Home / Dacă ești nou pe site / Ce Este Planul Kalergi și De Ce Este Relevant

Ce Este Planul Kalergi și De Ce Este Relevant

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 18, 2018

Ce Este Planul Kalergi și De Ce Este Relevant

Dacă nu știi ce-i Planul Kalergi, ai face bine să te interesezi.

L-am auzit pe Călin Mărincuș într-un live aruncând Planul Kalergi în derizoriu pentru că acesta a murit și din ceva motiv asta înseamnă că ce a scris nu mai e relevant, dar haidem să vedem câteva fapte:

Richard von Coudenhove-Kalergi a fost omul căruia îi este atribuită ideea Uniunii Europene și continuă să fie onorat ca atare de U.E. modernă.

Era jumătate ungur jumătate japonez.

El a scris o carte intitulată “Idealismul practic”(varianta în limba engleză aici), în care a spus literalmente că Europa ar trebui să fie inundată de africani care să se împerecheze cu populația nativă a continentului pentru a crea o “rasă negroidă eurasiană similară cu vechii egipteni” care să fie condusă de către – ia ghiciți – jidani.

Aceasta nu este o teorie a conspirației, chiar dacă la prima vedere așa pare. Este un fapt documentat.

În fiecare an, Uniunea Europeană acordă un premiul în onoarea lui Kalergi, iar Angela Merkel a primit acest premiu.

Dacă nu știai de ce această femeie a ales să inunde continentul cu milioane de nonalbi, acum știi.

Alți politicieni care au primit premiul:

Ce Este Planul Kalergi și De Ce Este Relevant

Ei încearcă în mod deschis să înlocuiască populația albă prin metisaj.

Amintește-ți când președintele francez iudeu, Sarkozy, a spus că era timpul ca oamenii albi să înceapă metisajul cu invadatorii.

Din nou, totul pare o conspirație, dar este absolut factual și v-am dat destule informații documentate ca să fie totul foarte clar.

Acesta este motivul pentru care se promovează inundarea Europei cu tot felul de popoare subdezvoltate. Este agenda din spatele “crizei migranților”, aceeași din spatele acestui pact ONU.

Nimeni nu poate nega faptul că această agendă se intâmplă, așa că mass media nu vorbește despre asta, dar în schimb ne arată poze cu copii morți pe plaje.

Ce Este Planul Kalergi și De Ce Este Relevant

Este neclar de ce cineva ar crede că imigrația masivă este un lucru bun, înafara globaliștilor ce visează la o lume fără granițe și fără națiuni.

Articol inspirat de pe Daily Stormer.

3 comments

  1. Emil Constantinescu a primit și el în anul 1998 Premiul European „Coudenhove Kalergi” și este și membu al consiliul onorific al societății Coudenhove Kalergi. Deci Pactul pt migrație are susținere importantă în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *