Home / Actualitate / DELIR la Brașov! Programul un mic pentru un vaccin, bagă-ți o substanță netestată în corp pentru 5 lei la meniul de prânz

DELIR la Brașov! Programul un mic pentru un vaccin, bagă-ți o substanță netestată în corp pentru 5 lei la meniul de prânz

Iancu Breban
Incorect Politic
Decembrie 29, 2020

bagă-ți o substanță netestată în corp pentru 5 lei la meniul de prânz

Avangarda sănătății a ajuns la poalele munților. După Cerbul de Aur, festivalul unde eșuau toți artiștii internaționali în fază terminală, iată că Brașovul redevine capitala unui festival, festivalul rușinii.

Nu vorbim de festivalul unde se dezlănțuie niște oameni bolnavi care fac schimb de spermă în anus, ci festivalul unde oameni neajutorați cu capul sunt ademeniți de un afiș publicitar cu un mic, o felie de pizza sau un colț de shaorma, că tot suntem în Românistan, în schimbul acceptării unei doze din serul ilicit produs de Pfizer.

Programul: un mic pentru un vaccin!?

Bănuim că următoarea propunere va fi familială: 2 mici, o shaorma, ketchup, muștar și un suc la alegere pentru un vaccin la părinți și copii…

România absolută!

Așa deci, în limbaj democratic fie spus: cu micul înfipt în furculoi și paharul ridicat până la cer, shaorma să moară mama în cinstea lui Albert Burla, azi în Brașov și mâine în toată țara!

6 comments

 1. Mă mir că nu au fost edilii Hermannstadt-ului primii cu o astfel de propunere.

 2. Toți nelegiuiții vor plăti scump pentru fărădelegile lor și vor bea din vinul mîniei Lui Dumnezeu. Sărmanii nebuni, iartă-i Doamne că nu știu ce fac 🙏.

 3. Vaccinismul e vrajitorie la nivel stiintific. Preistoricele pesteri si vagaune ale vrajitorilor se numesc azi laboratoare de cercetare ori institute si sunt sponsorizate de caracatita mortii.
  Chiar nu se gasescte niciun roman adevarat sa cumpere niste panouri publicitare prin zona si sa scrie: “otravirea nu e preventie. Vinovatii la puscarie”!? Ce face DNA? Alo, Politia? pe aia care vand eterna ceapa pe marginea trotuarului ii saltati dar pe astia care otravesc poporul cu substante interzise si neaprobate ii lasati sa sacrifice cu infrastructura tarii? Pe criminali ii protejati, pe victime le obligati sa-si ceara iertare ca au indraznit sa ceara dreptate! Nu uitati ca va vine randul daca taceti si sunteti lasi.
  Noua ordine mondiala nu va avea nevoie de politie, stiati, nu?
  Rugam armata sa treaca de partea poporului, respectati numele eroilor! Voi trebuie sa paziti poporul, nu otravurile bancherilor si monopolistilor!

 4. Oare Cerbul de aur va mai exista, cu atata AUR in parlament ?
  Va fi vaccinat cu bere ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *