Home / Educativ / Puterea nimicurilor și reușiții nereușiților

Puterea nimicurilor și reușiții nereușiților

Marian Motocu
Incorect Politic
Decembrie 15, 2022

Puterea nimicurilor și reușiții nereușiților

Puterea nimicurilor și reușiții nereușiților

Într-o țară vlăguită de „dominația” „puterii legislative”, tăcerea pe care și-au dorit-o din partea românilor le-a fost oferită, în sfârșit, cu ocazia alegerilor: 2/3 din cetățenii cu drept de vot nu  au participat la alegeri.

Orice om normal la cap, din orice colț al lumii, care știe sau află acest detaliu stă își pune pentru o fracțiune de secundă cel puțin una din întrebările următoare:

„Și România de cine este condusă?”

„Pe cine reprezintă Parlamentul României?”

„Președintele României mai poate fi numit Președinte?”

„De ce au refuzat 2/3 din români să iasă la vot?”

„Cine conduce România și în ce calitate?”

Viermuitoarele politice ajunse în Parlamentul României, după o campanie electorală plină de mesaje de ură și de dezbinare, de mesaje mincinoase și de mesaje lipsite de orice fel de credibilitate, se vor bucura de liniștea necesară ghiftuirii buzunarelor proprii, ghiftuirii buzunarelor din familiile lor și ale neamurilor lor, ghiftuirii buzunarelor organizațiilor politice din care fac parte și, mai ales, de ghiftuirea buzunarelor organizațiilor străine denumite generic de popor „interese străine”.

Totul pe spinarea și buzunarul cetățeanului român trăitor al zilelor noastre și ale viitoarelor 3 (trei) generații de cetățeni români, care vor avea obligația de a contribui prin munca lor la acoperirea daunelor provocate de furtul generalizat practicat la nivel macroeconomic de către „deștepții” zilelor noastre.

Deloc întâmplător, românul care aude pronunțându-se sau vede scris cuvântul „parlamentar” asociază în mod absolut firesc și natural și atributul „hoț” ca fiind subînțeles, și consideră că „parlamentar hoț” sau „hoții de parlamentari” sunt expresii pleonastice. În cultura românilor, între cele două cuvinte există o egalitate perfectă.

În Parlamentul României orice animal din ograda omului poate ajunge doar pentru simplul motiv că poartă eticheta unui partid. Luați orice porc sau câine din coteț, adăugați la gât o zgardă sau talangă cu simbolul unui partid și plimbați-l prin oraș. Când ajunge în parc, lăsați-l liber printre oameni și veți vedea cât de interesați vor fi toți de zgarda lui pe care strălucește semnul partidului și care produce zgomot la fiecare mișcare. După care la secția votare, fiecare „mirat” se va duce și va vota „pe ăia cu câinele vesel” sau „pe ăia cu porcul din parc”. Dacă animalul mai apare și la „știrile cele mai importante ale momentului” de la televiziunile din România, este garantat că „imaginea” va fi votată de orice maimuță impresionată de tinicheaua zgomotoasă și strălucitoare de la gâtul animalului plimbat.

„Pluralismul” partidelor a devenit de multă vreme cunoscut ca fiind doar o gargară ieftină, făcută cu apă de baltă de uliță. Politica românească a devenit o mare baltă de rahat în care viermii se mișcă către zona cea mai „gustoasă” pentru ei. Balta, după cum bine știți, nu are separații pe zone, pentru a se putea asigura colcăirea liniștită. Lăsați la marginea bălții, viermii riscă să se usuce odată cu pierderea hranei. Confirmarea mării bălți de rahat este dată de însăși confuzia care se naște în mintea cetățeanului care aude mizeriile debitate de parlamentari, îi vede pe micul ecran și se întreabă: „Ăsta (politicianul) are la gură mască sau pampers?”

După 30 de ani ne întoarcem la neo-comunismul, neo-marxist pseudo-patriot separatisto-extremist. Atât de „mărunți” și de „mici” sunt cei care au ajuns în Parlament! Aceștia vor reprezenta în istorie cea mai proastă variantă de parlament oferită de cel mai nesemnificativ număr de alegători din întreaga istorie. Vor fi etalonul „AȘA NU” pentru orice țară din lumea aceasta! Vor demonstra exact opusul la ce au promis! Vor păstra acțiunea de „mișunare” în bogata baltă politică! Și vor avea grijă să ne împroaște cu „jeturi de reușită” precum balenele!

Majoritatea  2/3 din românii care nu au fost la vot au mirosit de departe cloaca și acum stau să se gândească: „21 decembrie este peste o săptămână! Ce-ar fi dacă … ne-am aminti încă o dată, cum este să trăiești liber măcar pentru o zi sau o lună? Nu contează că-s mai mulți decât ăia din 89! Îi găsim pe toți! Că sunt doar 500 și noi suntem milioane!”

Acum este unul din momentele acelea din istorie în care dorința de sânge se poate manifesta spontan! Fără îndemnuri! Fără opreliștea dată de rațiune! S-ar putea să conteze numai imaginea unei păduri de țeste ridicate în parii oamenilor batjocoriți, înjosiți și mințiți zi de zi de către cele 500 de capete.

Alții gândesc puțin mai departe: „Pe cine punem în locul ăstora?” Eu cred că avem pe cine! Contează doar CUM îi alegem! Contează câți vor mai avea curajul să mintă în campania electorală!

Pentru că nu-mi plac manifestările zgomotoase, vă invit duminică 24.01.2021, de Ziua Unirii, să punem în fața fiecărei Primării din localitatea dvs. câte o piatră, ca simbol al reunificării oamenilor în fața celor care au ajuns să fie dușmanii declarați prin tăcere: „aleșii”.

Fiecare piatră, mică sau mare, va reprezenta un român, un om care atrage atenția că, alături de ceilalți, este o piedică împotriva celor care continuă să ne asuprească din interior!

Fiecare piatră trebuie să fie mesajul personal al oamenilor prin care se arată că puterea celor mici și mulți, dar reuniți împotriva unei clase politice corupte, împotriva unor nimicuri efemere, împotriva ruperii țării și poporului, pot fi exact forța și puterea în fața căreia orice viermuitor din politică trebuie să se aplece cu respect, sau să plece cu coada între picioare. Ei vă spun vouă, tuturor celor care nu i-ați votat pe unul sau pe altul, că sunteți niște bolovani! Haideți să le arătăm ce înseamnă bolovanii!


P.S.
Știu că pare … ridicol … să scrii despre aceste chestiuni! „Toți le știm!” spune românul! Dar vedeți dvs. – de-a lungul istoriei noastre „Toți le știm! De ce să le mai scriem? Că nu are rost!”, a fost sloganul-pretext prin care s-au ascuns informații prețioase despre fiecare moment al trecutului nostru. Pentru că toți le-au știut și le-au transmis din gură în gură și astfel s-au deformat toate informațiile care au ajuns până la noi! Pentru că nu au fost scrise de la bun început!

2 comments

 1. “Acum este unul din momentele acelea din istorie în care dorința de sânge se poate manifesta spontan!”

  Leviticul 3:17: “Aceasta-i lege veşnică pentru toţi urmaşii voştri din toate aşezările voastre: nici grăsime şi nici sânge să nu mâncaţi”

  Leviticul 7:26-27: “Sânge să nu mâncaţi în nici unul din sălaşurile voastre, nici de animale, nici
  de păsări. Tot cel ce va mânca sânge, acela va fi stârpit din poporul său”

  1 Regi 14:32-33: “Și s’a pus poporul pe pradă; au luat turme şi cirezi şi viţei şi au înjunghiat pe pământ şi au mâncat cu sânge. Şi i s’a spus lui Saul că poporul, mâncând cu sânge, a păcătuit faţă de Domnul.”

 2. https://www.romaniatv.net/sfarsitul-banilor-cash-in-romania-proiectul-a-fost-deja-votat-in-parlament_7098471.html

  https://www.romaniatv.net/romania-trece-la-portofelul-digital-avertismentul-unui-avocat-nici-merdenele-calde-nu-veti-mai-putea-cumpara-dimineata-decat-electronic_6881696.html

  România trece la portofelul digital. Avertismentul unui avocat: „Nici merdenele calde nu veți mai putea cumpăra dimineața, decât electronic”

  Românii ar putea ajunge în viitorul apropiat să nu-și mai poată cumpăra nici măcar o merdenea dacă nu vor avea portofelul digital activ, atenționează un avocat, pe un site de specialitate. Motivul? Banii cash nu vor mai avea vreo valoare.

  Dar nu-i nimic, stați și așteptați să vină Iisus să vă rezolve problemele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *