Home / Actualitate / Doi ani de la înființarea Partidului Național Socialist din România

Doi ani de la înființarea Partidului Național Socialist din România

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 9, 2024

 

Doi ani de la înființarea Partidului Național Socialist din România

Doi ani de la înființarea Partidului Național Socialist din România

Pe 28 aprilie 2024 s-au împlinit doi ani de la înființarea Partidului Național Socialist din România. Comunitatea ultrabazaților din România a sărbătorit evenimentul cu torturi și conferințe organizate într-o locație clasificată din capitala României. Partidul funcționează totuși legal, aprobat de Camera Deputaților, având statut și fiind înscris în Monitorul Oficial.

Surse din interiorul partidului transmit că erau pline coridoarele de tineri aderenți la doctrina național-socialistă, care recitau celebra replică a lui Adolf Hitler:  “Și peste ani, duhul meu se va ridica din mormânt și lumea va intelege că eu am avut dreptate”.

Interesul tinerilor pentru național-socialism a cunoscut un vârf și în data de 20 Aprilie, ziua de naștere a Fuhrerului, când s-au organizat petreceri private cu torturi tematice.

 

Informații neconfirmate trimise redacției vorbesc despre un al doilea eveniment care ar fi avut loc la sediul partidului, unde aderenții s-au întrunit pentru a-și reafirma loialitatea față de crezul național-socialist. S-au aprins lumânări, s-a citit din Mein Kampf, s-au schimbat idei și s-au intocmit planuri pentru a prelua puterea politică în România.

“Vedem o revenire, ca și moda, a ideilor național-socialiste și un mare interes pentru cele paisprezece cuvinte. Sperăm că vom putea să facem față cererii.” a declarat sursa noastră din partid.

6 comments

 1. S-au speriat evreii de la Institutul Elie Wiesel după ce au citit acest articol! 😀

 2. Tot ce gasesti bine, corect si valid spus in politica a fost deja spus dar SI FACUT de Adolf Hitler,
  S-a sacrificat pentru neamul sau… “cea mai de pret avere pe care o are om”, pentru care trebuie sa fii gata sa iti dai viata.

  … cum a reiterat si un oaspete al Germaniei in 1960 – unde s-a prezentat: “ich bin ein berliner”…
  … spunand acasa, in SUA, in campania prezidentiala (castigata pentru prima data de un catolic cu sustinerea nemaivazuta prin participarea in masa a germanilor americani):
  “Gandeste-te ce poti face tu pentru tara ta si nu ce face tara pentru tine!”

 3. Vorbiti serios? Chiar exista acest partid, ca eu sunt NAZIST convins, rational, si Hitlerist. O sa-i caut, ii verific si acolo imi va fi locul. Heil Hitler! E adevarat ca a scris asa in testamentul lui si din ce in ce mai multa lume, in toate tarile, ii da dreptate. A fost un mare vizionar, cel mai mare OM din istorie. Sper sa aiba statui peste tot si poporul german sa fie recunoscut ca “Popor Martir” pentru ca s-a sacrificat ca sa se trezeasca omenirea.

  Uite ce spun si nationalistii din Danemarca, dovada ca Hitler este recunoscut:

  https://www.theoccidentalobserver.net/2024/05/04/some-basic-principles-for-the-national-struggle/

  Cu unele mici ajustari la realitatea de azi, programul NSDAP, este ceea ce trebuie astazi:

  “Programul Partidului Muncitoresc German este un program pentru timpul nostru.

  Conducerea respinge stabilirea de noi obiective după ce au fost atinse cele stabilite în program, cu singurul scop de a face posibilă continuarea existenței partidului ca urmare a nemulțumirii stimulate artificial a maselor.

  1. Cerem unirea tuturor germanilor într-o singură Germanie Mare, pe baza dreptului la autodeterminare a națiunilor.
  2. Cerem drepturi egale pentru poporul german ( VolkTratatul Volk de la Versailles și St. Germain. ) cu privire la alte națiuni și anularea tratatului de pace de la Versailles și St. Germain.
  3. Solicităm pământ și sol (colonii) pentru a ne hrăni oamenii și pentru a ne rezolva excesul de populație.
  4. Numai cetățenii ( Volksgenossen ) pot fi cetățeni ai statului. Numai persoanele cu sânge german pot fi cetățeni, indiferent de apartenența religioasă. Prin urmare, niciun evreu nu poate fi cetățean german.
  5. Orice persoană care nu este cetățean va putea locui în Germania doar ca oaspete și trebuie să fie supusă legislației pentru străini.
  6. Numai un cetățean are dreptul să decidă conducerea și legile statului. Prin urmare, cerem ca numai cetățenii să dețină funcții publice, indiferent dacă este vorba de o funcție națională, de stat sau locală.
  Ne opunem obiceiului parlamentar corupt de a face considerații de partid, și nu caracterul și abilitatea, criteriul pentru numiri în funcții oficiale.
  7. Cerem ca statul să își facă datoria să ofere în primul rând oportunități de angajare propriilor cetățeni. Dacă nu este posibil să se mențină întreaga populație a statului, atunci cetățenii străini (non-cetățeni) vor fi expulzați din Reich.Reich .
  8. Orice imigrare suplimentară a non-germanilor trebuie prevenită. Cerem ca toți nemermanii care au intrat în Germania după 2 august 1914 să fie obligați să părăsească Reich-ul fără întârziere.
  9. Toți cetățenii germani trebuie să aibă drepturi și obligații egale.
  10. Trebuie să fie prima datorie a fiecărui cetățean să desfășoare o muncă intelectuală sau fizică. Activitatea individuală nu trebuie să fie dăunătoare interesului public și trebuie urmărită în cadrul comunității și pentru binele general.

  Prin urmare, cerem:
  11. Desființarea tuturor veniturilor obținute fără muncă sau efort.
  Ruperea servitudinii interesului .
  12. Având în vedere imensele sacrificii în proprietate și sânge cerute de națiune de fiecare război, câștigul personal din război trebuie numit o crimă împotriva națiunii. Prin urmare, cerem confiscarea totală a tuturor profiturilor de război.
  13. Cerem naționalizarea tuturor întreprinderilor (deja) convertite în corporații (trusturi).
  14. Cerem partajarea profitului în întreprinderile mari.
  15. Cerem dezvoltarea pe scară largă a sistemelor de pensii pentru limită de vârstă.
  16. Cerem crearea și menținerea unei clase de mijloc solide; comunalizarea imediată a marilor magazine universale, care urmează să fie închiriate la prețuri mici pentru micii comercianți. Solicităm o atenție deosebită pentru proprietarii de întreprinderi mici în ordinele plasate de autoritățile naționale, de stat sau comunitare.
  17. Cerem reforma funciară în conformitate cu nevoile noastre naționale și o lege pentru expropriere fără compensarea terenurilor în scopuri publice. Abolirea chiriei terestre și prevenirea oricărei speculații asupra terenurilor.
  18. Cerem o luptă nemiloasă împotriva celor care dăunează binelui comun prin activitățile lor. Persoanele care comit infracțiuni de bază împotriva poporului, cămătarilor, profitorilor etc., urmează să fie pedepsite cu moartea, indiferent de religie sau rasă.
  19. Cerem înlocuirea dreptului roman, care servește unei Ordini Mondiale materialiste, prin dreptul german.
  20. Pentru a face învățământul superior – și astfel să intre în poziții de conducere – la dispoziția oricărui german capabil și harnic, statul trebuie să asigure o restructurare aprofundată a întregului nostru sistem educațional public. Cursurile de studii de la toate instituțiile de învățământ trebuie să fie adaptate pentru a îndeplini cerințele vieții practice. Înțelegerea conceptului de stat trebuie realizată prin școli (predare civică) la cea mai timpurie vârstă la care poate fi înțeles. Cerem educație pe cheltuiala publică a copiilor special dotați ai părinților săraci, fără a ține seama de poziția sau ocupația lor.
  21. Statul trebuie să ridice nivelul sănătății naționale prin îngrijirea mamei și a copilului, interzicerea muncii juvenile, realizarea condițiilor fizice prin legislație pentru gimnastică și sport obligatorii și sprijin maxim pentru toate organizațiile care oferă pregătire fizică pentru tineri. oameni.
  22. Cerem abolirea trupelor angajate și crearea unei armate naționale.
  23. Cerem legi pentru a lupta împotriva minciunilor politice intenționate și diseminarea lor de către presă. Pentru a face posibilă crearea unei prese germane, cerem:
  a) toți redactorii și redactorii ziarelor care apar în limba germană trebuie să fie germani de rasă;
  b) ziarele non-germane necesită permisiunea expresă a statului pentru publicarea lor. Acestea nu pot fi tipărite în limba germană;
  c) orice participare financiară la un ziar german sau influența asupra unei astfel de lucrări trebuie să fie interzisă prin lege non-germani, iar pedeapsa pentru orice încălcare a acestei legi va fi închiderea ziarului în cauză, precum și expulzarea imediată din Reich-ul nemermanilor implicați.
  Ziarele care încalcă interesul public vor fi interzise. Cerem legi împotriva tendințelor din artă și literatură care au un efect distructiv asupra vieții noastre naționale și suprimarea spectacolelor care jignesc cerințele de mai sus.
  24. Cerem libertate pentru toate cultele religioase, cu condiția ca acestea să nu pună în pericol existența statului sau să ofenseze conceptele de decență și moralitate ale rasei germanice.
  Partidul ca atare reprezintă creștinismul pozitiv, fără a se asocia cu vreo denominație anume. Luptă împotriva spiritului materialist evreiesc din interiorul și din jurul nostru și este convins că o renaștere permanentă a națiunii noastre poate fi realizată numai din interior, pe baza: interesului public înainte de interesul privat.
  25. Pentru a realiza toate cele de mai sus, cerem: crearea unei autorități centrale puternice în Reich. Autoritate incontestabilă a Parlamentului central politic asupra întregului Reich și asupra organizațiilor sale în general. Înființarea de organizații comerciale și profesionale pentru a pune în aplicare legile de bază ale Reich-ului în fiecare stat.

  Conducerea partidului promite să ia o poziție fără compromisuri, cu prețul propriei vieți, dacă este nevoie, cu privire la aplicarea punctelor de mai sus.
  Munchen, Germania
  24 februarie 1920.”

 4. dom’le:vedeti ca concursul de bancuri poltice e dotat pt. premiul intai cu 3 ani de parnaie!

 5. Alexandru Balcu

  Singurul punct cu care nu sunt de acord:
  3. Solicităm pământ și sol (colonii) pentru a ne hrăni oamenii și pentru a ne rezolva excesul de populație.

  Și României i se rezervase, se pare, o soartă asemănătoare, colonie germană.
  Acest punct a condus la greșeli ce s-au dovedit catastrofale (nu-i vorbă, și Alianța sionistă a avut rolul ei, dar cred că nu reușea fără aceste greșeli grave):
  – tratarea ucrainenilor și chiar a bielorușilor ca populație ce trebuie eliminată/strămutată; mai mult, nici germanii care trebuiau să “colonizeze” Ucraina nu au fost defel încântați;
  – cârdășia (scuze, trebuie folosit un termen dur pentru așa prostie) cu musulmanii. A avea, în sânul unei elite germane ca Waffen SS o divizie numită “Hanger”, alcătuită exclusiv din musulmani, care chiar au comis atrocități în Balcani împotriva unor albi bazați cum erau cetnicii sârbi, este o rușine; ce căutau acești real untermenchen alături de europeni adevărați, ca românii, suedezii, olandezii, belgienii și ceilalți care au alcătuit divizii de luptă fantastice?
  -extinderea peste măsură și ineficace pe teritoriul URSS, aceeași foame de teritoriu care până la urmă a învins dorința sănătoasă originală de luptă împotriva ideo-bolșevismului; germanii au ajuns să îî vadă ca dușmani (deși cu unii aliați vremelnici) pe toți slavii de pe teritoriul URSS, ceea ce a condus la înființarea unor unități de partizani care au luptat atât împotriva Armatei Roșii cât și împotriva Wermachtului.

  • Vezi că ăia din waffen división Handschar (Pumnal) tot albi europeni erau (albanezi +sârbi )din nefericire trecuți
   la islamism in trecute secole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *