Home / Actualitate / Lista ambasadelor care susțin doctrina anală (LGBT) în România

Lista ambasadelor care susțin doctrina anală (LGBT) în România

Incorect Politic
Iunie 30, 2024

Lista ambasadelor care susțin doctrina anală în România

Lista ambasadelor care susțin doctrina anală în România

Via ActiveNews:

Câteva sute de persoane au participat sâmbătă la prânz, în București, la „Marșul pentru normalitate”, organizat de Noua Dreaptă, în contextul în care tot azi are loc și „Marșul Bucharest Pride 2024” al activiștilor homosexuali, începând cu ora 16:00. Evenimentul de propagandă homosexuală se desfășoară sub sloganul „Suntem pregătiți” și este susținut, spun organizatorii de la Accept, asocația fondată de Monica Macovei și Florin Buhuceanu, de „n” ambasade.

„Bucharest Pride abordează nevoia urgentă de recunoaștere legală și protecție a tuturor familiilor LGBTQIA+ și nevoia unei proceduri de recunoaștere juridică a genului pentru persoanele transgender și va transmite un mesaj din partea societății: We are ready. Suntem pregătiți pentru o Românie în care persoanele LGBTQIA+ și familiile lor sunt văzute, recunoscute și protejate. Adoptarea unor legi care să răspundă acestor nevoi reale nu mai suportă amânare”, susțin activiștii pidosnici.

Iată și cele 25 de ambasade care ar susține activiștii iubitori de sex anal și alte perversiuni sexuale:

25 de ambasade și Reprezentanța Comisiei Europene Europene în România susțin marșul Bucharest Pride 2024:

 • Ambasada Australiei, Atena
 • Ambasada Austriei
 • Ambasada Belgiei în România
 • Ambasada Marii Britanii la București
 • Ambasada Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova
 • Ambasada Republicii Cehe la București
 • Ambasada Republicii Chile în România
 • Ambasada Ciprului
 • Ambasada Danemarcei în România
 • Ambasada Republicii Finlanda în România
 • Ambasada Republicii Franceze în România
 • Ambasada Germaniei în România
 • Ambasada Greciei la București
 • Ambasada Irlandei
 • Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România
 • Ambasada Mexicului în România
 • Ambasada Noii Zeelande în Belgia, Bulgaria, Luxemburg, Moldova și România
 • Ambasada Regală a Norvegiei la București
 • Ambasada Portugaliei la București
 • Ambasada Spaniei în România
 • Ambasada Suediei la București
 • Ambasada Republicii Slovenia în România
 • Ambasada Statelor Unite ale Americii în România
 • Reprezentanța Comisiei Europene în România

Manifestanții pro-Familie normală s-au adunat în Piața Victoriei și au plecat în marș pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română, informează Cotidianul.

Oamenii au avut steaguri tricolore și pancarte pe care se putea citi „Stop parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale”, „Nu promovării ideologiei de gen”, „Nu îndoctrinării sexuale în școli”, „Nu LGBT”.

Mulți manifestanți au afișat icoane și cruci de lemn.

Marșul a fost organizat în sprijinul valorilor familiei naturaleși este replica anuală a manifestării „Bucharest Pride”.

„Este timpul dedicat protejării copiilor de ideologiile dăunătoare! De aceea e important să reacționăm în număr cât mai mare! Marșul Normalității e pentru familia adevărat, indiferent de unele «hotărâri internaționale»ce ar vrea să «bage pe gât» României acceptarea și altor tipuri de «familii» sau «parteneriate civile» mono-gen!”, arată descrierea evimentului de pe Facebook.

„Organizat an de an începând cu anul 2005, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei”, mai spune sursa citată.

„Pentru familia naturală, pentru relațiile firești între bărbați și femei, pentru valorile creștine, pentru mame + tați + copiii crescuți sănătos într-un mediu neviciat, pentru moralitate în viața publică, împotriva paradelor «mândriei» («pride») deviațiilor pe străzile României, pentru normalitate!”, conform evenimentul creat pe rețeaua de socializare. Evenimentul are un post scriptum în care este precizat că, în cazul în care dispare pe rețeaua de socializare, „dacă va fi șters de «cenzura facebook», evenimentul fizic va avea loc cu siguranță”, mai informează sursa citată.

9 comments

 1. Ce se poate face daca statul Roman nu face nimic impotriva acestor straini?

 2. Nu că mă bucur, dar când ziceam că nu e credibilă statistica cu 80% ortodocși…Ma întreb dacă Biserica a făcut vreo declarație, ceva…
  Printre atâția creștini doar 500 au principii… Dacă veneam si eu eram al 501-lea participant…

  Apropo de partea cu cenzura pe Gacebook, trebuie să începem să folosim Gab. Am tot uitat să postez aici dar a redevenit accesibil din România de câteva luni…

  Pe alt subiect, bineînțeles, numai țări din isfera Vestului…

 3. Alexandru Balcu

  Cum am spus în discurs, e timpul ca “România tăcută” să devină “România vocală”. Inclusiv la nivelul clerului Bisericii. Chiar simțim o stare de trădare din partea conducerii Bisericii noastre. Un văl de lașitate a cuprins ca un giulgiu conducerea Bisericii Ortodoxe Române. De ce nu își pun și preoții noștri întrebarea, că poate Dumnezeu mai vrea și Mărturisire pe lângă Slujbe și rugăciuni? “Preoți cu Crucea-n frunte, căci oastea e creștină”. Oastea, cât de cât, s-a strâns, dar doar un singur preot alături de noi? Unul singur să aibă curajul Mărturisirii?
  Pe lista rușinii sunt și ambasadele Greciei și Ciprului. Două țări ortodoxe. Asta ne așteaptă, ca pe următoarea listă, poate în altă țară ortodoxă, să apară și România.
  Dacă Doamne-ferește vom trăi și noi rușinea Greciei, atunci cu toții vom da socoteală la Judecata de Apoi, dar sunt convins că mai ales ierarhii care nu înțeleg că practică în acest moment un creștinism timorat, nemărturisitor și deci nemântuitor.

 4. Așa cum am mai zis, la aceste marșuri pro-degenerare participă:
  1. Reprezentați ai ambasadelor străine, adică pătura jidănească a acelor țări care trăiește din sinecuri grase;
  2. Reprezentați ai ONG-urilor soroșiste, fațade ale serviciilor secrete străine care își desfășoară legal activitățile subversive, storc guvernele de bani și fac legile în țările parazitate;
  3. Figuranți ai serviciilor secrete din România pe care îi vedem la: băi de mulțime ale politicienilor, mitinguri electorale, protestele „societății civile” soroșiste, protestele „diasporei”, falsificarea alegerilor în țară și străinătate prin vot multiplu pe liste speciale, etc., etc..
  Așadar, toți participanții trebuie arestați și băgați în închisori militare, tratați așa cum se tratează spionii străini.

 5. de fapt multi devianti AU FOST ADUSI DIN STRAINATATE,cu avionu,
  pentru marshu deviantzilor;ambasadele alea….OPOZITIA a lucrat genial,le-a dat la temelie,i-a prins ca la Termopile,
  https://rumble.com/embed/v52nqqr/?pub=awbt2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *