Home / Actualitate / Taxe în Plus Pentru Cine Refuză Imigranți

Taxe în Plus Pentru Cine Refuză Imigranți

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 19, 2018

Cine nu vrea să-și inunde țara cu popoare negroide și musulmane trebuie să plătească.

Pentru că Uniunea Europeană funcționează pe principii democratice.

Democrația înseamnă că ești obligat să faci ceea ce-ți spune o altă țară.

 

Digi24:

În Bruxelles se pregătesc măsuri mai dure la adresa statelor membre care refuză să primească imigranţi: cine refuză solicitările de azil va plăti.

E o propunere franco-germană cuprinsă într-un document confidenţial intrat în posesia Reuters. Aceste propuneri reflectă, de fapt, o grabă foarte mare în interiorul blocului comunitar de a pune la punct o legislaţie comună în privinţa migraţiei până la europarlamentarele din mai 2019.

Şi se urmăreşte de fapt şi o poziţie mai fermă împotriva unor state ca Ungaria, care a ridicat garduri la graniţă, sau Italia – care a ţinut navele de migranţi în larg şi nu le-a permis acostarea. În vreme ce Germania şi-a deschis larg porţile şi a aprobat pe bandă rulantă cererile de azil.

Bruxellesul vrea o distribuire corectă a migranţilor în rândul statelor membre.

Bruxellesul vrea ca Europa să fie înnegrită. Democrația europeană înseamnă că țările trebuie să facă ce vrea Bruxellesul.

Doar n-am vrea să fim fasciști sau ceva.

Iar planurile sunt întinse pe opt ani.

Documentul sprijinit de Franţa şi Germania arată că banii pe care îi vor plăti ţările care refuză să accepte refugiaţi pe teritoriul lor vor fi alocaţi sub forma unor măsuri de solidaritate. Ar putea, spre exemplu, să fie plăţi către bugetul Uniunii Europene sau finanţarea unor proiecte de dezvoltare în Africa, de unde provin majoriatea migranţilor.

Sigur că da, nu vrei migranți? Atunci dai bani pentru migranți.

Oricum faci, tot democrația te regulează.

De-ar vedea Pericle ce s-a ales de ea…

 

2 comments

  1. noi n-o să plătim nici o taxă pt că iohanis ne-a promis migrație ordonată. ascultați-l: https://www.youtube.com/watch?v=lWgbqWgl9eY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *