Home / Actualitate / Guvernul României DONEAZĂ sume colosale către mizeriile Netflix și Disney

Guvernul României DONEAZĂ sume colosale către mizeriile Netflix și Disney

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 9, 2024

Guvernul României DONEAZĂ sume colosale către mizeriile Netflix și Disney

Guvernul României DONEAZĂ sume colosale către mizeriile Netflix și Disney

Pentru că trebuie pâine și circ, iar circul cel mai important e acela cu mesaj propagandistic, cum ar fi metisajul promovat pe Netflix și homosexualitatea prin Disney.

Ziare.com:

Guvernul PSD+PNL irosește banii din taxele și impozitele majorate ale românilor sub formă de donație la mari companii străine, din zona de divertisment, susține deputatul Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei, din partea USR.

Planul alianței „Ciolacu-Ciucă” a fost explicat de politicianul USR, pe TikTok. Cheltuirea în acest mod a banului public, aproximativ 200 de milioane de euro, este surprinzătoare, având în vedere faptul că standardul de viață al românilor a scăzut puternic în ultimii trei ani de zile, iar coaliția PSD+PNL nu a comunicat public „actul de binefacere”.

 

O altă risipă pe bani publici?!

„Statul român dă 1 miliard de lei din banii dvs. către Netflix și Disney ca să facă filme în România.

Oare ce filme o să facă?

“Tu româncă, eu țigan?” unde pe afiș apare un cioroi care sărută o româncă albă?

Practic, este o subvenție directă pentru un grup de interese care a făcut lobby ca să primească acești bani. Și aceiași politicieni, care dau acești bani, vă spun dumneavoastră că ‘avem deficit, inflație, trebuie să creștem taxele’. Le-au crescut deja de trei ori, vor mai crește o dată anul viitor.

De ce? Pentru că tot ei dau aceste cheltuieli, pe care ei le justifică ‘stați să vedeți, că dacă-i subvenționăm noi pe prietenii noștri în dreapta și-n stânga, o să meargă bine, o să plătească ei taxe în viitor, cândva’.

Dar nu mai bine lasă miliardul ăla de lei în economie nouă, prin scăderi de taxe și de impozite, ca noi să-l investim mai departe și să meargă economia acolo unde investim noi și apoi tot o să plătim taxe și impozite în locurile acelea, nu pentru filme Netflix și Disney?!

Politicienii dau banii aceștia foarte ușor pentru că nu dau din banii loc. Ei dau din banii dumneavoastră.

În ciuda acestor donații făcute de Guvernul României, cetățenii din țara noastră tot trebuie să plătească abonamente pentru serviciile celor două companii. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Guvernul donează o sumă colosală către Netflix și Disney din bani publici: „Apoi, vă spun că trebuie să crească taxele”

E mai rău decât pare la prima vedere pentru că nu sunt doar “bani pentru filme”, sunt bani pentru otravă culturală, sunt bani pentru subminarea psihologică a poporului român.

Vlad VOICU

3 comments

  1. De fapt sunt tributul plătit pentru susținere jidănească în câştigarea alegerilor.
    Şi Năstase şi Băsescu şi Ioh-anus au plătit sub diferite forme pentru a câştiga alegerile.
    Băsescu a plătit mai mult, a câştigat în fața lui Năstase şi a fost repus în funcție de două ori.
    Business are business. Nu contează victimele colaterale. E ca-n Gaza. Vrem teritoriul, scăpați de “inutili”.

  2. Pai bandiții ziceau că nu au bani pentru spitale și pensii

  3. Păi dacă subvenționează corporații precum Coca Cola de ce să nu dea și pt Netflix? Perversitatea maximă este că cel care îi demască este de la USR, partidul corporațiilor străine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *