Home / Educativ / Războiul statului contra națiunii

Războiul statului contra națiunii

Grigore Opriță
Incorect Politic
Februarie 14, 2021

Războiul statului contra naţiunii

 

Condamnarea recentă a colonelului Vasile Zărnescu pentru infracţiunea de a scrie cărţi arată încă o dată cine sunt adevăraţii stăpâni ai ţării noastre. Dacă monopoliştii adevărului au stabilit deja limitele între care avem voie să gândim şi să ne exprimăm, ne putem aştepta ca, în curând, să avem legi care stabilesc că laptele este negru, iar cine manifestă îndoieli să fie băgat urgent la închisoare.

Unii oameni de bună credinţă ar zice, stând comod în fotoliu: e foarte trist că se întâmplă aşa. NU, oameni buni, nu e trist. E revoltător! Organismul numit „statul român” a devenit un grup infracţional de crimă organizată, care a declarat război naţiunii române.

Nu ştiu dacă au existat vreodată perioade în istoria noastră, când la slujbele liturgice ortodoxe să nu mai fie pomeniţi „conducătorii ţării noastre, mai marii oraşelor şi ai satelor”. Acest lucru se întâmplă deja în unele biserici, pe bună dreptate. Pentru că avem drept conducători o armată de slugi care se pun în slujba oricui, numai a interesului național nu.

Scriu aceste rânduri pentru a-mi exprima solidaritatea cu domnul colonel Zărnescu. În urmă cu aproape 20 de ani am trecut printr-o situaţie foarte asemănătoare. România se pregătea să devină carne de tun pentru NATO, motiv pentru care, premierul de atunci, Adrian Năstase, s-a simţit dator să demonstreze unor grupuri de influenţă americane că la noi se duce o luptă acerbă împotriva „extremiştilor naţionalişti”.  Drept urmare, a fost încropită rapid ordonanţa 31/2002 şi s-a pornit vânătoarea de extremişti, negaţionişti, antisemiţi şi cum ne-or mai numi ei. În afară de bătaie, au folosit tot arsenalul perioadei staliniste: urmăriri, ascultări de telefoane, percheziţii cu devastatul casei şi confiscarea mijloacelor de trai, anchete cu presiuni de intimidare, proces în regim de urgenţă cu uşile închise, respingerea probelor şi a martorilor apărării, iar la final sentinţe de închisoare cu executare. Cunosc încă două persoane care au parcurs un traseu asemănător.

Îmi amintesc că am avut dificultăţi în a găsi un apărător în instanţă. Am abordat câţiva avocaţi care s-au uitat cu oarecare stupefacţie pe rechizitoriu şi nu le venea să creadă că un asemenea subiect poate fi caz penal. Primul care s-a aventurat să mă apere m-a sfătuit să solicit circumstanţe atenuante, aşadar să-mi pun cenuşă în cap şi să cer clemenţă. Am respins ideea cu multă nemulţumire. Dincolo de toată hărţuiala menită să dea peste cap viaţa oricărui om, cel mai apăsător plana spectrul unui precedent nefavorabil în justiţie şi perspectiva de a reprezenta o sursă de condamnări ulterioare ale altor camarazi. Bunul Dumnezeu a ajutat să nu se întâmple aşa. După 3 ani, s-a pronunţat achitarea la Curtea de Apel Braşov în urma unui proces corect, a ajutorului din partea unui avocat care a ştiut să formuleze o strategie foarte bună, precum şi din partea mai multor martori cărora le mulţumesc din nou aici pentru curaj. Aceeaşi sentinţă de achitare a fost dată ulterior şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în anul 2006.

Dar să revenim în anul 2021. Există oameni de mare curaj, cum este colonelul Zărnescu. Există şi tineri naţionalişti, inspiraţi de curajul domniei sale. Se pot aştepta aceştia la represalii din partea statului? Evident că da. A scrie pe un blog naţionalist, a lipi afişe sau a distribui pliante sunt fapte penale în aceste vremuri. Mai mult, aparatul represiv şi obedient este ajutat acum de o nouă generaţie de conformişti cu „spirit civic”, nerăbdători să dea în gât pe oricine scoate capul din masa de normălăi (normies, cum spun americanii).  

Îi îndemn însă pe aceşti tineri naţionalişti să nu se îndoiască nicio clipă de justeţea cauzei lor.

 • Spus mai direct: ai ajuns la poliţia judiciară pentru că porţi un tricou cu Căpitanul? Foloseşte regula de aur a celor 5 cuvinte: NU AM NIMIC DE DECLARAT.
 • Niciun cuvânt în plus fără prezenţa avocatului chemat de tine.
 • Ai fost trimis în anchetă pentru distribuire de cărţi scoase din circulaţie? Trebuie să ştii că procurorul este instruit să înceapă cu blândeţe, să-ţi pună întrebări personale, să te abordeze cu prietenie pentru a-ţi câştiga încrederea. Nu cădea în această capcană! Răspunzi doar monosilabic, nu dai niciun detaliu în plus.
 • Nu permite să filmeze audierea. Camera video se poate porni doar cu acceptul tău. Ai ajuns în instanţă? Organizează-ţi strategia tu singur, cu minuţiozitate.
 • Caută-ţi un avocat de încredere şi roagă-l să completeze strategia ta, pe baza experienţei lui. Ai în vedere permanent că te afli într-o stare de autentic război şi că trebuie să-l câştigi.

Desigur că acestea sunt doar câteva linii generale de urmat într-o situaţie de conflict cu ocupantul. De la caz la caz, se pot stabili direcţii de acţiune diferite.

Pentru final, o ştire de ultimă oră. Mai multe persoane de culoare (neagră) au pus în vânzare un card prin care se permite deţinătorului să pronunţe „cuvântul cu N” [Nota editorului: este vorba de cuvântul “NIGGER] . Cardul costă 18,99 USD şi poate fi achiziţionat de aici: THE PASS – BRUDDA-OSAS

Propun institutului Elie Wiesel să emită carduri similare, pentru a autoriza posesorii să pronunţe „cuvântul cu J”. Sunt convins că ar fi un gheşeft extrem de profitabil. Ofer acest pont ca propunere de pace. Poate aşa, vom fi iertaţi şi noi, bieţii români trăitori într-o ţară despre care ne încăpăţânăm să credem că este, totuşi, a noastră.

 

One comment

 1. Cu au putut sa voteze IN UMANIMITATE…?
  Chiar toti parlamentarii sint slugile jidanilor?
  Inseamna ca au fraudat alegerile – plutonul de executie este plata pentru inalta tradare!
  Lista infamiei trebuie publicata si afisata: ACESTIA SINT TRADATORII!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *