Home / Educativ / Dr. Geangu Alina Delia din Ploiești: “Nu încurajez sub nicio formă vaccinarea. Consider că ceea ce se întâmplă este o crimă impotriva umanității!”

Dr. Geangu Alina Delia din Ploiești: “Nu încurajez sub nicio formă vaccinarea. Consider că ceea ce se întâmplă este o crimă impotriva umanității!”

Incorect Politic
Decembrie 29, 2020

Comentariul iscălit la articolul despre documentarul Mal Traites. poza aparține redacției

Bună dimineața tuturor! Sunt unul dintre medicii care se revoltă împotriva acestei maladii ‘mortale’, nu mai mortale decât o gripă sezonieră, cu efecte într-adevăr grave asupra organismelor imunosuprimate.

Tratament există, eu însămi am tratat cu succes, la domiciliu, pacienți cu comorbidități, de frica infecțiilor nosocomiale din spitalele din România, despre care în ultimul timp văd că nu mai spune nimeni nimic! Adevărul este că încă din 2018 au apărut primele pneumonii cu imagine raduologică specifică în geam mat, care au fost tratate cu tamiflu, cefort și gentamicina injectabil mucolitice și bronhodilatatoare, despre care niciun infecționist ‘nu pare’ să își amintească.

Eu însămi am prezentat simptomele specifice infecției cu COVID încă din 2018,pt care nu am luat tratament și nici nu am primit concediu medical, firma la care lucram la acel moment nu mi-a permis să stau acasă. Am avut simptomele timp de 2 săptămâni, timp in care am luat doar tratament alternativ:selezin, ganoderma lucidum, agaricus și am trecut cu bine.

In prezent, sunt testată PCR de 20 de ori, rezultat negativ, de fiecare dată, fără să port echipament de protecție, fără mănuși, doar spălat și dezinfectat pe mâini, igienă corporală și a locuinței riguroasă, DAR LA FEL CA INTOTDEAUNA, de când practic această profesie.

Îmi asum ceea ce afirm și se poate confirma fiecare caz, consultând arhivele centrului medical unde am lucrat la acel moment. Nu încurajez sub nicio formă vaccinarea, deoarece firmele ‘producătoare’ nu au furnizat suficiente date referitoare la efectele adverse pe termen lung, efectele teratogene adupra feților, etc. EU NU MĂ VACCINEZ!

Consider că ceea ce se întâmplă este o crimă impotriva umanității!

4 comments

 1. Sunt de aceeasi parere, raportul risc/beneficiu la acest vaccin inclina clar spre riscuri la majoritatea oamenilor

 2. Traiasca sistemul imunitar crestinesc din neam in neam!

  9 din 10 gripati de covid nu au avut nicio problema cu vindecarea.
  Cine vrea sa-si riste viata cu un vaccin care dezvolta boli autoimune tip SIDA/HIV, o face pe socoteala lui cu vesnicia.
  Vreti ca TOATA VIATA CELULELE VOASTRE SA PRODUCA PROTEINE HIV pentru a stimula sistemul imunitar?
  pentru ca asta face acest tip de vaccin.
  Ganditi-va bine, inainte de a va aseza la coada, cereti asigurare materiala in caz de handicap sau moarte suspecta, ca poate nu are cine sa va ingoape…Doamne fereste!
  Nu mergeti ca vitele la vaccin, in loc sa cereti garantii scrise, sunteti voi cei care de buna voie semnati ca nu aveti nicio pretentie….parca ne-am intors la civilizatia azteca sau cea babiloniana cand agenti satanei umblau din poarta in poarta sa convinga poporul ca aruncatul in foc este o mare responsabilitate sociala.

  Tot mai multa lume merge sa se vaccineze, ca a auzit ca antivaccinistii sunt cumparati de Putin. Dar medicii antivaccinisti din SUA care mor suspect pe capete de cine au fost cumparati?
  E ca la Referendumul pentru familie, cu diferenta ca acum trebuie sa mergi, atunci trebuia sa stai…nici nu stiu de ce mai e nevoie de senzori neuronali si 5-6G daca tembeliziunea merge ceas pe post de telecomanda….aceeasi propaganda satanica de pe agenda anticristilor care iubesc moartea pacatosilor.
  E un dar de la Dumnezeu sa poti judeca fiecare caz in parte cu dovezile lui, nu in virtutea prostiei “la-s ca stim noi, rusii vor sa luam covid”.
  Sncer, sunt f. trist ca multi din cei alesi se lasa inselati din cauza fricii de moarte.
  Nu va urez la multi ani, ca ora judecatii e aproape, va urez SFARSIT CRESTINESC!

 3. Cuvinte bine alese.
  Foarte frumos este şi fisierul atasat __ novax2.png __. Am remarcat “pumnul” ANTIFA.

 4. Respect pentru Doamna doctor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *