Home / Actualitate / Frontul Vaccinării Naționale, ultima emanație a Revoluției Covidului

Frontul Vaccinării Naționale, ultima emanație a Revoluției Covidului

Incorect Politic
Decembrie 27, 2020

Frontul Vaccinării Naționale

Via ActiveNews:

Motto din Prospectul Comirnaty: “Durata protecției: Durata protecției oferite de vaccin este necunoscută și este încă în curs de a fi determinată prin studii clinice aflate în desfășurare.”

Vaccinul Comirnaty produs de Pfizer și BioNTech a intrat în România în baza unei regii internaționale care a apelat la manualul micului manipulator, capitolul Ideologia Salvării. Printr-un circ ieftin care se vrea o abilă operațiune de marketing se încearcă pătrunderea în subconștientul românilor, cunoscuți ca cei mai credincioși europeni, apăsându-se pe pedala salvării colective.

Jurnaliștii mai vechi au cunoscut direct tehnica în cauză în 1989 când regia moscovită venea pe scenele deschise ale României cu Frontul Salvării Naționale ca emanat al Revoluției, când în realitate el fusese pritocit în laboratoarele sovietice de ani de zile. Salvarea – cuvântul cheie, șterpelit de la creștinism – Mântuire. Aceiași jurnaliști vechi au sesizat imediat furtul de concept, prin care se încearcă constituirea cu acte în regulă a Bisericii Martorilor lui Covid, cu completarea bolșevică: cine nu crede în salvarea care ne-a venit de sus, de la Comisia Europeană, chiar de Crăciun, în sticluțe mici, cum sunt sigur că le plac celor de la “Taxi” – cadou, chipurile, gratis, cum ar veni, dar din banii noștri – devine automat dușman al poporului.

Jurnalistul conservator Adrian Pătrușcă de la EVZ a formulat încă din 29 noiembrie imperativele pe care încearcă să le impună “Biserica drăcească a lui Covid“. “Biserica [Ortodoxă] stă în calea agendei globaliste și trebuie spulberată. Mai ales o Biserică Națională, cum este BOR. În locul ei, în numele COVID, se zidește, pas cu pas, o nouă biserică. O nouă religie. Prima condiție pentru existența unei religii este Credința. O credință puternică și profundă, care transcende limitele raționalului. Puterea credinței este direct proporțională cu puterea divinității care constituie obiectul venerării. Biserica COVID nu se putea construi pe cultul unui amărât de virus, al unei gripe fie ea și ceva mai contagioasă, ci doar pe credința într-un Virus Suprem și Nimicitor.”

 

De asemenea, jurnalistul veteran Ion Cristoiu, atrage atenția în editorialul său video de ieri, pe care îl preluăm și noi la rubrica de OPINII, cum autoritățile au înlăturat Sărbătoarea Crăciunului pentru a face loc Sărbătorii Vaccinului Coronavirus, aspect sesizat și de Ion Spânu în materialul său publicat ieri de ActiveNews sub titlul Veniiiiiiți de luați vacciiiiiinuuuuuul! BISERICA COVID a înlocuit Nașterea Domnului cu “Nașterea Vaccinului”.

 

Nu, nimic nu este întâmplător. De altfel, însuși numele ales pentru acest vaccin – Comirnaty – face trimitere la aceeași ideologie de salvare colectivă. Cuvântul cheie – comunitate. Comunitatea celor împărtășiți cu vaccinul salvator al Bisericii Covidului. Numele a fost ales, cum altfel?, de către o companie specializată de branding. Și nu oricare, ci cea mai importantă din lume în acest domeniu – Brand Institute.

 

„Numele este inventat din [cuvântul] imunitate față de Covid-19 și apoi încorporează ARNm în mijloc, care este tehnologia platformei și, în ansamblu, numele este menit să evoce cuvântul comunitate”, a declarat Scott Piergrossi, președintele de operațiuni și comunicare al Institutului Brand. Scopul denumirii drogurilor este acela de a suprapune ideile și de a înțelege semnificația într-un nume, a spus el. În acest caz, conceptele cu prioritate ridicată cu care au început echipele au fost imunizarea față de COVID și tehnologia ARNm. Clienții înșiși au venit cu conceputul de comunitate ca imagine și asociere pe care doreau să o obțină, a spus Piergrossi, în articolul din care redăm. Deci acesta este prefixul Co-, urmat de ARNm în mijloc și care se termină cu sufixul -ty, care combină atât comunitatea – community, cât și imunitatea – immunity. În plus, comunitatea și imunitatea sunt conceptual mnemonice pe întregul nume. „Identificarea acelor părți ale cuvântului și conectarea la conceptul comunității s-au executat frumos la sfârșitul zilei”, a mai spus șeful de operațiuni. Bine spus.

UPDATE: Simbolistica bine aleasă, ca să nu zicem ocultă, a funcționat și în cazul României. Dacă în Marea Britanie s-a nimerit ca al doilea vaccinat (de fapt trebuia să fie primul, dar o altă echipă de medici s-a grăbit) să se numească tocmai William Shakespeare la noi, cea aleasă pentru a fi prima persoană vaccinată se numește, întâmplător, Mihaela Anghel (Îngerul Mihail).

 

Ce nu veți găsi în presa mituită: Testele vaccinului au adus 6 morți, numeroase cazuri de Efecte Adverse Severe (SAE) cât și o fractură facială

Vaccinul care începe să fie înjectat azi în populație – Duminică, la ora 9.00! – are și numeroase reacții adverse – le găsiți AICI, în Prospectul în limba română. Acestea merg de la stare generală de rău la șoc anafilactic sau, mai rar, paralizie facială. A se reține că nu se recomandă copiilor sub 16 ani.

Nu vrem să vă inundăm cu detalii inutile despre acest vaccin, pentru că de aceasta se va ocupa presa sistemului, retribuită din nou cu nu știm exact câte milioane de euro (zeci?) și pentru campania de vaccinare.

Iată doar o mostră de Odă Vaccinului, de azi, de la Hotnews (titlul este suficient): “Mărturiile a 5 medici din 5 spitale din linia întâi care s-au vaccinat azi: E cel mai frumos cadou de Crăciun“. Doamne, ferește!

 

Dar ce nu veți citi cu siguranță în această presă este că la teste au murit șase oameni (sub 1%) dar producătorul susține că nu din cauza vaccinului ci că oricum trebuiau să moară din alte cauze (Pagina 109 a Raportului). Atunci de ce au mai fost vaccinați? Responsabilii Comisiei Europene care au avizat vaccinul au uitat să le pună și această întrebare.

În cazul Efectelor Adverse Severe veți găsi citind Raportul producătorului și câteva care ar fi putut periclita viața celui injectat cât și, la un “subiect” între 16 și 17 ani, o fractură a unui os facial (Pagina 108 a Raportului). Din păcate nu se dau amănunte, dar ActiveNews a mai relatat că la testele Pfizer din SUA, potrivit CNBC, unul dintre participanți, după a doua doză, s-a trezit cu frisoane tremurând așa de tare încât și-a spart un dinte. „Mă durea totul până și să mă așez în pat”, a spus el.

Mai adăugăm și partea haioasă a informărilor oferite de producător. Redăm direct de la sursă, despre maxima eficacitate a acestui vaccin:

Poate Comirnaty să reducă transmiterea virusului de la o persoană la alta?

 

Nu se cunoaște încă impactul vaccinării cu Comirnaty asupra răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitate, nici cantitatea de virus care poate fi purtată și transmisă de persoanele vaccinate.

Cât timp asigură protecție Comirnaty?

În prezent, nu se cunoaște durata protecției oferite de Comirnaty. Persoanele vaccinate în studiul clinic vor continua să fie urmărite timp de 2 ani pentru a culege mai multe informații despre durata protecției.”

 

Radio Erevan putea mai bine.

Cîțu-Mâțu, tata-Omida al vaccinului

Nu putem să încheiem fără a nota și din maximele premierului de paie Cîțu – Mâțu – cum l-a poreclit Ion Cristoiu – marionetă care ne informa cu aplomb și vocea gâtuită la recepția numărul 2 a sacilor cu vaccinuri, de la neo-militarizatul Institut Cantacuzino, următoarele: “Este un moment important, îl așteptăm de un an de ziledin momentul în care am aflat de această pandemie, iar apariția vaccinului, livrarea și distribuirea într-un timp record va (sic) ajuta la limitarea și la eradicarea pandemiei într-o perioadă cât mai scurtă”.

Nu e prea clar cum știe Cîțu-Mâțu că vaccinul va eradica pandemia, când însuși producătorul nu poate garanta asta (vedeți mai sus) și nici nu înțelegem de când e Cîțu-Mâțu mai tare ca mama-Omida ca să aștepte acest moment de un an de zile. Pentru memoria încețoșată a Cîțului de Vâlcea, redau afirmațiile șefului lui nu din decembrie 2019, ca să nu-l fac prea tare de râs, ci din 27 februarie 2020! Iată-le:

 

Klaus Iohannis:

“Dragi români,

Este normal să tratăm cu toată seriozitatea situația generată de apariția cazurilor de coronavirus în Europa și de confirmarea unui caz pe teritoriul României, dar nu există niciun motiv real de panicăInfecția cu acest virus provoacă în marea majoritate a cazurilor doar simptome ușoare, dureri în gât, tuse și febră, ca în orice răceală. Așadar, comportamentul firesc pe care fiecare dintre noi trebuie să îl avem acum este de a aplica cu rigurozitate recomandările autorităților și de a ne informa constant din surse credibile și oficiale. Instituțiile responsabile au luat toate măsurile care se impun pentru a împiedica răspândirea acestui virus în țara noastră și a limita efectele sale negative. Să fim solidari în a descuraja orice încercări de a crea senzaționalul în aceste momente. Răspândirea de știri alarmiste sau chiar de știri false poate genera o epidemie de panică, cu consecințe nocive pentru semenii noștri. Să contribuim, cu responsabilitate, la preluarea informațiilor utile de prevenție și să avem grijă să protejăm vârstnicii și persoanele mai vulnerabile, cele care suferă deja de boli cronice.”

Reținem și recomandarea prezidențială cu privire la măștile sanitare, care a însoțit acest mesaj, și anume că trebuie purtate numai dacă suspectăm că suntem răciți sau ne aflăm în apropierea unor oameni bolnavi.

Pam-pam.

4 comments

 1. https://prieteniisfantuluiefrem.ro/2020/12/27/ai-sosit-vaccinule-sa-iti-facem-o-urare/
  Microbiologul Sucharit Bhakdi
  “ DOCTORUL NE RECOMANDĂ, APROAPE PLÂNGÂND, SĂ NU NE FACEM ACEST „CADOU” DE CRĂCIUN, SĂ NU NE AUTOCONDAMNĂM LA MOARTE”

  Dr. Bhakdi: prin vaccin se inoculează însăși gena virusului cv19, ucigându-ne limfocitele, adică exact acele celule care luptă cu virușii, anulându-ne practic sistemul imunitar. De acum încolo putem spune „la revedere” vieții pentru că nu vom mai avea cu ce să luptăm împotriva virusurilor. Fără limfocite este imposibil. Prin vaccin ni se implantează direct sămânța bolilor auto-imune.

  Virusologul premiat, Dr. Sucharit Bhakdi, explică de ce se grăbește vaccinarea anti- Covid19 și apreciază „evenimentul” ca fiind cel mai mare experiment medical din lume efectuat pe glob din istoria omenirii.

  Dr. Bhakdi: „Cei care au dat acordul intrării pe piață a acestor vaccinuri sunt criminali. (…) Omenirea a fost transformată într-un experiment aplicat animalelor de laborator. Toți suntem transformați în animale și asta este extrem de scandalos.”

  Dr. Bhakdi: „Cum poți inventa un vaccin împotriva unui virus pe care nu-l cunoști, nu l-ai izolat? Este foarte grav că dr. Faucci nu înțelege sau habar nu are despre astfel de probleme.”

  Dr. Bhakdi a publicat o carte despre virusuri & vaccinuri, convins fiind că o persoană posesoare a unui intelect mediu, dacă citește două capitole din cartea sa ar ști mult mai multă virusologie decât dr. Fauci.

  Este de asemenea șocat că întreaga populație a lumii e obligată la vaccinare, deși rata de vindecare fără vaccin este uriașă: 99.7%, adică una mai mare decât cea declarată de firmele producătoare de vaccinuri!

  Îl intrigă faptul că împotriva gripei există un tratament medicamentos ieftin, diferit de cel lăudat de „specialiștii” din media și OMS, dar se aplică numai rețeta scumpă a acestora, lipsită de eficiență medicală!

  Doctorul ne recomandă aproape plângând să NU ne facem acest cadou de Crăciun, să nu ne auto-condamnăm la moarte.”
  CV-ul lui impresionant este disponibil în limba engleză la adresa:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Sucharit_Bhakdi

  Dumnezeu să ne lumineze pe toți!

 2. repetir:

  caroline gunderode

  December 27, 2020 at 11:04 pm

  FITI ATENTI CA SWISSMEDIC A DAT PERMISIE VACCINULUI ANTICOVID 19, IN ELVETIA !
  Traducere mecanica :
  https://www.swissmedic.ch/swissmedic/de/home/news/coronavirus-covid-19/covid-19-impfstoff_erstzulassung.html

  Swissmedic acordă aprobarea primului vaccin Covid-19 din Elveția
  Vaccinul Pfizer / BioNTech aprobat după o analiză atentă a beneficiilor și riscurilor în revizuirea continuă
  19 decembrie 2020
  Swissmedic a aprobat vaccinul Pfizer / BioNTech. Conform datelor evaluate de Agenția Elvețiană pentru Produse Terapeutice, protecția împotriva vaccinării la șapte zile după a doua vaccinare este de peste 90%. Este prima aprobare din lume într-un proces obișnuit.

  La două luni de la primirea cererii, Agenția Elvețiană pentru Produse Terapeutice (Swissmedic) a acordat aprobarea pentru vaccinul Corona Comirnaty® (BNT162b2) pe baza unei examinări atente a documentelor prezentate în mod continuu. Datele disponibile până în prezent au arătat un nivel ridicat de eficacitate comparabil la toate grupele de vârstă examinate și îndeplinesc cerințele de siguranță.

  „Siguranța pacientului este o condiție prealabilă necesară pentru aprobarea vaccinurilor”, spune directorul Swissmedic, Raimund Bruhin. „Datorită procesului de rulare și a echipei noastre flexibile, am fost capabili să luăm decizii rapide, ținând cont pe deplin de cele mai importante trei cerințe de siguranță, eficacitate și calitate”. Având în vedere consecințele pandemiei, aprobarea rapidă reprezintă o etapă importantă pentru sănătatea publică.

  Protecție rapidă și ridicată împotriva vaccinării
  Persoanele cu vârsta de 16 ani și peste pot fi vaccinate împotriva noului tip de coronavirus (SARS-CoV-2), ținând cont de recomandările oficiale de vaccinare ale guvernului federal. Pentru o protecție optimă împotriva vaccinării, se recomandă două vaccinări intramusculare la cel puțin 21 de zile distanță. Conform datelor studiului evaluate de Swissmedic, protecția împotriva vaccinării la adulți este de peste 90% la șapte zile după a doua doză.

  De la începutul pandemiei, Swissmedic s-a pregătit intens pentru cererile de autorizare pentru medicamentele Covid-19 și a înființat din timp un grup de lucru intern care să consilieze companiile și grupurile de cercetare în probleme științifice și de reglementare. Cererea de aprobare pentru BNT162b2 (Comirnaty), un vaccin ARNm, prezentat la jumătatea lunii octombrie, a fost revizuită în mod continuu („prezentare continuă”).

  Lumina verde, de asemenea, de la un comitet consultativ independent
  După ce Swissmedic a primit ultimele date decisive și răspunsuri la întrebările adresate de producător și le-a evaluat de către experții săi, experții externi în vaccinuri din comitetul consultativ științific independent Swissmedic (Human Medicines Expert Committee, HMEC) au participat la acest lucru La ședința de vineri, 18 decembrie 2020, a fost efectuată o evaluare detaliată și – în conformitate cu evaluarea internă, a recomandat aprobarea vaccinului Corona Comirnaty®. Swissmedic a emis ulterior autorizația astăzi.

  După o analiză minuțioasă a informațiilor disponibile, Swissmedic ajunge la concluzia că vaccinul Covid-19 de la Pfizer / Biontech este sigur. Beneficiile sale depășesc riscurile. Pentru a aproba medicamentul, experții Swissmedic au verificat datele disponibile ale studiului în conformitate cu următoarele criterii: calitativ (compoziție și fabricație), non-clinic (farmacologie și toxicologie) și clinic (imunogenitate, siguranță și eficacitate).

  Siguranță: concentrarea asupra efectelor secundare La
  fel ca în cazul tuturor medicamentelor noi de pe piață, Swissmedic monitorizează îndeaproape siguranța vaccinului și, dacă este necesar, va lua măsuri imediate în cazul în care vor apărea semnale de siguranță. Cele mai frecvente efecte secundare documentate în studiile de aprobare sunt comparabile cu cele după vaccinarea împotriva gripei.

  Swissmedic operează un sistem special online (ElViS) pentru ca profesioniștii din domeniul medical să raporteze reacțiile adverse suspectate. Destinatarii vaccinurilor sunt sfătuiți să contacteze centrul de vaccinare, spitalul, medicul sau farmacistul dacă au simptome mai severe sau neobișnuite după vaccinare.

  În legătură cu autorizația, Swissmedic solicită titularului autorizației să colecteze în continuare informații continue cu privire la siguranța, eficacitatea și calitatea vaccinului lor.

  Celelalte cereri de autorizare pentru vaccinurile pandemice vor continua să fie procesate cu prioritate ridicată folosind toate resursele. Swissmedic va informa despre aprobările ulterioare ale vaccinurilor pandemice de îndată ce sunt disponibile noi date. Swissmedic ia în considerare și evoluțiile internaționale în acest domeniu.

  DEOARECE NU SI-AU PARCURS TOATE ETAPELE DE TESTARE, ASTA INSEAMNA CA ISI VOR FACE TESTARILE PE OAMENI !
  ADICA VOR COMITE O CRIMA !
  ASTA STA IN LEGE !
  EI VIN IN ROMANIA SA-SI TESTEZE VACCINURILE INCOMPLET TESTATE, PE ROMANI !
  FARA DESPAGUBIRI DIN PARTEA STATULUI SAU DIN PARTEA PRODUCATORILOR DE VACCINURI CARE NU SUNT RESPONSABILI PENTRU CONSECINTELE VACCINARII CU VACCINURI INCOMPLET TESTATE , ADICA LETALE EVENTUAL SAU HANDICAPANTE IN FEL SI CHIP !

  Reply

  caroline gunderode

  December 28, 2020 at 3:02 am

  CRITICA MEDICILOR CARE VOR SA OPREASCA PRIN PETITIE , ORICE STUDII DE VACCINARE NEAPROBATE IN PREALABIL – DIN PACATE VACCINUL A SI FOST APROBAT -VEDETI MAI SUS CHIAR APROBAREA SI MAI JOS LINKUL .

  https://2020news.de/en/dr-wodarg-and-dr-yeadon-request-a-stop-of-all-corona-vaccination-studies-and-call-for-co-signing-the-petition/Dr. Wodarg și Dr. Yeadon solicită oprirea tuturor studiilor de vaccinare împotriva virusului corona și solicită semnarea co-petiției
  1 decembrie 2020
  421508
  E-mail
  Telegramă
  WhatsApp
  Facebook
  Stare de nervozitate

  Dr. Wodarg and Dr. Yeadon request a stop of all corona vaccination studi…

  On December 1, 2020, the ex-Pfizer head of respiratory research Dr. Michael Yeadon and the lung specialist and f…

  La 1 decembrie 2020, fostul șef de cercetare respiratorie Pfizer Dr. Michael Yeadon și specialistul în plămâni și fostul șef al departamentului de sănătate publică Dr. Wolfgang Wodarg au depus o cerere la EMA , Agenția Europeană de Medicină responsabilă pentru întreaga UE de aprobare a medicamentelor, pentru suspendarea imediată a tuturor studiilor de vaccin SARS CoV 2, în special a studiului BioNtech / Pfizer pe BNT162b (numărul EudraCT 2020-002641-42).

  Dr. Wodarg și Dr. Yeadon cer ca studiile – pentru protecția vieții și sănătății voluntarilor – să nu fie continuate până când nu este disponibil un proiect de studiu adecvat pentru a răspunde preocupărilor semnificative de siguranță exprimate de un număr tot mai mare de renumiți. oamenii de știință împotriva vaccinului și a proiectului studiului.

  Pe de o parte, petiționarii solicită ca, din cauza lipsei cunoscute de precizie a testului PCR într-un studiu serios, să se utilizeze așa-numita secvențiere Sanger. Aceasta este singura modalitate de a face declarații fiabile cu privire la eficacitatea unui vaccin împotriva Covid-19. Pe baza numeroaselor teste PCR diferite si de o calitate deosebit de variabilă, nici riscul de boală, nici un beneficiu posibil al vaccinului nu pot fi determinate cu certitudinea necesară, motiv pentru care testarea vaccinului pe oameni nu este etică în sine.

  Mai mult, ei cer că trebuie exclus, de exemplu prin intermediul experimentelor pe animale, că pot fi realizate riscuri deja cunoscute din studiile anterioare, care parțial provin din natura virusurilor corona. Preocupările sunt îndreptate în special către următoarele puncte:

  Formarea așa-numiților „anticorpi ne-neutralizanți” poate duce la o reacție imunitară exagerată, mai ales atunci când persoana testată se confruntă cu adevăratul virus „sălbatic” după vaccinare. Această așa-numită amplificare dependentă de anticorpi, ADE, este cunoscută de mult din experimente cu vaccinuri corona la pisici, de exemplu. În cursul acestor studii, toate pisicile care au tolerat inițial vaccinarea au murit după ce au prins virusul sălbatic.
  Se așteaptă ca vaccinările să producă anticorpi împotriva proteinelor vârf ale SARS-CoV-2. Cu toate acestea, proteinele spike conțin, de asemenea, proteinele ​​omologe sincitină, care sunt esențiale pentru formarea placentei la mamifere, cum ar fi oamenii. Trebuie exclus ca un vaccin împotriva SARS-CoV-2 sa poata declanșa o reacție imună împotriva sincitinei-1, deoarece altfel infertilitatea pe durată nedeterminată s-ar putea induce la femeile vaccinate.
  Vaccinurile ARNm de la BioNTech / Pfizer conțin polietilen glicol (PEG). 70% dintre oameni dezvoltă anticorpi împotriva acestei substanțe – acest lucru înseamnă că mulți oameni pot dezvolta reacții alergice, potențial fatale la vaccinare.
  Durata mult prea scurtă a studiului nu permite o estimare realistă a efectelor tardive. Ca și în cazurile de narcolepsie după vaccinarea împotriva gripei porcine, milioane de oameni sănătoși ar fi expuși unui risc inacceptabil dacă s-ar acorda o aprobare de urgență și ar urma posibilitatea observării efectelor tardive ale vaccinării. Cu toate acestea, se pare că BioNTech / Pfizer a depus o cerere de aprobare de urgență la 1 decembrie 2020.{nota traducatorului: da , aprobarea a fost deja data – priviti mai jos}.

  APELĂ LA AJUTOR: Dr. Wodarg și dr. Yeadon solicită cât mai multor cetățeni europeni posibil să-și semneze petiția trimitând e-mailul pregătit aici către EMA .

  Nachtrag: Wegen teilweiser Überlastung der Server hier der Inhalt der E-Mail und die Kontaktadressen zum späteren Selbst-Version:

  Un: [email protected]; petiț[email protected]

  Betreff: Co-semnarea petiției Dr. Wodarg, Germania și Dr. Yeadon, Marea Britanie (depusă la 1 decembrie 2020)
  Stimate domn sau doamnă, semnez prin prezenta petiția dr. Wodarg și dr. Yeadon pentru a sprijini cererea lor urgentă de a opri studiile clinice de fază III ale BNT162b (numărul EudraCT 2020-002641-42) și alte încercări. Textul complet al petiției Dr. Wodarg și Dr. Yeadon poate fi găsit aici: https://2020news.de/wp-content/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf a doctorului Wodarg și a doctorului Yeadon imediat. Salutari
  APROBAREA MINCINOASA A VACCINULUI:
  https://www.swissmedic.ch/swissmedic/de/home/news/coronavirus-covid-19/covid-19-impfstoff_erstzulassung.html

  Swissmedic acordă aprobarea primului vaccin Covid-19 din Elveția

 3. NUUUU EXISTA NIIIICI MACAR UN SINGUR !!!!!!!!!!!STUDIU IN LITERATURA MEDICALA MONDIALA CARE SA ATESTE CA MASTILE ASTEA SUNT FOLOSITOARE !

  DAR CA SUNT DAUNATOARE, EXISTA :

  IN GERMANIA NICIO COMPANIE DE ASIGURARE PRIVATA A SANATATII NUUUUUU TE ASIGURA DACA AI UN SERVICIU CARE TE OBLIGA SA PORTI MASCA MAI MULT DE DOUA ORE FARA PAUZA DE JUMATE DE ORA !
  CREDETI OARE CA COMPANIILE DE ASIGURARE GERMANE NU CONSULTA DOCTORII CEI MAI BUNI ???????????????????????????

 4. vaccinul ”comintern”,mai bine zis…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *