Home / Internațional / Rivarol – editorial despre masacrarea controlată a întregii omeniri de către un grup criminal, arogant și tiranic

Rivarol – editorial despre masacrarea controlată a întregii omeniri de către un grup criminal, arogant și tiranic

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Mai 10, 2024

Rivarol – editorial despre masacrarea controlată a întregii omeniri de către un grup criminal, arogant și tiranic

Aici duc teoriile ca shoah: La plasarea unor ființe umane sau a unor grupuri deasupra celorlalți oameni .  Este crima la care asistăm cu toții în Ggaza.

Via RIVAROL:

ÎN TIMPUL UNUI CONSILIU DE SECURITATE de urgență, în seara zilei de duminică, 14 aprilie, secretarul general al ONU Antonio Guterres a declarat că „Orientul Mijlociu este la marginea prăpastiei”. O formulă deloc exagerată, ci dimpotrivă, având în vedere evenimentele actuale.

Pe 1 aprilie (nu, nu a fost o pacaleala de 1 aprilie!), entitatea sionistă, care crede că totul ii este permis, și ignorând principiul inviolabilității instituțiilor diplomatice, așa cum își bate joc total de dreptul internațional și umanitar, bombardase fără avertisment. consulatul iranian din Damasc, provocând 16 morți și pagube materiale foarte importante. În noaptea de 13 spre 14 aprilie, Iranul a răspuns atacului mortal asupra consulatului său lansând peste 300 de drone și rachete împotriva statului evreu, aproape toate interceptate și doborâte în fugă de sistemul de apărare al  entitatii sioniste  care a beneficiat și de întăritura  luptătorilor americani, britanici, iordanieni și chiar francezi.

Este regretabil că țara noastră se comportă din nou ca și cum ar fi o colonie israeliană. Ce a devenit, din păcate. De remarcat în acest sens că aproape întreaga clasă politică franceză, de la Marine Le Pen și Jordan Bardella până la Raphaël Glucksmann, susține necondiționat entitatea sionistă. Într-un mod nedrept și abject din punct de vedere moral. Pentru că Tel Aviv a fost primul care a atacat, și fără niciun motiv, consulatul iranian din Damasc.

Trebuie să știți că entitatea sionistă își permite în mod regulat să bombardeze țările vecine fără avertisment, batjocorind legea internațională și intangibilitatea granițelor ca prima ei cămașă.

Bombardează în mod regulat Siria și sudul Libanului și ne amintim că a bombardat chiar centrala nucleară civilă construită de Franța în Irak la 7 iunie 1981 și a distrus reactorul nuclear Osirak. Călcând în picioare rezoluțiile ONU, dreptul internațional și umanitar și moralitatea de bază, în prezent efectuează deportarea forțată și genocidul poporului palestinian.

După ce le-a furat pământurile, a forțat o mare parte a palestinienilor în exil în anii 1947-1948 prin instigarea la atacuri pe piețe cu mașini-bombă sau prin distrugerea necruțătoare a satelor palestiniene, organizând asasinate de o sălbăticie fără precedent pentru a precipita plecarea definitivă a locuitorilor  palestinieni, sioniştii nu au încetat niciodată să maltrateze, să umilească, să-i trateze pe palestinienii lipsiţi de toate drepturile ca pe nişte suboameni.

Și din 7 octombrie 2023, entitatea sionistă, care este un stat terorist și necinstit, născut din război și întreținut prin război, a urcat o treaptă de viteză, bombardând intens întreaga Fâșie Gaza și înfometând în mod deliberat locuitorii săi, împiedicând aproape toate convoaiele umanitare să aprovizioneze și sa asiste ajutand  o  populație lipsita de orice, unde foametea și epidemiile fac furie.

Pentru că foametea nu este o consecință a unui dezastru natural sau a unei gestionări deficitare a resurselor. Este un act deliberat. Este un genocid planificat și executat la rece de către om. Iar entitatea sionistă nu ezită să omoare personal umanitar, jurnalişti, reporteri, să bombardeze şi să invadeze spitale, scoţându-le din functiune, ducând la moarte, şi în ce condiţii groaznice, răniţi, bolnavi, copii care erau în incubatoare, pacienţi care erau pe aparate de respirat și care au murit din cauza tăierii voluntare a electricității de către IDF și care au fost cel mai adesea lipsiți de anestezice și analgezice. Clovnul fără talent și fără onoare Meyer Habib îndrăznește să spună că IDF este cea mai morală armată din lume. Dimpotrivă, este cea mai imorala din lume.

DUPĂ ce le-a ordonat palestinienilor să părăsească în grabă nordul Fâșiei Gaza pentru a merge în sud, pentru că nordul a fost bombardat de către IDF, entitatea sionistă, ale cărei minciuni sunt a doua natură și criminalitatea este motivul său de a exista (sa raison d’être), bombardează sudul, în mod deliberat, împușcă  palestinieni înfometați în timpul unui convoi de aprovizionare, lăsând peste o sută de morți și sute de răniți.

Și acum Netanyahu tocmai a repetat că se pregătește o ofensivă terestră în Rafah, un oraș din sudul Fâșiei Gaza și care promite să fie și mai mortal. Și lumea întreagă lasă să se întâmple, mulțumindu-se cel mult cu câteva rezerve pur verbale. Mai rău, mai multe țări participă activ la acest genocid, cum ar fi Statele Unite, care continuă să înarmeze și să supraarmeze statul evreu, permițându-i astfel să bombardeze intens și să masacreze cu impunitate o întreagă populație civilă neînarmată, începând cu femei, copii si bătrâni. Și nu există nicio îndoială că și Netanyahu va ataca foarte curând, într-un fel sau altul, Iranul, pe care a visat de mult să-l distrugă. Atacul de la Teheran, care nu a provocat victime și aproape nicio pagubă materială semnificativă, îi oferă pretextul.

Israelul joacă în mod constant pe victima, se considera cel atacat când el este de fapt agresorul, cel vinovat, călăul, ucigașul. Cu memorialul său inchinat lui Shoah, guvernul sionist evocă ad nauseam „evreii genocidati”, în timp ce în Palestina ocupată, el este genocidarul.

El este cel care deportează, care omoara prin foamete, cel care ucide, cel care bombardează, cel care masacrează. Macron preferă să meargă la memorialul copiilor de la Izieu, așa cum a făcut duminică, 7 aprilie, ținând un discurs în lacrimi, ca bunul actor ce este, despre evenimente care datează de 80 de ani dar nu are nici un cuvânt, nici unul. , pentru copiii palestinieni înfometați, masacrați, genocidați, lăsați fără grijă de entitatea criminală sionistă. Ce infamie! Ce ignominie!

Copiii sunt duși constant de la școlile Struthof la Auschwitz, de la memorialul Holocaustului până la Tabăra Miei, dar lumea pedagogilor nu spune nimic despre genocidul în curs, deși este incontestabil și perfect documentat, în Palestina. Iar cercurile conducătoare, fie ele politice, sindicale, religioase, asociative, sportive, tac și ele, mai ales (dar nu numai) în Occident. Formula pe care o citim de zeci de ori în cele patru Evanghelii și în Faptele Apostolilor se aplică astăzi mai mult ca niciodată în întreaga sa amploare: propter metum Judaeorum. Fereste-te de iudei!  În cele din urmă, lumea nu s-a schimbat atât de mult în două mii de ani.

De la deicid la genocid există un fel de continuitate logică. Înfricoșătoare și necruțătoare. Această frică servilă, paralizantă, bolnavă – care a fost cea a lui Pilat gândindu-se mai întâi la cariera sa – este cea care permite astăzi entității sioniste să genocideze un întreg popor și mâine fără îndoială să bombardeze Iranul, folosind poate bomba atomică, așa cum  anticipeaza  unii  Likudnici fanatici, ce se gândesc serios.

CA ÎNTREAGA LUME să fie sub controlul unor asemenea nebuni, gata să incendieze întregul Orient Mijlociu, sau chiar întreaga planetă, încât guvernele și publicul larg să fie paralizați de ideea de a fi acuzați de antisemitism, de crimă și, prin urmare, deturnează, propter metum Judaeorum, privirea grozăviei nespuse care se întâmplă în Gaza și care ar putea mâine să afecteze și Teheranul, este înspăimântătoare. Trăim cu adevărat în ceasul întunericului.

Așa cum spune excelent și curajos neconformistul Daniel Milan pe blogul său, „tot ce am putea face și spune va rămâne zadarnic și derizoriu, atâta timp cât nu vom ataca rădăcina actualului rău esențial, izvor al tuturor relelor acestui lucru. lume: PLASAREA UNOR FIINTE UMANE  SAU A UNOR GRUPURI UMANE, DE-ASUPRA CELOLALTI OAMENI  în jurul cărora totul trebuie să se învârte și să se raporteze ; atribuindu-le toate valorile și toate drepturile, impunând supunerea, servitutea și sclavia restului lumii, ucigând orice inteligență și orice reflecție, prin frică și represiune. »

Asistăm într-adevăr, uimiți, la masacrarea  controlată a întregii umanități de către un grup criminal, arogant și tiranic. Și cine sunt vocile curajoase care îndrăznesc să reziste astăzi acestei opresiuni fără precedent în amploarea, extinderea și cinismul sau,  din istoria umanității? Sunt aproape inexistente, inaudibile, o dovadă a profunzimii răului și a prăbușirii totale a virtuții și a exercitarii  puterii. Descartes spunea că bunul simț este cel mai împărtășit lucru din lume.

În zilele noastre, mai degrabă lașitatea este cel mai împărtășit lucru din lume. Această lașitate care musteste, care curge și se revarsă, care pângărește și corupe, nu este decât consecința egoismului, individualismului, materialismului, pierderii credinței, refuzului angajamentului și riscului, a dorinței de a-și păstra cu orice preț micul său confort, cariera, reputația lui, a omului mic.

Ea justifică dinainte toate abdicările, pregătește toata supunerea, acceptă toate nedreptățile, subscrie la toate ignominiile, validează toate minciunile carora  Satana le este tată și duce la cea mai rea dintre servituți.[…]

RIVAROL, < jeromebourbon@yahoo.fr >.

 

One comment

  1. Grupuri paramilitare irakiene au anunțat un atac asupra câmpului de gaze “Leviathan” din Israel.
    Țările arabe au aflat deja că regimul Netanyahu îi extermină pe palestinienii din Fâșia Gaza doar pentru a se asigura că uriașele câmpuri de gaze din Marea Mediterană revin în totalitate Israelului.
    Pentru a face acest lucru, este pur și simplu o chestiune de a ucide sute de mii de palestinieni și de a-i forța pe restul să fugă în alte țări, ceea ce este exact ceea ce face acum armata israeliană. Hamas este doar o scuză convenabilă, în acest joc sângeros.
    Probabil, și formațiunile proxy iraniene vor lovi platformele de producție de gaz, iar acestea sunt cele mai dureroase lovituri pentru Netanyahu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *