Home / Chestiunea Jidănească / Știri de pe Marte-Polonia – “Cercetători” ai holocaustului forțați să-și ceară scuze pentru denigrarea unei familii poloneze

Știri de pe Marte-Polonia – “Cercetători” ai holocaustului forțați să-și ceară scuze pentru denigrarea unei familii poloneze

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 11, 2021

Cercetători" ai holocaustului forțați să-și ceară

În Polonia, jidanii care mint fac bulău. În România, românii care spun adevărul fac bulău!?

 

Iată o știre care parcă este de pe altă planetă.

Un tribunal din Varșovia a decis marți că doi cercetători propagandiști ai holocaustului trebuie să-și ceară scuze unei femei care a susținut că unchiul ei decedat a fost calomniat într-o lucrare holocaustică, sugerându-se că acesta a ajutat la uciderea jidanilor în timpul celui de-al doilea război mondial.

Avocații pentru Filomena Leszczynska, în vârstă de 81 de ani, au susținut că unchiul ei era un erou polonez care salvase jidovi și că “cercetătorii”  i-au adus prejudicii familiei și numelui său. Curtea a decis că mincinoșii trebuie să-și ceară public scuze. În cazul în care aceștia ar fi refuzat, ar fi ajuns la închisoare.

Cu toate acestea, Curtea Districtuală din Varșovia nu i-a obligat să plătească și cei 100.000 de zloti (27.000 de dolari) pe care avocații femeii denigrate îi ceruseră.

După 76 de ani, această memă teribilă pentru destinul european, holocaustul, cu care s-a rescris istoria și s-au răpit drepturi, începe să-și piardă din putere.

*

Citește și Colonelul Vasile Zărnescu a fost condamnat la închisoare pentru că a publicat studii despre holocaust

4 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Îi rog pe naționaliștii români să nu se înfoaie prea tare, Polonezii sunt majoritar catolici iar, din perspectiva ortodocșilor, inclusiv cei din AUR, “niște nenorociți de papistași”.
  Realitatea este că neamul polonilor știe ce vrea. Românii încă mai caută, precum orbii, prin istorie. Patriarhul zicea că eroii au dus la învierea neamului, eu spun că românii trebuie să se deștepte din somnul cel de moarte în care l-a adus Biserica Ortodoxă.

  • Vasilică Militaru,
   Nu Biserica Ortodoxă ca entitate de credințâ a neamului românesc ci unii din cei care au condus și conduc BOR…cu tot cu șorțulețele lor…

 2. Cornel-Dan NICULAE

  Se vede astfel că mulţi din asemenea acuzatori sunt, de fapt, nişte propagandişti holocaustopaţi, nu cercetători.

 3. când nu le convine lor, nu e bine ca justiția să se implice în treburile istoricilor: https://jewishinsider.com/2021/02/holocaust-research-poland-court-libel/

Leave a Reply

Your email address will not be published.