Home / Știrea zilei / Mal Traites, documentarul interzis, acum și în limba română

Mal Traites, documentarul interzis, acum și în limba română

Ionel Trandafir
Incorect Politic
Decembrie 27, 2020

 

Tradus mai jos:

Link aici.

18 comments

 1. Dr. Geangu Alina Delia Ploiești, România

  Bună dimineața tuturor! Sunt unul dintre medicii care se revoltă împotriva acestei maladii ‘mortale’, nu mai mortale decât o gripă sezonieră, cu efecte într-adevăr grave asupra organismelor imunosuprimate. Tratament există, eu însămi am tratat cu succes, la domiciliu, pacienți cu comorbidități, de frica infecțiilor nosocomiale din spitalele din România, despre care în ultimul timp văd că nu mai spune nimeni nimic! Adevărul este că încă din 2018 au apărut primele pneumonii cu imagine raduologică specifică în geam mat, care au fost tratate cu tamiflu, cefort și gentamicina injectabil mucolitice și bronhodilatatoare, despre care niciun infecționist ‘nu pare’ să își amintească. Eu însămi am prezentat simptomele specifice infecției cu COVID încă din 2018,pt care nu am luat tratament și nici nu am primit concediu medical, firma la care lucram la acel moment nu mi-a permis să stau acasă. Am avut simptomele timp de 2 săptămâni, timp in care am luat doar tratament alternativ:selezin, ganoderma lucidum, agaricus și am trecut cu bine. In prezent, sunt testată PCR de 20 de ori, rezultat negativ, de fiecare dată, fără să port echipament de protecție, fără mănuși, doar spălat și dezinfectat pe mâini, igienă corporală și a locuinței riguroasă, DAR LA FEL CA INTOTDEAUNA, de când practic această profesie. Îmi asum ceea ce afirm și se poate confirma fiecare caz, consultând arhivele centrului medical unde am lucrat la acel moment. Nu încurajez sub nicio formă vaccinarea, deoarece firmele ‘producătoare’ nu au furnizat suficiente date referitoare la efectele adverse pe termen lung, efectele teratogene adupra feților, etc. EU NU MĂ VACCINEZ! Consider că ceea ce se întâmplă este o crimă impotriva umanității!

  • multumim!

   dar testele PCR nu detecteaza covidul, nu numai ca e inutil in relevarea unei infectii de moment, dar e o metoda de colectare a ADN-ului in baza mondiala de date pt producatorii de editare genetica cu ajutorul AI.

   in viitorul apropiat omul vaccinat va fi ca un sistem de operare client legat la serverul fiarei.

   studiu pe 10 milioane de chinezi arata ca asimptomaticii nu raspandesc boala.
   https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

   “No new symptomatic cases and 300 asymptomatic cases (detection rate 0.303/10,000, 95% CI 0.270–0.339/10,000) were identified. There were no positive tests amongst 1,174 close contacts of asymptomatic cases. 107 of 34,424 previously recovered COVID-19 patients tested positive again (re-positive rate 0.31%, 95% CI 0.423–0.574%). The prevalence of SARS-CoV-2 infection in Wuhan was therefore very low five to eight weeks after the end of lockdown.”

   toata omenirea (dar mai cu seama albii) e supusa ritualului satanic “new normal – new man – new order”

   • BRAVO COMISIEI CALACHE !
    FELICITARI!
    ASA-I!

    TOCMAI AM IESIT DINTR-O RACEALA SOLIDA LA PLAMANI CU VIT C -BEAU SUCURI DE FRUCTE STOARSE PROASPAT TOATA ZIUA – SUPLIMENT DE VIT C BIO, ZINC SI VIT D.
    IN PLUS LUAM DIN CD IN CD CALCIU CU VIT D3 SI MAGNEZIU !
    MAI LUAM SI FIER BIOLOGIC DIN CD IN CD !
    IN LOC DE PRAJITURI MANCATI CURMALE SI NUCI ! CA N-O SA GRESITI !
    EXACT CE ZICE FILMUL ! ZAHARUL STRICA RAU !
    TAMIFLU E UN KKT, ZICE FILMUL!
    AVIZ DOCTORESEI DE MAI SUS – DE UNDE STIE EA CA A AVUT COVID ODATA CE PCR-UL E UN TEST PENTRU IDIOTI, CA DOAR NU DEGEABA L-AM TRADUS SI L-AM EXPUS PE AUTORUL TESTULUI CHIAR PE ACEST SITE – PE KERRY MULLINS CARE A ZIS CLAR SI REPETAT CA TESTUL LUI NU POATE STABILI DIAGNOZE !

  • Imi scot palaria in fata d-tra si fac si o reverenta! Asa trebuie sa se comporte un medic adevarat, care a jurat care a jurat, conform juramantului lui Hipocrat, sa faca bine, si numai bine , omenirii! Stimata d-na dr., va felicit pentru curajul pe care-l aveti, pentru demnitatea de care dati dovada! Doresc din tot sufletul, ca tot mai multi medici sa se ridice si sa spuna sus si tare adevarul despre vaccinare!

 2. AICI AVETI INTREG FILMUL – ALTE SITURI VI-L OFERA DOAR PE BUCATI !

  Mal Traités Le documentaire choc sur la COVID 19
  29,859 views
  •Dec 11, 2020
  https://www.youtube.com/watch?v=weN5hNk0F5g

 3. A propos de scandalul lui SoSoACA : haha !
  Scandalul din Parlament pe tema adeverinţei Dianei Şoşoacă pentru masca de protecţie continuă: Mă voi duce în instanţă!
  Se pare că scandalul pe tema adeverinței care ar scuti-o de mască pe Diana Șoșoacă e departe de a fi la final. Senatoarea nu are de gând să renunțe la adeverința medicală prin care, potrivit spuselor sale, ar fi scutită de obligativitatea purtării măștii de protecție.

  Alina Costache
  27 dec. 2020, 17:30

  NUUUU EXISTA NIIIICI MACAR UN SINGUR !!!!!!!!!!!STUDIU IN LITERATURA MEDICALA MONDIALA CARE SA ATESTE CA MASTILE ASTEA SUNT FOLOSITOARE !

  DAR CA SUNT DAUNATOARE, EXISTA :

  IN GERMANIA NICIO COMPANIE DE ASIGURARE PRIVATA A SANATATII NUUUUUU TE ASIGURA DACA AI UN SERVICIU CARE TE OBLIGA SA PORTI MASCA MAI MULT DE DOUA ORE FARA PAUZA DE JUMATE DE ORA !
  CREDETI OARE CA COMPANIILE DE ASIGURARE GERMANE NU CONSULTA DOCTORII CEI MAI BUNI ???????????????????????????

 4. la sf. zice ca urmeaza un episor despre vaccinuri, a aparut? ca trebuie sai dau si lu’ soacra mea ca e disperata sa se vaccineze…sau mai bine lasa, nu-i mai dau…

  https://pbs.twimg.com/media/EqNNHC8WMAEgtyd?format=jpg&name=large

  • FITI ATENTI CA SWISSMEDIC A DAT PERMISIE VACCINULUI ANTICOVID 19, IN ELVETIA !
   Traducere mecanica :
   https://www.swissmedic.ch/swissmedic/de/home/news/coronavirus-covid-19/covid-19-impfstoff_erstzulassung.html

   Swissmedic acordă aprobarea primului vaccin Covid-19 din Elveția
   Vaccinul Pfizer / BioNTech aprobat după o analiză atentă a beneficiilor și riscurilor în revizuirea continuă
   19 decembrie 2020
   Swissmedic a aprobat vaccinul Pfizer / BioNTech. Conform datelor evaluate de Agenția Elvețiană pentru Produse Terapeutice, protecția împotriva vaccinării la șapte zile după a doua vaccinare este de peste 90%. Este prima aprobare din lume într-un proces obișnuit.

   La două luni de la primirea cererii, Agenția Elvețiană pentru Produse Terapeutice (Swissmedic) a acordat aprobarea pentru vaccinul Corona Comirnaty® (BNT162b2) pe baza unei examinări atente a documentelor prezentate în mod continuu. Datele disponibile până în prezent au arătat un nivel ridicat de eficacitate comparabil la toate grupele de vârstă examinate și îndeplinesc cerințele de siguranță.

   „Siguranța pacientului este o condiție prealabilă necesară pentru aprobarea vaccinurilor”, spune directorul Swissmedic, Raimund Bruhin. „Datorită procesului de rulare și a echipei noastre flexibile, am fost capabili să luăm decizii rapide, ținând cont pe deplin de cele mai importante trei cerințe de siguranță, eficacitate și calitate”. Având în vedere consecințele pandemiei, aprobarea rapidă reprezintă o etapă importantă pentru sănătatea publică.

   Protecție rapidă și ridicată împotriva vaccinării
   Persoanele cu vârsta de 16 ani și peste pot fi vaccinate împotriva noului tip de coronavirus (SARS-CoV-2), ținând cont de recomandările oficiale de vaccinare ale guvernului federal. Pentru o protecție optimă împotriva vaccinării, se recomandă două vaccinări intramusculare la cel puțin 21 de zile distanță. Conform datelor studiului evaluate de Swissmedic, protecția împotriva vaccinării la adulți este de peste 90% la șapte zile după a doua doză.

   De la începutul pandemiei, Swissmedic s-a pregătit intens pentru cererile de autorizare pentru medicamentele Covid-19 și a înființat din timp un grup de lucru intern care să consilieze companiile și grupurile de cercetare în probleme științifice și de reglementare. Cererea de aprobare pentru BNT162b2 (Comirnaty), un vaccin ARNm, prezentat la jumătatea lunii octombrie, a fost revizuită în mod continuu („prezentare continuă”).

   Lumina verde, de asemenea, de la un comitet consultativ independent
   După ce Swissmedic a primit ultimele date decisive și răspunsuri la întrebările adresate de producător și le-a evaluat de către experții săi, experții externi în vaccinuri din comitetul consultativ științific independent Swissmedic (Human Medicines Expert Committee, HMEC) au participat la acest lucru La ședința de vineri, 18 decembrie 2020, a fost efectuată o evaluare detaliată și – în conformitate cu evaluarea internă, a recomandat aprobarea vaccinului Corona Comirnaty®. Swissmedic a emis ulterior autorizația astăzi.

   După o analiză minuțioasă a informațiilor disponibile, Swissmedic ajunge la concluzia că vaccinul Covid-19 de la Pfizer / Biontech este sigur. Beneficiile sale depășesc riscurile. Pentru a aproba medicamentul, experții Swissmedic au verificat datele disponibile ale studiului în conformitate cu următoarele criterii: calitativ (compoziție și fabricație), non-clinic (farmacologie și toxicologie) și clinic (imunogenitate, siguranță și eficacitate).

   Siguranță: concentrarea asupra efectelor secundare La
   fel ca în cazul tuturor medicamentelor noi de pe piață, Swissmedic monitorizează îndeaproape siguranța vaccinului și, dacă este necesar, va lua măsuri imediate în cazul în care vor apărea semnale de siguranță. Cele mai frecvente efecte secundare documentate în studiile de aprobare sunt comparabile cu cele după vaccinarea împotriva gripei.

   Swissmedic operează un sistem special online (ElViS) pentru ca profesioniștii din domeniul medical să raporteze reacțiile adverse suspectate. Destinatarii vaccinurilor sunt sfătuiți să contacteze centrul de vaccinare, spitalul, medicul sau farmacistul dacă au simptome mai severe sau neobișnuite după vaccinare.

   În legătură cu autorizația, Swissmedic solicită titularului autorizației să colecteze în continuare informații continue cu privire la siguranța, eficacitatea și calitatea vaccinului lor.

   Celelalte cereri de autorizare pentru vaccinurile pandemice vor continua să fie procesate cu prioritate ridicată folosind toate resursele. Swissmedic va informa despre aprobările ulterioare ale vaccinurilor pandemice de îndată ce sunt disponibile noi date. Swissmedic ia în considerare și evoluțiile internaționale în acest domeniu.

   DEOARECE NU SI-AU PARCURS TOATE ETAPELE DE TESTARE, ASTA INSEAMNA CA ISI VOR FACE TESTARILE PE OAMENI !
   ADICA VOR COMITE O CRIMA !
   ASTA STA IN LEGE !
   EI VIN IN ROMANIA SA-SI TESTEZE VACCINURILE INCOMPLET TESTATE, PE ROMANI !
   FARA DESPAGUBIRI DIN PARTEA STATULUI SAU DIN PARTEA PRODUCATORILOR DE VACCINURI CARE NU SUNT RESPONSABILI PENTRU CONSECINTELE VACCINARII CU VACCINURI INCOMPLET TESTATE , ADICA LETALE EVENTUAL SAU HANDICAPANTE IN FEL SI CHIP !

   • CRITICA MEDICILOR CARE VOR SA OPREASCA PRIN PETITIE , ORICE STUDII DE VACCINARE NEAPROBATE IN PREALABIL – DIN PACATE VACCINUL A SI FOST APROBAT -VEDETI MAI SUS CHIAR APROBAREA SI MAI JOS LINKUL .

    https://2020news.de/en/dr-wodarg-and-dr-yeadon-request-a-stop-of-all-corona-vaccination-studies-and-call-for-co-signing-the-petition/Dr. Wodarg și Dr. Yeadon solicită oprirea tuturor studiilor de vaccinare împotriva virusului corona și solicită semnarea co-petiției
    1 decembrie 2020
    421508
    E-mail
    Telegramă
    WhatsApp
    Facebook
    Stare de nervozitate

    Dr. Wodarg and Dr. Yeadon request a stop of all corona vaccination studi…

    On December 1, 2020, the ex-Pfizer head of respiratory research Dr. Michael Yeadon and the lung specialist and f…

    La 1 decembrie 2020, fostul șef de cercetare respiratorie Pfizer Dr. Michael Yeadon și specialistul în plămâni și fostul șef al departamentului de sănătate publică Dr. Wolfgang Wodarg au depus o cerere la EMA , Agenția Europeană de Medicină responsabilă pentru întreaga UE de aprobare a medicamentelor, pentru suspendarea imediată a tuturor studiilor de vaccin SARS CoV 2, în special a studiului BioNtech / Pfizer pe BNT162b (numărul EudraCT 2020-002641-42).

    Dr. Wodarg și Dr. Yeadon cer ca studiile – pentru protecția vieții și sănătății voluntarilor – să nu fie continuate până când nu este disponibil un proiect de studiu adecvat pentru a răspunde preocupărilor semnificative de siguranță exprimate de un număr tot mai mare de renumiți. oamenii de știință împotriva vaccinului și a proiectului studiului.

    Pe de o parte, petiționarii solicită ca, din cauza lipsei cunoscute de precizie a testului PCR într-un studiu serios, să se utilizeze așa-numita secvențiere Sanger. Aceasta este singura modalitate de a face declarații fiabile cu privire la eficacitatea unui vaccin împotriva Covid-19. Pe baza numeroaselor teste PCR diferite si de o calitate deosebit de variabilă, nici riscul de boală, nici un beneficiu posibil al vaccinului nu pot fi determinate cu certitudinea necesară, motiv pentru care testarea vaccinului pe oameni nu este etică în sine.

    Mai mult, ei cer că trebuie exclus, de exemplu prin intermediul experimentelor pe animale, că pot fi realizate riscuri deja cunoscute din studiile anterioare, care parțial provin din natura virusurilor corona. Preocupările sunt îndreptate în special către următoarele puncte:

    Formarea așa-numiților „anticorpi ne-neutralizanți” poate duce la o reacție imunitară exagerată, mai ales atunci când persoana testată se confruntă cu adevăratul virus „sălbatic” după vaccinare. Această așa-numită amplificare dependentă de anticorpi, ADE, este cunoscută de mult din experimente cu vaccinuri corona la pisici, de exemplu. În cursul acestor studii, toate pisicile care au tolerat inițial vaccinarea au murit după ce au prins virusul sălbatic.
    Se așteaptă ca vaccinările să producă anticorpi împotriva proteinelor vârf ale SARS-CoV-2. Cu toate acestea, proteinele spike conțin, de asemenea, proteinele ​​omologe sincitină, care sunt esențiale pentru formarea placentei la mamifere, cum ar fi oamenii. Trebuie exclus ca un vaccin împotriva SARS-CoV-2 sa poata declanșa o reacție imună împotriva sincitinei-1, deoarece altfel infertilitatea pe durată nedeterminată s-ar putea induce la femeile vaccinate.
    Vaccinurile ARNm de la BioNTech / Pfizer conțin polietilen glicol (PEG). 70% dintre oameni dezvoltă anticorpi împotriva acestei substanțe – acest lucru înseamnă că mulți oameni pot dezvolta reacții alergice, potențial fatale la vaccinare.
    Durata mult prea scurtă a studiului nu permite o estimare realistă a efectelor tardive. Ca și în cazurile de narcolepsie după vaccinarea împotriva gripei porcine, milioane de oameni sănătoși ar fi expuși unui risc inacceptabil dacă s-ar acorda o aprobare de urgență și ar urma posibilitatea observării efectelor tardive ale vaccinării. Cu toate acestea, se pare că BioNTech / Pfizer a depus o cerere de aprobare de urgență la 1 decembrie 2020.{nota traducatorului: da , aprobarea a fost deja data – priviti mai jos}.

    APELĂ LA AJUTOR: Dr. Wodarg și dr. Yeadon solicită cât mai multor cetățeni europeni posibil să-și semneze petiția trimitând e-mailul pregătit aici către EMA .

    Nachtrag: Wegen teilweiser Überlastung der Server hier der Inhalt der E-Mail und die Kontaktadressen zum späteren Selbst-Version:

    Un: [email protected]; petiț[email protected]

    Betreff: Co-semnarea petiției Dr. Wodarg, Germania și Dr. Yeadon, Marea Britanie (depusă la 1 decembrie 2020)
    Stimate domn sau doamnă, semnez prin prezenta petiția dr. Wodarg și dr. Yeadon pentru a sprijini cererea lor urgentă de a opri studiile clinice de fază III ale BNT162b (numărul EudraCT 2020-002641-42) și alte încercări. Textul complet al petiției Dr. Wodarg și Dr. Yeadon poate fi găsit aici: https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf a doctorului Wodarg și a doctorului Yeadon imediat. Salutari
    APROBAREA MINCINOASA A VACCINULUI:
    https://www.swissmedic.ch/swissmedic/de/home/news/coronavirus-covid-19/covid-19-impfstoff_erstzulassung.html

    Swissmedic acordă aprobarea primului vaccin Covid-19 din Elveția

  • Dați totuși, nu puteți s-o forțați, dar faceți ce ține de dvs. ca s-o ajutați să-și salveze veșnicia.

  • Dă-i să vadă.

 5. https://prieteniisfantuluiefrem.ro/2020/12/27/ai-sosit-vaccinule-sa-iti-facem-o-urare/
  Microbiologul Sucharit Bhakdi
  “ DOCTORUL NE RECOMANDĂ, APROAPE PLÂNGÂND, SĂ NU NE FACEM ACEST „CADOU” DE CRĂCIUN, SĂ NU NE AUTOCONDAMNĂM LA MOARTE”

  Dr. Bhakdi: prin vaccin se inoculează însăși gena virusului cv19, ucigându-ne limfocitele, adică exact acele celule care luptă cu virușii, anulându-ne practic sistemul imunitar. De acum încolo putem spune „la revedere” vieții pentru că nu vom mai avea cu ce să luptăm împotriva virusurilor. Fără limfocite este imposibil. Prin vaccin ni se implantează direct sămânța bolilor auto-imune.

  Virusologul premiat, Dr. Sucharit Bhakdi, explică de ce se grăbește vaccinarea anti- Covid19 și apreciază „evenimentul” ca fiind cel mai mare experiment medical din lume efectuat pe glob din istoria omenirii.

  Dr. Bhakdi: „Cei care au dat acordul intrării pe piață a acestor vaccinuri sunt criminali. (…) Omenirea a fost transformată într-un experiment aplicat animalelor de laborator. Toți suntem transformați în animale și asta este extrem de scandalos.”

  Dr. Bhakdi: „Cum poți inventa un vaccin împotriva unui virus pe care nu-l cunoști, nu l-ai izolat? Este foarte grav că dr. Faucci nu înțelege sau habar nu are despre astfel de probleme.”

  Dr. Bhakdi a publicat o carte despre virusuri & vaccinuri, convins fiind că o persoană posesoare a unui intelect mediu, dacă citește două capitole din cartea sa ar ști mult mai multă virusologie decât dr. Fauci.

  Este de asemenea șocat că întreaga populație a lumii e obligată la vaccinare, deși rata de vindecare fără vaccin este uriașă: 99.7%, adică una mai mare decât cea declarată de firmele producătoare de vaccinuri!

  Îl intrigă faptul că împotriva gripei există un tratament medicamentos ieftin, diferit de cel lăudat de „specialiștii” din media și OMS, dar se aplică numai rețeta scumpă a acestora, lipsită de eficiență medicală!

  Doctorul ne recomandă aproape plângând să NU ne facem acest cadou de Crăciun, să nu ne auto-condamnăm la moarte.”
  CV-ul lui impresionant este disponibil în limba engleză la adresa:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Sucharit_Bhakdi

  Dumnezeu să ne lumineze pe toți!

  • vaccinul declanseaza HIV.

   ModeRNA a scris vaccinul in 2 zile.
   Biontech, si mai si, intr-o singiura zi, pe 25.01.2020.
   pana anul asta niciun vaccin nu iesea mai repede de cativa ani, dar aceasta metoda noua permite scrierea vaccinului din softul de modelare genetica.

   treaba cu nerecomandarea sub 16 ani e suspecta, de ce sa aiba ei mila de copii, oare anticristul e copil acum?

  • “…Este foarte grav că dr. Faucci nu înțelege sau habar nu are despre astfel de probleme.”

   pai Faust asta e iezuit, stie bine ce urmareste.

 6. Un nou documentar edificator, din chiar inima Europei, despre tratamentul mediatic al crizei. Despre cum relateaza mass-media despre Covid. Ce spun, cum o spun și de ce tac ? Cu o atenție deosebita asupra notiunii de conspiratie.

  https://www.youtube.com/watch?v=Rf6fscgz_q0

 7. revin cu un alt link unde se poate vedea documentarul, se pare ca cel initial nu mai este valid:

  https://www.youtube.com/watch?v=N5Kqfrm3tHE

  Pentru solutie de rezerva, l-am pus si pe lbry:

  https://lbry.tv/@trandafir1:9/Ceci-n'est-pas-un-complot-(Asta-nu-e-conspiratie-!)–subtitrat-romana:b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *