Home / Chestiunea Jidănească / Războiul împotriva Crăciunului

Războiul împotriva Crăciunului

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 25, 2020

Crăciun fericit, dragi cititori, atât cât se poate în condițiile unei dictaturi globale și a iminentei prăbușiri economice. Luați-vă o zi și bucurați-vă de compania celor dragi, de masa în familie, de bucatele tradiționale, îmbrățișați-vă părinții, bunicii, spuneți-le că-i iubiți și fiți în general o companie plăcută, optimistă și caldă cu ocazia nașterii Domnului Iisus Hristos. Astăzi , în ciuda nopții lungi, este ziua Biruinței luminii. Cel mai întunecat e înainte de răsărit.

Dacă sunteți departe de cei dragi, dați un telefon, amintiți-i că-i iubiți și stați de vorbă măcar 20 de minute. Regulile pandemuice urmăresc să ne înstrăineze unii de alții, să răcească relațiile între noi pentru a ne dezbina mai ușor. Fiți un factor de unitate, evitați certurile.

Doar dacă familiile voastre sunt receptive la ceea ce aveți de spus, puteți deschide subiectul vaccinării, printre altele. În funcție de cum prezentați mesajul, s-ar putea să le salvați viața și veșnicia. Dacă nu se poate și vedeți că nu sunt receptivi la ce aveți de spus, nu mai insistați, mai bine să petreceți o zi în armonie cu familia decât să vă certați de Crăciun. Ne așteaptă un an teribil și trebuie să avem bateriile încărcate.

Dușmanii noștri se luptă de decenii să transforme Crăciunul într-o sărbătoare comercială, capitalistă, rece și impersonală, în America au reușit în mare măsură. Pe cât posibil, evitați filmele de sezon.

 

Războiul împotriva Crăciunului

 

Hollywood fiind o vizuină de vipere, vedem prea des filme care au asociat sezonul Crăciunului cu povești negative sau chiar oribile. Poate cel mai bun exemplu în acest sens este Noaptea tăcută, Noaptea mortală. Acesta este un film slasher din 1984 care începe cu un tânăr pe nume Billy care asistă la uciderea părinților săi de către un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun. Billy ajunge la orfelinatul Sf. Maria, unde este bătut de Maica Stareță. Mai târziu, combinând amintirile pedepsei sale cu imagini ale lui Moș Crăciun, Billy crește pentru a deveni un Moș Crăciun adolescent ucigaș. La serviciu, de exemplu, strangulează un coleg cu lumini de Crăciun și apoi o ucide pe fata cu care colegul de muncă făcea sex.

Războiul împotriva Crăciunului

După o serie de alte crime îmbrăcat în Moș Crăciun, Billy se întoarce la orfelinat, cu poliția pe urmele sale. În mod tragic, ei îl împușcă mortal pe părintele O’Brien, un preot surd îmbrăcat în Moș Crăciun. Strecurându-se în orfelinat, Billy, îmbrăcat ca Moș Crăciun, își îndreaptă toporul spre Maica Stareță, dar un polițist îl doboară. Distribuind mesajul său central, Billy îi asigură pe spectatori: „Acum ești în siguranță … Moș Crăciun … a dispărut”. Nu tocmai un mesaj fericit la Crăciun.

În 1984, astfel de imagini au fost încă în stare să înfurie populația. Siskel și Ebert au condamnat filmul, mergând atât de departe încât să citească în direct genericul de producție al filmului, spunând „ rușine, rușine ” după fiecare nume. Mămicile supărate au protestat împotriva filmului în întreaga țară, iar TriStars Pictures, distribuitorul său, a încetat rapid să facă reclamă filmului.

Noaptea tăcută, Noaptea mortală a avut antecedente. Crăciunul Negru a fost un film din 1974 ambientat într-o casă de sororitate, în timpul vacanței de Crăciun. Un maniac face apeluri din interiorul casei, ucigându-i pe copii. De asemenea, filmul profită de orice ocazie pentru a împerechea melodiile iubite de Crăciun cu scene înfiorătoare, fenomen care s-a repetat ulterior în filmul Gremlins. Un altul, Christmas Evil (1980), prezintă un delirant Moș Crăciun care ucide trei enoriași în fața unei biserici. (A înjunghiat un om în ochi cu o jucărie.) Mai târziu, în timp ce purta o ținută zdrențuită de Moș Crăciun și fiind urmărit de o gloată furioasă, personajul nostru principal își conduce duba de pe un pod, imaginându-se că este Moș Crăciun în sania sa zburătoare.

ChristmasEvilDVD.jpg

Așa cum Austin Pearl, un recenzor jidan, a scris cu aprobare: „Christmas Evil strică Crăciunul, mai ceva ca oricare alt film”. În special, acestui recenzor i-au plăcut „toate imaginile tulburătoare ale lui Moș Crăciun presărate pe tot parcursul filmului”.

Nu este o surpriză faptul că lui Pearl i-a plăcut și filmul din 2003 al lui Billy Bob Thorton, Bad Santa, care a fost un efort etnic concertat de a strica Crăciunul. Regizorul jidan Terry Zwigoff a realizat filmul sub producătorii Ethan și Joel Coen pentru Disney, subsidiara Miramax, condusă de alți doi frați evrei, Bob și Harvey Weinstein. Billy Bob Thornton joacă rolul lui Moș Crăciun, petrecându-și viața ca un alcoolic și înjurând nestingherit. La un moment dat, face sex anal cu o femeie supraponderală într-un vestiar, în timp ce în altă parte merge la un mall beat și distruge un afiș de reni într-o furie alcoolică. Ho ho ho.

Aproape de sfârșitul acestui film întunecat, este împușcat de un grup de polițiști, dar supraviețuiește. În ciuda vinovăției sale evidente în numeroase crime, este iertat pentru că „departamentul de poliție din Phoenix care a împușcat un Moș Crăciun neînarmat în fața copiilor a fost mai mult futut decât Rodney King”.

Potrivit Wikipedia, criticii au descris-o ca pe un „geamăn rău” al filmului Miracle on 34th Street, clasicul inspirațional de Crăciun. Nu este de mirare că Austin Pearl a scris cu strălucire că „Bad Santa este probabil cel mai subversiv și mai jignitor film de Crăciun realizat vreodată – cu Thornton ca un personaj cu adevărat demn de dispreț, care nu primește un transplant total de personalitate până la sfârșitul filmului”.

Regizorul Zwigoff a intenționat acest film pentru adolescenții impresionabili, dintre care marea majoritate sunt, se presupune, creștini. Când a fost întrebat dacă crede că filmul va merge bine, Zwigoff a răspuns: „Cred că ar putea. Fiecare adolescent din America dorește să vadă acest film. Deși nu vor putea intra decât dacă au un părinte foarte deschis la minte “. Era clar că era conștient de conținutul subversiv al filmului.

Aceste filme nu sunt caracteristice sufletului românesc. Sunt otravă.

*

Este un război jidovesc împotriva creștinismului

 

O nouă carte de Joshua Eli Plaut, A Kosher Christmas: Tis the Season to Be Jewish, documentează ceea ce am știut de-a lungul timpului: Jidanii chiar au subvertit Crăciunul. Această carte merită o recenzie completă, dar rezumatul și comentariul lui Ethan Schwartz („A fost noaptea de după Crăciun”) merită examinare. Mai întâi rezumatul:

Jidanii au fost avangarda unui efort de a „transforma Crăciunul într-un sezon de sărbători aparținând tuturor americanilor”, fără exclusivitate religioasă. Cele mai importante mecanisme jidovești de secularizare sunt comedia și parodia, pentru că râsul subminează temerea religioasă. Luați, de exemplu, Hanukkah Harry din „Saturday Night Live”, care pășește eroic pentru a înlocui un Moș Crăciun rămas la pat, livrând cadouri dintr-o căruță trasă de măgari numiți Moishe, Hershel și Shlomo. În mod remarcabil, Hanukkah Harry a apărut ca o adevărată alternativă pentru Moș Crăciun pentru mulți jidani americani. Plaut vede astfel de lucruri nu ca încercări de asimilare, ci ca o subversiune intenționată a tradițiilor de Crăciun. „Prin aceste parodii”, scrie el, „jidanii ar putea imagina că nu trebuie captivați de atracția simbolurilor omniprezente de Crăciun”. Și nu sunt doar jidani: pentru americani în general, parodia jidănească ajută la asigurarea ca Crăciunul „să nu fie luat prea în serios” și altor tradiții „să li se acorde respect și șanse egale”.

Se pare că există două mesaje aici. Unul este mesajul subversiunii utilizând ridicolul, printre alte metode. Cealaltă este că jidanii sunt priviți ca transformând cu înflăcărare Crăciunul „într-un sezon de sărbătoare aparținând tuturor americanilor”. Rezultatul final este: Crăciunul nu este „luat prea în serios” și se uită aspectul religios creștin central al sărbătorii tradiționale.

Oamenii care își iau în serios religia nu permit ca religia lor să fie ridiculizată. Trebuie doar să ne gândim la reacțiile musulmanilor la desene animate care îl ridiculizează pe Mahomed. Faptul că jidanii au reușit să ridiculizeze creștinismul fără consecințe negative grave este un semn important al puterii jidănești și un indiciu la fel de puternic al declinului credinței religioase creștine. Bănuiesc că comunitatea jidovească organizată ar reacționa indignată dacă goyimii ar ridiculiza iudaismul religios. Într-adevăr, orice critică adresată jidanilor pentru că sunt jidani este interzisă în mass-media. (O scurtă listă actuală de subiecte verboten: loialitățile jidanilor neoconservatori și rolul lor în promovarea războiului din Irak, aspectul jidănesc al scandalului de admitere al Ligii Ivy, modul în care controlul jidovesc asupra Hollywoodului influențează conținutul media.)

Schwartz nu se ceartă cu dovezile lui Plaut, dar se întreabă dacă este bine pentru jidani să fie scrisă o astfel de carte:

Există ceva deconcertant în această teză, care convoacă imagini antisemite clasice de conspirație și sabotaj. Fără urmă de ironie, Plaut povestește întâmplări în care grupările creștine fundamentaliste s-au plâns că „anumiți americani, în special jidani, încearcă să-l scoată pe Hristos din Crăciun. El adaugă că „au apărut adesea comentarii antisemite”. Acei fundamentaliști creștini s-ar putea simți revendicați de argumentul lui Plaut; totuși, Plaut nu este dezamăgit de această legătură și, pe bună dreptate. El recunoaște că nu este inerent anticreștin să se opună dominației creștinismului asupra unei democrații seculare. Dacă jidanii au contribuit la deschiderea societății americane, ar trebui să fie mândri de ea.

Deci jidanii au subvertit Crăciunul, dar cică motivele lor erau pure și idealiste. O astfel de relatare ignoră rolul jidănesc în conceptualizarea Americii ca națiune deschisă – un subiect major al culturii criticii. Accentul jidănesc asupra pluralismului cultural (care s-a transformat acum în multiculturalism) a fost o respingere explicită a firului etnocultural al identității americane, o parte importantă a acestuia fiind creștinismul. (Într-adevăr, până la valul recent de imigrație rezultat din legea din 1965, jidanii constituind 2-3 la sută din populație, erau singurul grup american identificabil care nu era creștin.) Jidanii erau esențiali pentru construirea unui zid între religie și piața publică. ceea ce a dus la „războiul împotriva Crăciunului” pe care încă îl vedem dezlănțuit. Jidanii au fost, de asemenea, esențiali în schimbarea politicii de imigrație a SUA pentru a fi deschiși tuturor popoarelor lumii, din nou cu o ideologie că America este doar un set de principii abstracte și nu are un nucleu etnic sau cultural; prin urmare, ar trebui să fie deschis tuturor popoarelor și aceste popoare ar trebui să-și poată păstra propria cultură ca parte a mozaicului american.

Mulți oameni se feresc să o spună, dar realitatea este că jidanii au urmat foarte agresiv politici care îi avantajează și se opun intereselor poporului tradițional al Americii și Occidentului. Și pentru că jidanii au obținut statutul de elită intelectuală și mass-media, au reușit să aibă un efect foarte mare asupra politicilor publice și chiar asupra atitudinilor neevreilor.

În România n-au avut acest succes pentru că avem totuși rădăcini milenare și tradiții bine închegate, însă cu fenomenul de secularizare accelerată a populației s-ar putea să reușească dacă îi lăsăm. Depinde de fiecare dintre noi să păzim aceasta și alte sărbători cu semnificație.

Avem colinde infinit mai profunde decât melodiile comerciale americane ca “jingle bells” sau  “All I want for CHristmas is you”.

13 comments

 1. Pe dusmanul PERSONAL sa il ierti, asta face crestinul
  Casaca ochii cine te prigoneste si cine dusmaneste pe Hristos!
  Pe vrajmasul lui Hristos – nu il ierti NICIODATA!
  Ca sarpelui trebuie strivit capul lui…

 2. Draga Sterie,

  Multumim pentru osteneala de a ne informa printr-o fresca zguduitoare asupra crimelor de pe ecranele Hollywoodului, zona in care in mod obisnuit lumea din generatia mea, nu intra – nici eu – lasand-o moarta cu criminalistica .
  In incultura mea , habar nu aveam despre inversunarea cu care scapatii din azilurile de nebuni furiosi de la Hollywood, toti cazuri patologice, practica inversiunea acuzatoare , transformandu-l pe Santa intr-un ucigas de provenienta crestina . Nu jidoveasca , cum o spune de fapt sursa ce l-a conceput .
  Sa stii ca odata ajunsa in America , am descoperit cu stupoare ca tineretul – nu cei de varsta mea – cultiva filmele “tari” , gen Dracula si le socotesc cu atat mai bune cu cat cruzimile sunt mai obscene si mai abrutizante !
  Ecce dementia !
  Pentru ca romanii “au ramas in urma” , adica in matca lor, noi nu prea ne dam seama ce trezor avem, inca neatins de gustul detracatilor apuseni!

  Ascultand colindele noastre, incomparabile, ce le-ai prezentat aici , lacrimile mele au inceput sa curga fara sa le mai pot opri, de dor si de fericire ca poporul roman isi urmeaza, in ciuda ferocitatii ce ne inconjoara, Steaua Sfanta , ce se reaprinde intr-una. Ea ne aduce si astazi , de sfanta zi a Nasterii Domnului : Gloria intru Hristos !

  In numele a tot ce este binecuvantat in sufletele noastre, iti doresc un Craciun Fericit la lumina ei, tie si redactiei intregi a acestei publicatii, care incepe sa acumuleze esente de foaie inconturnabila, in lupta pentru salvarea si stralucirea adevarului!

 3. tovarasii lustruitori ai phalusului lui Baal numiti sa conduca poporul crestin se pozeaza pe la Hanuka, noua sarbatoare de larga recunoastere mondiala care ia locul Craciunului. Treimea belzebutica Hanuka-Mitra-Pachamama e sarbatorita de membri guwernului si sefii de partide, la patriarhie sau macar la vre-o troita a eroilor patriei nu au voie sa calce…tricolorul este sil el antisemit si rasist, s-au luat masuri.
  politia, armata, anaful isi schimba culorile:
  e-guvernarea ne arata noua tinuta simbolistica in culorile uniunii satanice, semn ca digitalizarea e institutie globala si datele se duc la stapanii corporatiei mondiale…
  https://e-guvernare.ro/

  cata vreme Biserica a avut arma blestemului dusmanii lui Cristos si ai Vietii nu au putut cucerii tara. De cand se preda teologia politica de inspiratie cabalistica, cu “iubirea strainului” scoasa din context, poporul crestin se sinucide crezand ca face bine, rasplata sinuciderii o cunoastem. Cine vrea sa scape sa zica acele rugaciuni si acatiste si colinde necenzurate de antisemitisme precum jidoiv, iude, irozi, farisei, mamona, slugile satanei.

  Uram dusmanilor lui Cristos sa-i colinde cetele puterilor ceresti odata pentru totdeauna si sa-i trimita acolo de unde au venit!!
  Calatorie placuta spre inapoi in gaura neagra impreuna cu toti extraterestrii cu care aveti contract sa le demonstrati existenta si bunele intentii.

  Cristos s-a nascut! Adevarat s-a nascut!

 4. Propaganda anti-crestina se extinde peste tot iar Craciunul devine o sarbatoare laica de iarna. Sa vezi homosexualul de la Legba ce grohaie in cladirea Bisericii ca Craciunul este o sarbatoare pagana travestita (cum este el la parta cu travestitul)

 5. Ceva ce autorul articolului nu cunoaște.

  Islamismul a fost inventat de un evreu și de un nestorian între anii 500 și 600. Aceștia l-au găsit pe un tulburat mintal numit Mohamed.

  Un tratat despre acest adevăr a fost scris în anii 1900 de Lev Tihomirov.

  M-am străduit opt luni de zile să găsesc un corespondent în limba engleză al scrierii lui Lev Tihomirov.

  Așadar, islamismul este ținut sub control de evrei pentru că chiar ei îi cunosc mecanismul ca erezie.

  Evreii se joacă cu islamismul pe întreaga planetă și pe care des consecință, cu islamiștii.

  Trebuie doar să citiți care au fost ultimele mișcări în lumea arabă executate de ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner.

  Un individ eminamente antihristic.
  Malefic.

  Așadar starea noastră de scandalizare ar trebui să rămână în zona lipsei de reacție a clericilor ortodocși din întreaga lume față de batjocorirea ortodoxiei chiar din interiorul acesteia.

  Vezi ultima declarație a Patriarhului ecumenic Bartolomeu de la Constantinopol care anunță ca iminentă unirea cu catolicii.

 6. Urmeaza citatii socante dar exacte din diverse carti ale „Talmudului”.

  -Gittin 57a: „Iisus este in Iad si este pedepsit prin a fi fiert in sperma. Crestinii sunt fierti in balegar.”

  -Aboda Sarah 37a: „O fata non-evreica care are doar 3 ani poate fi violata.”
  -Abhodah Zarah 2a T: „Fa bisnita in continuare cu non-evreii daca au sa dea bani.”
  -Abodah Zarah 17a: „Nu exista o singura curva in lume cu care rabinul Eleazar sa nu fi facut sex.”
  -Abodah Zarah 22a-22b: „Non-evreii prefera sex cu vacile.”
  -Abodah Zara 26b: „Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuie sa fie omorati.”
  -Abodah Zarah 36b: „Fetele non-evreice sunt in stare de „niddah” (mizerie) de la nastere.”
  -Babba Bathra 54b: „Proprietatea non-evreiasca apartine evreului care a folosit-o primul.”
  -Baba Kamma 37b: „Non-evreii sunt in afara protectiei Legii si Dumnezeu le-a expus banii lor Israelului.”
  -Baba Kamma II 3a: „Evreii pot folosi minciuni („subterfugii”) pentru a insela un non-evreu.”
  -Baba Kamma 113a: „Orice evreu ii este permis sa foloseasca minciuni si marturie falsa pentru a aduce un non-evreu in ruina.”
  -Baba Mezia 24a: „Evreii pot fura de la non-evrei. Daca un evreu gaseste un obiect pierdut de un non-evreu, nu trebuie sa-l inapoieze.” (De asemenea este afirmat si in Baba Kamma 113b)
  -Baba Mezia 59b: „Un rabin are o dezbatere cu Dumnezeu si il invinge. Dumnezeu admite ca rabinul a castigat.”
  -Baba Mezia 114a-114b: „Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni.”
  -Baba Necia 114,6: „Evreii sunt fiinte umane, dar natiunile lumii nu sunt umane ci bestii.”
  -Choschen Ham (156,5 Hagah): „Evreul are voie sa se duca la Akum (non-evreu), sa-l conduca, sa faca afaceri cu el, sa-l insele si sa-i ia banii. Pentru ca bogatia non-evreilor trebuie sa fie privita ca proprietate comuna si apartine primului care o ia.”
  -Choschen Ham 183, 7: „Daca doi evrei au inselat un non-evreu, trebuie sa imparta profitul.”

  Mai pe larg aici:

  https://www.apologeticum.ro/2009/12/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofilia/

 7. Interesant cum Duminica chiar la ora 10:00 când de obicei începe Sf Liturghie, este programat startul vaccinarii in toate statele care au fost cuprinse de ‘infrastructura’ vaccinarii

  Așa se explică vaccinarea începută duminica.

  Evreii consideră că este o datorie și o obligație a lor în a batjocori creștinii.

  Nici măcar nu este atât de important când Începe vaccinarea.

  ImPortant este să băgăm de seamă ideologia evreiască pe care ei o vor și aplicată la modul concret.

  Și semnele că ea a început să fie aplicată.

 8. O corecție. Eu cred că greșiți spunând că românii țin la tradițiile lor. Sau în orice caz, nu toți. Nu de alta, dar ați văzut pe cineva în București să poarte haine românești tradiționale? Chiar și persoanele de vârstă mijlocie sunt infectate de liberalism. Cred că mai degrabă izolarea dintre 1945 și 1989 a fost cea care ne-a ferit de influență subversivă a marxismului cultural.Occidentul a avut 70 de ani de mizerie turnată pe gât discret și cu bătaie lungă. Imigrația necontrolată a început in SUA din 1965. Uitați-vă cât de repede s-au schimbat lucrurile și cu Islamul. Un exemplu: Arabia Saudită, Deja au trecut de la sobrietate la petreceri rave.Cred că în mai puțin de cinci ani. În orice caz de când a venit Bin Salman la putere prin lovitura de stat.

 9. Am prezentat sintetic acest război bimilenar al talmudismului antihristic în articolul de aici:
  https://www.incorectpolitic.com/colonel-vasile-zarnescu-jidanul-este-antihristul/.
  În completare, o expunere tot laconică o puteți citi aici:
  https://ioncoja.ro/obisnuinta-de-a-fi-evreu/.
  În studiul meu, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”, am dat citate dintr-o carte extraordinară a lui Kevin MacDonald, INFLUENȚA EVREILOR ÎN LUME” (UNDESTANDING JEWISH INFLUENCE: A STUDY IN ETHNIC ACTIVISM, aici: http://www.amazon.com/
  Understanding-Jewish-Influence-Kevin-MacDonald/dp/1593680171; https://www.researchgate.net/publication/237692281_Understanding_Jewish_Influence_I_Background_Traits_for_Jewish_Activism). E tradusă cu unele greșeli, dar se mai găsește în librării: cf. https://www.librariaeminescu.ro/ro/isbn/973-85459-9-4/Kevin-MacDonald__Influenta-evreilor-in-lume.html.
  Aici de demonstrează că jidanii constituie cel mai agresiv grup etnic anticreștin încă de la invazia lor masivă, de pe la anul 1880. Apoi, au continuat să prindă putere prin insinuarea la conducerea S.U.A., pe care, practic, le-au acaparat, deși, ca pondere etnică se situează printre cele mai mici minorități. MacDonald arată că politica „w.a.s.p.” (https://en.wikipedia.org/wiki/White_Anglo-Saxon_Protestants), preponderentă pînă la acapararea puterii de către jidani, a fost înlocuită tot mai fățiș de politicile jidănești, cele mai agresive în demolarea creștinismului din S.U.A.
  O demonstrație elocventă a supremației dobîndite de jidani în politica S.U.A. o fac John JOHN J. MEARSHEIMER și STEPHEN M. WALT, în cartea lor „Lobby-ul israelian si politica externa a Statelor Unite”. De fapt, nu numai în politica externă, ci și în cea internă, fapt reflectat și din expozeul lui Sterie, care, în mod întemeiat, pune accent pe filmele americane.
  În cartea mea am arătat că propagande prin film este cea mai penetrantă și mai insidioasă, deoarece filmele sunt vizionate de milioane de oameni din întreaga lume.
  În România, creștinismul milenar ne-a asigurat un conservatorism salutar, iar etapa socialistă, la fel, ne-a ferit de influența satanistă americană. Dar, după retrovoluția din 1989, s-au rupt barierele protectoare și toate tarele „civilizațeie americane” – care, în fond, sunt jidănești – ne-au invadat: dovezi sunt, printre altele, Valentin’s Day, Halloween-ul, Black Friday etc. Dar, de departe, cea mai agresivă este impunerea propagandei „Holocaustului unic”.
  De aceea trebuie reținută concluzia mea: „Talmudistul este Antihristul!”

 10. E o dovadă de antisemitism să spui că se duce un război împotriva Crăciunului?: https://www.theoccidentalobserver.net/2020/12/26/is-it-anti-semitic-to-say-there-is-war-on-christmas/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *