Home / Educativ / Ne așteaptă un an, 2021, foarte greu

Ne așteaptă un an, 2021, foarte greu

Maica Pelaghia
Incorect Politic
Decembrie 28, 2020

Ne așteaptă un an 2021 foarte greu

Ne așteaptă un an, 2021, foarte greu.

Ne așteaptă un an, 2021, foarte greu. Niciun gând, niciun cuvânt, nicio literă în favoarea dușmanului botnițat, ce ne agresează, pe stradă, pentru a ne sili să îl imităm, să ne botnițăm după chipul și asemănarea lui de monstru – monstru ce nu-și găsește locul nici printre oamenii rămași oameni, nici printre animalele rămase animale.

Această pretenție nu se întâlnește la animale, care nu pot fi tăiate niciunde împrejur. Câinele botnițat de stăpânul lui nu aspiră să botnițeze și ceilalți câini. Tot așa, boul de la jug nu se gândește să înjuge și pe confrații săi. O astfel de idee nu a încolțit decât în capul acelora dintre noi cărora, înainte de a le pune botnița de pe figură, școala, universitatea și chiar biserica le-au pus prezervativ pe creier. Nu mai vorbesc de cei efectiv tăiați împrejur la creier, analfabeți funcționali în două sau trei limbi, cei cu vorba ”Să moară și capra vecinului”.

Pe Doamna Șoșoacă avem datoria să o sprijinim cu toții. Ea se bate pentru noi toți, inclusiv pentru slabii de înger ce s-au lăsat botnițați. Senatorii, ziariștii și ceilalți, care o atacă ar trebui anatemizați și blestemați public. Biserica însă a uitat să blesteme dușmanii Nemului și ai lui Dumnezeu. Portul botniței este INSULTĂ LA ADRESA CREATORULUI NOSTRU, A LUI DUMNEZEU. Ar trebui să facem o rubrică permanentă: BOTNIȚAREA ȘI VACCINAREA ÎNSEAMNĂ INSULTAREA LUI DUMNEZEU, CARE NE-A FĂCUT FĂRĂ BOTNIȚĂ ȘI CU UN ADEVĂRAT SISTEM IMUNITAR! Mulți dintre preoții și ierarhii Bisericii au nevoie de acest duș rece. Altfel, tâmpiții în sutană ar fi în stare să-i îndemne pe credincioși să se lase manipulați și pociți genetic.

Lucrurile fiind clare, urez Incorecților Politic un Crăciun Fericit, în casele și familiile lor, fără să-i uite pe bunicii, străbunicii și strămoșii care, fără studii universitare, au trecut prin viață, au văzut și ei epidemii, ba chiar adevărate, fără să își piardă mințile.

CRĂCIUN FERICIT TUTURORA!

Maica PELAGHIA

4 comments

 1. NUUUU EXISTA NIIIICI MACAR UN SINGUR !!!!!!!!!!!STUDIU IN LITERATURA MEDICALA MONDIALA CARE SA ATESTE CA MASTILE ASTEA SUNT FOLOSITOARE !

  DAR CA SUNT DAUNATOARE, EXISTA :

  IN GERMANIA NICIO COMPANIE DE ASIGURARE PRIVATA A SANATATII NUUUUUU TE ASIGURA DACA AI UN SERVICIU CARE TE OBLIGA SA PORTI MASCA MAI MULT DE DOUA ORE FARA PAUZA DE JUMATE DE ORA !
  CREDETI OARE CA COMPANIILE DE ASIGURARE GERMANE NU CONSULTA DOCTORII CEI MAI BUNI ???????????????????????????

 2. Craciun Fericit si multa sanatate, Maica Pelaghia! Ai multa dreptate cand spui: ” BOTNITAREA SI VACCINAREA INSEAMNA INSULTAREA LUI DUMNEZEU,……….”!Indemn , pe aceasta cale, ca romanii,sa asculte sfaturile Maicii Pelaghia!

 3. MASCA JOS ÎN FAȚA LUI HRISTOS!

 4. Mașina “corectidunii” politice USR-PNL-UDMR, 2021 va fi …
  În București a ieșit USR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *