Home / Actualitate / ProTV: Tot mai multe căsătorii mixte în România

ProTV: Tot mai multe căsătorii mixte în România

Incorect Politic
Ianuarie 17, 2022

ProTV: Tot mai multe căsătorii mixte în România

Ni se prezintă povestea unei românce cu un turc, apoi unei românce cu un sudanez mulatru, iar românca spune că în anii ’90 lumea se uita ciudat la ea când era cu sudanezul, dar pentru ea nu a contat pentru că “atunci când doi oameni se iubesc, nimic nu mai contează în rest”.

Da, o lozincă frumoasă numai că o să conteze destul de tare pentru copil dacă va avea nevoie de transplant de măduvă, fiindcă trebuie să vină de la o persoană cu o configurație etnică similară. Asta în cazul fericit în care negrul nu pleacă până la magazin după țigări, părăsindu-și familia, lăsând-o pe româncă singură cu un plod mulatru, lucru mult mai frecvent întâlnit decât prezentarea ProTV a unei familii mixte fericite.

Adevărul este că familiile mixte nu sunt fericite, iar cuplurile mixte care rămân împreună vor avea dificultăți în ce privește sănătatea copilului (dacă vor face) și vor fi priviți cu dezgust de majoritatea rudelor lor.

Comunitatea nu va privi cu aceiași ochi o româncă ce încinge cărbunele unui negru.

2 comments

  1. Dar corciturile dintre europeni și pakistanezi ?
    Dacă țiganii pursânge sunt 2 milioane, conform recensământului, atunci în România se mai găsesc încă 7 sau 8 milioane de corcituri care se cred români, iar țigănimea îi consideră GAGIA adică nu-s țigani chiar dacă seamănă cu ei. Avem orașe și zone întregi cu populații “românești” care sunt corcituri de țigani, avem chiar lideri de partide hauriste cu trăsături indiene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *