Home / Internațional / Șansele lui Trump de a rămâne președinte

Șansele lui Trump de a rămâne președinte

Incorect Politic
Decembrie 17, 2020

Via Geopolitika:

Așadar, pentru decizia electorală (desigilarea și numărarea voturilor electorilor) ce va avea loc în Congresul SUA în data de 6 ianuarie 2021, există două mari posibilități:

1. Președintele Senatului, Mike Pence, va alege să valideze între:

a). listele electorilor desemnați de guvernatori (voturile „oficiale”), care îl dau acum (cu totul prematur) câștigător pe Biden;

b). listele electorilor desemnați de Legislaturile de Stat (voturile „alternative”) în virtutea prevederilor constituționale referitoare la indicii/dovezi de fraudă electorală.

Date fiind dovezile MASIVE ale fraudei și faptul că Pence este ‘mâna dreaptă’ a lui Trump (vicepreședinte al SUA), este practic o certitudine că Pence va alege listele alternative și deci Trump va fi reales.

 2. Dacă, în urma deciziilor pe liste de electori, nici Biden, nici Trump nu vor obține majoritatea de 270 de voturi, atunci cei 435 de membri ai Camerei Reprezentanților vor vota pe state. Delegația fiecărui stat are UN vot. În această privință avantajul net este de partea lui Trump pentru că Republicanii controlează un număr mai mare de state. Din totalul de 50 de state aproximativ 25 sunt republicane, 18 democrate și 7 indecise, dar exact acestea 7 au trimis electori alternativi, deci vor înclina de partea lui Trump. Este foarte puțin probabil ca republicanii să trădeze în număr mare, așa că și în acest caz Trump are toate șansele să fie reales.

De ce credeți că pe 14 decembrie, când toată „lumea bună” îl felicita de zor pe Biden pentru „victorie”, Hillary Clinton nu a făcut asta dar, în schimb, a scris într-un twitter că „ar trebui să desființăm Colegiul Electoral și să alegem președintele după votul popular”? Pentru că în 2016 ea a pierdut în fața lui Trump exact la votul electorilor. Și pentru că așa va pierde și Biden acum, pe baza validării votului electorilor alternativi, care va urma pe 6 ianuarie 2021. În acel moment nu va mai conta foarte mult că Trump a fost grosolan furat la votul popular pentru că sistemul electoral american pune prioritate pe votul electorilor.

Și chiar dacă Deep State va căuta să îl blocheze și în data de 6 ianuarie, Trump are deja asigurat prin Ordinul Executiv dat (cu multă luciditate) încă din 2018 temeiul de a declara Legea Marțială pentru URIAȘELE probe de Înaltă Trădare (conexiunile cu China, serverele electorale din alte țări, deservirea interesului național, etc). Înțelegem acum mai bine de ce a schimbat zilele acestea toată conducerea Pentagonului și Procurorul General.

Într-adevăr, există o mare probabilitate să izbucnească războiul civil. Democrații vor pretinde că Trump nu vrea să își recunoască înfrângerea. De aceea au și avut grijă să seteze (cu destul de mult succes) în opinia publică ideea că Biden ar fi câștigat. Dacă nu ar fi existat etapa aceasta destul de lungă de expunere publică a fraudei, revolta democraților ar fi putut să pară pentru mulți justificată. Dar nu va fi! Pentru că milioane de americani au luat avânt deja cu mișcarea #StopTheSteal. S-au săturat de Deep State și de manevrele sale murdare!

În vederea războiului civil democrații au pregătit și brigăzile ANTIFA și Black Lives Matter (BLM). Dar putem fi convinși că și Trump s-a pregătit și le-a anticipat mișcările. Dacă din nefericire se va ajunge la așa ceva, el va urmări, cu siguranță, să reducă la minim pierderile de vieți omenești. În acest sens, cel mai probabil va declanșa un val de arestări simultane, ca să le paralizeze în primul rând pârghiile de comandă și armatele de mercenari. Cursul evenimentelor se accelerează. Se pare că pe zi ce trece se apropie FURTUNA.

Referințe:

 1. Adrian Pătrușcă, Trump are toate șansele să rămână Președinte. Iată cum, Evenimentul Zilei, 14 decembrie 2020, https://evz.ro/trump-are-toate-sansele-sa-ramana-presedinte-iata-cum.html
 2. Adrian Pătrușcă, Trump joacă până la capăt: Electorii Republicani au depus liste „alternative”, Evenimentul Zilei, 15 decembrie 2020, https://evz.ro/trump-joaca-pana-la-capat-electorii-republicani-au-depus-liste-alternative.html?fbclid=IwAR0vVW-raDIRa3AWUQ6iybjiVHG_U0aqAK4p_53N7Qr0mLRGeYgg6BRPqQo

2 comments

 1. Foarte bun articol, felicitari!

 2. ovreus bonus malus

  trump este alesul vrajitorilor cabalisti din 1980,ca sa fie ultimul presedinte al sua. dupa care vine mesia al evreilor, guvernul mondial al papitoilor jidovilor
  sa nu ziceti ca nu stia ca adminsitratia e plina de tradatori, ca sunt 2 milioane d chinezi in administratia si universtatile americane care spioneaza la greu, ca i-a lasat partidul comunist sa plece asa de capul lor…
  nu, totul este un plan vechi conceput de inteleptii sionului care si-au facut aliat si armata noua si nesfarsita din China, daca nu erau bancherii cazari china ramanea in acelasi stadiu de civilizatie ca acum 70 de ani.
  sa nu spuneti ca pentagonul si serviciile lui Trump nu stiu dinainte ce urmeaza…ca nu avea informatori…e imposibil sa ascunzi ceva in ditamai sistemul.
  din pacate trump este folosit de cabala,,, are gineri jidani, are nepoti jidani, prima sotie jidanca, deci si copii jidani, iar familia lui /bunic/tata/ a sponsorizat mereu cabala si organizatiile jidovesti.

  In acest moment omenirea are de ales intre sperietoarea sodoma pedofilista care il vrea pe Biden si solutia de aparare a “valorilor”, agentul vrajitorilor sionului – d trump.
  nici sa nu va faceti griji cine va ramane presedinte, dar SUA va cadea economic si politic de la inaltime.
  ovreii vor ocupa SUA cu armatele castilor albe, verzi, rosii si alte culori sa ca mentina pacea. Ce faceau americanii in orient se va intoarce la ei in tara, asa s-a hotarat la consiliul inteleptilor sionului.
  nici nu are cum sa fie altfel, Apocalipsa e certificata de insusi Hristos care stia slabiciunile oamnenilor si scopul diavolului.
  Americanii vor avea o mare dezamagire ca au fost tradati, tradarea este o regula generala in natiile care au primit in sanul lor jidovi si bancheri jidovi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *