diaspora și din lumea întreagă: Vrem dreptate pentru Iurie Roșca!

Sterie CIUMETTI

One comment

 1. DACA IL BAGA LA INCHISOARE PE IURIE ROSCA, SATRAPIA IUDEO-KAZARA IN DESCOMPUNERE -CACI ESTE IN DESCOMPUNERE, ISRAELUL VA PIERDE RAZBOIUL IAR CU PUTEREA ASIGURATA DE PETRODOLARUL TOCMAI ANULAT !!!, S-A TERMINAT PE VECI !!!
  https://odysee.com/@concept-veritas:d/516-Das-Schwert-von-Nuernberg-und-der-Petro-Dollar:1
  VA FI CA LA CIRCUL DE LA NURNBERG UNDE DOVEZILE SUNT INTERZISE DE CATRE INVINGATORI – O INCALCARE A LEGILOR UMANITATII, FARA EGAL IN ISTORIA OMENIRII !!!
  NURNBERG A FOST SI UN PROCES CU LEGI INTRODUSE POST-FACTO(RETROACTIV)
  NOI TOTI ROMANII SUNTEM IURIE ROSCA, VARFUL DE SAGEATA AL ROMANISMULUI MOLDOVEAN !
  DUMNEZEU SA NI-L OCROTEASCA !
  AICI IL VEDETI PE ALFRED JODL, REABILITAT POSTUM DUPA CE L-AU SPANZURAT LA NURNBERG SI I-AU IMPRASTIAT CENUSA IN TOATE DIRECTIILE ! CRIMINALII SCELERATI NEGANDU-SI ASTFEL SINGURI VALABILITATEA PROCEDURILOR PROCESULUI DE LA NURNBERG :
  UNDE CUVANTUL “HOLOCAUST” NICI NU A EXISTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  CACI PROCESUL DE LA NURNBERG A FOST FACUT DE INVINGATORI IN NUMELE :
  1.-VERBRECHEN GEGEN DEN FRIEDEN=ANGRIFFSKRIEG = RAZBOI DE AGRESIUNE
  2.-KRIEGSVERBRECHEN= CRIME DE RAZBOI
  3.-VERBRECHEN GEGEN DIE MENSCHLICHKEIT -CRIME CONTRA UMANITATII
  TEORIA HOLOCAUSTULUI A FOST ELABORATA/INVENTATA ABEA ULTERIOR PROCESULUI DE LA NURNBERG : DE FRATII ROBINSON .
  IERTACIUNE CA N-AM PUTERE SA TRADUC INTREG FILMUL! AR MERITA !
  DAR DEDIC ACEASTA PRECIZARE EROULUI NOSTRU IURIE ROSCA !
  DUMNEZEU SA-L OCROTEASCA DE FORTELE RAULUI !

  Das Nürnberger Schwert über ihren Köpfen und das Brennen ihres Petro-Dollars

  Das Nürnberger Schwert über ihren Köpfen und das Brennen ihres Petro-Dollars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *