Home / Actualitate / Românii SE REVOLTĂ după uciderea ursului Arthur de către prințul străin al cărui tată l-a premiat pe Klaus Iohannis cu premiul Kalergi, e momentul pentru suspendarea președintelui

Românii SE REVOLTĂ după uciderea ursului Arthur de către prințul străin al cărui tată l-a premiat pe Klaus Iohannis cu premiul Kalergi, e momentul pentru suspendarea președintelui

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 6, 2021

Românii SE REVOLTĂ după uciderea ursului Arthur de către prințul străin al cărui tată l-a premiat pe Klaus Iohannis

Pagina de Google a castelului Riegersburg, reședința printului din Liechtenstein care a ucis ilegal cel mai mare urs din Europa a fost asaltată de recenzii negative din partea Românilor, inclusiv titlul fiindu-i schimbat să includă niște emoticoane, cuțit, urs, lacrimă și steagul României.

Bombardată de oameni revoltați, ratingul i-a scăzut la 1.8 la momentul redactării acestui articol.

Românii SE REVOLTĂ după uciderea ursului Arthur de către prințul străin al cărui tată l-a premiat pe Klaus Iohannis

R3media a publicat o paralelă dureroasă între uciderea ursului și distrugerea economiei naționale, în care arată cum noi suntem Arthur în relația cu străinii. Iată textul:

Uciderea lui Arthur, ursul românesc, are o semnificație mult mai mare decât pare. Pe lângă faptul că este o crimă împotriva naturii, această barbarie este o parabolă perfectă pentru felul în care s-au petrecut lucrurile în țara noastră, în ultimii 30 de ani. Ursul Arthur sunt toate industriile, băncile și mințile românești furate de străini. Ca și Arthur, unele erau unice în Europa, erau grase și frumoase. Ca și în cazul lui Arthur, în cele mai multe cazuri, străinii s-au folosit de un șiretlic: sub pretextul rezolvării unor probleme – doar și prințul a venit să scape țăranii de ursoaica violentă, nu? – au venit și-au ucis tot ce era mai bun și mai ales, era concurență pentru produsele lor.

Ca și acum, și-atunci, statul și noi – să recunoaștem – ne-am dat acordul pentru a fi „salvați”, deși parcă în sinea noastră simțeam că nu miroase a bine. Dar am trecut pentru instinct pentru că nu-i așa, nu voiam să se zică despre noi că suntem „nostalgici ceaușiști”, dar mai ales din cauza gigantului nostru complex de inferioritate pe care-l avem față de străini. În 30 de ani, acest complex de inferioritate a fost hrănit cu generozitate de o mass-medie criminală, fără scrupule, iresponsabilă. Capii media, în frunte cu Adrian Sârbu, au scos în față numai urâtori de neam, numai frustrați, premiind cele mai creative idei de a denigra tot ce este românesc. Asta este mass-media care a inventat sărbători nesărbătorite de nimeni, care a făcut eroi din infractori și care a redus la tăcere vocile care avertizau asupra demolării structurii de rezistență a economiei și a statului român.

Capul săracului Arthur care stă trofeu pe peretele acestui ucigaș sunt brandurile românești lichidate de asasinii economici: Arpechim, IMGB, Electroputere, Banca Agricolă, Bancorex, etc.
Cine e prințul austriac? Prințul este simbolul „investitorilor” care promiteau să rezolve problemele economice ale țării, sunt inspectorii de la FMI care ne spuneau că singura soluție pentru companiile de stat este „privatizarea”. Am scris între ghilimele pentru în realitate privatizarea a însemnat trecerea unui activ din mâinile unei companii a statului român, în mâinile unei companii ale altor state.

Omorârea lui Arthur este semnificativă și din alt punct de vedere: lipsa de reacție a celebrelor ONG-uri ale „societății civile”. Pentru că făptașul este străin, o reacție ar fi/este interpretată ca fiind naționalistă, patriotică și așa ceva nu se poate. Ia să-l fi omorât pe Moș Martin vreun românaș…să vedeți ce iureș era. Ce reacții, ce durere, ce jale, ce acuzații de corupții. Ce lecții ne țineau despre străinii civilizatori care „n-ar fi făcut niciodată așa ceva”. Da, la ei. Dar prin tăcerea noastră s-au asigurat că o pot face aici și în alte părți.

Dar diferența dintre noi și un urs este că noi avem darul Învierii. Și după ce am văzut și ascultat în ultimii ani, culminând cu cântecul celor de la La Familia, am nădejde că poporul românesc se trezește din somnul cel de moarte.

***

Evenimentul nu a rămas nesemnalat de Alianța pentru Unirea Românilor, pe pagina AUR s-a postat următorul comunicat alături de poza de la începutul articolului:

 

Conform RGNPress, tatăl prințului ucigaș de urși i-a oferit lui Iohannis un „mare premiu” anul trecut, vom vedea despre ce este vorba mai jos.

Românii SE REVOLTĂ după uciderea ursului Arthur de către prințul străin al cărui tată l-a premiat pe Klaus Iohannis

Propunerea de legalizare a vânătorii de urși prin intermediul căreia prințul a putut obține undă verde a fost înaintată de bozgorul Barna Tanczos, lider UDMR care a organizat protestul ungurilor de la Valea Uzului, sfârșit cu violențe.

Așa cum arată ActiveNews, uciderea ursului Arthur a fost organizată de Marcos Barna, unchiul ministrului Mediului, Tanczos Barna, care la fel ca Cîțu îl acoperă acum pe prințul austro-liechtensteinez, Josef-Emanuel de Liechtenstein, asasinul Regelui Urșilor din Carpați

 

Prințul Josef – Emanuel de Liechtenstein, după cum a apare în solicitarea formulate de Asociația Vânătorilor din Ojdula, ar fi plătit 7.000 de euro ca să împuște legal un urs, în țara noastră. El a primit aprobare pentru o ursoaică ce făcea probleme în zonă, în gospodăriile oamenilor, însă a împușcat un urs trofeu „de aur”, cum îl numesc vânătorii – The Golden Bear.

Aprobarea a fost pentru ursoaică

Prințul din Liechtenstein, rezident și în Austria, a primit aprobare să împuște o ursoaică ce făcea pagube în gospodăriile oamenilor din localitatea Ojdula, din Covasna. Solicitarea a venit din partea Asociației de Vânătoare din Ojdula, condusă de Marcos Barna. Vânătorii au vrut să împuște 3 urși, dar au primit aprobare pentru unul singur.

Conform sursei citate, prințul l-ar fi împușcat pe Arthur, un urs monitorizat de asociațiile de mediu, considerat unul dintre cele mai frumoase exemplare din România. Exemplarul este cotat cu un punctaj de 592,90, din maximul de 600.

ActiveNews amintește că tatăl beizadelei ucigașe de urși este prințul Nikolaus von Liechtenstein, președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi și Cavaler al Ordinului de Malta, care i-a dat în urmă cu un an președintelui din România Klaus Iohannis Premiului European „Coudenhove-Kalergi” 2020, într-o operațiune de PR a grupusculelor Marii Resetări. La eveniment a participat și Donald Tusk, fost Președinte al Consiliului European, care i-a făcut un laudatio lui Klaus Iohannis. Astăzi fiul lui Nikolaus ucide ilegal în România cel mai mare urs din Europa. Credeți că va păți ceva?

Kalergi a fost un bolșevic sinistru

 

După cum scria Incorect Politic la data respectivă, în contra curentului presei securistoide care nu menționa nimic despre cine este de fapt „onorabilul” Kalergi, reamintim că vorbim de un IDEOLOG BOLȘEVIC, susținător al lui Troțki, care îmbrățișase teoria metisării popoarelor.

Kalergi a fost un conte Austriac cu origini mixte: tatăl său a fost un diplomat austro-ungar, în timp ce mama sa era o japoneză, fiică a unui comerciant. În 1921, a intrat în rândurile lojei masonice „Humanitas” de la Viena.

Mai importante decât atât sunt ideile lui Kalergi, promovate prin manifestul său „Pan-Europa” și cartea „Idealismul Practic” („Practical Idealism” în engleză). Pe scurt, în manifestul Pan-Europa (1923), Kalergi propune abolirea statelor naționale și reunirea tuturor națiunilor europene într-un proiect intitulat „Statele Unite ale Europei”. Motivarea este aceea că statele Europei, în formula statelor naționale, nu se pot opune militar Rusiei, iar economic vor fi depășite de Statele Unite ale Americii.

Pentru a atinge acest scop, scria Kalergi, „armele în lupta pentru Pan-Europa sunt: iluminismul și Propaganda. Un Pan-European decis și ferm face mai multe decât o mie de slăbănogi și îndoielnici. Pentru că de credința și de puterea de publicitare a primilor Pan-Europeni depinde victoria ideii”.

În volumul „Praktisher Idealismus” (1925), Kalergi face niște afirmații care se bat în cap cu ideile democratice profesate de liderii UE de azi.

Astfel, Kalergi îl numește pe Leon Troțki, revoluționarul marxist ce a făcut parte din primul Birou Politic al Partidului Comunist Sovietic drept „vârful politicii moderne”: „Iudaismul modern depășește toate celelalte națiuni în procentul de mari oameni: la nici un an de la eliberarea sa, acest mic popor se afirmă cu Einstein în vârful științei moderne, cu Mahler în fruntea muzicii moderne, cu Bergson în fruntea filozofiei moderne, cu Troțki politicii moderne”.

În altă parte, Kalergi scrie că „Rasa negroid-eurasiatică a viitorului, similară cu cea a vechilor egipteni, va înlocui diversitatea popoarelor cu o varietate de personalități”. De alfel, în acest volum, Kalergi face apologia amestecării oamenilor de etnii și rase diferite, pe motiv că copiii rezultați vor avea trăsături și caracteristici diferite, ceea ce i-ar face „superiori” celor rezultați din căsătoria între oameni din aceeași comunitate.

În ceea ce privește migrația, referindu-se la coloniile de peste mări ale Occidentului, Kalergi notează că „oferă o cale de ieșire din iad pentru milioane de oameni și ar trebui extinsă și încurajată”.

În acest volum, Kalergi menționează Basarabia ca una dintre cele două probleme „care amenință zilnic pacea Europei”. Reamintim că acest text a apărut în 1925, la șapte ani de la Marea Unire.

***

“Premiatul” Iohannis îndeamnă Românii să se vaccineze

Klaus Iohannis, premiat de tatăl prințului care l-a ucis pe Arthur cu premiul Kalergi pentru dispunerea lui  de a dilua sângele românesc prin influxul de imigranți a mai fost premiat de jidănimea internațională pentru deosebitele sale merite în ce privește combaterea românismului.

Justițiarul:

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a primit vineri, 19 ianuarie a.c., la Palatul Cotroceni, o delegație a Comitetului Evreiesc American (American Jewish Committee – AJC), condusă de președintele executiv, domnul David Harris. La întrevedere a participat și domnul Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România (FCER).” (Site administrația prezidențială: http://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa) Aceleași personaje s-au întâlnit și în vara anului trecut la București, cand s-a discutat despre „necesitatea” ca toți funcționarii publici să urmeze cursuri despre holocaust! (https://www.bzi.ro/iohannis-vrea-ca-toti-angajatii-la-stat-sa-faca-cursuri-despre-holocaust-562551)

Klaus Iohannis a fost decorat de aceiași evrei de la American Jewish Committee (AJC) în data de 5 iunie 2017, înaintea întâlnirii cu Donald Trump de la Washington din 9 iunie, cu distincţia „Light Unto the Nations” – cea mai înaltă distincţie a organizaţiei American Jewish Committee! –  fiindcă președintele „neamț” al României susține că în România a fost holocaust și noi, românii, suntem neam de criminali, deci e musai să plătim miliarde de euro despăgubiri statului Israel!

Același președinte care urăște etnia majoritară din țară ar vrea să vadă milioane de Români vaccinați cu serul experimental anti-Covid19.

Să fie în vederea sterilizării pentru marea înlocuire?

Digi24:

Klaus Iohannis: Vă invit pe toți să mergeți să vă vaccinați

“Am aflat de la domnul colonel dr. Gheorghiță că astăzi vom depăși 100.000 de persoane vaccinate într-o zi și vom ține ritmul și, dacă este nevoie, îl vom crește, în așa fel încât, în cel mai scurt timp, un număr mare de cetățeni români și cei rezidenți aici să poată fi vaccinați.

Este, pe de altă parte, evident că cifrele pe care le primim zilnic sunt pe zi ce trece mai bune. Avem mai puține persoane nou infectate, avem mai puține persoane la Terapie Intensivă, avem mai puține decese – sper să scăpăm cât mai repede de acestea”, a afirmat Iohannis.

Președintele a atras însă atenția că pandemia nu a dispărut și a reluat apelul pentru vaccinare: “Însă nu vreau să ne amăgim singuri, pandemia nu a dispărut. Virusul este în societate. E foarte clar că până când avem un număr mari de români vaccinați, trebuie să respectăm în continuare restricțiile.

Reiau apelul meu: haideți să ne vaccinăm ca să revenim la normalitatea noastră, pe care ne-o dorim atât de mult! Vă invit pe toți să mergeți să vă vaccinați”.

Regimul lui Iohannis ne-a adâncit statutul de colonie, este regimul în care un român a fost condamnat la închisoare pentru publicarea studiilor despre holocaust, în care ard spitale cu pacienți în ele, în care vin prinți străini să ne vîneze cele mai frumoase exemplare, unde arabii cumpără miei și ungurii cumpără pământul arabil. Acest regim satanist, care a permis și a ajutat activ ideologia marxismului cultural (USR) să ajungă în Parlament, trebuie dat jos.

În concluzie, politicienii care mai au un dram de responsabilitate ar trebui să demareze procedurile de suspendare a președintelui.

20 comments

 1. Normal că Adrian Sârbu “urăște neamul”, că doar nu face parte din el, cu tot numele lui de roman.
  https://www.facebook.com/paginademedia/posts/3476696679048517

  Pagina de Media
  September 5, 2020 ·

  ➡️ „Adrian Sârbu e „obsedat” de acest nume inca de cand era la CME. Prin 2012 m-a pus sa incerc sa cumpar aleph.com. I-am spus ca e detinut de un evreu care lucreaza la Goldman Sachs si s-a calmat.”

  ➡️ “Dupa 2010, Ronald Lauder (cel carea băgat bani în Pro TV la începuturi, dar și cel care a venit cu banii pentru Aleph) a studiat posibilitatea lansarii unei televiziuni a evreilor, la nivel global. Ar fi avut in denumire Aleph” – Orlando Nicoară, fost director Mediafax.

  Ce spune despre Aleph, pe Paginademedia.ro: https://bit.ly/3566mak

 2. actiune penala impotriva urmatorilor:

  POPE FRANCIS, THE HOLY SEE, THE STATE OF THE VATICAN, THE SOCIETY OF JESUS, HM QUEEN ELIZABETH II, THE ORDER OF THE GARTER, THE HOUSE OF WINDSOR (FORMERLY SAXE COBOURG GOTHA), GLOBAL VACCINE ALLIANCE (GAVI), the UN’s WORLD HEALTH ORGANIZATION/PUBLIC HEALTH ORGANIZATION OF CANADA, BILL AND MELINDA GATES FOUNDATION, PRIME MINISTER JUSTIN TRUDEAU, DR. THERESA TAM, PREMIER DOUG FORD, CHRISTINE ELLIOTT, MAYOR JIM WATSON, ATTORNEY GENERAL OF CANADA, THE ATTORNEY GENERAL FOR ONTARIO

  link
  https://img1.wsimg.com/blobby/go/472827d6-3b15-4c33-834a-970e550df358/downloads/Amikwabi%20vs..pdf?ver=1616597150360

 3. as vrea sa stiu, intre 2011 si 2014 cum a crescut populatia Romaniei cu 1.7 milioane?evreii?

 4. INJECTIA FINALA

  Preafericite Daniel,

  Apocalipsa in devenire

  Catedrala se va umple de morti
  Cadavre stivuite’n pronaos, in naos si in Sfantul Altar
  Asteptand Mantuirea promisa.
  Construiesti in zadar ?
  Sfintii pe pereti, plang.Toti.
  In trecut, erau rupti pe roti
  Azi, intepati de monstri si hoti
  Fulgerati pe strada si’n porti
  Cum vei raspunde pe eternul cantar ?

  E clipa, suna toaca, Preafericite
  Ca sa te’arati, Parinte !
  Deja clopotele bat ingrozite
  Bisericile se vor umple de morti. Sfinti si sfinte
  Dar si trupuri plecate nepregatite

  Iesi, te imploram, si cere tare
  Sa se opreasca masacrul vaccinarii
  Românilor, din si dincolo de hotare

  Numai tu poti, Parinte Patriarh
  Sa mai opresti macelul
  Programat, de la mic la ierarh
  Ingerul mortii ne masoara zelul

  Domnul va cantari, dupa chipul iubirii milostive
  Pe fiecare, dupa felul
  In care vom evita mortii
  In stive

  Hristos a Inviat, Preafericite !
  Toata suflarea asteapta cuvinte explicite
  Balanta Nemuririi suna tare
  Aceasta va fi jertfa ta.
  Cutezatoare. Pilduitoare

  Jertfa ta unica. Mantuitoare !

 5. intre timp unii inca plang ca austriacu a pierdut razboiu. nu mai lingeti cizmele strainilor.

  • Între timp ăla la care faci tu referire este exact ăla care ne-a avertizat de toate astea, și ți-aș fi adăugat și un epitet pe care îl meriți. Și care era și un adversar declarat al lui Kalergi pe care l-a numit “bastardul tuturor”.
   Nu l-a pierdut doar el, l-am pierdut toți.

 6. Oricum cantaresc eu lucrurile…. un glonte rezolva mult mai rapid problemele aparute ecat orice suspendare…
  Unde sint baietii “dotati”, … aia care au jurat ca ne apara?
  … ca noi nu avem voie sa ne dotam cu arme sa ne aparam de idiotii astia, de psihopatii pe care ii vedem la putere datorita NEPARTICIPARII LA VOT a complicilor lor!

 7. Iohannis nu e nemmtesc, ( sesisarea mi-a facut-o Marius Albin Marinescu, caci numele german este Johannes!!! ) atunci cand eu i-am relatat si trimis textual remarca unui comentator de la Neuer Weg care scria ca “sasul” vorbea in casa Blesch ! Asta e o zborshitura de saseasca .
  Deci el este corcitura . Cel mai probabil , Caci nu degeaba isi ascunde identitatea parintilor cu atata tenacitate ! El poate inventa orice cu acte in regula, doar a demonstrat-o cu casele !
  Faptul ca isi duce capra la biserica, cu genunchii dezveliti, nici asta nu-i “nemtesc”
  Sas nu este, vanzatorul asta de copii si falsificatorul asta de acte in lants !
  Asta nu e “neamt”, cum nu sunt eu eschimos !
  Asa ura patologica pe romani eu n-am vazut niciodata la niciun “neamt”, si am crescut intre ei !
  Ca e bolovanos, nu inseamna ca e “neamt” !
  Erika Steinbach, avocata membra Bundestag, implicata in recuperarea pamanturilor din Boemia, cu care s-a coalizat si Iohannis sa jefuiasca romanii de drepturile lor, este evreica . Si probabil foarte bogata, dupa atatea “recuperari” din diverse tari ex-comuniste !
  E foarte probabil vorba de o mafie imobiliara transnationala .

  • Tot Iohannis a declarat la tvr – eu l-am ascultat in direct – ca el are foarte !!! multi prieteni in Basarabia !
   Nota bene : nemtii d’acolo au disparut de mult !!!

  • Scuze, vad ca nu mi-a iesit comentariul deci il repet, cu riscul sa fie dublu :
   Eu l-am ascultat pe Iohannis in direct la tvr declarand ca el are foarte !!! multi prieteni in Basarabia !
   “Nemtii” au disparut de mult de acolo !
   In fel si chip !

  • E foarte posibil, la urma urmei și (((Stefan Molyneux))) are ochi albaștri si tot e evreu.

  • iobag ardelean

   Am vazut eu ura asta la nemti, cand ne-au tinut sub cizma sute de ani si cand ne-au distrus sute de biserici ortodoxe.

 8. Numele “preantului” spune etnia careia apartine:scurtatii de puta.Pretenarii lui Kalergi si el insusi -Trotski,Bergson,aceeasi neam “ales”.inclin sa dau crezare spuselor din articol despte etnia rasa lui Klaus Werner

 9. INJECTIA FINALA

  Stire AGERPRES

  Dl Banescu, purtator de cuvant al Patriarhiei, si’a fracturat ambele picioare, cazand intr’o groapa in Catedrala, dupa ce’a incercat sa treaca neatent ? peste niste Sfinte odoare.

  Sentinta medicilor e categorica. Trebuie amputat.

  Dl Banescu e condamnat.
  Sa mearga in genunchi, neincetat.

  Breaking News ACTIVENEWS

  Tocmai am aflat de la un credincios ca l’a vazut pe dl Banescu, care se ruga la Icoana Sfantului Ioan Gura de Aur
  In paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului, in genunchi, cu lacrimi siroi, metanii facand.

  Sfanta Gura, minune, a inceput sa graiasca, adresandu’se penitentului si certandu’l :

  Vasile, tu porti nume de mare sfant
  Ce L’a slavit pe Domnul
  Prin fapta si cuvant
  Ce’a ajutat tot omul
  Cat traii pe pamant

  Daca vrei sa ai viata
  Si vertical sa fii
  Deschide’a ta Gura
  Si’ncepe’a glasuii

  Si filozoful BOR se puse’a vorbi :

  O, Doamne’al indurarii
  Si Maica Ta Curata
  Ce rau facut’am tarii
  Cu vorba’mi blestemata

  Impins’am la boli grele,
  Nenorociri si moarte
  Milioane de oameni
  Ce nu vor avea parte
  Decat de’o vaccinare
  Si saci de plastic, sparte

  Vindeca’ma, Parinte,
  Si Tu, Sfanta Fecioara,
  Voi repara tot raul
  Si voi inchide haul
  Ce’am deschis, fara minte

  Atunci Izvorul Tamaduirii tasnii
  Si printre candelabre si faclii
  Maicuta Domnului impodobi
  Pe viitorul mucenic, VBe !

 10. INJECTIA FINALA

  Banescu Vasile, mai are zile ?

  Dlui VB (Vulpe Batrana)
  Care infuleci oite din stana
  Esti infectat total de Satana
  Lasat’ai omenia si strana

  Dom filozof SRI
  Din scaun cine te va clinti ?
  Robot transhumanist, dl Vasile
  Mai minte credinciosii, câte zile ?

  Sub epoletii’i de aur, mascati
  Stau agentii securisti masati
  Sa nu’i ia mandrul fotel
  Un crestin Aristotel

  Care sa ne fie model
  De credinta, dragoste si tzel
  Cand s’ar adresa marelui popor
  L’ar apara cu mult spor
  In fata tavalugului cotropitor

  Dle Banescu, nu’ti este rusine
  Sa ramai pe loc, cand ai explodat mine ?
  Cu cinism salbatic, propagi vaccinari
  Diavol negru, cu focul prin nari

  Parjolesti o tara si’apoi te miri
  Cat te’or mai tine, amicii SRI
  Si’apoi regreti, cu capu’n pereti
  Cine tacea, filozof ramanea

  Dar vorbesti la comanda
  Chiar de’ai fi general, o banda
  De agenti ticalosi te preseaza
  Sa adormi România treaza

  Stiu, intre SRI si Dumnezeu
  Ingerul pazitor te cearta mereu
  Ai curajul, paseste afara
  Te va lauda intreaga tara
  Daca vei denunta vaccinarea
  Minciunile, manipularea

  Altfel, te vei prabusi de pe cereasca scara !

 11. INJECTIA FINALA

  Sri istul Banescu e gura BOR
  Nu’i o biata cioara pe ogor
  Actioneaza murdar, criminal
  I s’a daruit un canal
  Ce’l foloseste drept PUMNAL !

  Ce’l infige, ca mii de seringi
  In credinciosii ce dau in branci
  Sa sustina Biserica, Tara
  Si sa faca si prunci

  Dar vaccinul ii va steriliza
  Si pe foarte multi, ii va masacra
  Am scapat de secera si ciocan (?)
  Si iata filozoful-buzdugan

  Suiera moarte, uragan

  Lumineaza’l, Doamne,

  Ca’i sarpe si urangutan

  Sa dea marturie Tie

  Ca sa traiasca, an dupa an !

Leave a Reply

Your email address will not be published.