Home / Actualitate / Un an de la înființarea Partidului Național Socialist din România

Un an de la înființarea Partidului Național Socialist din România

Vlad Voicu
Incorect Politic
Aprilie 28, 2023

Un an de la înființarea Partidului Național Socialist din România

Un an de la înființarea Partidului Național Socialist din România

Extrema dreaptă din România abia aștepta acest moment fatidic.

Acum un an, pe 28 aprilie 2022, a luat ființă Partidul Național Socialist. Legal, aprobat de Camera Deputaților, înscris în Monitorul Oficial, cu statut și tot ce trebuie, realizare posibilă cu ajutorul ultrabazaților infiltrați la cel mai înalt nivel al statului.

Astăzi, 28 aprilie 2023 se împlinește un an de la înființare.

Surse din interiorul partidului spun că erau pline coridoarele de tineri aderenți la doctrina național-socialistă, începând cu 20 aprilie, dată care marchează nașterea Fuhrerului.

Un mare eveniment avusese loc la sediul partidului, unde aderenții s-au întrunit pentru a-și reafirma loialitatea față de crezul național-socialist. S-au aprins lumânări, s-a citit din Mein Kampf, s-au schimbat idei și s-au intocmit planuri pentru a prelua puterea politică în România.

“Vedem o revenire, ca și moda, a ideilor național-socialiste și un mare interes pentru cele paisprezece cuvinte. Sperăm că vom putea să facem față cererii” a declarat sursa noastră din partid.

La finalul ceremoniilor s-a mâncat din tortul aniversar, care marca 134 ani de la nașterea lui Adolf Hitler.

3 comments

 1. Bine – bine; am ințeles că doctrina nazional-sozialismus, dar Der Fuhrer ce caută în ciorba-pardon, tortul ăsta ?!
  Cât bine a dorit Der Fuhrer la viața lui României de l-ați cocoțat în capula masă ?! Întreb și eu, pentru un preten…

  • Daca iti iubesti Tara, esti nationalist.
   Daca iti iubesti familia, Neamul, esti socialist.

   Sigur nu stii ca “socialismul” nu este ce e astazi – marxism popular pentu Goym.
   Socialismul prusac (german) este Socialis. Punct.

   Nu apar:
   – lupta de clasa; antagonismul om-om
   – antagonismul om-natura
   – principii iudaice tip inferioritatea Goym, indoctrinarea comportamentala, controlul Goym…
   – camata – scoasa in afara legii – care este de doua feluri;
   1. camata financiara = dobanda
   2. camata comerciala (de bishnitz, cica … business!) = profit.
   – atacul impotriva Adevarului, a realitatii fizice, obiective – vezi Adorno, Hockheimer, Tristan Tzara, Fouccault, Derrida… si toti pervrsii deghizati in artisti si filozofi… Indiciu: vezi ce e cu Scoala de la Frankfurt…). manevrele lor au dus civilaztia alba, crestina la sminteala: orice e orice, fa ce vrei, albul e negru, uratul e frumos, etc.
   – permisivitatea fata de degenerarea sexuala care duce atat la distrugerea individului ci si a familiei si cu finalitatea sinuciderii colective prin lipsa de urmasi
   … nu intru in domeniul economic, social, … ca nu e cazul acum.

   Pe vremea cui nu-ti place, portul de arma a fost permis germanilor, nu si ne-germanilor – a se intelege ca era o necesitate, germanii sa se apere de bandele bolsevice majoritar formate din jidani (aproape toti primiti ca refugiati din Imperiul Tarist) care atacau populatia germana pe strada, pe unde se adunau, … atcau si jefuiau fermele germanilor…

   Pe vremea cui nu-ti place a fost interzise portul si folosirea bastonului de cauciuc de catre politisti.

   Pe vremea cui nu-ti place a devenit obligatorie acordarea concediului de odihna anual platit pentru toti anagajatii.

   Pe vremea cui nu-ti place nu a fost inchisa nici o biserica; familia si Biserica au fost prioritati de stat!
   ….

   A fost atat de corect si benefic aplicat acest socialism – de fapt, singurul adevarat – incat jidanul care a semnat din partea “mondiala” Acordul Haavara a obtinut titlul de doctor in economie la 29 de ani, scriind despre …. socialismul NE-marxist – Arlossoroff, care era cat pe ce sa se casatoreasca cu sotia lui Goebbels.

   Nu mai spun de cele peste 15000 de cluburi sportive infiintate in germania “sub el”, de cele peste 250.000 de inventii – tot atunci patentate… furate de binefactorii jidanilor, Anglia, SUA, Rusia, Franta.
   Fiindca nputeau importa cauciuc natural fiind boicot jidanesc mondial – au inventa inginerii germani cauciucul artificial.
   La Auschwitz s-a construit prima fabrica de cauciuc artificial din lume. Stiau in fiecare zi ce se petrece acolo, atat spionajul britanic, rezistenta (jidanilor din Polonia) cat si rusii ce se intampla acolo… nici vorba de exterminare. De altfel, dintre jidanii din lagrul de munca vreo 10% ieseau la munca.
   Nota: nu vreau sa-ti spun de maternitate, magazin, cabinete medicale, … ca erau eliberati condamnatii la terminarea pedepsei legale.
   In perioada cand a fost la conducere “cel care nu iti place”, in 6 ani s-au facut toate autostrazile si – fiindca era boicot jidanesc mondial – neputand importa bitum, le-au finalizat cu ciment special – inventie germana.
   Fiindca nu puteau importa bumbac, au inventat fibrele artificiale.
   Fiindca nu puteau importa petrol, au inventat combustibilul artificial, pe baza de carbune care asigura peste 50% din nevoile de lupta impotriva comunmului – caci asta a fost lupta!
   Americanii au demontat, carat si remontat peste Ocean o fabrica de combustibil lichid, luand nu doar toata documentatia ci si toti specialistii…. dupa 7 ani de incercari si sute de milioane de dolari cheltuiti… au “inchis” afacerea; nu au fost in stare sa produca la fel iar pretul d eposirca era de cateva ori mai mare decat al motorinei, benzinei…

   Fiindca era blocat accesul la imprumuturi financiare externe, au aplicat metoda barterului (troc) pentru necesitati economico-sociale. S-au tinut de cuvant intotdeauna.
   ….
   Toate aste veneau dupa ce s-a terminat Republica de la Weimar – jidanii “alesi democratic” – ce a dus Germania si mai jos decat o batjocorisera “invingatorii” din Primul Razboi Mondial. si in care vreo 6 milioane a(de germani!) au murit de foame si frig.

   Si “cel care nu-ti place” nu a ridicat armele militarilor cu care se intalneau sau il vizitau, nici munitia.
   ….
   Am adus doar cateva lamurii, … fara de “cel care nu-ti place” nu ar fi fost posibile si jidanii nu puteau (prin asmutirea crestinilor la razboi fratricid genocidal) sa inventeze ceea ce (se vede ca) te-a “orientat” in exprimarea postarii.

   Toate minciunile (doar asta se promoveaza si e dat voie la Goym sa auda) au ca folosinta impiedicarea vreunui Goy si a vreunei natii sa se deparaziteze.

  • Heil gheorghe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *