Home / Actualitate / AUR – Ultimul Avertisment

AUR – Ultimul Avertisment

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Februarie 11, 2021

 

AUR - Ultimul Avertisment

 

Cred că România profundă trebuie să înțeleagă semnificația excluderii dnei Senator Diana Șoșoacă din nou înființatul AUR. În primul rând, dincolo de narațiune întreținută de principalele canale de dezinformare din țară (RealitateaTV, Antena3 și Digi24), trebuie menționat că formațiunea AUR a capitalizat electoral 100% pe imaginea, acțiunile și încrederea populară acordată dnei Șoșoacă, fără de care formațiunea nu ar fi depășit bariera consimțământului și nu ar fi intrat în parlament. Cine naiba îi dă credit unui Claudiu Târziu sau unui Sorin Lavric, fără să mai revenim asupra lui George Simion, deocamdată scutit de acuzații de trădare, însă radical compromis în urma intervenției din Polonia , având cu toții personalitatea, carisma, anvergura și virilitatea politică a unui banc de guvizi.

Pe platourile dâmbovițene, toate infectate de mentalitatea post-suverană, artefact din vremea fanariotă, nu am văzut intervenții serioase, curajoase, actuale, centrate cu vervă și fermitate pe problemele reale din România, ieșind din gura bărbaților mai sus menționați. În schimb, sau la schimb, dna Șoșoacă a demonstrat că lipsa de cojones nu o împiedică să abordeze orice problemă cu  convingere, curaj, fără tergiversare și cu atitudinea potrivită.

Abordarea problemelor reale, la firul ierbii, a speriat personalul politic și personalul platourilor de televiziune. Bineînțeles că este mai confortabil pentru Mihai Gâdea să vorbească cu un patriot care recită o poezie despre “dreptul la identitate”, decât cu un naționalist conștient care strigă în gura mare că serul Pfrizer a făcut mii de victime, sute de morți și alte sute de avorturi spontane, știind că se află în faza 3 a unui test clinic sălbatic care se încheie abia în 2023, realitate incredibilă care însă nu împiedică binomul guvern-mass-media de ocupație, alături de sute de medici mituiți de Big-Pharma, să îndemne la marea țeapă cu substanța ARNm-OMG care sterilizează femeile albe din Europa – “trăiască Marea înlocuire”, ar fi spus Martin Peltier…

Pădurile tăiate din România, furtul resurselor naturale, înstrăinarea pământului, sărăcia cronică, exilul forțat al milioanelor de români, lipsa suveranității etc., sunt subiectele abordate de AUR la nivel pur declarativ, paleta e foarte largă, uneori chiar abstractă. Sunt elemente de comunicare care nu mănâncă pâine, statul profund jubilează!

Când George Simion spune că îl susține pe Navalnii, care este un agent MI6 deconspirat, cerând oprirea proiectului Nord-Stream2 tocmai la o televiziune din Polonia (cel mai important partener comercial al Germaniei), vorbind în același timp de adeziunea AUR la grupul conservatorilor și suveranilor din grupul V4, ocolind șmecherește lidership-ul Ungariei lui Viktor Orban, știind că în România sunt câteva milioane de etnici maghiari ultra-identitari și 14 milioane de români (sedați) progresiști ultra-U.E., incoerența atinge nivelul sistemic – statul profund jubilează!

Însă când dna Șoșoacă strigă de la tribuna Parlamentului: așa-zisa pandemie este cea mai mare mascaradă a tuturor timpurilor, instituită la nivel internațional și adoptată de noi fără crâcnire“, statul profund începe să-și facă probleme! Când dna Șoșoacă expune lipsa de cunoștințe juridice în domeniul medical (unde sunt ONG-urile care militează pentru drepturile omului, puzderie când e vorba să introducă Penisul și Vaginul fără gen dar cu subiect și predicat la copiii din clasele 1-4, îndemnând intensiv la masturbare?), în special cu privire la drepturile pacienților, vorbind despre serul experimental și despre oculta mondială care dorește să șteargă România de pe fața pământului până în 2024, cu complicitatea Autorităților Ticăloase ale Guvernului de Ocupație din România (ATGOR), statul profund începe să facă spume la gură!

Când dna Șoșoacă strigă în gura mare despre mafia adopțiilor care, în fapt, este mafia pedo-criminală cuplată la mafia organelor, România fiind cea mai “mare exportatoare” de carne vie din Europa, amintim doar afacerea Michel Sounalet din Iași… statul profund începe să se dilate de frică.

 

Adăugați la această analiză de suprafață asumarea deplină a romanității, până la estetica veșmintelor, afirmarea identității, respingerea în bloc a tuturor pseudo-valorilor cosmopolite, revendicarea suveranității naționale, agrementate cu afronturi pe note muzicale tradiționale și naționaliste la adresa falsului-palestinian care a oferit un holocaust Ortodox stăpânilor săi, mă refer la cei care au refuzat Încarnarea, și înțelegeți de ce AUR a fost constrâns de creatori să-și abandoneze “cureaua de transmisie”.

Adevărată “mașină a timpului” bazată pe modelul brevetat de Marine Le Pen în Franța sau de AFD în Germania, ambele ultra-U.E. (opoziție controlată), AUR are ca misiune să atragă toate energiile naționaliste și contestatare, dinamică în plină expansiune în România, spre politica emoțiilor deșarte și declaraților fără efect real, simplă iluzie temporală menită să permită organizarea în liniște a ultimelor etape spre deznodământul final anunțat de toți analiștii politici naționalist din lume, sfârșitul național, implementarea Great-Reset și inaugurarea proiectului mesianic, guvernul global a celor care au refuzat Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos! Sau, mai pe înțelesul tuturor, guvernul global a celor care l-au condamnat abuziv pe marele patriot român, colonelul Vasile I. Zărnescu. Guvern global care, așa cum a evidențiat antropologul Jean-Dominique Michel, o să stăpânească doar țările “care au respectat jocul democratic”…

Mihnea CODRESCU

21 comments

 1. Românii au votat-o pe doamna Sosoaca ,nu partidul AUR despre care nu știau nimic.Dinsa era singura persoana de încredere din noul partid.Acum și AUR va dispărea precum PPDD-ul.
  Tot respectul pentru doamna Sosoaca.Dinsa chiar a făcut ceva pentru țară în comparație cu lătrătorii care au dat-o afara

 2. Stați liniștiți că au dat-o afară din partid nu și din Senat. Poate în continuare să apere interesele românilor, dacă asta vrea cu adevărat.

  Și mai am și eu o curiozitate: de ce e bine ca dependența Europei față de gazul rusesc să crească? de ce se luptă naționaliștii români pt interesele economico-politice ale Rusiei!?

  Iar dacă articolul tot amintește de ”liderul” Orban (despre care nu spune la fel ca despre Le Pen sau Afd că ar fi pro-UE, deși e) – câți știu că evreii Arthur Finkelstein și George Birnbaum sunt cei care au condus campaniile electorale ale ”liderului” încă din 2008 (inclusiv campania anti-Soroș în care ungurii erau îndemnați să nu-l lase pe Soroș să fie cel care râde la urmă) sau că în spatele acestora doi se află însuși Netanyahu?
  Luați de citiți: http://dissident-mag.com/2020/08/05/fink-me-once-shame-on-jews-fink-me-twice/

 3. Si opozitia si puterea si viitoarea opozitie si viitoarea putere exceptie cativa oameni sunt controlate de aceleasi forte oculte.

 4. Marcus Ulpius Traian Basescu

  Suntem o tara de tradatori,multi dintre noi gata sa ne vindem tara ,credinta ,familia,copiii,parintii,onoarea ,demnitatea pentru niste bani nenorociti.Astia suntem de 2000 de ani cand stramosul nostru dac ,Bastus, l-a vandut pe Decebal romanilor.Si mai grav este ca l-am tradat pe Dumnezeu,Si pentru asta vom fi pedepsiti amarnic.Numaratoarea inversa a inceput in 25 Decembrie 1989.

 5. Ceea ce demonstrează tâmpenia noastră domnule Codrescu. dvs ridicați probleme sistemice așa cum spuneți, probleme de o gravitate apocaliptică, trafic de carne vie, de organe etc iar uniii de pe acest blog critică Ungaria și Polonia când aceste țări sunt respectate și invidiate în toată Europa pentru unitatea dintre popor și reprezentanți și forța cu care își apără credința, cultura, independența și suveranitatea. Eu chiar nu înțeleg de ce trebuie să fim așa de invidioși și obtuzi când noi ar trebui să învățăm de la ei. Voi ăștia care comentați pe lângă subiect, chiar credeți că nu avem nici un rol în nenorocirea din România, politicienii și-ar fi permis ceva peste capul nostru dacă eram oameni așa de deștepți și de curajoși? De când un popor nu-și merită conducătorii? Dacă ungurii au un suveran la vârf, care știe să tragă numai foloasele din U.E., așa cum o face și Polonia, înseamnă că la bază oamenii nu acceptă altă variantă. Cât despre Rusia și geopolitică, în România auzi numai clișee propagate de mass-media. Dar asta este suma adunată a unui fond calitativ foarte scăzut.

 6. O analiza buna . Cei care au spus adevărul de la Vadim până în prezent ii numeri pe degetele de la o mana .

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Coroborând ultimele declarații ale liderilor AUR și Partidul Neamul Românesc, m-am îngrozit. Între cele două partide a fost încheiat un Protocol electoral, și nicidecum o alianță, prin care oameni din PNR au candidat pe listele AUR. Aceștia ar fi semnat adeziuni de membri ai AUR. Acum Claudiu Târziu declară că nu găsește adeziunea Dianei Șoșoacă, ceea ce ar presupune că aceasta a candidat în mod ilegal la alegerile parlamentare.Un alt parlamentar AUR a adeclarat că Șoșoacă nu putea fi exclusă din AUR, întrucât eanu afost niciodată membră AUR. Ninel Peia, președintele PNR, a afirmat că cei de la AUR i-au propus să încheie un protocol iar președintele din partea AUR a semnat un altul decât co-președinții declarați după alegeri Simion și Târziu.
  Președintele Ninel Peia a mai declarat aseară la Realitatea Plus TV, repetând de mai multe ori această frază, că are informații (cu asta se și ocupă băieții din PNR) că “ÎN SPATELE LIDERILOR AUR STAU NIȘTE INTERESE ALE UNOR OLIGARHI”.
  Concluzia este că există un haos total în organizarea și conducerea AUR și liderii AUR nici nu știu bine ce conținea Protocolul electoral cu PNR. Din păcate, domnul profesor Corvin Lupu nu avea cum să știe aceste detalii importante atunci când cerea naționaliștilor aderarea imediată la linia AUR.

 8. “…în România sunt câteva milioane de etnici maghiari ultra-identitari..” ?!
  De unde pielea de pe Pieleanu Preputzeanu ai scos atitia boangheni in Romania ?!

  • Dumneata nu stii ca Codrescu e plecat din Romania de mai multi ani ? Acesta este explicatia !

   pana si eu, care stau in Canada, stiu asta.

   • După ultimul recensământ transmis de autoritatea legală, în România trăiesc 1.270.000 de etnici maghiari. Recensământul s-a bazat pe cei cu ambii părinți etnici maghiari. Însă după verificare, am aflat cei cu un singur părinte maghiar beneficiază de recunoaștere administrativă (cetățenie) din partea Ungară, cu condiția să vorbească maghiară. Aceștia se căsătoresc la rândul lor și trăiesc în România, iar copiii lor devin la rândul lor maghiari cu acte sau etnici maghiari buni de recensământ. Știind că țiganii sunt constant scăzuți numeric sau absenți, plecați din țară, bănuiesc că nu este exagerat să spunem că sunt minim 2 milioane de etnici maghiari în România, știind că ministerul muncii din Ungaria declară 330.000 muncitori etnici maghiari cu viză în anul 2019.

 9. Dacă George Simion l-a ocolit pe țiganul bozgor Orban, atunci nu pot decât să-l felicit pt asta; a crescut în ochii mei.
  Cu ăsta vreți voi să vă aliați? https://www.aktual24.ro/wp-content/uploads/2018/04/harta-610×300.jpg

  • Adevăratul discurs separatist și antinațional este cel promovat de la București, care împarte cetățenii țării în bozgori, moldoveni împuțiți, rusofili, germanofili etc. Eu sunt din Suceava, sunt român și nu accept discursul separatist de la București, care vântură cuvinte goale de sens în timp ce menține țara ostatica în U.E. și care ne împiedică pe toți să trăim în pace alături de toți cei care prețuiesc pământul acesta! Dominația Bucureștiului asupra țării este cancerul României. Nu există decât dispreț, suficiență, incultură crasă și lipsă de unitate în discursul vostru!

   • dacă te cheamă Andreea și spui că ești român însemnă că:
    1) te cheamă de fapt Anatol și ești din țara prietenă care ne-a furat tezaurul și nu mai vrea să ni-l dea înapoi
    2) ești transsexual/homosexual etc. (nu stăpânesc bine termenii); te rog să-mi spui care sunt pronumele tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *