Home / Educativ / AUR – Primul Avertisment!

AUR – Primul Avertisment!

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Februarie 8, 2021

3 intervenții greșite pe care le-a vociferat George Simion după ce s-a întâlnit cu anumiți influențări din Polonia: Navalnii este persecutat pe nedrept de V. Putin; AUR susține protestele oamenilor care luptă împotriva regimului nedemocratic din Rusia; AUR cere anularea proiectului NordStream2 (hai, serios).

Îi aducem la cunoștință d-lui George Simion că agentul Navalnii a fost un nou Guaido împins și finanțat de serviciile secrete din Anglia, în vederea destabilizării ordinii publice și siguranței naționale pentru a crea premisele unei lovituri de stat, după modelul reușit în Ucraina însă total avortat în Belarus.

Toată cacealmaua cu “otrăvirea” lui Navalnii, plecarea liberă spre Germania și reîntoarcerea în Rusia, a fost deconspirată de Xavier Moreau, directorul StratPol Analyses, care a dezvăluit ancheta care a demonstrat manipularea și impostura care se află în spatele agentului Navalnii. Navalnii este prezentat de presa main-stream ca un “mare pericol” pentru Putin, însă reprezintă mai puțin de 3 la sută de potențiali electori, foarte tineri, localizați exclusiv în capitală (generația Big-Tech), în timp ce V. Putin este susținut de peste 64 la sută dintre ruși, cu un electorat naționalist, împărțit pe toate categoriile de vârstă, condiții sociale și zone geografice. Rusia, spre deosebire de Occidentul zis democratic, face corp comun în jurul unui proiect național de reconstrucție permanentă, alături de un lider legitim, incontestabil și care beneficiază de încrederea tuturor patrioților din Rusia, fără să mai adăugăm susținerea Bisericii Ortodoxe din Rusia.

NordStream2 (spre deosebire de jaful din România) o să permită Germaniei să se încălzească pe bani puțini, fără să recurgă la energia furnizată de statele-surogat care finanțează terorismul internațional și răsturnarea regimurilor legitime din Orientul mijlociu, precum Siria și Iran, în serviciul SUA, care sub mandatul lui Biden par a fi conduse direct de la Tel Aviv, vedeți compoziția guvernului.

Beneficiile și realizările lui V. Putin în Rusia nu pot fi contestate de un om întreg la minte, care are pretenții de politician în contextul actual. Nu mai intrăm în alte detalii, dar îl atenționăm pe d-ul George Simion că poziția lui legată de Rusia e identică cu poziția U.E., care așa cum ne-a obișnuit are o poziție vehement anti-populară, anti-românească, anti-ortodoxă, anti-identitară și, mai ales, anti-SUVERANĂ!

Vă sfătuim să abandonați narațiunea CNN despre Rusia și să vedeți de Colonia-română ținută de U.E., Washington și Tel Aviv, eventual să luați exemplul demnității lui V. Putin și, când faceți referințe în numele poporului român, învățați să gândiți și să vorbiți despre libertate, demnitate, independență politică, suveranitate națională și colaborare după principiul suprem al interesului național, în loc să aberați despre “democrație” și Navalnii, fiindcă începeți să semănați cu un produs Kosher lansat cu tunul dinspre serviciile care l-au condamnat pe marele patriot român, colonelul SRI (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Ar mai fi ceva, să nu credeți cumva că ați fost susținuți de aripa naționalistă din România, deocamdată ați primit doar girul patrioților civici, care sunt la fel de volatili precum emoțiile de primăvară. Aripa naționalistă nu a votat, țineți minte. Însă se poate organiza în viitor să răspundă nevoilor sale!

În ceea ce o privește pe distinsa doamna Senator Diana I. Șoșoacă, care până în acest moment a făcut un parcurs fără greșeli, o asigurăm de toată simpatia și susținerea noastră, în speranța că d-l George Simion o să-i urmeze exemplul.

Mihnea CODRESCU

Nota redacției: Analizând comentariile de la videoclipul postat de George Simion, pro și contra, concluzionăm că majoritatea românilor care și-au exprimat părerea sunt împotriva a ceea ce declară George Simion despre Navalnii și Rusia condusă de Putin.

14 comments

 1. Șj să nu uităm că se tot ia de Șoșoacă mereu…

 2. jos cu simion
  sus cu Șoșoaca

 3. Excelent avertisment !

  Felicitari!

  Fiti cu ochii pe Mr Kosher !

 4. Domnul Grosu are perfecta dreptate cu privire oa aur, încet încet se va vedea adevărata față a domnului Simion, timpul ne va da dreptate sau nu celor care ne-am pierdut încrederea în această formațiune politică care se folosește de disperarea românilor pentru a se infiltra în parlamentul României și a-și consolida poziția de trădători ai neamului românesc

 5. Nu zic că Navalnîi nu ar fi pionul CIA etc. sau că România nu e o colonie, dar sunt curios cum ar suna un articol scris de Mihnea CODRESCU despre opoziția pe care a avut-o (și o are) Rusia la începutul anilor 90 față de unirea României cu Basarabia (vezi conflictul de pe Nistru), despre prezența armatei a 14a pe teritoriul Republicii Moldova, despre asasinarea unioniștilor, despre conflictul interetnic (găgăuzia) cu care-i amenință pe moldoveni etc.

  • Am fost în Moldova în 2017, în realitate curentul unionist este absolut nesemnificativ. Luând contactul cu mai multe organizații și partide, am înțeles că moldovenii cu vibrație unionistă nu se regăsesc deloc în curentul atlantist abordat (cu forța) de România. Discursul majoritar poate fi tradus în felul următor:
   decât supus la sataniști cum este România, mai bine aliați cu fratele cel mare al ortodoxiei, Rusia! Moldova va fi unită cu România, în primul rând dacă România devine o țăra cu un roman național atrăgător, o națiune reală și pe cât posibil de suverană, în condiția în care o să poată oferi garanții de siguranță și de respect pe plan național și internațional, teritoriului și poporului istoric moldovenesc, dar nicidecum de la București ca un partener de zona B, ci eventual sub forma unui stat federal cu democrație directă. Ori România, în acest moment, nu poate oferi astfel de garanții! Handicapul locomotor al singurei colonii ortodoxe din Estul Europei, nu trebuie să devină virală ci să fie tratată și abia apoi să reintegreze marea familie din Est. Cel mai important, acest lucru este posibil numai în cazul în care statul român se angajează oficial pe linia uniunii ortodoxe, singura modalitate de a combate cancerul neo-civilizațional diseminat de U.E. și, pe cale de consecință, ieșirea României din U.E.. Nu în ultimul rând, o astfel de decizie trebuie să fie unanimă, propusă spre consultare în mod transparent, cu angajamente oficiale și reieșind, dacă este cazul, prin referendumuri naționale. Politica reală, organică, nu se face cu amintiri și sentimente din tinereți pierdute…

   • Nu cunosc felul în care rușii îi manipulează pe moldoveni, dar înțeleg că tu ești din România de la vest de Prut, sau așa vrei să dai impresia. Explică-mi atunci de ce repeți tâmpeniile kgb-iste de genul ”popor istoric moldovenesc” sau România ”stat federal”? Iar ”linia uniunii ortodoxe” se referă la Biserica Rusă, cea care promovează imaginea lui Stalin ca bun creștin!?

    Văd că singura ”politica reală, organică” pe care o faci tu e de fapt cea a Moscovei. Sigur nu ești și tu tot de acolo?

    • Cum vrei, însă ai demonstrat de ce nu se poate dialoga pe narativa post-suverană de la București. Eu am adus argumente de bază, nici pro nici contra, în mod politicos și constructiv. De ce negi istoria Moldovei? Stefan a domnit la București, în România? Această atitudine nu este menită să producă ceva pe viitor. Apreciez părerea comentatoruluii Gheorghe în acest sens.

     • Și voi negați istoria României și a provinciilor ei care au ales să se unească. Credeam că rușii sunt un pic mai inteligenți de atât 🙂 . Nu e de mirare că CIA a reușit să vă facă să vă distrugeți singuri imperiul sovietic. Mai bine luați-vă tancurile din Moldova și duceți-i-le lui Putin să se joace cu ele.

     • @Marian
      Ori esti in misiune ori esti fanatic.

 6. Vasilică Militaru

  Le sugerez celor din AUR să facă mai întâi curățenie în Biserica Ortodoxă Română. Claudiu Târziu, priceput în vorbele meșteșugite ale teologiei afima sigur pe el: “Noi suntem Biserica!”. Așa afirmau și legionarii lui Corneliu Zelea Codreanu până când Sfânta Biserică le-a tras-o original. Codreanu a fost asasinat de către jandarmii angajați ai Guvernului condus de onor prim ministrul patriarh Miron Cristea.
  Singurul caz despre mizeria din BOR iese cu mare greutate la iveală.
  https://safielumina.ro/ping-pong-cu-prada/

 7. Dl. Simion pare ca se bazeaza pe alta istorie decat cea adevarata… e tanar dar ar trebui sa priveasca atent pe unde calca si sa stie satina gura inchisa, … se invata manierele diplomatice daca ai putin simt de prevedere.
  Daca nu stii de unde vii, atunci nu stii incotro sa mergi si – mai important – nici de ce?

  Cum se “leaga” “nationalismul” declarat cu gu globalismul drogatului intoxicat cu amfetamine, Navalnii?
  Cum se leaga “ne-amestecul in treburile interne” ale Germaniei: nemtii trebuie sa stea prin frig pentru ca vrea Simion sa hotarasca si “deminitatea nationala” exprimata pein suveranitatea deciziilor, atat cat mai este!??

  Despre Transnistria – acolo teritoriul e [inca] cel mai mare depozit de armament din Europa; a crede ca se poate negocia este o tampenie: e cucerit practic de Rusia si nu-l va da inapoi vreodata.
  Ca judetele luate de bulgari, sudul Basarabiei luat de Ucraina… PA!
  Asa, si Crimeea e tot a noastra ca era plina de stane strea-romanesti… insa ca sa pastrezi ceva trebuie sa si poti sa rezisti atacului de cucerire; nu poti, problema este inchisa.
  NEGOCIAZA, ROAGA-TE de cel puternic sa binevoiasca, plateste tribut… nicidecum nu-l ameninta.

 8. Simion tocmai si-a dat arama pe fata, cand a exclus-o din partid pe Sosoaca, singura voce autentic nationalista, dar si o posibila rivala la conducerea partidului. AUR tocmai si-a semnat decesul politic, a devenit si el doar un alt partid infiltrat de globalisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *