Home / Actualitate / Jurnalistul Ion Cristoiu ELIMINAT de pe YouTube la dorința politrucilor-securiști din România

Jurnalistul Ion Cristoiu ELIMINAT de pe YouTube la dorința politrucilor-securiști din România

Incorect Politic
Decembrie 29, 2020

Jurnalistul Ion Cristoiu ELIMINAT de pe YouTube

Via ActiveNews:

ACTUALIZARE 17:45 Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat într-o declarație pentru DC NEWS, după ce YouTube i-a suspendat accesul la canalul său de pe platformă, CristoiuTV, timp de șapte zile. „Această nouă cenzură apărută în democrație este mai rea decât cea din comunism. În comunism, știam cine mă cenzurează, cu aceste persoane puteam discuta. Dacă ne respingeau tot articolul, atunci discutam și până la urmă chiar le convingeam că este bun. În alt caz, ni se scoteau câteva fraze ori refăceam articolul.

De data aceasta, avem de-a face cu o instituție care trimite o adresă, YouTube. Cine e în spatele acestei adrese, cine a decis că un anumit videoclip încalcă regulile comunității, care sunt aceste reguli, habar nu am. Te trezești că nu suspendă autorul, nu suspendă videoclipul respectiv, ci tot contul meu. Deci tot ce este video pe blog, 7 zile nu poate să apară, inclusiv jurnalul meu video care nu a greșit cu nimic până acum”, a spus Cristoiu, pentru DC NEWS. „Nu poți discuta cu nimeni, am făcut o contestație și ni s-a spus că, dacă mai facem contestații, ne închid de tot. Semnalez procedurile. Noi am primit în noiembrie un avertisment potrivit căruia un videoclip al unei colaboratoare de la începutul lui octombrie a fost dăunător comunității și să-l scoatem. Am fost avertizați că dacă mai este găsit altul, între timp, vom fi sancționați 7 zile. Ne-am conformat, doar că între timp a fost descoperit un clip din 15 octombrie. Până la finalul anului, ei vor mai descoperi. Totul este la voia întâmplării. Și important este cine sunt ei? Sunt români? Sunt jurnaliști?”, a comentat jurnalistul.

 

Știrea inițială

YouTube i-a suspendat lui Ion Cristoiu accesul pentru următoarele 7 zile la contul său CristoiuTV, a anunțat Cora Muntean, redactor-șef la cristoiublog.ro.

”Din nefericire, YouTube a sancționat canalul cristoiuTV și a decis suspendarea lui pentru 7 zile. În consecință, pastilele domnului Cristoiu nu vor putea fi urmărite, în această perioadă, pe platforma YouTube. Vă invităm să le urmăriți pe cristoiublog.ro sau pe canalul Vimeo.”, precizează Cora Muntean.

Jurnalistul Ion Cristoiu a postat pe contul său de Youtube o serie de comentarii acide la adresa guvernului, de la măsurile împotriva pandemiei, până la cum a venit circul în oraș – campania de vaccinare de operetă, redate și de ActiveNews AICI.

Este însă clar că YouTube a fost sesizat pentru această cenzură de factori locali, neo-securiști de pripas, din zona Grupului de Comunicare Strategică al tovarășului Raed Arafat, personaje care nu suportă critica întemeiată a presei nemituite pentru un Covid, presa liberă, de altfel din ce în ce mai rarefiată.

Astfel, în penulyima sa filmare de pe YouTube, Ion Cristoiu emitea mai multe considerații chiar despre stadiul libertății noastre după peste trei decenii de la împușcarea lui Nicolae Ceaușescu, pe 25 decembrie 1989, întrebându-se „Cine își imagina în 1989 că după 30 de ani creștinii vor fi prigoniți în regimul Iohannis mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu?”.

Iar în ultima semnala că Sărbătorile de Crăciun au fost înlocuite cu Sărbătoarea vaccinului coronavirus.

E normal ca unii oameni să se întrebe “dacă nu cumva ne omoară vaccinul”

Prezentăm în continuare noua sa filmare, de pe Vimeo, în care se întreabă, ca și alți jurnaliști, de ce nu se vaccineză președintele Iohannis, cum au făcut deja alți lideri de stat și consideră că este normal ca jurnalistul, și orice cetățean, să-și pună întrebări cu privire la eficacitatea vaccinului:

 

9 comments

 1. Și de ce se miră, nu e normal să te cenzureze cei care controlează informația în folosul privat? “Democrație”, mă întreab despre ce democrație ne vorbește d-ul Cristoiu? Probabil acum înțelege că nu poți lupta cu apă călduță împotriva ATGOR și că a venit momentul să unim toate forțele într-o singură direcție, asumând în totalitate mârșăvia sistemului, denunțând sus și tare dictatura la care suntem supuși prin binomul guvern – mass-media, prin așa zisul “stat de drept”, prin tirania institutului Elie Wiesel, prin impostura “democrației reprezentative” și, mai pe larg, prin penitenciarul politic al U.E. cu trădătorii locali pe post de gardieni de sclavi!

  • BRAVO !
   DE FAPT DEMOCRATIA ADEVARATA NU A EXISTAT NICIODATA: NICI MACAR IN GRECIA ANTICA !

   AZI, PESTE TOT, NU EXISTA DECAT DEMOCRATURA – MEDIUL CEL MAI PROPICE BORFASILOR ORGANIZATI, CARE-SI FAC DE CAP IN TOATE TARILE !

   DOAR O DICTATURA LUMINATA POATE FACE CURAT ! CU UN LIDER VERIFICAT BINE DE POPOR , INAINTE DE A FI PUS DE POPOR IN FRUNTEA SA.

   • În Grecia antică avea cu totul altă formă. Ce avem astăzi nu este “democrație”. Decât dacă mergem pe definiția lui Ezra Pound: “Astăzi în Europa, democrația este o țară unde conduc jidanii”.

 2. FARA SA IASA DIN EU, ROMANIA NU POATE FACE NICIUN PAS SPRE ELIBERARE .

  DOAR ROEXIT POATE ADUCE APA CLARA DE IZVOR !

 3. Stați mai ușor, oameni buni. Cristoiu nu a fost eliminat de pe youtube. Numai i-au suspendat accesul timp de 7 zile. Dar nici Cora Muntean nu cred c-a zis bine, că nu te blochează să intri pe cont, ci te oprește numai să încarci materiale (timp de 7 zile).
  La fel și la hold-up. Voi credeați că e șters în mod repetat de platformă, dar de fapt era dat jos din cauză că realizatorii făceau tămbălău (pe motiv de copyright). Dar și realizatorii au zis că urmăresc să-și scoată banii de la producție (700.000 euro). După ce-și scot banii, au de gând să facă documentarul gratuit.
  Nu zic că nu există cenzură, dar să nu amplificăm lucrurile mai mult decât sunt.

  • La solicitarea lui pentru explicații i s-a răspuns că dacă mai solicită, i se va închide contul de tot.
   Știi la fel ca mine că este o chestiune de timp până îl închide complet, iar faptul că nu mai poate posta pe YouTube este echivalent cu o eliminare, fie ea și temporară.

  • Aici te înșeli foarte tare. Toate documentarele “neconvenționale” despre nazism, altele gen Sinagogoa satanei, etc au dispărut, sau dacă au mai rămas au câteva sute de vizualizări. Toți comentatorii chiar și moderați sau kosher antiglobalism au fost goniți, La începutul “pandemiei” de coronavirus, literalmente nu aveai voie să mentionezi cuvântul “coronavirus” sau ți se demonetiza clipul. Mai târziu au dat drumul, și diverși creatori explicau cum luni de zile trebuiau să discute despre coronavirus fără să-l numească. YT promovează artificial canalele presei mainstream si care nici măcar așa nu reușesc să facă audiență. Și cel mai mișto e că toți cretinii dau vina pe chinezi pentru că după cum știm chinezii sunt peste tot: la Google, la Facebook, la Hollywood, în guvernul american. Jidanii or să reușească să scape nepedepsiți si de data asta pentru că goyimii sunt proști și-și merită soarta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *