Home / Actualitate / Cetatea Neamului împreună cu alți românii se solidarizează cu Vasile Zărnescu

Cetatea Neamului împreună cu alți românii se solidarizează cu Vasile Zărnescu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 11, 2021

Cetatea Neamului este un grup naţional-creştin din judeţul Arad, înfiinţat în anul 2019, care îşi propune să reaprindă flacăra spiritului naţionalist în sufletele românilor. Aceștia au contribuit la îngrijirea unor monumente istorice, au organizat comemorări, au acordat ajutor umanitar și, recent, s-au declarat solidari cu Vasile Zărnescu.

Tineri și conștienți de războiul antiromân de pe toate fronturile, gestul lor este mai important decât realizează unii. Este important pentru că ne ajută să realizăm un lucru; nu toți tinerii sunt dezinteresați de soarta țării lor. Faptul că există tineri care se implică în viața cetății reprezintă o rază de speranță pentru viitorul acestui neam.

Cazul Zărnescu a reușit să ne facă să depășim zidul orgoliului, determinând alți români, cu convingeri diferite, să recunoască importanța dreptului la opinie, solidarizându-se cu Vasile I. Zărnescu.

Condamnarea unui român de calibrul domnului Vasile I. Zărnescu a generat o reacție în lanț care va facilita trezirea celor adormiți, care încă mai cred că trăim într-o “democrație” în care există libertatea cuvîntului.

Vestea condamnării la închisoare a unui român pentru crima de a fi publicat studii despre holocaust a deranjat atât de tare încât au apărut mesaje de susținere chiar și pe ziduri.

Este abia începutul.

16 comments

 1. LIBERTATE PENTRU ZÃRNESCU!

 2. Eliberați-l pe Zărnescu ✊

  • mai e mult pana departe. din pacate cei care au luat pilula rosie sunt prea putini (raportat la intreaga populatie)…speranta moare ultima.

  • Foarte bine! Eliberați pe colonelul Zărnescu! Libertate pentru colonelul Zărnescu! Suntem alături de colonelul Zărnescu! Ce înseamnă însă a fi alături de colonelul Zărnescu? În ce constă mișcarea de trezire a celor adormiți, mișcare generată, cel puțin la prima vedere, nu de colonelul Zărnescu însuși, ci de condamnarea suferită de colonelul Zărnescu. La urma urmei, de ce a fost condamnat colonelul Zărnescu?
   Aceste întrebări ne conduc la numeroasele articole despre holocaust, ale colonelului Zărnescu. Analizând totul cu atenție, remarcăm că, în edițiile Dicționarele explicative ale Limbii Române, anterioare anului 2007, ”holocaustul” nu apare cu sensul de crimă ce ar fi avut loc în plin secol XX, în mijlocul popoarelor Europei, dintre care niciunul nu ar fi remarcat ”crima”! A trebuit să treacă peste 60 de ani, de la ”sfârșitul Războiului mondial”, pentru ca poporului român și, probabil, altor popoare europene, dicționarele să le bage în cap ceea ce nu pare să fi existat în realitate. Am folosit ghilimelele pentru ”sfârșitul Războiului mondial”, întrucât acest sfârșit de război se dovedește a fi fost, de fapt, nu ”sfârșit” ci exact contrariul, adică un ”început” de război. Rămâne de văzut dacă acest ”început de război” este tot mondial, cum cred unii, sau numai contra Românilor, în calitatea noastră de ”popor de habarmiști”, cărora, pe banii lor, tot felul de lepădături, mafioți și interlopi, veniți care de pe unde, se constituie în ”Institute de Cercetări”, chipurile științifice, care apoi fac presiuni asupra diverselor instituții ale fostului Stat român, obținând condamnarea nedreaptă a celor ce contestă, pur și simplu, că așa zisul ”holocaust” ar fi avut loc.
   Fiind vorba de cele petrecute în timpul unui război la care noi am participat, vreme de trei ani și două luni, luptând pentru interesele noastre naționale, iar apoi, vreme de nouă luni, luptând contra intereselor noastre naționale, adică de partea dușmanilor noștri, se înțelege că problema se complică, mai ales în jurul noțiunii de ”interes”. La interes face aluzie subtitlul monumentalei lucrări ”Holocaustul – Gogorița diabolică” : ”Extorcare de bani pentru holocaust”. De vreme ce lucrurile stau așa, se înțelege: așa numitul ”holocaust” ar putea fi lucrătura unora ce țin cu tot dinadinsul să ne bage mâna în buzunar, să ne fure, să ne jefuiască, nu prin plata tributului, pe care învinșii istoriei l-au plătit aproape totdeauna învingătorilor, ci prin plata proștilor, a păcăliților istoriei, cărora, învingătorii și neînvingătorii, adică ”șmecherașii”, cum se zice, le pun în cârcă tot felul de bazaconii, pentru care apoi sunt puși să plătească, din sudoarea frunții lor, milioane și miliarde, în perspectivă.
   A ne trezi la realitate, a fi alături de colonelul Zărnescu, înseamnă a înțelege aceste lucruri, a le scrie pe zidurile sclaviei post-ceaușiste! Acum 40 sau 50 de ani, pe zidurile sclaviei comuniste se puteau citi lozinci mobilizatoare precum ”COMUNISMUL — BULA!”. Pentru a fi și mi clari, unii scriau ”BULA” cu ”P”. De ce nu s-ar putea scrie în felul acesta și despre mărețul, formidabilul holocaust care, vorba lui Caragiale, este sublim dar lipsește cu desăvârșire?
   În România există însă și adevărate ”Institute de Cercetări Științifice”, nu numai institutul dușmanilor și al șmecherilor ce storc bani pe seama proștilor, care suntem noi, cele peste 20 de milioane de cetățeni-sclavi ai unei mafii statale ce pretinde a ne injecta nu numai trupește, contra covidului încă nedovedit, cu acte în regulă, ci și contra ”holocaustului”, eventual a altor bazaconii, la fel de nedovedite.
   În acest sens, CEI CE S-AU TREZIT LA REALITATE, CEI CE SE DECLARĂ SOLIDARI CU COLONELUL ZĂRNESCU, TREBUIE SĂ FACĂ EFORTUL DE A SE CONSIDERA SOLIDARI CU ADEVĂRUL ISTORIC, PE CARE COLONELUL ZĂRNESCU L-A AFIRMAT ȘI APĂRAT ÎN SCRIERILE SALE.
   Ce face însă Academia Română? Ea nu s-a trezit la realitate? De ce Academia Română nu se pronunță cu privire la existența sau inexistența holocaustului? E drept, la vremea respectivă, Academia Română nu se exprimase, clar și categoric, nici cu privire la natura comunismului, ca din întâmplare, apostolit, prin părțile noastre, și de RADU FLORIAN, între alți mii și mii de șmecherași iudeo-khazari. RADU FLORIAN a fost tatăl lui ALEXANDRU FLORIAN, actualul director al mincinosului Institut Holocaustic din București. Totul pare să arate că șmecherașii iudeo-khazari s-au constituit în bandă organizată și formă continuată de jefuire, umilire și tăiere cerebrală împrejur a tuturor locuitorilor României, obligați să plătească bani grei pentru crime nedovedite.
   Ajungem astfel la problema fundamentală a întregii epoci istorice de după ultimul Război mondial, problemă în jurul căreia, începând cu anii 1945-1946, un așa numit TRiBUNAL INTERNAȚIONAL a început să judece unele așa numite Crime de Război și Crime contra Umanității, comise, chipurile, de Statul german al vremii respective și de aliații acestuia, contra unora sau altora, de care putem vorbi, dar mai cu folos, după deplina dovedire a existenței crimelor incriminate fără o bază reală sau faptică și chiar fără o bază juridică.
   Pe fondul epidemiei fricii, al prostirii miliardelor de victime tembelizate, ale anilor 2020-2021, și în continuare, fostul președinte american Donald Trump pare animat de ideea rostirii adevărului cu privire la holocaustul petrecut sau nepetrecut, pe timpul ultimului Război mondial. Așadar, chestiunea nu este tocmai simplă. Una este să scrii pe zidurile Agorei ”HOLOCAUSTUIL = BULA” și alta să pricepi ce s-a petrecut ori nu s-a petrecut în istorie, mai exact pe vremea părinților și a bunicilor noștri.
   În ultimele decenii, direct sau indirct, numeroși intelectuali americani s-au pronunțat în această chestiune. În cartea sa, colonelul Zărnescu vorbește despre MINCIUNA SECOLULUI XX, publicată de americanul ARTHUR ROBERT BUTZ, în urmă cu aproximativ 40 de ani. E ușor să ne declarăm de acord sau alături de colonelul Zărnescu, fără să știm ce înseamnă asta. Colonelul Zărnescu însuși este alături de americanul ARTHUR ROBERT BUTZ și de alți autori americani, englezi, francezi, germani, ruși, români, maghiari și de alte naționalități, toți aceștia contestând existența holocaustului. Iată de ce Academia Română trebuie neapărat să se pronunțe cu privire la existența sau inexistența holocaustului în chestiune, a cărui realitate este contestată de o întreagă școală istorică de revizuire a minciunilor puțin merituoșilor câștigători ai ultimului Război mondial. Românească sau venetică, Justiția de la București s-a pripit condamnând probabilul adevăr istoric, fără să ceară expertiza Academiei Române, a Institutelor de Cercetări Științifice ale acesteia, care, vreme de zeci de ani, au publicat Dicționare Explicative ale Limbii Române în care cuvântul ”holocaust” apare cu un cu totul alt sens, de ardere, imolare ori sacrificiu total, al unei victime, omenești sau neomenești, pe altarul, sfânt sau odios, al nu se știe cărei divinități. Fiind vorba de o divinitate, de altarul și de sacrificiile aduse unei divinități nu fără legătură cu iudaismul, iudeo-creștinismul și chiar islamul, Biserica Română Ortodoxă și celelalte culte trebuie să se pronunțe și ele, pentru a nu lăsa Academia Română să greșească, după răul exemplu ba chiar incurabilul nărav al unei justiții ce nu este justă, pentru că batjocorește și calcă în picioare adevărul istoric.
   Personal, nu sunt pentru, nici contra colonelului Zărnescu. Împreună cu el și cu alți oameni de bine sunt alături de adevărul istoric, și de interesele noastre naționale, fără să neglijez puterea intereselor nejustificate, ale iudeo-khazarilor și altor șmecherași, fabricanți de holocausturi, în numele cărora, deocamdată, a fost condamnat doar colonelul Zărnescu, deși au mai fost ori sunt încă judecați-persecutați și alții. După exemplul celorlalte dictaturi ale minciunii, holocaustelor și pandemiilor imaginare, mulți alți Europeni au fost condamnați, în epoca postbelică, pentru crima de contestare a adevărului istoric stabilit sub protecția baionetelor învingătoare, de către câștigătorii loteriei ultimului Război mondial.
   Daniel Dimitriu

 3. “Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.”

 4. Mița-Baston Ploieșteanca

  Fericita comparație a holocaustului cu industria lui Caragiale este instructivă și binevenită, dar trebuie dusă până la capăt. La fel de sugestivă mi se pare comparația cu BULA, comunistă sau necomunistă, scrisă nu cu a 2-a ci cu a 16-a literă a alfabetului, fără de care nu înțelegem de ce holocaustologii, holocaustomanii și politrucii-cucuvele-de-bani-gata practică de milenii sfânta tăiere împrejur, nu a bulii, ci a pulii, vorbind pe șleau, a penisului, cum se mai spune, pe care, dintr-un regretabil și feciorelnic exces de pudoare creștină, Daniel Dimitriu îl învelește într-o tulburătoare bulă! Nu de sticlă, totuși bulă.
  Bulă, Bulă, dar pe românește bula asta se pronunță cu ”P”. Tot așa, dacă-i vorba ca zidurile, gardurile, ulucile, toată suflarea să proslăvească mărețul holocaust, cum slăveau PCR-ul, pe vremuri, nu e cazul să scriem bulă cu ”B” ci cu ”P”. Unul sănătos și vârtos, nu ca bulele ramoliților nemuritori adrenochromizați pe inSula avraamică a lui Epstein. Asta e! Pe drumul tras de vajnicii tovarăși, cum jurau pionierii pe vremuri, pentru ca roșul de la gât să-l merite iarăși și iarăși! Nu degeaba generațiile de tăietori împrejur ai pulăilor și pulărăilor boborului ales s-au mobilizat pentru sugerea rituală, cu sfânta și rabinica lor gură, a atâtor și atâtor bule sau pule mai mari sau mai mici, cunoscute sau necunoscute, sculate sau nesculate, blenorizate, sifilizate și sidaizate prin muzeele pulii din mai toate țările lumii, una mai tăiată împrejur decât cealaltă! Vom scrie pe ziduri LIBERTATE PENTRU COLONELUL ZĂRNESCU, adică pentru noi înșine, prezenți și viitori, pentru fiecare dintre noi, deși multe sunt mai relative decât orice holocaust trecut, prezent sau viitor, real sau fictiv, cu beneficiari tot mai pofticioși, din an în an. Lucrurile însă au luat proporții nebănuite, din care cauză libertatea de gândire și de exprimare, pentru colonelul Zărnescu și oricare dintre noi, nu mai este suficientă. Trebuie să-l citim, să-l studiem pe colonelul Zărnescu, să consultăm măcar parțial lucrările și sursele bibliografice indicate de acesta. Altfel nu putem duce mai departe opera istoriografică a colonelului Zărnescu. Nu avem mijloacele necesare pentru a-l imortaliza pe Colonelul Zărnescu în bronz! Poate o vom face într-o zi, altfel vom pierii ca toate popoarele ce nu-și cinstesc eroii cum se cuvine. Între timp, putem să-i continuăm opera, să vedem ce se ascunde în spatele blestematului holocaust jidovesc, la care unii strigă din toți rărunchii ȘOA! ȘOA, iar alții HUO! HUO!… Așa relativitate, înțeleag-o cine poate!
  Formula relativistă spune că E = mc2. Relativizarea holocaustului ar putea îmbrăca formula matematică H=P, ceea ce s-ar putea înțelege în sensul că hidrogenul ar fi egal cu fosforul. Nu se știe cum ar veni chestia, cum ar veni H=B (holocaustul egal cu bula), nici cum ar veni H=P (holocaustul egal cu pula). Înțeleagă cine poate! Mersi relativitate!
  Căile Domnului sunt încurcate pe plan științific, religios, general omenesc, etc. Vorbim în numele general-omenescului, în care ne-am născut și din care nu ne poate exclude decât Dumnezeu. Parazitat și sufocat de politic, socialul nu se confundă cu acesta, iar în cele din urmă îl va îngropa, precum microorganismele, ce nasc, cresc și schimbă totul, la fel și socialul, din care încolțește religia, cunoașterea, știința, dreptatea, tot și toate.
  Academia Română, bisericile, sinagogile, moscheele trebuie să ia problema în mână. Mai invizibil decât covidul, holocaustul a invadat totul, din care cauză problema trebuie luată în mână de academie, biserici, universități, intelectuali și ziariști ce se pretind onești, cu sau fără diplome și bună purtare. Frecatul țiparului nu mai ține! S-a terminat! Trebuia ca academia, presa, bisericile, societatea civilă, grupurile de dialog, social, sexual, legebetist, transgenderist de stânga, dreapta sau drept la păguboasa gaură a Cotrocenilor să primească lecții de la mult hulita și regretata securitate ceaușistă, ce și-a apărat țara și poporul, cât a putut, până când a fost trădată ea însăși. Mulțumim colonele Vasile Zărnescu! Mulțumim că ne-ai ajutat să nu construim garduri peste garduri, uluci peste uluci, ziduri ale falsei plângeri, pentru a scrie nu COMUNISMUL = PULA ci HOLOCAUSTUL = PULA. Tot un drac, zic unii, dar oricum fi fost păcat. Mai ales de vopsea!

 5. Români! Vă mulțumesc foarte mult pentru susținerea voastră, absolut necesară pentru înlăturarea acestei infamii. Ziua de 4 februarie 2021 este ziua INFAMIEI JU$TIȚI€I din România. Condamnarea mea este condamnarea României, căci ea, condamnarea – așa cum am anticipat în articolele anterioare premergătoare pronunțării din 4 februarie 2021 – a fost planificată din timp tocmai pentru a se crea un precedent plecînd de la care să fie condamnați pe bandă rulantă alți patrioți naționaliști. Deja Maximilian Marco Katz a propus condamnarea dlui prof. univ. dr. Ion Coja – care mi-a fost un martor redutabil la proces – tocmai pentru că mi-a fost un astfel de martor. Pentru că răzbunarea pe goyimi este o directivă esențială a Talmudului.
  Un argument elocvent că a fost planificată condamnarea mea și de care jidanii erau absolut siguri că o vor obține este că, încă de anul trecut „institutul” antinațional care poartă numele escrocului internațional Elie Wiesel – blestemat fie-i numele în veci! –, reprezentat de către impostorul Alexandru Florian, a cerut instanței „ca procesul să se judece în lipsă“ – adică nu mai era nevoie să vină în instanță să se apere, căci se știa dinainte cîștigător. Un alt argument în plus este faptul că unul dintre avocații penaliști, prieteni ai maestrului Adrian Iscru – apărătorul meu – l-a avertizat că trebuie să fie atent și cît mai dibaci în pledoaria sa fiindcă „s-a dat dispoziție de la cel mai înalt nivel ca toți cei incriminați pe tema holocaustului să fie condamnați“!
  În cercul avocaților care lucrau la apărarea mea s-a opinat că acest „nivel cel mai înalt“ al directivei de condamnare ar fi chiar președintele Klauss Werner iohannis. Fără îndoială că este și el implicat – dovadă este, printre altele, fervoarea cu care a condamnat și el România recent, inclusiv de „ziua holocaustului“ –, dar el, Iohanniss , este doar o marionetă. În România, acest „nivel cel mai înalt” este conducerea lojii masonice jidănești B’nai B’rith („Fiii Legămîntului“!), așa cum am relevat în ilustrata cu Protocolul de colaborare a organizațiilor din România unite „în lupta contra „antisemitismului”! Vedeți Protocolul în imaginea de aici: https://www.incorectpolitic.com/petru-clej-un-ignobil-dezinformator/ ; https://www.mae.ro/node/30469 .
  Ca atare, dragi români patrioți, treziți-vă, uniți-vă și gîndiți în perspectivă: apărați-mă acum, fiindcă, astfel, vă apărați pe voi, căci în proxima etapă veți urma la rînd, unul cîte unul ca să fiți încarcerați pentru simplul motiv că vă apărați viața, destinul, libertatea, țara. Apărați-mă, apărați-vă și luptați contra jidanilor pe orice cale: statul român – în genere, și Ju$tiția în special –, așa cum relevase încă parlamentarul Dinu Giurescu, nu-i mai apără pe români, ci pe străini!
  Luați arma în mînă și apărați-vă! Al treilea Considerent al Declarației Drepturilor Omului, instituită de O.N.U. în 1948, stipulează:
  „…Considerând ca este esențial ca drepturile omului să fie ocrotite de autoritatea legii pentru ca omul SĂ NU FIE SILIT SĂ RECURGĂ, CA SOLUȚIE EXTREMĂ, la revolta împotriva tiraniei și asupririi,…“ – sublinierea mea (cf. https://www.ohchr.org/en/udhr/documents/udhr_translations/rum.pdf ). Această formulare este redactarea modernizată și laconică a articolului din Declarația Universală la Drepturilor Omului și Cetățeanului a Revoluției Franceze, care preciza, în articolul referitor la dreptul cetățeanului la INSURECȚIE, că „dreptul omului la libertate este sacru”! Vedeți și aici: https://www.incorectpolitic.com/dreptul-la-insurectie/
  Este de notorietate că „Autoritatea legii“ nu-i mai apără pe români: aproape toate mass media relevă că avem un „stat mafiot“. Guvernele și parlamentele postdecembriste au fost toate trădătoare și au dat legi antiromânești, precum O.U.G. nr. 31/2002, legea nr. 107/2006, legea nr. 217/2015, legea nr. 157/2018 – toate pentru protejarea jidanilor! – și, cea mai recentă, legea ani-țigănismului! În 2018, în replică la legea nr. 157/2018 – zisă „legea Vexler“ –, 33 de parlamentari români au încercat să promoveze „Legea antiromânismului“, dar lefegii partinici ai Curții Constituționale a României (C.C.R) au pretins că este „neconstituțională“. Dar cele cinci legi enumerate mai sus, care sunt literalmente și juridic neconstituționale, chiar anticonstituționale, au fost validate de C.C.R. ca fiind „constituționale“. O.U.G. nr. 31/2002, care este „sediul materiei“ – cum zic oțios juriștii – pentru celelalte legi pendinte, indicate mai sus, încalcă art. 29 și 30 ale Constituției României, precum și art. 18 și 19 ale Declarației Universale a Drepturilor Omului! Vedeți de ce trebuie desființată C.C.R.?! Pentru că C.C.R. este emanația partinică a principalelor partide politice din România, obediente ocultei internaționale, și, de aceea, este eminamente antiromânească.
  Români! NU vă lăsați prostiți de propaganda guvernamentală a „nevoii de stabilitate“! Această „stabilitate“ le este necesară guvernanților pentru a fura în liniște și pentru a se împrumuta hoțește, în interesul lor privat, condamnînd România la sclavie pentru multe decenii sau chiar un secol!
  În Italia, din 1945 pînă acum, un guvern a durat, în medie, vreo doi ani, dar s-a dezvoltat și face parte din G8; Belgia a stat, nu demult, fără guvern vreo cinci ani, deși era în pas de destrămare din cauza luptei dintre valoni și flamanzi! Alungați guvernul trădător al României! Instalați un guvern democrat, cum au procedat islandezii, nu cleptocrat, cum au făcut „emanații“ retrovoluției din decembrie 1989.
  Români! Rupeți-vă lanțurile și rupeți-le gîtul cleptocraților care ne conduc la pierzanie!

 6. Felicitări pentru activitatea dumneavoastră.

 7. Vasile presedinte!

  Israelul abandoneaza SUA dupa ce si-au batut joc de ele 200 de ani si se intoarce la radacini in Asia. Sa vedem daca va abandona si Marea Britanie si coroana corporatiei…n-ai sa vezi!

  http://www.informationliberation.com/?id=62044

 8. Cartea este blindata cu argumente – documente de netagaduit, ca si adevarul adevarat despre inexistenta holocaustului in Romania. Si totusi, o legiune de lefegii din “elita” politica a acceptat “gogoasa” servita de scarba aia de Ilie Veselu si a votat in parlament tot ce i s-a cerut din Afara. Condamnarea este a noastra, a tuturor celor care mai au respect fata de istorie si de adevar. Desfid potlogaria si risc sa-l supar pe Dumnezeu blestemand sa se usuce mainile ce au voatat legea in baza careia Vasile Zarnescu a fost condamnat. Durata penitentei este una pe care judecatorii au considerat-o ca o cale de mijloc intre cerinta legii si cerinta propriei constiinte, in sensul ca au “impacat si capra si varza”. Din pacte, mai mult nu prea se poate in Romania zilelor noastre.

 9. Cahalul a reusit sa se organizeze aproape beton pentruca a fost lasat in pace.Nimeni din lume nu a reactionat impotriva acestuia,din doua motive:1)cahalul era si este ascuns cunoasterii publice,2)Talmudul reprezinta o scoala a Cahalului,diabolica,criminala din punctul de vedere crestin,dar sfanta din punctul de vedere jidanesc.Talmudul pentru crestini este necunoscut in proportie de cca.95 %din populatie,in timp ce jidanimea lumii se intareste cu rugaciuni in fata acestei carti”sfinte”criminale pentru crestini.Numai organizarea Miscarii Legionare pe baza de cuiburi legionare poate sa infranga directivele criminale din Talmudului,directive ilegale juridic,dar legale psihologic in grupul jidanilor care urasc omenirea.Oamenii de bun simt trebue,este necesar a se informa si a cunoaste realitatea jidanesca.Aceasta realitate nu trebue luata in gluma,in mod superficial,ci ea reprezinta ghilotina omenirii in drumul sau istoric,impinsa in mod implacabil si lamentabil,de timpul care nu iarta.Pe baza credintei netarmurite in legile Talmudului jidanii,mint,jura stramb,inseala,fura,omoara.Ei vor fi scutiti de represaliile constiintei pentruca juridic nimeni nu-i deranjeaza.Asta este organizarea jidaneasca a actualei societati omenesti.Trezirea fratilor.Luati lectiile Miscarii Legionare prin organizarea Cuibulilor legionare pentru a invinge si a supravietuii.Fiti uniti in fratie de neam,tara si ADN.Identificati minciunile din societate;ca ex.Pandemia asta mincinoasa.Luati atitudine impotriva actiunilor dusmanului care se ascunde in persoanele jidovesti din jurul vostru cu nume romanesc.Numele romanesc,care inlocueste,tine in umbra,adevaratul nume jidanesc a dusmanilor vostrii,nu este altceva decat securea ridicata deasupra capului vostru imbracata in panza alba de prietenie.O prietenie perfida,mincinoasa si in final criminala.

 10. Momentul actual al istoriei se afla in criza.Se incearca a se impune falsuri in istorie doar pentruca asa vor bolnavii psihici din randul jidanimii.Fara probe,fara evidente logice,far judecata cerebrala,astia vor ca lumea sa creada ca a fost cindva un Holocaust si anume unul cumplit impotriva jidanimii,in corpore,si pentru care ea,lumea trebue sa plateasca.Un fals evident,cu probe stiintifice,de care jidanii nu vor sa auda si sa ia la cunostiinta.Excrocii/Mintea si educatia lor salbateca nu vor sa vada adevaratul Holocaust produs de ei dealungul istoriei impotriva omenirii.Exemplele sant terifiante si fara sfarsit.Cateva probe dovedite:
  -Caderea Constantinopolelui tradat de catre jidanimea din interior prin deschiderea,de patru ori la rand a unor porti laturalnice pe unde au patruns turcii.Crima in masa
  -Incendierea Bibliotecii din Alexandria.Crima colosala din toate punctele de vedere.
  -Inchizitia,aparat jidanesc impotriva umanitatii.Numarul mortilor se intinde pe toata lungimea Evului Mediu de cca 1 000 de ani
  -Revolutia Franceza.Crima nationala.
  -Marea Revolutie Socialist di Octombrie din Rusia.Crima nationala.Au fost ucisi,de catre jidani,cca 60 de milioane din elita Rusiei.
  -Ocuparea Basabiei de catre armata sovietica in 1940,adica soldati rusi impinsi de catre criminalii comandanti jidani,sub juramint militar,cat si jidani civili,la executarea celor mai crunte acte de vandalism impotriva populatiei civile roamanesti.
  -Instituirea lnchisorilor politice in Romai cominternista dupa ocuparea sovietica a tarii,dupa 1945,in care au fost exterminati reprezentantii elitei romanesti,dupa modelul URSS-ului jidanesc din Rusia inlantuita de organizatia mondiala a jidanilor.
  -Lovitura de stat terorista impotriva Romaniei si a poporului roman in dec.1989,care a impus distrugerea totala a economiei romanesti pe care poporul roman a cladit-o,prin munca si sacrificii,sub conducerea nationalistului Nicolae Ceausescu,care a sfarsit tragic in mainile banditilor,care conduc acum Romania,impingand poporul roman spre exterminare.

 11. Cristian Troncotă

  Dacă s-a ajuns ca în România să fie condamnat un om la pușcărie pentru delict de opinie, înseamnă că am eșuat rău de tot cu democrația. Cred că am intrat într-o înfundătură din care nu mai putem ieși decât printr-o adevărată revoluție. O revoluție a demnității naționale Pentru că în așa-zisa revoluție din decembrie 1989 au triumfat trădătorii, iar manoperele lor s-au văzut cu ochiul liber în acești 31 de ani care au trecut.

  Cristian Troncotă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *