Home / Actualitate / Precizări pe care le Consider Necesare

Precizări pe care le Consider Necesare

Dan Cristian Ionescu
Incorect Politic
Septembrie 16, 2019

Precizări pe care le Consider Necesare

PRECIZĂRI PE CARE LE CONSIDER NECESARE

Am scris de mai multe ori că de cînd am renunțat la vechea adresă de mail eu nu mai pot posta comentarii pe site-ul d-lui Coja de pe alte adrese întrucît îmi cere o parolă și cum nu mă pricep, nu știu despre ce este vorba și ce parolă trebuie. Așa că dacă cineva așteaptă să-i răspund la întrebări sau critici, poate să aștepte mult și bine.

Cînd textul meu a fost postat și l-am recitit, am constatat o greșeală. L-am rugat pe dl. Coja să o corecteze: ”Va rog sa corectati greseala mea, eram foarte obosit. Bohr si  Einstein au primit premiul Nobel pentru fizica, nu pentru pace”.

Apoi am citit și nota din final a d-lui Coja trimițînd un nou mail, cu precizări și cu rugămintea de a-l posta la comentarii din partea mea: „V-am scris inainte cind am gasit greseala pe care am facut-o. Acum am citit si nota dvs. D-le Coja, imi dau seama ce munca enorma presupune administrarea unui site, mai ales daca sinteti singur. Nu ma pricep in acest domeniu ca sa propun solutii, dar cind prin comentarii se lanseaza “bombe” pe care nu le puteti verifica, in locul dvs.  eu le-as cenzura. Eu nu am criticat articolele postate (sau foarte rar), eu ma refer la multe comentarii, mai ales de la anumiti anonimi. Cind am scris de cei care va citesc, am avut in vedere nu textele dvs., ci site-ul, care este al dvs. Raspunderea comentatorilor este complet nula, inclusiv in cazul in care se prezinta sub un nume complet. Am avut curiozitatea sa verific pe internet citeva nume – pe unii, la ale caror comentarii nu am de facut critici, i-am gasit; despre cei care scriu aiurea, mincinos, manipulator, nu am gasit nimic. Contributia lui Einstein la crearea bombei atomice, a fost enorma. In cartea mea, pe care o aveti, la pag. 197, am scris ca dupa cum se pare, ideea proiectului Manhattan a plecat de la o scrisoare pe care i-a trimis-o la data de 2 aug. 1939 presedintelui Roosevelt. Verificind acum pe internet, am constatat ca se scrie foarte mult despre aceasta scrisoare. Nu am intotdeauna incredere in wikipedia, doar de la caz la caz, iar in acest caz ii cred: https://ro.wikipedia.org/wiki/Arm%C4%83_nuclear%C4%83
In rest, va las sa cautati multe alte articole pe aceasta tema. Puteti posta aceste doua mail-uri succesive ca fiind comentarii din partea mea (eu nu pot posta la dvs.).”

În comentariile la două articole, Surena pomenește cred că în total de 10 ori numele meu cu privire la un pretins atac pe care l-aș fi făcut la adresa d-lui. Vasile Zărnescu: „În locul tău îl întrebam pe d-ul Ionescu de ce te-ai făcut gîșpiță, adică o cioară care se dă lișiță. Asta trebuie să clarifici Zărnescule! Pentru că dacă d-ul Ionescu are dreptate și ești cioară lucrurile se schimbă.”

În primul rînd țin să precizez că pînă la citirea acestui comentariu eu nu auzisem termenul „gîșpiță”. În al doilea rînd, trebuie să precizez că sînt prieten cu dl. Vasile Zărnescu.

Am constatat că în această dimineață dl. Marius Albin Marinescu a pus lucrurile la punct arătînd că citatul invocat de Surena (pe care nu cred că l-am criticat vreodată întrucît eu nu citesc decît comentariile la textele mele) nu era al meu la adresa d-lui Zărnescu ci al d-lui Zărnescu la adresa d-lui. Călin Kasper (pe care de asemenea nu l-am criticat niciodată, din aceleași motive).

D-lui Vasile Zărnescu nu îi răspund întrucît ar fi inutil. Ne despart cîteva, foarte puține lucruri, dar asupra cărora nu vom putea cădea niciodată de acord.

Am ezitat mult dacă să îi răspund lui Florin Croitoru. La obrăznicia lui fără limite, dovedită în mai multe rînduri, nu ar fi meritat. Îmi aduce aminte de fostul comentator LD Anticap. Scrie prostii și scrie și lucruri despre care nu știe, care îi sînt străine. Și fiindcă mi-a cerut exemple (“Și pină la urmă care sint criteriile sau criteriul după care se definește evreul? E clar că tu, C Ionescu, nu știi care sint acelea. Ai lămurit ceva in acest articol? Aștept pină miine să copiezi aici minciunile mele, măcar una! Dacă nu apare te declar porc și mai văr eu ce!”), i le ofer (menționez că acestea sînt textele lui Florin Croitoru, pe care nu le-am corectat).

„ De vreo doua secole de cind evreii au acceptat corcirea” D C Ionescu știe precis de cind evreii acceptă corcirea! Oare numai de două secole?? Pe ce bază o fo făcut D C Ionescu această afirmație?”

Răspuns. Am făcut afirmația plecînd de la faptul că prima căsătorie mixtă între evrei și creștini pe care o știu a fost cea a lui Benjamin Disraeli (1804-1881), căsătorit în anul 1839 cu Mary Ann Evans (1792-1872), căsătorie în urmă căreia a devenit conte de Beaconsfield (și apoi de două ori prim-ministru). Dacă Florin Croitoru cunoaște exemple mai vechi, să ne anunțe.

„Evreii nu au construit bombe atomice. Au rachete cu capete nucleare de la SUA; 400 de focoase. Asta am citit pe net. Le-a făcut cumva Israelul pe alea 400 de focoase? Dacă știi, spune. Eu știu că, nu. pe net e scris că in Israel nu s-au construit arme atomice si că acestea sint primite de la SUA. Singur scrii aici că ei au făcut niște bombe atomice. Ești mai bine informat, ai surse. Foarte bine. Pui informația, dar nu mă faci pe mine mincinos că in acest caz ești prost bîtă pt că nu pricepi că nu am avut surse. Sînt sursele astea peste tot pe net? Eu nu le știu. faptul că la armele americane au lucrat și evrei este irelevant pt că nu de asta are Israelul arme atomice. Cum de afirmi că eu mint? Să spui aici ce minciună am spus eu!
Da, nu știu ce evrei sint la Casa Așbă și am scris clar asta! Da, nu am știut că și Anglia sprijină tare Israelul.”

Răspuns. Da, minți, și acum te dai fată mare, că nu ai găsit pe net.

Evreii au fabricat arme nucleare, credeam că știe toată lumea. Nu știi ce să cauți pe net? Îți spun eu, caută complexul nuclear de la Dimona, caută-l pe Mordechai Vanunu, cel care a adus la cunoștința omenirii crearea acestor bombe. Pentru dezvăluirile lui, a făcut 18 ani de închisoare. Este singurul evreu care merita premiul Nobel pentru pace, a fost propus, dar respins de Comitet. Mai mult decît atît, după ce a fost pus în libertate, marile democrații nordice, Suedia și Norvegia, i-au repins cererea de emigrare.

Nu știi că la Casa Albă sînt evrei, nu știi că Regatul Unit sprijină Israelul. Dacă nu știi, de ce scrii?

Îi mai răspund și d-lui Vlad Pușcașu („Domnul Ionescu s-a suparat degeaba. In afara de PRITI PATEL sa-mi arate ce MP britanici sunt evrei. Vorbim de 2019, nu de 1944!”). Dar nu a fost vorba de nici o supărare. Despre Priti Patel, recunosc, nu știu și nici nu am date că ar fi evreică, știu doar că este o susținătoare a evreilor. Dl. Vlad Pușcașu mi-a cerut un exemplu de MP evreu. I-l ofer pe loc, John Bercow, MP din 1997,  speakerul actual al Camerei Comunelor, urmaș al emigranților evrei români numiți inițial (dacă nu mă înșel) Bercovici. În textul articolului am mai dat numele a trei președinți de partid evrei, cu toții MP în sec. XXI, unii prim miniștri (Michael Howard, fiul unui evreu emigrat din România, David Cameron și Ed Miliband). Am scris și despre faptul că mulți miliardari evrei britanici, pentru contribuțiile lor electorale, au fost recompensați cu titlul de lord, devenind astfel membri ai Camerei Lorzilor. Din păcate, nu pot să dau nume. Cînd pe timpul lui Tony Blair a izbucnit scandalul, făcusem o listă, dar acum nu mai țin minte nici măcar dacă am scris-o pe hîrtie sau este pe vreun stick – oricum, nu o mai găsesc.

Despre ascensiunea în Regatul Unit a indienilor, pakistanezilor și altora știu de mult, și am și scris (https://www.justitiarul.mro/quo-vadis-britannia/).

Sper că i-am răspuns d-lui Vlad Pușcașu. Dacă vrea mai mult și are timp de pierdut, să verifice care MP au pagină wikipedia și să le caute biografia.

Gata, ajunge!

 

 

Dan  Cristian Ionescu

 

Dl. Coja este un mare democrat, care respectă dreptul la liberă exprimare al tuturor, motiv pentru care toți dușmanii României, sînt găzduiți pe site. Patrioții, chiar invitați să posteze, nu pot să răspundă. Desigur, dl. Coja, poate să motiveze prin faptul că mail-ul de răspuns a intrat în spam sau că fiind singur, nu a putut să citească toate mail-urile primite. Ar fi mai bine în aceste condiții să nu mai îmi ceară aprobarea pentru postarea mail-urilor pe care i le trimit, dacă nu îmi postează și răspunsurile. Oricum, nu îi  mai trimit nici măcar mail-uri private.

2 comments

  1. CItez:
    “Am scris și despre faptul că mulți miliardari evrei britanici, pentru contribuțiile lor electorale, au fost recompensați cu titlul de lord, devenind astfel membri ai Camerei Lorzilor. Din păcate, nu pot să dau nume.”
    Gasiti aici ceva aparut acum vreo 6 decenii… ce este azi nju numai acolo e ceva socant pentru neinitiati.
    The Anglo-Jewish Peerage – capitolul 14 din cartea “Tales of British Aristocracy” (1956) de L. G. Pine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *