Home / Actualitate / Românii sunt înțelepți! Doar 30% vor să se vaccineze!

Românii sunt înțelepți! Doar 30% vor să se vaccineze!

Incorect Politic
Decembrie 26, 2020

G4Media:

Doar 30% dintre români spun că se vor vaccina împotriva noului coronaviurs anul viitor în cadrul campaniei de vaccinare, 29% refuză vaccinarea, 29 la sută se declară indeciși, 10% nu pot aprecia iar 2% nu știu sau nu răspund.

”Ținând cont de faptul că deja au apărut informații oficiale despre primele vaccinuri împotriva virusului Covid 19 și de faptul că în prima parte a anului 2021 se va demara campania de vaccinare a populației și în România, dvs personal vă veți vaccina?”, este întrebarea din sondajul realizat de Avangarde în perioada 10-20 decembrie, pe un eșantion de 900 de persoane, intervievate prin telefon (metoda CATI), cu o marjă de eroare de 3,2%.

Potrivit sondajului, 38% se declară pro-vaccinare în general, 20% împotriva vaccinării, 25% declară că nu au o poziționare clară sau că nu sunt interesați iar 17% nu știu sau nu răspund.

Cei mai mulți români se declară îngrijorați (47%) sau foarte îngrijorați (16%) de evoluția pandemiei COVID 19. Doar 23 % se declară puțin îngrijorați sau foarte puțin/ deloc îngrijorați (11%).

72% consideră că bisericile nu ar trebui închise de Crăciun, 17% cred că ar trebui închise iar 11% nu știu sau nu răspund.

70% dintre respondenți nu ar fi de acord cu o nouă carantină generală, doar 16 % ar aproba o astfel de măsură iar 14% nu știu sau nu răspund.

11% spun că au avut un membru al familiei (soți, părinți, copii) infectat cu Covid, însă 50% spun că nu știu sau nu răspund la această întrebare. 39% declară ferm că nu au avut cazuri de Covid în familie.

51% sunt de părere că politicul și instituțiile statului sunt vinovate pentru numărul mare de COVID 19.

 

7 comments

 1. Bravo! V-ati gasit sa citati G4media si Avangard. Parca nu stiti cu cine aveti de a face! Cred ca o sa aveti o surpriza privind numarul de persoane care se vor vaccina. “Nu pot ei cumpara doze de vaccin cat putem noi sa ne vaccinam” -vax populi.

  • E bine să citești și sursele adversarului. Dacă te-ai fi luat după activenews, referendumul pentru căsătorie ar fi fost o victorie zdrobitoare. Știm bine cum a fost. Dar, da, nici eu nu sunt prea optimist în ce privește vaccinarea. Cred că or să dea năvală toți fricoșii, știu și din persoane apropiate cazuri, ca și cei care duc lipsa discotecilor și a Centrului Vechi. Ceea ce pot să înțeleg, dar nu pot să înțeleg de ce-ai avea încredere în guvernanți.

 2. Mă tem că presa va reuși până la urmă să convingă marea majoritate să se vaccineze. Folosesc toate trucurile din manualul de manipulat naivii – pe Antena3 am văzut inclusiv clipuri de desene animate în care personajele se vaccinau. Corporațiile trebuie să stoarcă fiecare bănuț, nu mai e mult până la marea resetare. Populația e și ea în creștere…

 3. Nu sunt convins că e procentul real. Poate că sunt 10 %, iar ei zic 30 %. La următorul sondaj vor spune că-s 45 %.

 4. Că or fi 30% sau 10%, tot este foarte mult, adică între două și șase milioane de oameni, socotindu-i și pe mulți dintre cei plecați în străinătate. Apoi, între cei 10% sau poate 30%, putem paria că majoritatea sunt români, pociți spiritualicește de o biserică totdeauna capitulardă în fața puterii pământești, mai diavolească azi ca niciodată. Cuvântul înțelepciune este exagerat, aproape festivist. De ce să nu spunem lucrurilor pe nume: 25-30 % dintre noi sunt nu neapărat tâmpiți dar nici chiar în toate mințile. Evident, nu este vorba de demență, în sensul strict al cuvântului, ci de poceală mintală, de prezervativ pe creier, de tăiere cerebrală împrejur. Bineînțeles, efectele se vor vedea, dar nu imediat. Nu putem controla nimic. Nu știm decât ceea ce ni s-a spus. Orice ni s-ar spune însă, problema nu este dacă ni se spune adevărul, ci de ce ni se spune ceea ce ni se spune, și nu altceva. Asta se spune acum peste tot, la nivel mondial, pentru că Ucigă-l Toaca și-a întins ghiarele pe întreg pământul. Orice ni s-ar spune, de către orice guvern din actuala UE, nu poate fi decât o minciună. Punct! Trebuie să ne străduim ca cei zece, douăzeci sau treizeci la sută să deschidă ochii, dar prostia, se știe, este fără limite. În plus, omul speriat este prost la puterea a doua, dacă chiar la a treia. Nu trebuie să uităm că așa numitul ”Vaccin anti-Covid-19” nu este un vaccin în sensul consacrat, adică de la Englezul Edward Jenner și Francezul Louis Pasteur încoace. Asta nu înseamnă că este mai bun, decât acestea, nici că este mai rău. Pur și simplu este altceva, o nouă drăcovenie, bine înțeles, una prin care se urmărește ștergerea amprentei noastre genetice, pe care, din generație în generație, o purtăm în noi încă de la facerea lumii și a omului, ca să spunem așa.
  Vom vedea ce se va întâmpla, dar asta poate dura zece și chiar douăzeci de ani. Întrucât primul cobai român este o tânără de 26 de ani, pe nume Mihaela, trebuie văzut dacă această tânără femeie are deja un copil, dacă acest copil este ”în regulă”. Acest prim copil trebuie comparat cu eventualul al doilea, dacă acesta va veni… Dacă al doilea copil nu va veni, va fi mai puțin concludent dar, alături de alte astfel de tinere femei fără copii după mult lăudatul vaccin am putea spune că, oricum, acesta nu le-a consolidat feminitatea care nu înseamnă nimic fără fertilitate. Bărbatul totdeauna a trebuit să fie viteaz în luptă și aprig în muncă, iar femeia fertilă, iubitoare și stâlp de familie, societate și neam. Femeia lipsită de fertilitate este ca o muiere din cauciuc sau aproape… O astfel de femeie nu poate da naștere unei familii, cel mult poate priva un bărbat de dreptul de a deveni părinte!
  Față de cele ce se petrec în lume, înțelepciunea începe cu vigilența. Nu trebuie să strigăm ”hop” înainte de a sări obstacolul. Deocamdată multe obstacole se joacă în America. Dacă președintele Trump câștigă, problema se va pune într-un fel. Dacă banditul Biden câștigă, problema se va pune în cu totul alți termeni.
  Până atunci și chiar după, fără gălăgie, trebuie să facem curățenie în jurul nostru. Fiecare în jurul lui, în cercul lui de prieteni și de cunoștințe. Mai mult ca oricând, să nu uităm pilda biblică cu porumbelul și șarpele. Blânzi ca primul și viclean ca celălalt.
  Pelaghia, roaba Adevărului

 5. tinand cont de sondaje, MInisterul Sanatatii a achizitionat congelatoare mici pentru vaccin si congelatoare mari pentru cei care refuza vaccinul.

  despre vaccinu de la PHRIZER mentionam ca pana in 2019 phrizer nu avea tehnologie si know how sa faca acest tip de vaccin: de aceea au gasit o firma kazara de pe Mainz (bazinul evreilor turco-kazari din Germania) si s-au asociat cu dansa, cf. proverbului ‘cine se aseamana genetic se aduna’.
  va informam ca fericitul Trump se trage tot de pe Mainz, de aceea e incantat de realizarea vaccinului.

  Multumim cabalei ca s-a rugat la dumnezeu? sa ne dea 7 vaccinuri de la 7 corporatii in acelasi timp si minunea s-a implinit de parca am fi la sfarsitul vremurilor si se petrec numai minuni si se implinesc profetiile punct cu virgula….
  in paralel se tin si rugaciunile cabalei pentru moneda criptografica privata de interes public DIEM (ca orice afacere moderna care se respecta) si vom aveai un kit complet de supravietuire in matrix.

  Va asteptam cu drag la sesiunea de constientizare a luptei cu boala, pe 1.ian la moliftele sf, Vasile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *