Home / Actualitate / Sute de procurori şi poliţişti reeducați să investigheze “infracţiuni motivate de ură contra LGBTI” / Proiect de aproape un milion de euro finanțat de străini

Sute de procurori şi poliţişti reeducați să investigheze “infracţiuni motivate de ură contra LGBTI” / Proiect de aproape un milion de euro finanțat de străini

Incorect Politic
Mai 16, 2023

Sute de procurori şi poliţişti reeducați să investigheze "infracţiuni motivate de ură contra LGBTI" / Proiect de aproape un milion de euro finanțat de străiniPoza nu este din România, dar în curând se va ajunge aici?

 

Sute de procurori şi poliţişti reeducați să investigheze “infracţiuni motivate de ură contra LGBTI” / Proiect de aproape un milion de euro finanțat de străini

 

Dap, străinii finanțează programe de reeducare a polițiștilor și procurorilor din România.

Scopul: Slăbirea celulei de bază a societății, subminarea tradiției, dezrădăcinarea și satanizarea românului.

Metoda: Persecuție milițienească împotriva celor care afirmă normalitatea, respectă adevarul și iubesc tot ceea ce este firesc.

Asta vor apăra polițiștii din România? Pervertirea copiilor?

Procurorii ar trebui să investigheze infracțiuni motivate de perversiuni, cum este coruperea minorilor de mai sus.

 

G4Media(link arhivat):

147 de procurori şi 160 de poliţişti au participat la sesiuni de formare pe tema investigării infracţiunilor motivate de prejudecată şi a promovării drepturilor persoanelor LGBTI, a anunţat, joi, Parchetul General, citat de Agerpres.

Singura șansă este ca autoritățile ce participă la astfel de mizerii să realizeze că se încearcă îndoctrinarea lor întru persecutarea Românilor vii. Conștientizând asta, să încerce să-și facă treaba fără să bage în seamă nebunia conceptului juridic de “ură” și de “infracțiuni motivate de ură”.

Conform unui comunicat al PG, sesiunile au fost organizate de Asociaţia Accept şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în cadrul proiectului „Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI: implementarea jurisprudenţei CEDO privind orientarea sexuală şi identitatea de gen”.

Deci un ONG pentru homosexuali acaparează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și de Justiție din România, cu scopul obținerii de condamnări ale celor care nu sunt de acord cu agenda LGBT.

Cursurile de formare comune pentru procurori şi poliţişti s-au derulat în perioada octombrie 2022 – aprilie 2023, formatorii fiind procurorii PICCJ Oana Chichernea şi Răzvan-Horaţiu Radu, psihologul Alex Ciucu şi avocata Iustina Ionescu, specializată în drepturile omului.

„Sesiunile au fost organizate în scopul îmbunătăţirii nivelului de înţelegere de către specialiştii din instituţiile de aplicare a legii a nevoilor şi problemelor specifice cu care se confruntă victimele LGBTI ale infracţiunilor motivate de ură. Totodată, tematica cursurilor a vizat modalităţi eficiente de identificare şi investigare a acestor infracţiuni.

În mod concret, un subiect de interes major a fost cel al abordării centrate pe victimă în investigarea cauzelor având ca obiect infracţiuni motivate de ură, în cadrul celor 16 sesiuni de formare fiind prezentată cazuistică în domeniu. Necesitatea formării sistematice a forţelor de ordine şi a magistraţilor este indicată în deciziile Comitetului de Miniştri al Consiliului Europei în cadrul monitorizării executării hotărârii CEDO în cauza MC şi AC împotriva României (2016), prin care s-a solicitat României implementarea de urgenţă a unei reforme a sistemului de investigare şi anchetă a infracţiunilor motivate de ură”, susţine Parchetul General.

Formarea sistematică = reeducare.

Ce fel de țară suntem dacă permitem unor alogeni să “solicite României implementarea de urgență a unei reforme a sistemului de investigare şi anchetă a infracţiunilor motivate de ură”? Adică permitem altor puteri să scrie legi la noi în țară.

ADICĂ SUNTEM O COLONIE!

Formarea profesională a procurorilor constituie o condiţie în vederea aplicării standardelor europene în materie şi pentru îmbunătăţirea accesului la justiţie şi câştigării încrederii în actul de justiţie penală.

În acest sens, evaluarea realizată la finalizarea sesiunilor de formare a confirmat nevoia procurorilor şi poliţiştilor, beneficiari direcţi în cadrul proiectului, de dobândire a unor cunoştinţe profesionale specializate şi aprofundarea tehnicilor de investigaţie în domeniu.

Proiectul „Parteneriat pentru egalitatea persoanelor LGBTI: implementareajurisprudenţei CEDO privind orientarea sexuală şi identitatea de gen” este implementat de Asociaţia ACCEPT în parteneriat cu Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în perioada decembrie 2021 – noiembrie 2023.

Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 937.819 euro oferit de Islanda, Liechtenstein şi Norvegia prin Granturile SEE în cadrul Programului Dezvoltare locală.

Generație nouă, viitorul României depinde de voi, dacă vă treziți și ajungeți eroi sau dacă dispăreți în căldura întunecoasă, somniferă, a confortului.

4 comments

 1. “Asta vor apăra polițiștii din România? Pervertirea copiilor?” Întrebare retorică și fără rost. Da, o vor face. Să nu uităm ce entuziast au aplicat măsurile din timpul “pandemiei”. Vorbim de oameni dependenți de salariu și fără caracter.

 2. Articolul 200

  1. Relațiile sexuale între persoane de același sex, săvârșite în public sau dacă au produs scandal public, se pedepsesc cu închisoare de la unu la 5 ani.
  2. Fapta majorului de a avea relații sexuale cu un minor de același sex se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi.
  3. Relațiile sexuale cu o persoană de același sex în imposibilitate de a se apăra ori de a-și exprima voința sau prin constrângere se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi.
  4. Dacă fapta prevăzută în alin. 2 și 3 are ca urmare vătămarea gravă a integrității corporale sau a sănătății, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani și interzicerea unor drepturi, iar dacă are ca urmare moartea sau sinuciderea victimei, pedeapsa este închisoarea de la 15 la 25 de ani și interzicerea unor drepturi.
  5. Îndemnarea sau ademenirea unei persoane în vederea practicării de relații sexuale între persoane de același sex, precum și propaganda ori asocierea sau orice alte acte de prozelitism săvârșite în același scop se pedepsesc cu închisoare de la unu la 5 ani.

  • A fost abrogat de Adrian Nastase in 2001

  • Închisoarea(mai ales fără regim de muncă) este creația modernității talmudo-masonice, e un loc în care se distrug sufletele și se nasc monștri, infractori mult mai versați și mai periculoși decât au intrat. În trecut, pedepsele variau între moarte, muncă silnică, corecție fizică, mutilare, umilire în public, confiscarea averii, vânzarea în sclavie(pentru cei insolvabili), pierderea drepturilor cetățenești, exilare, etc..
   Codul lui Iustinian, sinteză între dreptul roman, trac și creștin, tradus în română în sec. XVII și care necesită o nouă adaptare și tipărire este adevăratul cod penal, civil și religios al statului român. Codul lui Iustinian prevede arderea pe rug pentru deviațiile sexuale, pedeapsă care după buna judecată(nu justiția egală și oarbă a statului masonic) trebuie executată împreună cu confiscarea totală a averii în caz de pedofilie, trafic de persoane, racolare de minori și tineri, agresiuni care duc vătămarea gravă sau uciderea victimei; în cazurile de agresiune fără vătămarea gravă, prostituție, pornografie sau întruniri de grup, să se comute pedeapsa la muncă grea, confiscarea a jumătate din avere și degradarea civică severă cu posibilitate redusă de reabilitare; în cazurile rarisime de concubinaj fără promiscuitate și agresiunea asupra terților, să se comute pedeapsa la muncă ușoară, confiscarea a un sfert din avere și degradarea civică ușoară, cu posibilitate crescută de reabilitare; iar victimele să treacă în grija statului, primind ca despăgubire sumele confiscate.
   Ordinea morală în trecutul românesc, inimaginabilă astăzi, impune ca prostituatele să fie purtate în lanțuri și bătute la tălpi în văzul mulțimii, violatorii de fecioare spânzurați, în timp ce tinerii îndrăgostiți care au fugit de părinți să fie iertați cu condiția de a se căsători. Ori, ororile pedo-leghebetiste au ca leac restaurarea legilor străvechi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *