Home / Știrea zilei / Video-Interviu cu dizidentul Iurie Roșca – Nici cu Rusia, nici cu Ucraina ci cu ROMÂNIA!

Video-Interviu cu dizidentul Iurie Roșca – Nici cu Rusia, nici cu Ucraina ci cu ROMÂNIA!

Incorect Politic
Aprilie 18, 2024

Video-Interviu cu dizidentul Iurie Roșca - Nici cu Rusia nici cu Ucraina ci cu ROMÂNIA!

Video-Interviu cu dizidentul Iurie Roșca – Nici cu Rusia, nici cu Ucraina ci cu ROMÂNIA!

Ioan Roșca vorbește despre Războiul din Ucraina și viitorul Moldovei, despre riscurile pe care și le-a asumat, despre cât de mult sau puțin contează votul, despre cine conduce în realitate România, Europa și America și despre cât de multă nevoie avem de o poziție pro-românească, asumată și directă.

12 comments

 1. Sint curios daca “trece” comentariul meu…

  Este clar ca Dl. Rosca intelege factorii determinanti, scopurile urmarite, strategia complexa aplicata si in accelerata desfasurare si consecintele asupra celor din Basarabia si a restului lumii.

  Tot ce el spune in acest interviu – cu exceptia particulafritailor legate de activitatea sa de inceput si a relatiilor nu numai personale ci si oficiale cu rusii se regaseste chiar mai ferm in discursul si in actiunile politice ale Doamnei Senator Diana Ivanovici-Sosoaca.

  Deosebirea fundamentala sta de partea Doamnei: ea este in focul politic iar Domnul filozofeaza si isi scrie memoriile – ceea ce este respectabil dar ne arata ca nu este informat atat cat sa se pronunte; da, si-a spus parerea (ce “simte”) si nu are valoare de opinie (ceea ce permite o formulare rezultata din cunoasterea “probelor”).
  Nu cunoaste activitatea Doamnei Senator si se pronunta intr-un mod care nu ii face cinste.
  Asta e singura “scapare” dar ii sifoneaza grav imaginea; cere preotilor sa ia atitudine… si cand este cineva care infaptuiestre ceea ce el teoretizeaza “da cu bata-n balta”, ceea ce serveste adversarilor politici ai Dianei Sosoaca.

 2. Jigodismul misogin al lui Iurie Roşca nu se dezminte. Deh, năravul nu se schimbă. Culmea nesimţirii este că individul ăsta, care vituperează, aici, împotriva lui Şoşoacă, pe care iniţial, a curtat-o (ca orice jigodie care a învăţat giumbuşlucurile din politică, în atâta amar de ani) a divorţat de nevastă ca să se însoare cu una de vârsta fii-sii, frumoasă foc, este adevărat. Au divorţat un an mai târziu, că femeia, având o carieră şi, prin urmare, venituri, doar nu era să se supună misoginismului de joasă speţă (între care intră, cu subiect şi predicat, că Dumnezeu a făcut femeia ca să-l slujească pe bărbat) al acestuia. Îi poartă pică Dianei Şoşoacă (şi de atunci a început s-o porcăie), pentru că nu şi-a respectat promisiunea pe care se pare că i-ar fi făcut-o aceasta, de a face demersuri pentru a nu mai avea interdicţia de a intra în România. Iurie Roşca este varianta ortodoxă a ceea ce îi vedem pe rabinii jidovi proferând.

  • Mai usor cu doamna Sosoaca! Si eu am fost de partea ei, pana mi-am dat seamna ca are serviciile in spate si ca asa-zisa opozitie pe care o face este doar vocala, teatrala si controlata.

   Foarte bine remarca olteanul Motocu in legatura cu steagul Israelului care flutura pazit de politia locala in fata Primariei Iasiului. Cine e senator de Iasi? D-na Sosoaca? Ce a facut ca sa dispara acest steag arborat ilegal? Nimic! Cum nimic nu a facut nici acum un an cand a trecut monstruoasa lege PLX 145 (rapirea copiilor), cand i-a luat apararea d-nei Firea, tot o securista si ea.

   Este duplicitara, ceea ce s-a vazut foarte clar acum in scandalul cu sotul ei. Nu ma refer ca asa brusc n-a mai vrut sa coabiteze cu sotul, o fi vreo problema sentimentala, dar sa-l dai afara din partidul care ajunsese la 20%, unde este clar ca si domnul Sosoaca a pus osul, si sa nu oferi nici o explicatie pertinenta pentru asta, doar ca ai vrut sa-l protejezi de “servicii”, asa cum ai declarat la o conferinta de presa?

   Domnul Sosoaca are dreptate aici! Serviciile s-au speriat cand au vazut ca SOS-Romania are 20% in sondaje (i s-au alocat doar 7%) si au pus-o pe Diana sa faca ceva ca sa scada! Si Diana a facut aceasta circoteca de-au scazut la 3%. Acum tot serviciile se dau de ceasul mortii sa creasca partidul inapoi macar la 7%, dar nu mai reusesc. Foarte bine spunea d-nul Cristoiu, pentru servicii nu-i o problema sa fure votul, problema sa-l faca sa para verosimil, ca sa nu se trezeasca si sa se revolte oile.

   In legatura cu relatia dintre d-na Sosoaca si Iurie Rosca: Dupa cum spune d-nul Rosca, d-na senator i-a promis ca prezinta in Parlamentul Romaniei cazul dumnealui cu interdictia abuziva de a intra in Romania… si d-na Sosoaca nu s-a tinut de cuvant, n-a luat nici o pozitie, chiar n-a spus nici o vorba despre asta! Nu au lasat-o serviciile, care o controleaza…

   • Mă scârbeşte jigodismul de prostituată de cea mai joasă speţă a bărbaţilor. Când tu, controlat de servicii, cum pretinzi că e ea, o să zici şi o să faci ce a zis şi a făcut ea în ăştia 4 ani, atunci să mai ai tupeul să vorbeşti. Altfel, mi-e scârbă de cârpe ca voi, care doar un gând au: cum să urineze pe lupta reală a oricui, cu mai multe sau mai puţine greşeli, dar luptă, totuşi.

    • Eu comentez aici de cand a fost infiintata revista. Nici un comentariul de-al meu nu a fost in favoarea tradatorilor de tara. Si securistii sunt cei mai mari tradatori de tara, principalii vinovati pentru faptul ca tara este colonie si noi suntem vaduti cu tot cu izmene.

     Dumneata ai aparut acum, din ghena serviciilor ca sa o sustii pe o d-na Sosoaca??? Dar unde erai cand comentam eu aici in favoarea ei? Am comentat si pe activenews in favoarea ei, comentarii care de altfel au fost sterse. Credeam ca este sincera. Nici acum nu-i contest patriotismul, uneori chiar a depasit linia rosie. Dar sforile au existat dintotdeauna.

     Primele dubii le-am avut atunci cand d-na Sosoaca a inceput sa loveasca in Liviu Dragnea, pe care eu il consider omul care chiar a incercat sa faca ceva concret pentru Romania, plus ca a avut curajul sa-i sfideze pe americani.

     Am fost in P-ta Victoriei in 2 octombrie 2021 cand d-na Sosoaca striga de pe scena: RO-EXIT. Am strigat si eu. Acum ce face? Vrea in parlamentul european? E prima pe lista, pe locul doi e Luis Lazarus..

     Cu putin timp in urma serviciile panicate au incercat sa o ingroape pe “mahalagioaica” Sosoaca… Acum vor sa o resusciteze.

     • Întâi: ia mai zi tu încă o dată cum că eu am ieşit din ghena serviciilor, că am să-ţi urez să ai parte, de-acum încolo, numai şi numai de TOT ce eu am câştigat de pe urma vreunui astfel de serviciu, în fiecare zi a vieţii tale, ŞI NUMAI ŞI NUMAI DE ASTA.

      Apoi: comentariile tale sunt alunecoase, există mulţi ca tine, năşiţi pentru unii ca noi, amestecând adevărul cu minciuna, pentru a o strecura pe ultima în minţile noastre mai uşor.

      Iarăşi: nu pot să nu observ ce agitaţie a produs şi produce anunţul că vrea să candideze pentru europarlamentare. Aşa de mare agitaţie că bărbat-su a primit ordin de la serviciile pe care zici că eu le-aş sluji, ca să se detoneze, iar mulţi ca tine au început s-o porcăie. Care e problema, Frantz, cât timp Şoşoacă este doar “nebuna” din Parlament (pe care o agresează verbal căzăturile umane care îşi spun bărbaţi, majoritatea zdrobitoare dintre ei complici la genocidul poporului român prin injectare), este relativ în regulă, o ajustați din butoanele scârbavnicilor complici la genocid din televiziuni, dar, dacă ar ajunge în Parlamentul European şi ar mai găsi acolo, din alte ţări, pe unii la fel de “nebuni” ca ea, e posibil ca ajustarea din butoane să nu mai meargă la fel?

      Care e problema, Frantz, care ar fi problema dacă Şoşoacă nu ar fi ce zice că este şi ar fi şi ea doar o trădătoare, cum pretinzi tu? Ce mare catastrofă ar fi încă unul în plus, pe care l-am votat, având în vedere ce au făcut ăia de până acum, pe care i-am votat, toţi nişte jeguri genocidare? N-AR FI NICIO PROBLEMĂ, nu mai mult decât a fost şi până acum, ei da, ar mai fi încă unul în plus, pe lângă absolut toţi ceilalţi! Şi-atunci, de ce toată această agitaţie, de ce această frăsuială a ta şi a altora ca tine? Te crezi mare şi tare în manipulare, dar nu eşti, ca tine am văzut mulţi, ei acţionează şi acum, amestecând adevărul cu minciuna, în vederea atingerii scopurilor pentru care au fost setaţi.

   • O acuzaț pe Diana de pe fotoliile voastre comode , lăsînd-o pradă dușmanilor țării. Ia ieșiți domniile voastre 2 milioane în stradă și strigați în cor ”de Diana nu te-atinge , că țărîna o vei linge”. Și atunci veți vedea cine este Diana Iovanovici.Altfel are și ea familie de apărat. Trăiește cu teama de asasinat și nopțile ei sînt scurte și agitaTE .d-aia s-a și îngrășat peste măsură: din stres puternic. ”SĂ DEA CU PIATRA CEL CARE ESTE FĂRĂ PĂCAT”

 3. https://dailystormer.in/watch-women-terrify-jewish-nyc-subway-riders-with-iran-you-make-us-proud-chant/ -cine se gandea ca Jidanistanul Mare va fi populat cu ji’dovi din New York ??????????

  • Jewish RELIGION in New York = 8% Majoritatea – reformati, adica satanisti tip Netanyahu.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_New_York_City
   In 2022 asta insemna 1,6 milioane = orasul cu cea mai mare populatie jidaneasca din lume!
   (… dar in 1880 = 80de mii, in 1920 = 1,5 milioane!!!…. si in 1940 erau 2,2 milioane!)
   Cam jumatate din populatia din Brooklyn e formata din… jidani religiosi daratentie! – nu toti s-au declarat “religiosi” asa ca numarul real e mai mare.
   In Manhattan … ” Congregation Emanu-El of New York in Manhattan is the largest Reform synagogue in the world”

   In 2022, la New York gaseai cei mai multi miliardari dintr-un oras dinlume… 107.

   Dar, ce sa vezi?
   “The Dutch West India Company introduced slavery in 1625 with the trafficking of eleven African slaves to New Amsterdam, capital of the nascent province of New Netherland.”
   Vorbim de spre Duych West India Company, o afacere jidaneasca facuta in Olanda de cei fugariti de regina Spaniei prin 1492… nu despre olandezi!
   New Amsterdam…. candva, … la vremea comertului cu sclavi era colonie Olandeza care a dat ulterior statele New York si New Jersey.
   Aproapele toate navele care duceau “apa de foc” din America la sefii de trib africani care plateau cu prizonieri din alte triburi si (vase) se intorceau cu sclavi …. erau jidani!

   Dar ce America era pe atunci cand SUA s-au unfiinta dupa 151 de ani (1776) si a carei Constitutie interzicea sclavagismul???
   … s.a.m.d.

 4. s a ncins tarata n voi ? ati invadar zona de comentarii cu idolul vostru umflar cu pompa ! mai scutiti ne – s a sinucis politic cu circaraia ridicola le. care a facut o ea si mascariciul ei de siot ! cat despre comentariile matale madam marinela chivu … denota frustraru sexuale majore – simti nevoia ca macar din doua n doua comentariu sa injuri barbatii in corpore … se oare ca esti cam neiubita si te descarci pe site ul asta inercand sa ridici din noroiul in care a intrat singura pe nulitatea politica sosoaca

  • Încă o căzătură umană care îşi zice bărbat (ori, poate, chiar aceeaşi de mai sus, sub altă deghizare…), care îşi dă cu presupusul din “relaţiile” lui cu sexul de orice fel. Oricâte mizerii ai arunca, eu voi rămâne eu, indiferent ce presupuneri mai mult sau mai puţin jegoase ai face, iar tu vei rămâne tu, frecventând, cel puţin o dată pe săptămână, site-urile din care n-ai cum să afli ce este aceea iubire. Iar Şoşoacă va rămâne Şoşoacă, indiferent câte dejecţii vei arunca tu pe ea. Fiindcă, mai sus de unii ca voi, mai este Cineva. Probabil că trebuia să vină ce a venit, ca să developeze existenţa fiecărui ticălos deghizat în om de treabă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *