Home / Chestiunea Jidănească / Iudaism și injustiție: Proces provizoriu reintrodus contra eminentului avocat Horst Mahler

Iudaism și injustiție: Proces provizoriu reintrodus contra eminentului avocat Horst Mahler

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Mai 9, 2024

Iudaism și injustiție: Proces provizoriu reintrodus contra eminentului avocat Horst Mahler

Iudaism și injustiție: Proces provizoriu reintrodus contra eminentului avocat Horst Mahler

Cu ambele picioare amputate, (din cauza cangrenei survenite în închisoare datorită hranei proaste și lipsei de mișcare) acestui avocat octogenar, care a dat talmudul în judecată, autoritățile criminale îi plănuiesc prelungirea termenului de detenție la 87 de ani !!! Un exemplu de astuțiune juridică de neclintit, Horst Mahler (apărat de celebra avocată Sylvia Stolz ,scoasă de poliție pe brațe , din tribunal, căci refuză să tacă !!!), a fost condamnat repetat întrucât el a prezentat analizată juridic :

‘O luptă între „spiritul național german” și iudaismul, care vizează dominația lumii intregi ‘. Mahler si-a apărat dezbaterea în proces.’

 Din motive de sănătate, procesul împotriva lui Horst Mahler a fost întrerupt temporar”

Procesul împotriva fostului avocat al NPD Horst Mahler pentru răzvrătire și negarea Holocaustului a fost întrerupt temporar. „Potrivit unei evaluări medico-legale, inculpatul este atât de grav bolnav încât nu va putea lua parte la ședința principală pentru o perioadă lungă de timp”, a anunțat luni instanța regională Potsdam.

Avocatul de 87 de ani, care se află de câțiva ani în închisoare, va fi din nou examinat în câteva luni. Apărarea a confirmat concedierea preliminară.

Horst Mahler, fost avocat NPD, vine la procesul său pentru răzvrătire și negarea Holocaustului pe 29 noiembrie 2022 (Sursa: dpa/Fabian Sommer).

Nou proces la Potsdam

Acuzațiile împotriva denigatorului Holocaustului Horst Mahler sunt expuse in tribunal-vezi fotografie

Procuratura a cerut opt ​​luni de închisoare

„Probabil, camera va avea din nou examinată starea de sănătate a inculpatului în șase luni în ceea ce privește aptitudinea acestuia de a fi judecat”, a declarat purtătorul de cuvânt al instanței, Sebastian Hentschke. Dacă sănătatea lui Mahler s-a îmbunătățit semnificativ până atunci, procesul ar trebui să fie complet renegociat din cauza întreruperii îndelungate.

Mahler s-a plâns de problemele de sănătate în instanță la începutul lunii martie. Instanța a dispus apoi să fie examinat și a anulat termenele de judecată programate. Acuzarea și apărarea își făcuseră deja pledoariile. Procuratura a cerut patru ani și opt luni de închisoare pentru Mahler, în timp ce apărarea a cerut achitarea.

Tribunalul Regional Potsdam

Horst Mahler din nou în instanță pentru incitare la ură

Mahler a fost în închisoare până în toamna lui 2020

Parchetul îl acuză pe avocat de declarații ilegale în unsprezece scrieri, dintre care unele le-ar fi distribuit din închisoare prin internet și e-mailuri între 2013 și 2017. În el evocă o luptă între „spiritul național german” și iudaismul, care vizează dominația lumii. Mahler a apărat scrierile în proces.

Mahler a fost odată un co-fondator al Fracțiunii Armatei Roșii (RAF) extremistă de stânga și mai târziu s-a orientat către extremismul de dreapta. El a fost deja condamnat de mai multe ori pentru negarea Holocaustului.

Din 2009 până în octombrie 2020, cu o întrerupere, a fost în centrul de corecție Brandenburg/Havel. În 2015, detenția i-a fost întreruptă din cauza unei boli grave.

Când bărbatul de atunci, în vârstă de 81 de ani, urma să-și reia pedeapsa în aprilie 2017, a fugit în Ungaria și a cerut azil politic – fără succes. După extrădarea sa în vara lui 2017, Mahler a trebuit să-și ispășească restul pedepsei.

Difuzare: rbb24 Inforadio, 3 aprilie 2023, ora 12:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *