Home / Actualitate / Scrisoare deschisă adresată Patriarhului României de către generalul maior aviator Radu Theodoru

Scrisoare deschisă adresată Patriarhului României de către generalul maior aviator Radu Theodoru

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 17, 2023

Scrisoare deschisă adresată Patriarhului României de către generalul maior aviator Radu Theodoru

Scrisoare deschisă adresată Patriarhului României de către generalul maior aviator Radu Theodoru

Sunt Generalul Maior Aviator Radu Theodoru, veteran de război,

Am trăit ororile, tragediile, suferințele semenilor mei. Părinte Patriarh, eu am trăit războiul. Nu l-am văzut la cinema, sau la televizor stând comod în fotoliu, sorbindu-mi tacticos cafeluța. Mă așteptam ca în ziua de 24 ianuarie, când românii au omagiat unirea principatelor manifestând pentru pace și hristicul bună-învoire între oameni, să se umple cerul patriei de dangătele clopotelor. Întâiul Stătător al Bisericii Naționale să iasă în pritvorul magnificei sale opere, Catedrala Neamului, în straiele sale albe, simbol al purității, al păcii, să binecuvinteze mulțimile și pretutindeni în satele matcă, în târguri și orașe preoțimea în odăjdii cu prapuri și icoana Maicii Domnului să conducă procesiunile păcii măcar în jurul bisericilor, dacă cimitirele eroilor, sau monumentele lor erau prea departe. Unde este biserica neamului, acum într-un moment crucial al istoriei noastre pus sub semnul a mai rămâne în istorie, sau cu rușine a ieși din istorie. Mi-am orânduit fișele document și iată, Părinte Patriarh, ce-mi spune sinteza lor . Fiecare fenomen social, economic, politic se analizează din perspectiva istoriei și preistoriei lui. Să luăm aminte.

Părinte Patriarh, iată ce-mi spune sinteza documentării mele în legătură cu lipsa bisericii oficiale din mișcarea pentru pace inițiată în societatea civilă.

1. Fostul președinte al Statelor Unite, Bill Clinton, cunoscut ca cel mai iudaizat președinte la influiența ocultei financiar-bancare a dăruit Israelului cel mai mare și performant computer al omenirii.

2. Sub diferite pretexte, oculta globalizatoare a ordonat guvernelor îndatorate financiar să aplice un sistem biometric de înregistrare polițienească a populației.

3. Toate datele obținute de această lucrare polițienească, completate cu datele diferitelor așa-zise recensăminte sunt centralizate la Tel Aviv, în computer-ul ultraperformant amintit.

4. Echipe de specialiști repartizate pe țări selectează persoanele dezirabile care vor fi impuse în conducerea acelor țări. Un criteriu principal al selecției este ca personajul să fie șantajabil.

Acum o paranteză despre ecumenism, adică despre o doctrină aparent unificatoare, globalizantă a religiilor după zicerea marelui cărturar, mitropolitul doctor Antonie Plămădeală, ca tot să fie una ( asta teoretic ), el fiind cel care i-a descifrat secretul, iar după alt cărturar, mitropolitul Bartolomeu Anania în pastorala de paști 2005, citez:

„Iuda se plimbă nestingherit prin societate, prin istoria omenirii, dar şi prin creştinătate.

După ce a publicat pastorala, mitropolitul Anania, un bărbat atletic a trecut neașteptat la Domnul. Episodul Bartolomeu Anania, ecumenistul și Daniel Ciobotea se leagă dialectic după cum urmează. Ecumenismul teoretic redefinit de oculta iudaică spre a globaliza religiile într-o nouă religie universală controlată și dirijată de ea a fost organizat administrativ în Elveția, finanțat din belșug. El dispune de o rețea bine articulată de presă și studiu. Oferă burse consistente studenților de toate confesiunile din rândul cărora prin metodele știute, de la corupție la șantaj își recrutează agenții de influiență, care întorși la bisericile lor sunt propulsați în ierarhie slujind la șubrezirea și subordonarea acestora scopurilor ocultei. Părintele Iustin Pîrvu spunea, “Avem datoria de a vădi rătăcirile conducătorilor bisericești, de a vădi pericolul ecumenist”. Notez prestația antiecumenistă a unor clerici greci, fără bizantinismele de rigoare, directă și explicită, exemplară și îl citez în acest sens pe Arhimândritul Haralambie de Vassilopoulos, din volumul său “Ecumenismul fără mască”, atenție, cu editura nenumită, fără ISBN, într-un fel de semi-clandestinicitate. Halal libertate a opiniilor. Fiți atenți, voi binecredincioșii că părintele Patriarh știe din practică, citez:

“Ecumenismul este o mișcare mondială a sionismului internațional și are ca unic scop cucerirea politică și religioasă a lumii.”

Simplu, clar și explicit. Cum problema este esențială pentru ortodoxism, pentru românitate, liantul națiunii și motivație a patriotismului și termen fundamental al identitarului, cum se leagă de părintele Patriarh, de infiltrația ecumenică imediat post-decembristă pregătită din vreme, numită Grupul de Reflexie pentru Înnoirea Bisericii. Repet, fiți atenți, Grupul de Reflexie pentru Înnoirea Bisericii, frate geamăn cu Grupul pentru Dialog Social gestionat de Pleșu și Liiceanu școliți de Serviciile Speciale americane. Cum cei patru diriginți ai grupurilor siameze Pleșu, Liiceanu, Anania și Ciobotea au escaladat spectaculos ierarhia laică și bisericească post-decembristă, Pleșu ministru, Ciobotea mitrololit și patriarh, Anania mitropolit. Sunt obligat moral să explic temeiul acestei scrisori deschise după cum urmează.

2 comments

  1. Bun. Dar ce are cu nazismul? Nu ma int ce a făcut el. E Boomer.

  2. Clar. Adevărat.

    Hristos a Inviat, Dle General !

    Hristos a Inviat, Incorect politic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *