Home / Actualitate / Un candidat la primăria Craiova (Claudiu Vava) compară AUR Dolj cu un tomberon

Un candidat la primăria Craiova (Claudiu Vava) compară AUR Dolj cu un tomberon

Incorect Politic
Mai 9, 2024

Un candidat la primăria Craiova (Claudiu Vava) compară AUR Dolj cu un tomberon

Un candidat la primăria Craiova (Claudiu Vava) compară AUR Dolj cu un tomberon

Via ExplozivNews:

Războiul (sau mai degrabă circul) politic se intensifică pe măsură ce se apropie alegerile locale, iar miza principală în județul Dolj este primăria Craiova.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Claudiu Vava, candidat la primăria Craiova din partea Pro-România, a asociat imaginea contra-candidatului său de la AUR Dolj cu un tomberon. “Ce au în comun cele două imagini?” a fost întrebarea provocatoare a lui Claudiu Vava.

Marian Vasile și-a lansat candidatura pe 29 Aprilie, surse din partid relatând că a primit sprijin de la Ringo Dămureanu și George Simion, reușind chiar să facă un pact de non-combat cu filiala SOS din Dolj, condusă de Manu Costache.

Redacția l-a contactat pe Claudiu Vava pentru clarificări cu privire la mesajul provocator de pe Facebook.

“Este un traseist politic. Un iepuroi care a fugit de la PNL și s-a dus în brațele strângătorului de gunoaie politice, George Simion, care l-a îmbrățișat cu mare drag  pentru că acest iepuroi a cotizat cu o sumă destul de mare lui George Simion și i-a promis un sprijin politic semnificativ din partea doljenilor”, a declarat Claudiu Vava pentru Explozivnews.

Marian Vasile e consilier local de șaisprezece ani din partea PNL și realizările sale par să lipsească, iar faptele făcute în acești ani pentru bunăstarea doljenilor întârzie să apară.

AUR Dolj – tomberon pentru gunoaie politice

“Timp de 16 ani nu a făcut nimic din funcția de consilier, ce poate să facă el din funcția de primar al Craiovei pentru noi oltenii? Indiferent ce procent ia AUR la Dolj, atâta timp cât nu ai oameni la conducere, ci ai gunoaie politice care timp de 16 ani nu au făcut nimic pentru Craiova, nu ai ce oportunitate să le oferi craiovenilor.” a mai declarat Claudiu Vava.

Istoria dintre candidatul la primăria Craiova, Claudiu Vava, și AUR Dolj este una zbuciumată. Principalul deputat al AUR Dolj (Ringo Dămureanu) și-a obținut mandatul prin munca organizatorică depusă de Claudiu Vava, care a fost ulterior înlăturat din partid și pus pe lista neagră a filialei SOS Dolj.

Fiind respins de mai multe partide în misiunea sa de a deveni slujbașul craiovenilor, “omul cu portavocea” candidează acum la primăria Craiova din partea partidului PRO-România cu mesajul:  “Nu vă cer să mă votați așa cum vă cer toți contracandidații mei, vă cer numai să conștientizați că dacă-i votați pe ei în continuare nu vom avea parte de schimbare nici noi și nici copiii noșțri. Am distrus viitorul nostru, o să distrugem și viitorul copiilor noștri dacă ne lăsam prostiți de mizeriile politice actuale. Nu putem să facem curățenie atâta timp cât ne înconjurăm de gunoaie politice. Nu putem avea o politică salubră atâta timp cât gunoiul este prezent permanent în politica noastră.”

One comment

  1. Gheorghe Amfion

    Claudiu Vava numai kkt mănâncă în presă. Ce vroia să facă un consilier? Ăştia contează la grămadă. Mai bine întreba ce a făcut PeNeLeul pentru craioveni, că despre partid e vorba. Consilierul mişcă după dictarea partidului, altfel zboară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *