Home / Actualitate / ULTRABAZAȚII – Noua Denumire Adoptată de Rasiștii de Pretutindeni – Un Pericol pentru Democrație

ULTRABAZAȚII – Noua Denumire Adoptată de Rasiștii de Pretutindeni – Un Pericol pentru Democrație

Iosif Bergmanowitz
InCorect Politic
Decembrie 15, 2022

Imaginea ultrabazatului ideal

ULTRABAZAȚII

Noua Denumire Adoptată de Rasiștii de Pretutindeni 

Un Pericol pentru Democrație

 

Rasiștii de pretutindeni, susținători înfocați ai nazismului, fascismului, legionarismului și altor forme de naționalism, adoptă o nouă denumire, Ultrabazații.

Ridicând rasismul în slăvi, lăudând antisemitismul chiar si la nivel minor (ex. desenarea zvasticii pe băncile din școli), glorificând homofobia, practicând bullying-ul, noii naziști reușesc să influențeze opinia publică înspre zonele întunecate ale discriminării.

Aceștia consideră etichetele “rasist”, “nazist”, “antisemit”, “homofob” ca fiind complimente.

Lovitură de teatru!  Se numesc “Ultrabazați”

 

Unii susțin că noua denumire a apărut ca reacție la sintagma “ultranaționalism”, folosită de presă pentru a-i prezenta pe naționaliști ca fiind extremiști.

Am cercetat și am ajuns la concluzia că este doar parțial adevărat, dar nu motivul principal pentru decizia lor. Motivul are de a face cu cultura memetică și discursul online.

Își spun “Ultrabazați” de la expresia “bazat”, aceasta se referă la o persoană care are comportament rasist, homofob, antisemit și se mândrește cu asta. Iconografia folosită este mema “Gigachad” care face furori pe internet, mai ales în cercurile de dreapta.

Gigachad

Această imagine este deseori însoțită de text precum Da, sunt rasist. Cum ți-ai dat seama?” sau Holocaust? Nu cred în basme.

Normalizarea discursului instigator la ură a ajuns să fie un fel de competiție între tinerii ultrabazați, care se întrec în arta ironiei și folosesc simțul umorului la dezarmarea audienței pentru a o îndoctrina cu viziuni fundamentaliste.

Cu pricepere diabolică în materie de propagandă online, reușesc să evite algoritmele cenzurii, promovând mesajul bazat în lungul și în latul rețelelor de socializare.

Trăsături ale ultrabazaților

 • Ultrabazații sunt imuni rușinii sociale, ei găsesc societatea contemporană ca fiind viciată de materialism, au doar scârbă față de elita conducătoare în rândul căreia pretind că se practică o contraselecție bazată pe viciu, nu virtute.
 • Adepți ai fascismului universal, ultrabazații sunt preocupați doar de adevăr, indiferent de incorectitudinea politică a declarațiilor lor și de disonanța cognitivă stârnită în alte persoane. Chiar se amuză de reacțiile șocante pe care le primesc atunci când ironizează minoritățile și își afirmă neîncrederea în Holocaust.
 • În rândul lor se întreține un cult față de imperiul roman, național-socialismul german, legionarismul românesc, fascismul italian ca mișcare politică și fascismul universal ca formă de expresie a adevărului divin, ei considerând însăși natura ca fiind fascistă.

Ultrabazații nu pot fi opriți

Este limpede că mișcarea ultrabazată reprezintă un pericol la adresa democrației și a multiculturalismului.

În mod total înfricoșător, cei din mișcarea ultrabazată glorifică crime de război , iar viziunea lor despre viitor exclude prezența indezirabililor, a minorităților etnice sau sexuale. Omul nou ultrabazat este alb, heterosexual și cu credință în Dumnezeu.

Tot ce s-a încercat până acum la nivel de cenzură online, rușine socială, hărțuire la locul de muncă, inclusiv vizite ale autorităților au avut un efect opus celui așteptat, crescând popularitatea ultrabazaților de pretutindeni, făcând din ei martiri.

Martirajul lor se datorează faptului că acești oameni desensibilizați refuză orice compromis când vine vorba de principiile lor, preferând să fie dați afară de la locul de muncă, arătați cu degetul sau întemnițați pentru convingerile lor.

Credința lor în Dumnezeu și în dreptatea cauzei pe care o susțin le sprijină voința de fier ce le permite să fie intransigenți, imuni la amenințări și ademeniri, de neoprit prin mijloace convenționale. În cazurile rare în care se ordonă asasinarea lor, aceștia devin martiri care inspiră alți bazați să fie ca ei.

Este o problemă fundamentală pentru societatea multiculturală în care trăim, o problemă la care momentan nu avem soluție.

Viitorul Ultrabazat

 

Datele spun că ideile ultrabazaților vor ajunge majoritare în 2055, iar simulările arată că în jurul acelui an democrația va fi abolită pe tot cuprinsul pământului și rasele se vor separa, tehnologia va avea o evoluție spectaculoasă ajungând la posbilitatea colonizării altor planete, drepturile femeilor vor fi abolite, regimurile democratice vor fi înlocuite de regimuri fasciste teocratice cu un monarh/rege/domn/împărat cu putere absolută legislativă, juridică și executivă, considerat unsul lui Dumnezeu pe pământ.

Până atunci avem timp să încercăm să-i oprim, însă în simulările efectuate nu se arată niciun scenariu în care ultrabazații pot să fie opriți.

S-ar putea ca mișcarea ultrabazată să fie o sabie a lui Damocles deasupra capului nostru, așteptând să cadă într-un spectaculos și sângeros holocaust planetar din care omul alb va ieși biruitor peste munți de cadavre, purtând cu el stindardul unei sfinte noi credinți, pe el scris cu sânge fapte mari și biruinți.

Este nevoie urgentă de întruniri la nivel înalt cu liderii mondiali pentru a încerca soluționarea acestei probleme înainte ca mișcarea ultrabazată să ne “deratizeze”.

Iosif BERGMANOWITZ, expert în studii iudaice

10 comments

 1. Înțeleg că dl. Shekelsteinberg a cerut o mărire de salariu și nu au fost resurse… în orice caz:

  “Ultrabazații nu pot fi opriți”

  https://matei.one/invidious.php?v=H3evCDEXp4I

  Sau…

  https://matei.one/invidious.php?v=ecBco63zvas

  https://www.azlyrics.com/lyrics/sia/unstoppable.html

  • Mulțam (cred că al II-lea videoclip e mai interesant).

  • Azurana Mărgărit

   O altă formă a stării de alienare cu care se zbat ființele umane în aceste vremuri. E valabil și pentru informația în sine și pentru autorul articolului. Pentru a fi oameni adevărați, angrenați pe calea Binelui este necesar să renunțăm la echivoc atunci când prezentăm o știre.

 2. Canalul acesta de analize numit incorectpolitic.com e initiat de securitatea jidaneasca ca opozitie controlata. Aici posteaza mai mereu doi dobitoci, Matei si Maxtor care scriu numai prostii. Din cand in cand papagalul acesta de sterie ciumetti (nume fals) isi da arama pe fata si acorda spatiu edutorial unor jidani.
  Nu mai cititi mizeria asta de site!

  • Sterian David Bruckman Shekelsteinberg

   Și totuși iată că ești aici, goy, citind ceva ce nu-ți place. Atât poți, să te mulțumești cu ce primești de la stăpânii tăi, cu ce am reușit noi prin B’nai B’rith să infiltrăm și să controlăm, cu mesajele pe care noi le scriem și tot noi vi le livrăm, uneori direct alteori prin marionete de prin presă și televiziune. Vă spunem că sunteți asemeni animalelor pentru că așa vă comportați, în loc să creați ceva, să depuneți efort la propria eliberare, voi vă complaceți în mizeria comodității, privitor pasiv în spectacolul pe care noi îl dirijăm. Ați avut odată oameni care nu s-au mulțumit să fie privitori pasivi sau sclavi voluntari, persoane care au fost cu adevărat cei mai buni dintre goyim, deci trebuiau să fie uciși. Sunteți ruine și umbre printre ruine, niciunul din voi nu mai este capabil să se ridice cum a făcut-o Căpitanul sau cei care-l urmau. Ați ajuns homosexuali și lesbiene, obsedați de telefoanele mobile. Tot ce ai este controlat de noi, de la procesorul intel din computer și până la pâinea pe care o cumperi de la brutărie, majoritatea companiilor de panificație din România sunt ale noastre din nou, fără stambă și fanfară, nici măcar nu știți. Goyim proști. România va dispărea de pe hartă pentru că o lăsați să moară, trecând pașnic în somnul cel de moarte, fără lupta de odinioară, fără vuietul lui Ștefan sau paloșul lui Mihai, fără condeiul lui Eminescu sau vocea lui Moscopol. “Exemplele” voastre la care vă uitați cu slavă ar fi dezamăgiți și scârbiți de voi, că vă certați și vă dezbinați în timp ce țara vă este violată de sula avraamică. Românul a ajuns româncul, tot mai mic în drumul său spre dispariție. Vom dansa când va veni ziua înstăpânirii întregului pământ, așa cum am dansat când au căzut turnurile gemene. Este o chestiune de timp. Timpul trece, iar tu nu faci nimic. Șalom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *