Home / Știrea zilei / OLTEANUL DEZLĂNȚUIT: “Liceeni învață istoria Jidanilor? Politicienii sunt niște curve!” – Marian Motocu

OLTEANUL DEZLĂNȚUIT: “Liceeni învață istoria Jidanilor? Politicienii sunt niște curve!” – Marian Motocu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 16, 2023

 

OLTEANUL DEZLĂNȚUIT: “Liceeni învață istoria Jidanilor? Politicienii sunt niște curve” – Marian Motocu

Naționalistul Marian Motocu face DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre Răscoala Țăranilor de la 1907 împotriva arendașilor Jidani, apoi vorbește despre subminarea învățământului românesc prin legea care introduce materia obligatorie despre holocaust.

Mesajul lui Motocu este unul tăios, bărbătesc și mobilizator, cerând trezire, conștientizare și ridicare.

“Noi când ne-om ridica, vă ridicați și voi în țepe.”

Cine nu e pe VK nu știe ce pierde, abonați-vă la canalul lui Marian Motocu și distribuiți clipurile în lung și-n lat!

Și pentru că este singurul român care face live-uri în care vorbește despre chestiunea jidovească, fără să se autocenzureze, vă îndemn să-l sprijiniți în orice fel puteți:

Marian Motocu, REVOLUT (local) IBAN R082 BREL 0005 5109 4184 0100,

(SWIFT) IBAN LT24 3250 0847 8476 6939

4 comments

 1. Marian Motocu este un patriot dar s-ar putea să se înșele cu privire la răscoala din 1907. Drept dovadă că acest punct de vedere este susținut și de către publicația cu patroni evrei prin tradiție, mă refer la Adevărul. Respectiv că răscoala a fost provocată de lăcomia arendașilor evrei din trustul Fischer. Vă dați seama că n-ar avea cum să aibă un punct de vedere comun într-o problemă spinoasă un naționalist cu un organ de presă evreiesc! Nicolae Paulescu, contemporan cu evenimentele, susține altceva în cartea lui ,,Spitalul, Coranul, Cahalul, Francmasoneria” anume că Cahalul evereiesc a provocat într-adevăr răscoala, a făcut chiar mari eforturi în acest sens – cine dorește să consulte argumentele autorului – cu atât mai mult cu cât anii 1907, 1906. 1905 fuseseră ani cu producție agricolă abundentă. Dacă țăranii ar fi fost aduși la disperare, aceasta se putea întâmpla mai degrabă în 1904 un an dezastuos din punct de vedere agricol. Punctul de vedere al lui Paulescu probat cu dovezi ale autorităților românești cu privire la implicrea unor activiști provocatori ovrei, este acela că ovreii cei mari din Cahal au dorit să provoace un mare cataclism social datorită căruia autoritatea statului românesc să fie șubrezită. În acest context delicat cahalul putea mai ușor să-și promoveze agenda constând în încetățenirea jidanilor veniți din Galiția, Polonia, Rusia, etc.

 2. Cetățeanul Turmentat

  Adevărat, în sfânta lui dezlănțuire, Olteanul nostru s-a încălzit. Ca la 1907. Mai puțin țepele. Poate la 2027! Dă Doamne! În rest, e adevărat: grădinița, școala, liceul, universitatea, masteratele, doctoratele murdăresc și fură viețile oamenilor, cei mai șmecheri recuperând și ei ce pot, masterate, doctorate, pensii grase, privilegii odioase, Șase Case și așa mai departe, la mai mare… De unde vorba: INTRĂ BOUL LA UNIVERSITATE, DE UNDE IESE VACĂ, SAU INVERS, INTRĂ VACA LA UNIVERSITATE, DE UNDE IESE BOU SADEA! Altfel spus, școala, universitatea ne fură, ne murdărește viața, nu totdeauna, dar de multe ori… , ba chiar de cele mai multe ori!
  Cum ne fură școala viața? Cum ne-o murdărește? Simplu: cu ajutorul minciunilor pe care, le spune susține și repetă, din cea mai fragedă vârstă. Fără adevăr, școala este nu numai hoție ci pur și simplu abator! ȘCOALA DE AZI A DEVENIT ORI ESTE PE CALE SĂ DEVINĂ ABATOR OMENESC. Ea ne ucide nu trupul, ca medicina ucigașă, ci spiritul, dumnezeul din noi. Cu ajutorul sau prin intermediul nimicurilor, a invențiilor, a falselor, inventatelor, inexistentelor evenimente și holocoaste, cu care ni se spoiește viața, ni se spoiesc creierii, aceasta fiiind tăierea cerebrală împrejur, prin care școala contemporană a ucis și ne ucide, în continuare, copiii. Din această cauză, unii dintre copii sar cu cuțitul la gâtul profesorilor, ca în junglă, căci natura are oroare de vid! Școala nemaifiind școală, profesorii nemaifiind profesori, copiii fiind amenințați să nu mai ajungă oameni întregi, ca părinții, moșii, bunicii și strămoșii lor, se înțelege că reacționează cum pot, pun mâna pe ce apucă, pe arme, ca în poezia LA ARME, LA ARME FRAȚI ROMÂNII… Ca și Olteanul nostru, copiii se trezesc, conștientizează, se ridică, cum spunea Radu Gyr: RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE IOANE, f-t…ule mama lor, am putea spune, dacă n-am fi diminuați, castrați mintal, tăiați împrejur la creier și la cur Doamne ferește, cum se încheie Tatăl Nostru pe țigănește, în varianta pierdută de Țiganiada lui Budai Deleanu:
  Tatăl nostru, ia c-aș da,
  Pururea și marea, Șocaracucuta,
  Niște pui de mierla…
  Pe cea mare, lată, zace-un pui,
  De piatră uscată,
  Și pe el clocește,
  Un iepure, legat la cap turcește
  Și ca cur Doamne ferește!
  Rămânem la Doamne ferește, urându-i Olteanului nostru cel mai deplin succes în opera bărbătească și mobilizatoare de trezire, conștientizare, ridicare, inclusiv în țepe a celor ce se cred neînțepabili. Vorba Poetului: Îndrăgi-i-ar ciorile / Și spânzurătorile.
  Toate bune și frumoase, dar Istoria Jidanilor pute, miroase, nu tocmai clar, de la o poștă, și nu de azi, sau de ieri. Nu întâmplător Egiptenii i-au gonit din Egipt, Romanii le-au dărâmat templul, Englezii, Francezii, Spaniolii, Portughezii și alții i-au gonit din țările lor. Toate acestea sunt istorie, dar rămâne de văzut, ISTORIA CUI? În sensul strict al cuvântului, nu putem vorbi decât de ISTORIA OMULUI, A OMENIRII. Între ființele de pe pământ, poate chiar din Univers, Omul este singura FIINȚĂ ISTORICĂ. Nu întâmplător, Lucian Blaga a scris o carte cu acest titlu: FIINȚA ISTORICĂ. Animalele, gâzele, fluturii sunt ființe, căci ființează și ele, dar nu sunt ființe istorice. Și munții ființează. Continentele, oceanele, cerul albastru ființează nu se știe de când, dar nu ființează istoricește. Numai OMUL ESTE FIINȚĂ ISTORICĂ, NUMAI EL POATE AVEA ISTORIE, NUMAI EL FIINȚEAZĂ ISTORICEȘTE. Îngerii, arhanghelii, heruvimii, serafimii, zeii și toți dumnezeii ființează și ei, nu se știe cum, dar nu ființează cum ființează oamenii, din care cauză nu pot avea o istorie, nu o istorie ca a oamenilor. Cel mult, putem vorbi de o istorie a zicerilor sau spuselor despre îngeri, arhangheli, heruvimi, serafimi, zei, dumnezei, lucru nu chiar la îndemâna oricui, din care cauză, cei plecați pe acest drum sfârșesc adesea cu ”Dumnezeii mamii lui”, PELIMBĂ, la care i se replică, ”Ba pe-ai mă-tii”, ”Pe-ai mamelor voastre”, huo…etc.
  Dacă Jidanii sunt oameni, atunci, una la mână, au și ei istoria lor, de care sunt foarte mândri… Atâta doar, acești bizari ființători au atâtea ”istorii” încât nici Dracu nu știe dacă și care este cea adevărată. A doua la mână: întrucât se prezintă drept aleșii lui Dumnezeu, ba chiar mai zei și dumnezei decât toți zeii și dumnezeii lumilor trecute, prezente și viitoare, Jidanii, Iudeo-Khazarii sau cum le-om zice intră de fapt în rândul îngerilor, arhi-îngerilor sau arhanghelilor, al heruvimilor, serafimilor, zeilor, dumnezeilor, de nici Dracu nu mai știe cum s-o scoată la capăt, de pe așa mânecă încurcată. Ar fi soluția din Soacra cu trei nurori, ori din Povestea lui Ionică cel Prost… care, de aceea, nu se mai predau la școala ce preferă poveștile holocaustice, invențiile șoatice, viețile sfinților și ale altor mâncători de buruieni și lăcuste prin pustiile reale sau imaginare.
  Nu știu cum s-o descurca Olteanul nostru cu această faună îngerească, dumnezeiască, supra-omenească. Cu elevii sau studenții, treaba e mai simplă. Nimeni nu învață nimic, dar toți se prefac, își dau aere că învață. Școala, Universitatea se preface că ne învață, ca în Povestea Hainelor Noi, ale Împăratului… România educată, a președintelui Șase Case, parcă-i ruptă din Andersen. Precum croitorașii lui Andersen, miniștrii, ministeresele, metresele ministeriale se prefac de zor că învață elevii și studenții, îi bacalaurează, licențiază, masterizează, doctorizează, îi atacă la prohab, le fură viața, le-o umple cu toate gunoaiele, nimicurile, minciunile și erorile posibile și imposibile. Intrat la grădiniță sau la școală, copilul normal, în vârstă de cinci, șase sau șapte ani, se trezește anormal către 14 sau 15, chiar la 13, cazul de la Belgrad, cazurile atâtor alți copiii, cărora falșii profesori și falsa școală le fură viața, din care cauză îndreaptă și ei lucrurile cum pot, repun binele la locul lui, se răzbună, căci asta înseamnă răz-bunarea, pe care biserica jidovită ne-o interzice. Ai primit o palmă, zi mersi, întoarce obrazul, mulțumește Jidanilor ce te-au pălmuit, că ei au scris Biblia, adică ”istoria” pulii lui Avram-Avraam, a celor zămilsliți de sfântul lui penis, primul tăiat împrejur, dintr-o falsă istorie, al cărei sfârșit, Slavă Domnului, pare că se apropie.
  Nu în ultimul rând, Olteanul nostru va trebui să se gândească serios la POVESTEA PULII, a marelui nostru ION CREANGĂ, la bietul popă și presbitera văduvă imaginată de autorul faimoaselor Amintiri din copilărie, pentru care acesta a fost caterisit, dat afară din mafia bisericească a vremii, etc.

 3. Care din cele două conturi este în euro € ?

 4. Stelian Motociclistu

  2:08: “Dați legi peste legi într-i țară în care legile nu sunt respectate, în care constituția nu e respectată.”

  În sfârșit observă cineva, dar cine-mi arată o țară în care se respectâ legile are de la mine 50 de bani.

  https://www.azquotes.com/quotes/topics/law.html

  “The United States is a nation of laws: badly written and randomly enforced.” – Frank Zappa

  “A country is in a bad state, which is governed only by laws; because a thousand things occur for which laws cannot provide, and where authority ought to interpose.” – Samuel Johnson

  etc.

  Bibliografie suplimentară:

  https://www.youtube.com/watch?v=UUImM1-7DBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *