Home / Internațional / Dezvăluire VIDEO: Bărbatul alb trebuie înlănțuit. Disney este o „biserică woke”

Dezvăluire VIDEO: Bărbatul alb trebuie înlănțuit. Disney este o „biserică woke”

Incorect Politic
Iulie 1, 2024

Dezvăluire VIDEO: Bărbatul alb trebuie înlănțuit. Disney este o „biserică woke”

Dezvăluire VIDEO: Bărbatul alb trebuie înlănțuit. Disney este o „biserică woke”

Via NyMagazin:

Timp de aproape un deceniu, marca Disney a purtat, într-o spirală indusă de diversitate, echitate și incluziune în lumea clovnilor, o serie de companii importante de divertisment și media.

Dar trecerea corporațiilor către promovarea propagandei ideologice, în loc să urmărească profiturile, a început subtil și a escaladat rapid într-un crescendo de absurd, scrie ZeroHedge.

Articolul demascator este semnat „Tyler Durden”, personajul violent jucat de Brad Pitt în filmul Fight Club, film care vorbește despre tentativa corporatistului (Edward Nosrton) de a se elibera din chingile corporatismului prin participarea la lupte „no rules”.

Dezvăluire VIDEO. Bărbatul alb trebuie înlănțuit. Disney, o „biserică woke”

2 comments

  1. Păi cam prin anii 80 familia a cedat controlul sau a vândut cu totul (mi-e lene să caut) compania. De-atunci cred că a fost exclusiv condusă de directori jidani. Inclusiv actualul, Bob Iger, care a pus complet pe butuci Star Wars, după ce l-a cumpărat cu 4 miliarde de dolari. Doar ca să distrugă ceva unic, creat de George Lucas, care e grec
    James O’Keefe face totusi treabă bună, chiar dacă se cam ferește să discute subiectul jidănesc, a avut înregistrări sub acoperire cu Pfizer și parcă si cu AIPAC (sau ADL, nu mai știu)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *