Home / Actualitate / Legendarul General Radu Theodoru împlinește 99 de ani – Un erou național contemporan

Legendarul General Radu Theodoru împlinește 99 de ani – Un erou național contemporan

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 17, 2023

Legendarul General Radu Theodoru împlinește 99 de ani – Un erou național contemporan

Via ActiveNews:

Legendarul General Radu Theodoru, scriitor, explorator și veteran de război, împlinește azi, 17 ianuarie 2023, 99 de ani.

Marele român ne-a mărturisit de Ziua lui Eminescu ce înseamnă Opera Politică a Românului Absolut pentru viața lui iar zilele următoare vom prezenta în premieră, conform mărturiei directe a generalului, adevărul despre un act terorist de pe teritoriul României, intrat în istoria serviciilor secrete și a cărui țintă a fost chiar delegația condusă de neobositul scriitor.

Eroul național Radu Theodoru este un exemplu de curaj, demnitate și dragoste de adevăr. Acesta a susținut recent, în ciuda presiunilor, în ciuda cenzurii și a cozilor de topor care activează în țara noastră, faptul că holocaustul nu este nimic altceva decât șantaj politic. Câți patrioți care se perindă pe la televizor și prin palate au curajul acestui om? Pe Marian Motocu îl fac antisemit când vorbește despre asta, pe Incorect Politic o fac “publicație neolegionară”, uite că o spune generalul Radu Theodoru, care este o somitate în materie de cercetare istorică și un reper viu al verticalității și al simțului moral.

Câți politicieni care ne promit că vor reprezenta interesele românilor au curajul să se ia la trântă cu această minciună groaznică? Idolatria holocaustului a generat legi nefaste în România, care prevăd pedepse cu închisoarea pentru anumite opinii despre holocaust, legi pe baza cărora colonelul Vasile Zărnescu a avut un proces, legi pe baza cărora orice autor incomod poate fi băgat în dubă, legi prin care o postare holocausto-sceptică pusă pe rețele poate atrage dosare penale.

În această Românie totalitară vreți să trăim, domnule Claudiu Târziu? Domnule George Simion? Membrilor din A.U.R. care sunt de bună credință, trăitori ai Ortodoxiei, le revine sarcina de a-i trage de urechi pe conducătorii acestui vehicul politic. Membrilor A.U.R. le rămâne sarcina de a corecta tendințele fariseistice ale liderilor politici care refuză să abordeze temele cruciale pentru libertatea Românilor. Nu ne mai cereți votul până nu arătați că sunteți bărbați și români, nu mai pretindeți că trăim în democrație; câtă vreme legile antiromânești rămân în vigoare, libertatea de exprimare nu poate exista, iar fără libertate de exprimare nu poate exista democrație, ci o pală iluzie, un cuvânt atât de des invocat încât a ajuns să nu mai însemne nimic. Nu puteți să le abrogați pentru că nu aveți majoritate? Vreți votul nostru ca să obțineți majoritatea? Atunci vorbiți despre subiectele astea, dacă vreți votul din partea noastră, noi vrem Adevărul din partea voastră.

Domnul General Radu Theodoru este farul călăuzitor care vă poate feri de naufragiu, este avatarul neînfrânt al neamului românesc. Urmați-l și poporul vă va urma pe voi.

Domnul General Radu Theodoru ne este o sursă nesecată de inspirație și reprezintă un model de românism pentru generațiile de azi și cele viitoare. Îi dorim multă sănătate și putere pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor sale literare și patriotice. Redacția ActiveNews îi urează, cu dragoste, LA MULȚI ANI!

Și noi îi dorim multă sănătate, energie și putere pentru îndeplinirea misiunii divine cu care a venit pe pământ!

La mulți ani, domnule general Radu Theodoru!

AUTODENUNȚ – General Radu Theodoru despre raportul institutului terorist Elie Wiesel

Găsiți-vă curajul! Generalul Radu Theodoru despre Holocaust: “Este șantaj politic!”

Jos ghearele de pe eroii naționali! Generalul Radu Theodoru la 98 de ani, acuzat de institutul Elie Wiesel că este antisemit

 

2 comments

 1. La Mulți Ani cu sănătate, domnule general.

 2. Haideti Popor Român sa-I cântàm dlui General Radu Theodoru !

  La Multi Ani cu Sanatate,
  Sa va dea DOMNUL tot ce doriti,
  Zile senine si fericire,
  La Multi Ani sa traiti !

  Sa va fie Viata numai Lumina,
  Ca în Lumina sa dainuiti,
  Pentru Credinta si Mântuure
  La Multi Ani sa traiti !

  Multi Ani! La Multi Ani!
  La Multi Ani fericiti,
  La Multi Ani sa traiti!
  Multi Ani! La Multi Ani!
  La Multi Ani fericiti sa traiti !

  Cu adânc respect ma înclin si va sarut mâna,

  Întru’ HRISTOS,
  Cezara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *