Home / Actualitate / Diana Șoșoacă L-A SFIDAT pe Klaus Iohannis la consultări

Diana Șoșoacă L-A SFIDAT pe Klaus Iohannis la consultări

Incorect Politic
Decembrie 17, 2020

Via Aktual24:

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a relatat, luni noapte, intr-un live pe Facebook cum si-a dat jos masca in fata presedintelui Iohannis, la consultarile de la Cotroceni, sustinand ca „am continuat sa ma uit puternic in ochii presedintelui”. Ea a mai anuntat ca le face plangeri penale consilierilor din Administratia Prezidentiala si ofiterilor SPP care au „obligat-o” sa isi puna masca pe gura.

„Am continuat sa ma uit puternic in ochii presedintelui, s-a ridicat in picioare, ne-am ridicat si noi. (…) In acel moment mi-am luat masca de la gura si am pus-o jos pe masa, ramanand fara masca in fata presedintelui Romaniei. S-a uitat la mine, ne-am uitat la dansul, ne-am salutat, ‘la revedere domnule presedinte’. De acolo am iesit fara nicio masca, SPP-ul inlemnit, m-a rugat sa-mi pun masca, le-am spus ca am drepturi in aceasta tara, ca am o adeverinta medicala.

Toti albiti, intepeniti, ne-au condus spre iesire, unde nimeni nu a mai avut curajul sa ne spuna nimic. Se uitau la mine inlemniti, nu intelegeau cum pot sa ma plimb fara masca in interiorul Palatului Cotroceni. Pot, pentru ca legea imi permite. Si stiu toti ca ce s-a adoptat de guvern este ilegal.

Eu, Diana Iovanovici Sosoaca, in timpul discutiei cu domnul presedinte mi-am dat jos masca de la gura pentru ca este dreptul meu la aer, la respirat. Este dreptul meu!

Cei care mai indraznesc sa mai jigneasca, va blochez si va sterg mesajele. Astazi am transmis din partea poporului roman un mesaj: trebuie data masca jos!

https://www.facebook.com/diana.macovei1/videos/5098707860147326/

Voi formula o plangere penala impotriva consilierilor si celor de la SPP care m-au obligat sa imi pun masca chiar si pe gura”, a declarat Sosoaca, luni noapte, intr-un live pe Facebook.

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a anuntat, luni, dupa consultarile de la Cotroceni ca la sfarsitul intalnirii si-a dat jos masca in fata presedintelui Iohannis.

„Aveti o problema cu masca asta. Se incalca drepturi si libertati, drepturi si libertati ale unor oameni care efectiv sunt exceptati de la purtatul mastii. (…) Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca si am aratat adeverinta. M-au rugat frumos sa-mi pun macar pe gura, am tinut-o pe gura si la sfarsitul intalnirii cu domnul Iohannis, inainte de a ne desparti, mi-am dat jos masca. Este un semnal, pentru ca si noi care suferim de anumite boli si care suntem exceptati de la purtatul mastii avem drepturi. Dupa care am iesit fara masca”, a declarat Sosoaca in fata jurnalistilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *